DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 27 minutami: Piščančja prsa pa sem se navadil, ker sem mel leto in pol kar konkretno dieto in si jih 5x tedensko spečem za večerjo kar tako na žaru in nizko kalorično zafilam vnose in dobim dozo beljakovin. Ma ti si skoraj dobesedno kot en moj kolega. Res, on večinoma konzumira piščančja prsa brez nekih dodatkov. 28. april 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) Speaking of... Današnja večerja... 28. april 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Daj fotko, ko bo spečeno. Pa ne pozabi na solato. Mmmm. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 1 uro: piščančja prsa pa bedno Word stari. Bolj se ne bi mogel strinjati Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Par krat sem probal purana in je dosti bolj "podplat" Vidiš, meni pa je vedno bilo obratno. Piščanec mi ima dosti bolj blag okus in sem večkrat naletel na takega, ki je deloval kot papir brez okusa, medtem ko pri puranu nikoli. 28. april 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 ke_kit reče pred 16 minutami: Word stari. Bolj se ne bi mogel strinjati Vidiš, meni pa je vedno bilo obratno. Piščanec mi ima dosti bolj blag okus in sem večkrat naletel na takega, ki je deloval kot papir brez okusa, medtem ko pri puranu nikoli. Pacek Damn typo... Res ne vem zakaj mi puran ne sede. Mam še ene 3 paketeke v skrinji in kar odlašam ven vzet, pograbim pišeka, purana pa prelagam. Tudi v gostilnah za malce ponaadi turijo "pohanega purana", to sem se navadil, da vedno vprašam, če lahko dobim raje svinjskega. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Je že kdo delal lignje v air fryerju? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Jup Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 BigBoss82 reče pred 8 minutami: Jup Kak? Mam ene pol kile v skrinji pa bi sprobal "žar" varianto. Al si jih ti cvrl? Povej temperaturo in kak dolgo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Kateri Air Fryer uporabljate? Ravno sem v fazi nakupa in priznam, da se ne spoznam. Iščem pač nekaj, kar je res OK, price&performance itd. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Aktivist Vanč reče pred 7 minutami: Kak? Mam ene pol kile v skrinji pa bi sprobal "žar" varianto. Al si jih ti cvrl? Povej temperaturo in kak dolgo pizda ne vem 2x sem jih delal max temp 200 stopinj je tam nek program za ribe ce nimas 200 dej pac max ne vem kolko casa.. 10 15 min ne spomnem se jaz dam 10 minut in pol vidim kolko se treba Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Ne morem ti svetovati, ker se nič ne spoznam. Jaz sem vzel čist random brez kakršnega koli researcha enega Xiaomi-ja in mi je ok, edino večjega bi si želel. 3,6l mi je blo slišati full, je pa to dejansko premalo. Glej 5+ litrov po moje, v mojem ni placa za 2 jedi (glavna in priloga), tako delam v njem al samo glavno jed al pa samo prilogo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 4 minutami: pizda ne vem 2x sem jih delal max temp 200 stopinj je tam nek program za ribe ce nimas 200 dej pac max ne vem kolko casa.. 10 15 min ne spomnem se jaz dam 10 minut in pol vidim kolko se treba Ok, bom sprobal. Itak se moraš sam naučit in dobit filing. 200 mam max. 28. april 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) 28. april 2024 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) Malo sem zapalil brokoli jebiga Ja dej 200 in 10 min im pol glej 28. april 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 So ti bli ok? Niso gumijasti? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: So ti bli ok? Niso gumijasti? Ja malo :)) ma niso prevec so okej Taki bolj suhi.. niso mstni in socni kot v ponvi.. ampak niso zanic, mseni ao dobri Jebiga hoces zdravo al okusno.. oboje ne gre :))) 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Aktivist Vanč reče pred 3 urami: To ti je dandanes ta hipsteraj. Vse je za kurac in zanič, če ni 12 hodni meni z nekimi fansy imeni za več al manj občine pizdarije ali pa nekaj iz daljnih dežel... Ja saj folk dela ne vem kero znanost iz pice pa iz kosa salame med dvema kosoma kruha. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Sprobam na lastni koži! 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Sploh ne razumem več ničesar, gostilniške plate so po novem kul, jebovas u dupe, to je res največji shit možen, ki ga lahko dobiš v gostilnah. 3 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Še en hipster na radarju... 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Pri lignjih je treba samo res na polno najvišje možne vročine in zelo zelo na hitro spečt. Pa seveda, da so dobro osušeni. Dejansko se mi zdi neka klasična friteza še najbolj primerna. