Pumpkin Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Meni je pomagalo to, da sem sprejel, da bom pač umrl, če je prišel moj čas, drugače pa bo vse v redu. V tistem trenutku itak ne moreš vplivati na zadeve. 1 Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Ja, al pa ko buta nevihta pod/zraven tebe in ti pilot pove da se je treba pripet. Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 Ma pomoje se ne moreš čisto znebiti strahu pred letenjem. Si le 10 km nad tlemi in veš, da ne moreš na nič vplivati kar se dogaja. Ne verjamem, da obstaja folk, ki se mu ne bi pritisk ali pulz vsaj za malenkost dvignil, ko se prižgejo motorji..ali pa ko avion pospeši oziroma pri vsaki spremembi leta, tudi ko se lučka prižge za pas. Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 rajc91 reče pred 6 urami: deklini je pomagalo, da se je parkrat dobila z bivšim pilotom kateri ji je razložil vse o letalih (zakaj je tak zvok na avionu, zakaj turbulence, kaj naredit v tem primeru....). Mislim, da je strah povezan z neznanjem/nevedenjem o določeni stvari (dosti ljudi se boji kač, ker ne vedo/si ne predstavljajo kako se lahko premikajo brez nog). lahko ji rečem, če ima še številko Ne bo potrebno hvala, poznam drugače enega vojaškega pilota, ampak se prevaža z heličem. Tnx vsem za uporabne nasvete - hipnoza it is Povezava do prispevka
Pumpkin Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 (urejano) Denis reče pred 2 urama: Ja, al pa ko buta nevihta pod/zraven tebe in ti pilot pove da se je treba pripet. se nonšalantno sprehodiš in poližeš strop, ko letalo nenadoma pade za 10 metrov. 3. junij 2020 uredilo bitje gladius Povezava do prispevka
MikeHawk Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 gladius reče pred 5 urami: Meni je pomagalo to, da sem sprejel, da bom pač umrl, če je prišel moj čas, drugače pa bo vse v redu. V tistem trenutku itak ne moreš vplivati na zadeve. Lahko. Ze pri kupovanju karte poskusis dobiti sedeze cim blizje zasilnim izhodom. Na letalu ocenis sopotnike na poti do zasilnega izhoda in dolocis kdo zna delat tezave, kdo se bo vlekel kot megla, koga bos preskocil... V pondelk letim v helsinke. Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 A se že kaj ve kako bo z letalskim (potniškim) prometom po Evropi letos poleti? Povezava do prispevka
MikeHawk Objavljeno 8. junij 2020 Share Objavljeno 8. junij 2020 (urejano) Ce koga zanima, maske na letalih so obvezne cez nos in usta, ni vec caj/dzus/voda ampak dobis samo vodo v plastenki (lufthansa) ali nic (cro airlines). Dat moras naslov kjer bos zivel in 14dni se moras obnasat kot da si okuzen. Na obeh letaliscih (zag in fra) velika vecina restavracij in trgovin zaprtih, duty free omejen s trakovi. 8. junij 2020 uredilo bitje MikeHawk 1 Povezava do prispevka
kalasnikov Objavljeno 9. junij 2020 Share Objavljeno 9. junij 2020 gladius reče Dne, 3. 6. 2020 at 12:27: Meni je pomagalo to, da sem sprejel, da bom pač umrl, če je prišel moj čas, drugače pa bo vse v redu. V tistem trenutku itak ne moreš vplivati na zadeve. In imej v glavi da če letalo dol pade zagotovo ne boš invalid Povezava do prispevka
Pumpkin Objavljeno 9. junij 2020 Share Objavljeno 9. junij 2020 Lahko pa skupaj s sedežem pristaneš sredi pragozda Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 9. junij 2020 Share Objavljeno 9. junij 2020 gladius reče pred 54 minutami: Lahko pa skupaj s sedežem pristaneš sredi pragozda Pa nek črni dim te lovi, pa polarni medvedi in neki z Darmo? @MikeHawk hvala za report! Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 10. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 10. junij 2020 Nemci na polno odpovedujejo lete do 30.6. tako, da če vam še niso odpovedali in letite od tam, vam bodo verjetno v kratkem. 1 Povezava do prispevka
