bendeho Objavljeno 26. april 2022 Share Objavljeno 26. april 2022 pač računajo na tistega random potnika, ki prvič potuje z njimi, in ni pričakoval, da bo moral prijaviti nahrbtnik ali laptop torbo in ker presega 40x25x20 mu zaračunajo 80€ ali nekaj takega Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 26. april 2022 Share Objavljeno 26. april 2022 (urejano) Pravila so, ne potem jokati, ko bo kazen! 26. april 2022 uredilo bitje Aang Povezava do prispevka
ana Objavljeno 26. april 2022 Share Objavljeno 26. april 2022 (urejano) bendeho reče pred 47 minutami: pač računajo na tistega random potnika, ki prvič potuje z njimi, in ni pričakoval, da bo moral prijaviti nahrbtnik ali laptop torbo in ker presega 40x25x20 mu zaračunajo 80€ ali nekaj takega Ne. Ryanair ne bo obogatel od tistih treh dribcev, ki so pozabili prebrati navodila. Sem pogosto potovala s torbami, ki niso bile ravno po pravilih pa ni nihče nič rekel. Niso pa bile polne in se bi lahko spravile noter v tisto njihovo skatlo. Glavni razlog je, da Ryanair dobi več denarja od tistih, ki potem plačajo za prtljago. Kot drugo pa niso predali na glavami prenatrpani in se ne porabi pol ure za iskanje prostora po avionu. To so dimenzije torb, ki lahko gredo pod sedež. 26. april 2022 uredilo bitje ana Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 26. april 2022 Share Objavljeno 26. april 2022 Ne grem prvič z LCC s tem ruzakom, prvič z Wizzom easy,airasia,jetstar,tiger,peach,nokair povsod bp Samo enkrat so mi stehtal ruzak v Avstraliji, to je pa to, jetstar al pa tigerair manjšega pa neb kupoval zdej Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 28. april 2022 Share Objavljeno 28. april 2022 Ni tako važna letalska družba, temveč posamezno letališče oziroma že vrsta v katero se postaviš. Ker eni so bolj do slednji, drugi pač niso. Jaz sem imel vedno takšno potovalko, ki sem jo lahko po potrebi malo skrčil. Vedno sem jo pa lahko stišal v tisti box če je bilo treba. Je treba bit pazljiv, ker kazni so visoke. Potem je že bolje potovati z pravo družbo, imaš vsaj vse ostalo na nivoju plus mere prtljage so bolj človeške. Povezava do prispevka
Libs4Evah Objavljeno 29. april 2022 Share Objavljeno 29. april 2022 Ce imas fleksibilen ruzak in ti zatezijo, pred njimi vzami ven stvari in si jih natlaci v zepe dokler ne bo dovolj majhen da pase v tisto napravo ki jo imajo za merjenje. Naredi obratno ko si v avijonu Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 15. maj 2022 Share Objavljeno 15. maj 2022 Ne easy na Brniku ne Wizz Na Lutonu nista nobenmu težila zarad ruzakov Pa jih je blo ene par dost večjih, na regular line, ne priority za dokup Povezava do prispevka
vrtavka Objavljeno 15. maj 2022 Share Objavljeno 15. maj 2022 Pa saj ce gre za mehek ruzak jim je vseeno za dimenzije, glavno da stlacis v tisti njihov okvir. Ni tako? Bolj so problem razni kovcki s kolescki, se posebej ce so nestandardnih dimenzij. Povezava do prispevka
DannySmit Objavljeno 15. maj 2022 Share Objavljeno 15. maj 2022 sam v ryanairov okvir ne stlačiš že malo večjega ruzaka ala 30L, če je en tolk poln Povezava do prispevka
ana Objavljeno 20. junij 2022 Share Objavljeno 20. junij 2022 Če nameravate leteti poleti, si je mogoče dobro prebrati to. Sploh Gatwick, Amsterdam in Heathrow so v tezavah, prav tako Easyjet. Nekaj Ryanair osebja na Porugalskem, v Španiji in Belgiji tudi namerava stavkati, samo naj ne bi preveč vplivajo na lete. https://www.theguardian.com/business/2022/jun/20/easyjet-cut-flights-summer-holidays-london-gatwick Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 22. junij 2022 Share Objavljeno 22. junij 2022 Hvala za tole. Sem ravno gledal za ZDA lete in vidim da gredo čez Amsterdam Povezava do prispevka
