keba Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Če bo kdo hodil po večjih Mercator centrih v Ljubljani bi prosil da sporoči, če imajo nove Indiana Jones LEGO sete pa kakšne so cene. Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 https://lstore.si/pages/search-results-page?q=indiana A to potem prodaja praktično vsaka štacuna? Navedek Povezava do prispevka
LakomLačen Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 keba reče pred 2 urama: Če bo kdo hodil po večjih Mercator centrih v Ljubljani bi prosil da sporoči, če imajo nove Indiana Jones LEGO sete pa kakšne so cene. V Mercator centrih imaš 30% popust na vse igrače, tudi Lego. Kakšne so potem cene v primerjavi z ostalimi trgovinami, ne vem. Izbira je kar obsežna. Sem poslikal nekaj polic včeraj v Dravljah, ker se nečaku obljubil kocke za okoli 150 EUR, naj si sam izbere. Vzel sem potem tri komplete iz Star Wars serije. 2 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Henrik reče pred 58 minutami: https://lstore.si/pages/search-results-page?q=indiana A to potem prodaja praktično vsaka štacuna? Po moje vsaj tamala dva seta sigurno. Sej to niso ekskluzive, to je rang kot SW. Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 @keba se mi je zdelo da bo širše dostopno. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Po dolgem casu spet mal legic 2 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Ti to resno si kupil A-cabin? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Ja je razstavljena in zgleda kr proper build. Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Meni je zanimivo, ker si rekel da tega ne boš nabavil. Kaj te je prepričalo v nasprotno - boljši reviewi, pogled v razstavljeni primerek? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Razstavljen primerek drgac pa set od lord of the ringsov je huge in res hud set. Imo en boljsih atm Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 ja od LOTR je res velik primerek kot tudi finančno Ga niti ne bom nabavil, niti ne razmišljam o tem. To bi si nabavil sam če bi prej imel celotno LOTR in Hobit kolekcijo kot jo ima Stomic. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. april 2023 Share Objavljeno 1. april 2023 Jst pomoje bom vzel ker je res huge in hudo narejeno. Da o minifigurah ne govorim. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Tale Star Wars throne room diorama mi deluje res zelo zelo nice. Samo cena 100 evrov 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 una kocka spodi naprintana 40 bo cez 10 let vredna 3x vec k tale set Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 LakomLačen reče Dne, 1. 4. 2023 at 11:22: V Mercator centrih imaš 30% popust na vse igrače, tudi Lego. Kakšne so potem cene v primerjavi z ostalimi trgovinami, ne vem. Izbira je kar obsežna. Sem poslikal nekaj polic včeraj v Dravljah, ker se nečaku obljubil kocke za okoli 150 EUR, naj si sam izbere. Vzel sem potem tri komplete iz Star Wars serije. Bolj gledam te znizane cene, manj so ugodnejse kot kar se da dobit tule naokol (s postnino vred)... razn porche 911 je res ene 5€ cenej. Navedek Povezava do prispevka
izmanator Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Od Piratov II imam imam pa teh 5 setov v kolekciji 4 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Mercator je zmeraj nateg. ZMERAJ! To da olupijo dedke in babice, ki pač uuuuu -30%, dajmo za nečake za RD nekaj vzet. Marš gamat pohlepna! Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Drugače babice in dedki verjetno kupujejo za vnuke Joke stari!!! Se strinjam z napisanim, tudi sam sem bil večkrat žrtev. Sicer sem tudi ujel kdaj kak res dober deal, ampak glede LEGO.... 2 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Treba primerjati med mimovrste in lstore če je mercatorjev produkt res cenejši ali samo "cenejši". Sicer pa ja, ni za zaupati tem popustom, treba vedno vzporedno pogledat konkurenco. Navedek Povezava do prispevka
Tomyboy Objavljeno 5. april 2023 Share Objavljeno 5. april 2023 Boris reče Dne, 3. 4. 2023 at 12:09: una kocka spodi naprintana 40 bo cez 10 let vredna 3x vec k tale set Ne bo, ker so baje zdej to vse stickers, tudi Quote na sredi, enako kot na novem Indiana Jones setu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. april 2023 Share Objavljeno 5. april 2023 Tomyboy reče pred 1 uro: Ne bo, ker so baje zdej to vse stickers, tudi Quote na sredi, enako kot na novem Indiana Jones setu. ni sticker 2 Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 5. april 2023 Share Objavljeno 5. april 2023 mečkator je itak ripoff. Minus 25 kupon, pa je še zmeri dražje kot marsikje drugje Totalna komedija Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. april 2023 Share Objavljeno 6. april 2023 Hnnnnngh. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. april 2023 Share Objavljeno 6. april 2023 mah nevem jst bom zdej vzel razor cresta pa verjetno tudi imperial destrojerja ce ga se kje najdem Navedek Povezava do prispevka
aceofs Objavljeno 13. april 2023 Share Objavljeno 13. april 2023 (urejano) Boris reče Dne, 29. 7. 2020 at 7:20: gres na lego stran das pod wish in nastimas da placas cim je na voljo https://www.lego.com/en-ch/product/nintendo-entertainment-system-71374 Promocijska darila https://cbdshop.si/trgovina/cbd-konopljina-mazila/ Imo bo takoj sold out se je na voljo mi je kolega javu 13. april 2023 uredilo bitje aceofs 1 Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 Lego je vesel, da bo lahko napravil nov set! 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.