kalasnikov Objavljeno 10. junij 2020 Share Objavljeno 10. junij 2020 https://maribor24.si/globalno/avstrija-napovedala-najnizjo-ceno-letalskih-vozovnic Povezava do prispevka
MikeHawk Objavljeno 11. junij 2020 Share Objavljeno 11. junij 2020 (urejano) Ce koga zanima, 4 dni kasneje moras v frankfurtu (letim z lufthanso) imeti masko nonstop na obrazu, ne samo na letalu, tudi na letaliscu. V meku, ki je edini odprt moras pustit svoje podatke z uro kdaj si jedel, drugac ne dobis hrane. Murje k v filmih, v ponedeljek jih ni bilo. Ze v helsinkih so sprasevali kako grem domov iz zagreba, in ker grem z lastnim vozilom je to ok. Zenska na salterju ful dalj casa pregleduje passport oz. bazo. Na vsakem letalu pa dobis navodila, da priporocajo 14 dnevno samokaranteno. Bomo vidli kako bo zvecer na hr-slo meji. Edit: nobenih problemov ali vprasanj na meji nazaj v slovenijo 11. junij 2020 uredilo bitje MikeHawk Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 MikeHawk reče Dne, 11. 6. 2020 at 15:36: Ce koga zanima, 4 dni kasneje moras v frankfurtu (letim z lufthanso) imeti masko nonstop na obrazu, ne samo na letalu, tudi na letaliscu. V meku, ki je edini odprt moras pustit svoje podatke z uro kdaj si jedel, drugac ne dobis hrane. Murje k v filmih, v ponedeljek jih ni bilo. Ze v helsinkih so sprasevali kako grem domov iz zagreba, in ker grem z lastnim vozilom je to ok. Zenska na salterju ful dalj casa pregleduje passport oz. bazo. Na vsakem letalu pa dobis navodila, da priporocajo 14 dnevno samokaranteno. Bomo vidli kako bo zvecer na hr-slo meji. Edit: nobenih problemov ali vprasanj na meji nazaj v slovenijo A so kaj daljše procedure pri check inu, kontroli prtljage, vkrcavanju/izkrcavanju...? Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 17. junij 2020 Share Objavljeno 17. junij 2020 Upam, da se razmere malo umirijo do avgusta. Karte sem kupil, ne bi pa rad imel pol dneva masko gor. Povezava do prispevka
kapslok Objavljeno 18. junij 2020 Share Objavljeno 18. junij 2020 kmjr reče Dne, 17. 6. 2020 at 11:23: Upam, da se razmere malo umirijo do avgusta. Karte sem kupil, ne bi pa rad imel pol dneva masko gor. mene bolj kot maska pol dneva skrbi to, da meje zaprejo in nekje ostanem. al pa da ti tam kako karanteno odredijo in nimaš tudi nič od dopusta. 1 Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. junij 2020 Share Objavljeno 19. junij 2020 dzuko reče Dne, 3. 6. 2020 at 14:26: Ma pomoje se ne moreš čisto znebiti strahu pred letenjem. Si le 10 km nad tlemi in veš, da ne moreš na nič vplivati kar se dogaja. Ne verjamem, da obstaja folk, ki se mu ne bi pritisk ali pulz vsaj za malenkost dvignil, ko se prižgejo motorji..ali pa ko avion pospeši oziroma pri vsaki spremembi leta, tudi ko se lučka prižge za pas. mislim ja, pulz se dvigne sam js sem bolj navdušena kot prestrašena, mal adrenalina zastonj Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 19. junij 2020 Share Objavljeno 19. junij 2020 oh wow, such drama, sploh gladius. gladius reče Dne, 3. 6. 2020 at 12:27: Meni je pomagalo to, da sem sprejel, da bom pač umrl, če je prišel moj čas, drugače pa bo vse v redu. V tistem trenutku itak ne moreš vplivati na zadeve. Povezava do prispevka