ana Objavljeno 22. junij 2022 Share Objavljeno 22. junij 2022 osis reče pred 5 urami: Hvala za tole. Sem ravno gledal za ZDA lete in vidim da gredo čez Amsterdam Saj za večino ljudi ne bo težav, bi pa jaz poiskala solidno potovalno zavarovanje, ki ob primeru odpovedi letov povrne stroške drugih rezervacij. To je tudi priporočljivo zaradi raznih Covid omejitev. 1 Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 10. julij 2022 Share Objavljeno 10. julij 2022 (urejano) menda je kljub pompu odpovedanih tako malo letov, da na splošno ni vredno omembe - je pa res da ponavadi odpovejo ravno tvojega. Recimo Heathrow danes 28 od cca 1100. https://flightaware.com/live/cancelled/ 10. julij 2022 uredilo bitje BuDi Povezava do prispevka
ana Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 (urejano) Odvisno s kom letis. Ryanair nima kakih posebnih problemov razen zamud. Wizz je tudi ok kolikor vem. Easy Jet in BA sta odpovedala do 20%. To je za BA: Navedek Last week, British Airways said it was cutting 10,300 more short-haul flights due to feature in its schedule between August and the end of October. This latest announcement, affecting Heathrow, Gatwick and City airports, means nearly 30,000 flights will have been removed from BA's schedule between April and October this year. Other airlines have also announced cancellations over the busy summer period. Kolikor vem je Lufthanasa dalec od pred korona voznega reda. 11. julij 2022 uredilo bitje ana Povezava do prispevka
stena Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 ryanair bo mel zdej cel mesec stavko na španskih letališčih, tko da rip Povezava do prispevka
ana Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 stena reče pred 51 minutami: ryanair bo mel zdej cel mesec stavko na španskih letališčih, tko da rip Ne vem za ostale, ampak kolikor vem to ne bo kaj dosti vplivalo na njihove lete na Irskem. Bolj problem so stavke francoskih kontrolorjev, ki zaprejo zracni prostor nad Francijo. Daljsi leti pomenijo, da posadke oddelajo manj letov in morajo crtati nekatere. Povezava do prispevka
stena Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 na Irskem ne, ampak v Barceloni majo hub za tisti del evrope. baje random prestavljajo in kenslajo lete. bomo vidli naslednji teden, če nam sfukajo plane Povezava do prispevka
ana Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 stena reče pred 2 urama: na Irskem ne, ampak v Barceloni majo hub za tisti del evrope. baje random prestavljajo in kenslajo lete. bomo vidli naslednji teden, če nam sfukajo plane Sori hotela sem reči za irske lete v Španijo. Pol države je trenutno tam. Španija je poleti za Irce to kot je Hrvaška za Slovence. Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 Isto za Britance easyjet je skenslal 10000 poletov med julijem in septembrom easyjet kabinsko osebje v Španiji stavka 9 dni v juliju, za naprej 15.-17. in 29.-31. ryanair kabinsko osebje v Španiji stavka 12 dni v juliju, za naprej 12.-15., 18.-21. in 25.-28. ryanair piloti v Franciji in Belgiji stavkajo 23. in 24. julija sam v ryanairu pravjo da stavke v Španiji ne bodo preveč vplivale na lete tam Povezava do prispevka
ana Objavljeno 11. julij 2022 Share Objavljeno 11. julij 2022 (urejano) Je ze portugalsko, belgijsko in ne vem katero osebje ze stavkalo, samo izgleda, da gre za manjse sindikate. Verjetno tipicni Ryanair, med korono so se s sindikati dogovorili, da bodo obdrzali ljudi ob nizjem placilu, sedaj se jim pa verjetno nic ne mudi dvignit place. Imajo pa zato sedaj veliko manj tezav z osebjem kot druge letalske druzbe, ki so odpustile osebje. Heathrow je danes spet odpovedal 60 BA letov, to je na podlago ze veliko drugih BA odpovedi. 11. julij 2022 uredilo bitje ana Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 15. julij 2022 Share Objavljeno 15. julij 2022 ce grete v anglosfero vam priporocam da ne vzamete prtljage, ker je vsaka dodatna povezava 50% da jo ukradejo Povezava do prispevka
