Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

keba reče pred 2 urama:
Pozdravljeni, Če ste že naš mobilni naročnik, lahko že brez kode uporabljate EON TV na prenosnih napravah. Le vpišete se s prijavnimi podatki kot v naročniški portal Telemach. Če pa še niste registrirani v portal, pa registracijo najprej opravite na povezavi (https://telemach.si/account/registration) in se s nato vpišete v aplikacijo EON TV (https://eon.tv/login). Za vse, ki pa niste naši naročniki, pošiljamo kodo za aktivacijo uporabniškega računa za predplačniški EON TV paket: FANSEMBG Aktivacijo predplačniškega EON TV s prejeto kodo in ostalimi zahtevanimi podatki lahko opravite na: https://sl.eon.tv/shop/?free_trial Za ogled EON TV na telefonu, tablici ali računalniku: S svojim e-poštnim naslovom in geslom, ki ga ob aktivaciji predplačniškega EON TV paketa dobite preko SMS sporočila, se lahko nato prijavite v EON aplikacijo na mobilnih aparatih oz. tablicah, na osebnem računalniku pa v spletno stran EON prek povezave https://eon.tv/login Za ogled EON TV na Smart TV: S svojim e-poštnim naslovom in geslom, ki ga ob aktivaciji predplačniškega EON TV paketa dobite preko SMS sporočila, se lahko prijavite v naročniški portal Telemach, kjer si aktivirate tudi EON Smart TV aplikacijo. Dodatna navodila so na voljo na povezavi: https://tmsi.si/ueLAD EON TV bo tako 1 mesec brezplačno aktiviran, po tem terminu je odjava avtomatična in se vam nič ne zaračuna. Želimo Vam prijeten ogled vsebin, Vaš Telemach
 
Če si bo kdo zrihtal zastonj Telemach za 3 mesece.

 

Ampak ta koda je za vsakega unikatna al kako? Men pravi, da je že v uporabi.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 1 uro:

Pa kaj za vraga je z Blažičem? Model je totalno izven forme in res ne vem koliko časa bo Sekulič še vztrajal z njim v prvi peterki...


ne more se prilagodit na vlogo role playerja. iskreno se ne spomnim kdaj je imel nazadnje par dobrih tekem za reprezentanco.

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 1 uro:

Te Grki niso nc posebni, Antetokimpo bo dal svoje ostali pa cist nc tazga da bi na rit padu

A je važno sploh oz. kaj s tem sistemom sploh zmorejo? Giannis se zabija not konstantno in kickouta, če se ga zapre. Ostali stojijo zunaj, da bo paint prazen in vržejo trico. Zaradi manjšega igrišča in z drugimi pravili je težje napadat obroč takole v Fibinem sistemu.

 

Imajo enega najboljših playev vseh časov evrolige, sicer je že v letih Calathes ampak vseeno. Tu in tam odigra kak pnr, spet z Giannisom. Sloukas je tut svoj čas veljal za enega boljših evropskih guardov, Papanikolau ima tut lepe izkušnje, bodoči Dončičev soigralec Dorsey ni slab...Vseeno pa, da je met Grkom šel malo bolje, bi zmaga bila njihova.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 7 urami:

 

Glede na FIBINO stran ima PRO PLUS 1.9 prenose tekem: SLO:LTU in FRA:GER 2.9 pa CRO:GRE in SRB:NED 3.9 SLO:HUN in FRA:LTU. Skratka očitno po 2 na dan kar je kar zadovoljivo in glede na prve dneve tud precej dober izbor tekem. Sam vseeno men teh 7,5€ res ni škoda pa še komentatorji so men osebno boljši in predvsem REKLAM ni! ;) 

ko je prvenstva prenašal šport tv  smo lahko gledali vse tekme..sedaj pa lahko gledamo realty show "evropa išče prvaka"...mimogrede je kdo gledali doku 2017?

Povezava do prispevka
Nodi reče pred 23 urami:

ne


Pozdravljen Nodi,
hvala za obsežen in argumentiran odgovor s podanimi alternativami, katere bi lahko primerjal z banana splitom, ki ima poleg banane še češnjo in na katerega se poščije mimoidoč pes in poserje mimoleteča vrana.

 

Best regards in lep lp,

Ejga

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...