Profesor praktičnega pouka Objavljeno 26. junij 2020 Share Objavljeno 26. junij 2020 https://www.flightradar24.com/blog/follow-the-air-france-a380-farewell-flight/ Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. julij 2020 Share Objavljeno 9. julij 2020 kapslok reče Dne, 18. 6. 2020 at 20:34: mene bolj kot maska pol dneva skrbi to, da meje zaprejo in nekje ostanem. al pa da ti tam kako karanteno odredijo in nimaš tudi nič od dopusta. Zato pa grem na Ciper. Če pade karantena, jo časti država Sem pa naletel na eno neprijetnost. Letim z Dunaja in nisem niti pomislil, da bi lahko Avstrija zaprla meje za nas iz Slovenije... Povezava do prispevka
kapslok Objavljeno 9. julij 2020 Share Objavljeno 9. julij 2020 kmjr reče pred 3 urami: Zato pa grem na Ciper. Če pade karantena, jo časti država Sem pa naletel na eno neprijetnost. Letim z Dunaja in nisem niti pomislil, da bi lahko Avstrija zaprla meje za nas iz Slovenije... u, tega pa nisem vedla. ampak v vsakem primeru moraš pa v samoizolacijo, ko prideš nazaj? 1 Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. julij 2020 Share Objavljeno 9. julij 2020 Pomoje ne, če opravim test in je le ta negativen. Pomoje zato, ker ugibam :) Povezava do prispevka
kapslok Objavljeno 9. julij 2020 Share Objavljeno 9. julij 2020 kmjr reče pred 2 urama: Pomoje ne, če opravim test in je le ta negativen. Pomoje zato, ker ugibam 100eu ali pokaži simptom! 1 Povezava do prispevka
MikeHawk Objavljeno 11. julij 2020 Share Objavljeno 11. julij 2020 (urejano) HellAngel reče Dne, 16. 6. 2020 at 14:12: A so kaj daljše procedure pri check inu, kontroli prtljage, vkrcavanju/izkrcavanju...? Sorry, sem bil odsoten z interneta, upam, da te se zanima: ne. Sem pa brez tezav dobil gostjo z drzave z rdecega seznama izven EU. Na nobenem od treh letalisc niso pregledovali ali zahtevali opravljenega covid testa. 11. julij 2020 uredilo bitje MikeHawk Povezava do prispevka
kapslok Objavljeno 15. julij 2020 Share Objavljeno 15. julij 2020 mene vleče na Madeiro že par let. baje vsakega na letališču zdaj testirajo na stroške države, da ostane otok kolikor toliko "zdrav". btw, kje pa iščete karte ponavad? skyscanner? meni je kul kiwi, ker je precej fleksibilno vse skupaj glede datumov in round tripov. 1 Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 15. julij 2020 Share Objavljeno 15. julij 2020 kapslok reče pred 33 minutami: mene vleče na Madeiro že par let. ne bo ti žal. obvezno najemi avto, pa samo piči. Povezava do prispevka
kola Objavljeno 21. julij 2020 Share Objavljeno 21. julij 2020 This, vzami avto in gasa. Karte so od Oktobra dalje iz Dunaja po kakih 250e, vreme na Madeiri pa je se vedno top. Morje je pa vedno hladno, tako da ne zamujas ravno nekega kopanja Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 16. avgust 2020 Share Objavljeno 16. avgust 2020 Telefonska mi neki ne prime! 2 Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 16. avgust 2020 Share Objavljeno 16. avgust 2020 gladius reče Dne, 3. 6. 2020 at 12:27: Meni je pomagalo to, da sem sprejel, da bom pač umrl, če je prišel moj čas, drugače pa bo vse v redu. V tistem trenutku itak ne moreš vplivati na zadeve. Pa sej to nikoli ni bil problem, ideja da si mrtev je po moje vsem ok. Problem je v tej grozi, da se tam zgoraj začne neki rasfukavat in začneš strmoglavljat. Ena relevantna smešnica: Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se