guru Objavljeno 19. julij 2022 Share Objavljeno 19. julij 2022 Jp, jst samo še carry-on furam Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 26. julij 2022 Share Objavljeno 26. julij 2022 https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/ture-avanture/lufthansa-zaradi-stavke-prizemljuje-letala-v-sredo-odpovedani-vsi-poleti-iz-ljubljane/635384 Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 28. julij 2022 Share Objavljeno 28. julij 2022 moram pohvalit TAP in SATA Airlines da mi niso zgubl prtljage do Azorov pa nazaj smo pa v Lizboni nazaj grede čakali let za Benetke 3 ure, ker je bilo letalo v prihodu iz UK. Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 28. julij 2022 Share Objavljeno 28. julij 2022 DrMiha reče pred 4 urami: do Azorov na kolenih te rotim, da zalimaš nekaj (deset) slik. 1 Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 28. julij 2022 Share Objavljeno 28. julij 2022 (urejano) hawa meyta reče pred 4 urami: na kolenih te rotim, da zalimaš nekaj (deset) slik. Izvolte Sao Miguel Sao Jorge Pico Sao Jorge Sao Jorge Faial Sao Miguel Pico 28. julij 2022 uredilo bitje DrMiha 5 2 Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 28. julij 2022 Share Objavljeno 28. julij 2022 (urejano) madafaka'. ko bom velik in bogat...ko bom velik in bogat... najameš avto in se trajbaš gor in dol po otoku? 28. julij 2022 uredilo bitje hawa meyta Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 28. julij 2022 Share Objavljeno 28. julij 2022 (urejano) hawa meyta reče pred 1 uro: madafaka'. ko bom velik in bogat...ko bom velik in bogat... najameš avto in se trajbaš gor in dol po otoku? rental je opcija, ampak je hud hud naval (moraš kr fino vnaprej rezervirat, sploh na otokih kot je Sao Jorge - pa še avto je smiselno najemat na vsakem otoku posebej, ker so trajekti miniaturni). Letos je bila najbolj ziher varianta preko agencije. So pa Azori top če ti sede hajkanje po pešpoteh (te so dolge in strme, poleg tega zna fino drseti zaradi megle in velike količine vlage) , plaže so kot vidiš na sliki in letos je še nenormalno veliko meduz (najbolj ziher je namakanje v naravnih bazenčkih). Pivo izven večjih krajev poceni (0.8 evra za 0.33, 1 evro za 0.5). Za kosilo so župe za 2.5 evra. Večerje so dražje, so pa porcije velike. Piletina je redkost, ribe in govedina sta glavni zadevi. 28. julij 2022 uredilo bitje DrMiha 1 Povezava do prispevka
ana Objavljeno 31. julij 2022 Share Objavljeno 31. julij 2022 (urejano) Jaz sem bila samo na Sao Miguel-u dvakrat in oboje he še vedno med mojimi najljubšimi počitnicami. Mislim, da sva prvič vzela paket letalo hotel prek agencij, drugič smo šli pa v lastni režiji. Azori niso tako dragi, ko enkrat prideš tja. Splača se gledat lete Ryanair v Ponta Delgado iz Lisbone, Porta ali London Stansteda. Je pa kar dolga in en cel dan bo porabljen za potovanje. Tam pa za moje pojme obvezno rentacar in se voziš naokoli. Ne vem pa kako je letos, lahko da manjka avtomobilov povsod. Mi smo imeli eno Fiat Bravo z pregorelo sklopko, ki je videl boljše čase. Ne najemat velikih avtov. Za Sao Miguel, ki je največji, je teden do deset dni povsem dovolj. Mi smo ga prekrižarili, obiskali jezera, plantažo čaja, šli gledat kite in define, razne lokacije na obali in se kopali vsak dan. 31. julij 2022 uredilo bitje ana 1 Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 1. avgust 2022 Share Objavljeno 1. avgust 2022 (urejano) Sao Miguel pa Tercera mata najboljšo prometno infrastrukturo, zato je tam najbolje najet rental. Je bil pa letos povsod nor naval na rentale, tako da kar je bilo prosto je bilo pa drago ko satan. So pa avti precej novi, saj imajo pravilo, da rental ne sme bit starejši od 7 let. to da ste dobili enega s skurjeno sklopko me pa glede na profil cest ne preseneča ko smo se peš spuščali proti kraju Mosterios (skrajni severozahod Sao Miguela), je bilo 5 najetih vozil ujetih na klancu (strm ko satan) in niso znali speljat (folk iz Nizozemske,UK in Francije). Smo naredili reševalno akcijo in jih spravili dol. Potem smo pogruntal, da je še ena cesta v kraj, ki je bila bolj položna in smo jih poslali tja. 1. avgust 2022 uredilo bitje DrMiha Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se