Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Berbasecks reče Pravkar: btw, se kdo še spomni, kaj je bla una fora za ful cheap youtube premium? Revanced zgleda tud umrl Pizda, ne vem zdaj direkt kak se imenuje. Poglej v bazar kjer je tema o Tidal naročnini, tam je dal Febo link do strani za shared naročnine. Ne da se mi zdaj preko telefona iskat. Imajo tudi druge naročnine... Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Berbasecks reče Pravkar: btw, se kdo še spomni, kaj je bla una fora za ful cheap youtube premium? Revanced zgleda tud umrl Jaz imam filipinski račun, mislim da 2,5 € na mesec. Prime slovensko kartico, samo za prvo plačilo rabiš VPN, recimo NordVPN. Meni ga je posodil en forumaš, tako da ti ga ziher kdo na forumu posodi Najcenejši pa je nigerijski, mislim da je 20 centov mesečno, sam ne prime SLO kartice kljub VPN-ju 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 sej ma Opera integriran VPN bom probu Newpipe, drgač pa vrjetn res ta opcija Ne bom se še kr takoj vdal, da bom plačeval, da nimam reklam Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Berbasecks reče pred 1 minuto: sej ma Opera integriran VPN bom probu Newpipe, drgač pa vrjetn res ta opcija Ne bom se še kr takoj vdal, da bom plačeval, da nimam reklam Sem našel... Ne rabiš noben VPN in nobenega jebanja za manj kot 3€ mesečno. https://www.gamsgo.com/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Pa sej si inštaliraš pizdarije. Jaz imam par stvari installed in ne vem sploh da obstajajo reklame na yt (ampak samo na kompu). Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Vse_je_najslabse reče Pravkar: Pa sej si inštaliraš pizdarije. Jaz imam par stvari installed in ne vem sploh da obstajajo reklame na yt (ampak samo na kompu). ja no, sej kere na androidu js sm do zdej mel Revanced, sam pač ne dela več. Mi je pa relativno pomembno, da se lahko vpišem v svoj google račun (takih, kjer se ne morš, pa ni reklam, je kr neki) Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Sem našel... Ne rabiš noben VPN in nobenega jebanja za manj kot 3€ mesečno. https://www.gamsgo.com/ Saj VPN rabiš sam za prvo plačilo Če bi uspeli ugotovit, kako uštimat nigerijski račun, bi se ful splačalo pojebat. Jebenih 20 centov na mesec no Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 @Hernire preverim pr kolegu, a lahk izda nigerijski IBAN oz račun. Javim, če lahk. Sam pomoje lahk sam kake Malta/Ciper Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Berbasecks reče pred 5 minutami: sej ma Opera integriran VPN Wat, nisem vedel, pol bo treba presedlat na Opero Vztrajam pri gnilem chromu sam zaradi dobrega synca s telefonom in google crapom + da imam ful extensionov za svoje potrebe Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Hernire reče pred 3 minutami: Saj VPN rabiš sam za prvo plačilo Če bi uspeli ugotovit, kako uštimat nigerijski račun, bi se ful splačalo pojebat. Jebenih 20 centov na mesec no Pa dobro, vseeno je dodano delo. Nimam nobenega VPN ja, da bi izbiral države. Bi moral še vsaj kje registracijo naredit za free trial in to je spet delo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Opera ima VPN integriran. Ampak kolikor vem ne moreš izbirat države iz katere bo delal. Al lahko? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 zgleda res, sm glih hotu sprobat Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Berbasecks reče pred 9 minutami: ja no, sej kere na androidu js sm do zdej mel Revanced, sam pač ne dela več. Mi je pa relativno pomembno, da se lahko vpišem v svoj google račun (takih, kjer se ne morš, pa ni reklam, je kr neki) Aja nisem vedu da je za android interes. Ma kaj tolko uporabljate yt na fonu al kaj. Jaz samo kdaj v avtu za kak komad. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Vse_je_najslabse reče pred 1 minuto: Aja nisem vedu da je za android interes. Ma kaj tolko uporabljate yt na fonu al kaj. Jaz samo kdaj v avtu za kak komad. relativno malo, sam takrat nočem reklam in general nism nek fan brskanja po internetih s telefonom Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Jaz skoraj nikoli. Nekateri, ki jih poznam pa non stop. Jaz sem tudi veliko večino na compu. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Ma meni za tako malo ko sem na yt na fonu mi je vseeno tudi če so reklame. Je pa res da so začeli res na polno razvaljivat z njimi, prav preko meja dobrega okusa. Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Navodila za YT Premium preko Gane: https://www.mydealz.de/share-deal-from-app/2353310 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 jaz mam YT famili plan prek argentine za manj ko 2€ (za 6 ljudi) pa ravn gledam zdej da bojo barabe dvignli na 4€ 1. junija Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Jaz imam Turčijo, single plan, sem takrat nekaj bral da bi moral potem družinski člani imeti TR račune, da vi lahko koristili Premium, je to res? Kako maš to rešeno? Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 ne, nč ni treba, sam verjetn si mora vsak nardit googl acc če še nima 1 Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Kaj pa za umazane iphonovce? Je kaka podobna rešitev za Safari, al pa drug browser na iOS? Nekak sem se že privadil reklam na YT na telefonu, samo so res iz leta v leto daljše in mi najeda Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 (Offtopic) Za vse ljubitelje mešanih borilnih veščin (in morebiti GTA serije) : A pride kdo gledat? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Sama sreča, da niso za plakat kopirali stila iz kake Nintendo igrice. 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 (urejano) Pomoje je ta stil zgeneriral nek (plačljiv) app. Ker sem že večkrat videl podobne zadeve. @Mic-E: vem, da si se tudi nekaj hecal s tem. Povej kaj več. 10. maj 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Katastrofa Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 (urejano) Raz reče pred 35 minutami: Kaj pa za umazane iphonovce? Je kaka podobna rešitev za Safari, al pa drug browser na iOS? Nekak sem se že privadil reklam na YT na telefonu, samo so res iz leta v leto daljše in mi najeda https://apps.apple.com/us/app/adguard-adblock-privacy/id1047223162 Mam tole (zastonjsko verzijo), nobenih reklam v Safariju na ajfonciju. 10. maj 2024 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Kurba kaj je te zalege! To se nisem videl. Hodim že 10-15 minut po tej poti ob njivi in so dobesedno celo pot že posuti po cca. 10 kosov na meter. Kaj je to letos invazija rdečih polžev, da požrejo vso zelenjavo? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Legit sem najprej pomislu, da je to screenshot iz Kingdom Come Deliverance. 5 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Prlekija 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. maj 2024 Share Objavljeno 10. maj 2024 (urejano) ke_kit reče pred 15 minutami: Legit sem najprej pomislu, da je to screenshot iz Kingdom Come Deliverance. Tu spodaj pa sem iz grma slišal samo: "De hol van ilyen boldog az utazó?" 10. maj 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.