BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Ma dobra je, ni grda ni debela, spijes dva kozarcka in samo gas, jutri je nov dan Cakamo porocilo 3. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 DaCapo reče pred 3 minutami: Pravkar sem namazilil loparček. Da bodo gume res dobro prijele. Tako tako, pol boš pa namazilil še DaLoparček. 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) DaRočajček Ce mas velik glavic jem ogoce tudi loparcek ajde 3. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 magični kralj reče Dne, 31. 7. 2024 at 7:38: poskeniraj vodnik do zdravih kakcev prosim guinness na dan Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 g. Profesor reče pred 3 minutami: poskeniraj vodnik do zdravih kakcev prosim Knjiga o kakcu by Ciciban Cicido - Issuu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Vse_je_najslabse reče pred 20 minutami: Ne vem a je to kot fotkanja al ima nrsorazmerno dolge noge glede na trup. Nizko postavljena kamera, itak. Po moje ima čisto v redu proporce. 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Boli mene đoko kake proporce ima, samo da bo par rund OK odigrala (in da bom čimanj pobiral žogice). Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 jaz se vedno ne razumem kako dachappo quota Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Razen tega, da me je ena stalkerka zahakla na soc. omrežjih in jutri pride igrat ping pong. Kar tako, btw. Ona pride in bo igrala z mano. Sem jo pa dejansko poguglal in sva se poznala pred 30-leti. Sumljivo mi je edino to, da prav hoče prit in igrat z mano. /upam, da ne bo kakšne tožbe za preživnino itd. Ženskam dandanes skoraj ne morem več zaupat. Edina izjema je mogoče Fuksija, ker ma vredi pubeca. To hit or not to hit? : (v smislu namiznega tenisa) Lepa zgleda Pride športat Ful bela, tako da pomoje ne hodi v Afriko Verejtno ni v piramidnih shemi Majstor DaCapo, ne nas razočarat, tole je top 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Če ti bo šele na tretjem dejtu omenila, da ve za neko odlično poslovno (finančno) priložnost, potem je za ženit 3. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Jebemti financne priloznoati to pa sw mi nj se zgodilo v zivo.. ne vem kva bi naredil Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Čeprav ajde, stik iz 30 let nazaj in suddenly se hoče dobit na pijači je res/whatever high risk za piramidno shemo Dva sošolca iz OŠ, s katerimi nisem obržal stika, sta npr. 10 let po OŠ me kontaktirala za pijačo, pri obojem je bilo "pa če se že dobimo, bom še za eno dobro priložnost povedal" Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Mislim da se pri dotični prijatlci gre samo in izključno za par rund namiznega tenisa. Razen tega, da smo se pred ohoho leti pač tudi družli. V bistvu sva nekoč bila celo parček. Ampak, da me najde po ohoho letih in se povabi na pingpong mi je pa vseeno malo tak-tak. 3. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Hernire reče pred 19 minutami: Čeprav ajde, stik iz 30 let nazaj in suddenly se hoče dobit na pijači je res/whatever high risk za piramidno shemo Dva sošolca iz OŠ, s katerimi nisem obržal stika, sta npr. 10 let po OŠ me kontaktirala za pijačo, pri obojem je bilo "pa če se že dobimo, bom še za eno dobro priložnost povedal" Saj, to je najbolj logičen sklep, če te nekdo random kontaktira po tolkih letih. Ni zdaj najbolj verjetno, da te je res naenkrat po desetletju, dveh ali treh... nenormalno pogrešal. 3. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Kaj pa pač tista najbolj enostavna, primarna: Da bi se pač rada dol dala. ? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Ja, to pa je res zelo velika verjetnost, da po 30 letih piše starim znancem za fuk. Kar po imeniku gre in pošilja povabila na strasten večer vsem, ki se jih še spomni po 30 letih. 3. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) To niti slučajno, valda. Se je pa name spomnila, kar tudi nekaj pomeni . 3. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Ta s te fotke gre na Tinder in si lahko kot v samopostrežbeni trgovini zbere tipa v svoji starostni skupini +/- 10 let 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Bom dal novo aktualno fotko jutri po ali med igranjem namiznega tenisa. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Menda je jasno, da se ni spomnila samo in točno glih na njega po teh letih. Za to obstaja nekje tolko šans kot zadeti na loteriji. Ajde, statistično gledano malenkost več vseeno. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Pa da bi hotla prav namizni tenis špilat A namizni tenis je ona al ti predlagal_a? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Ja glej bomo vidli Se spomnem ko sem bil klinac in iskal job..me poslje zavod za zavarovalniskega zastopnika. Pridem tam, ne prevec navdusen.. tipi nema da nema, jaz ma to pomoje ni zame.. tip ma zakaj? Jz njemu ma nkmam doati znancev in ne da se mi tezit folku in tip sej mas telefon samo gres po imeniku in jaz nazaj imam 20 skranjenih stevilk v telefonu in je bilo konc pogovora 3. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Hernire reče pred 12 minutami: Pa da bi hotla prav namizni tenis špilat A namizni tenis je ona al ti predlagal_a? ONA. Jaz sploh nisem imel pojma da ženska (še) obstaja. Ziher neka stalkerka. Saj zdaj me je že malo strah. 3. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: ONA. Jaz sploh nisem imel pojma da ženska (še) obstaja. Ziher neka stalkerka. Saj zdaj me je že malo strah. Naj te ne bo strah samo pripravi se na poslovno priloznost.. reci ji da imas ti za njo eno poslovno priloznost za 50 100 eur odvisno kako se zmenite Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 DaCapo reče pred 43 minutami: Mislim da se pri dotični prijatlci gre samo in izključno za par rund namiznega tenisa. Razen tega, da smo se pred ohoho leti pač tudi družli. V bistvu sva nekoč bila celo parček. Ampak, da me najde po ohoho letih in se povabi na pingpong mi je pa vseeno malo tak-tak. tu je zdej tako al piramidna shema al pa se je spomnla na dat good dickin' down & now she wants the D 50:50 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Mogoce ni poslovna priloznost, vsekako pa je priloznost Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 indubitably Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Berbasecks reče pred 3 minutami: tu je zdej tako al piramidna shema al pa se je spomnla na dat good dickin' down & now she wants the D 50:50 Če je drugo bo precej razočarana 220 sklec na minuto prime time DaCapo vs. DaCapo, ki se ne more dvignit (iz grmovja) 2 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Hernire reče pred 27 minutami: Ta s te fotke gre na Tinder in si lahko kot v samopostrežbeni trgovini zbere tipa v svoji starostni skupini +/- 10 let Za sex itak, za vezo pa... kdo bo imel in vzdrževal tako staro koko Poznam nekaj 40+ ženks, pa kar dobro izgledajo za svoja leta. Tinder, ona-on scena, fuka kolikor hočeš, samo z njimi pa noče nihče biti. Stare so, froce imajo... Kurac je dating scena za ženske po 40ih. 3. avgust 2024 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.