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: Pri lignjih je treba samo res na polno najvišje možne vročine in zelo zelo na hitro spečt. Pa seveda, da so dobro osušeni. Dejansko se mi zdi neka klasična friteza še najbolj primerna. Ampak sam če je testo vzhajalo 49,5 ur Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) napol že spim, ampak kakšno testo misliš @Kruz ?? o lignjih je govora. 28. april 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 Tistim, ki se zmrdujejo nad ploščami pa je v meni treba samo napisati: svinjski medaljoncek na posteljici iz konfrija, puranji zrezek v oblekici iz drobtin in svežih jajčk v objemu riža, goveji trakci z brokolijevim pirejem... Pa bojo isto jed razgrabili kot fukjeni in hvalali vsem sosedom cel mesec kak dobro so jeli. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 @Aktivist Vanč: daj sliko, ker ne vem točno o čem govoriš. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. april 2024 Share Objavljeno 28. april 2024 (urejano) Kdo nebi hotu it gledat tega filma???? Mislim, iskreno, jaz bi hotu :))))))) 28. april 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 29. april 2024 Share Objavljeno 29. april 2024 DaCapo reče pred 7 urami: Pri lignjih je treba samo res na polno najvišje možne vročine in zelo zelo na hitro spečt. Pa seveda, da so dobro osušeni. Dejansko se mi zdi neka klasična friteza še najbolj primerna. Pa si videl o kaksnih lignjih je govora? A ti o fritezi.. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 29. april 2024 Share Objavljeno 29. april 2024 (urejano) Hernire reče pred 15 urami: Pa kaj je to zdaj še neko dissanje plošč v lokalnih gostilnah in kuhinje naših mam Meni so te plošče čisto okej, pač ponavadi je dosti različnih vrst mesa, vsakega malo poješ pa sprobaš, vse je neki medium kvalitete, ampak all in all je dovolj raznoliko, da je fajn. Malo še riža pol in praženega krompirja, pa še eno kavico po tej plošči, kaj češ lepšega. Razen če zdaj res konstantno to jeste, samo jaz pomoje max 2x letno in mi je top, midquality plošča v lokalni gostilni forever Hrana pri mami pa itak brutalno dobra. Mama naredi tak pražen krompir, da na mestu žrtvujem DaCapota zanj, pol pa še kakšni dobri zrezki zraven, kruhova štruca ... ali pa sarme, če greva za novo leto, men je to najboljš na svetu. Pa valda vse proper štajersko/prleško mastno, da ti je še eno uro po hrani slabo (ne vem, kako zdaj ta kosila pri starših tako slabo prenašam, jebemti prebavo, včasih sem yolo tolkel njeno hrano BP celih 20 let). Ko pa popusti slabost pa turška kava z mlekom in neko random pecivo, ki ga mama pripravi, to je to v lajfu problem je da mi je težko dat gostilniško ceno za neki, kar 3x boljš naredim doma, al pa če nas je več, da vsak naredi neki poleg tega če dobiš mid plošče maš že srečo, kr velikrat k smo šli s sodelavci za kšn rd al pa upokojitev sem res žvečila une kose pečenke k da delam obrazno jogo pa pol pobirala kose rožmarina izmed zob proti mamini kuhinji pa nimam kaj, mogoče je mal dolgočasna ker ma že odkar sem živa ful visok holesterol pa dost minimalno veselje do začimb naredi pa res hudo hrustljavo soparjeno zelenjavo, k je v sezoni ji od daleč pokažeš mal masla pa niti soli ne rabi nujno in pol človek zraste gor s tako hrano in pride k tašči, kjer 'pečen krompir' plava v olju (čeprav je peki papir na pladnju), ni zelenjave k bi se dala nabost na vilico ker prej razpade, včasih je redčila top dobro bučno olje, pa vodo nalije na solato, in tam morm pa kr trenirat poker face DaCapo reče pred 11 urami: Kateri Air Fryer uporabljate? Ravno sem v fazi nakupa in priznam, da se ne spoznam. Iščem pač nekaj, kar je res OK, price&performance itd. pejt v temo o nakupovanju v Trolo pa poglej, ne vem 1-2 meseca nazaj sem objavila rezultate testa drugač če že imaš pečico z ventilatorjem, pol se ti velik ne splača, ker naredi isto kot pečica z isto porabo energije in isto vloženega napora mejhen je pa za 1 osebo lahko ful praktičen (še vedno naredi isto kot pečica sam ponuca pol manj energije pa pogosto je tud lažji za spucat) 29. april 2024 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 29. april 2024 Share Objavljeno 29. april 2024 DeCapo in airfryer....andrejus waiting to happen. Pa en financni nasvet..glede na tvoje prehranjevalne navade obdrzi denar. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. april 2024 Share Objavljeno 29. april 2024 Evo, @DaCapo... idi vzemi enega čist random in poceni. 5l zveni kot bi bilo za 2 porciji. Pa ne bo ti žal keša, če ga ne boš dosti rabil, ker je pač poceni... 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.