Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 46 minutami:

AMpak priznajte, da je britje jajc za moškega kar zajebano. Ajde, se navadiš, ampak vseeno je zelo delikaten postopek. 

Meni se ne zdi zajebano. Najprej na grobo z brivnikom in pol z žiletko, ful gre na izi.

ke_kit reče pred 39 minutami:

Pojma nimam, ker mi na kraj pameti ne pride, da bi si bril jajca lol. Kaj točno pridobim s tem?

Meni so kosmata jajca precej grda. Plus ne bojo ti ženske kosmatih lizala.

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 47 minutami:

Mogoče bi bilo treba vprašati ženske, zakaj si pa one brijejo mednožje. Kaj točno pridobijo s tem? 

Večina jih to počne zaradi družbenih norm. Vsekakor ne gre za to, da bi se počutile bolje, kvečjemu ker jim izgleda boljše, oz. ker izgleda boljše moškim. Isto kot makeup.

Moški nismo podvrženi takim normam.

Vse_je_najslabse reče pred 14 minutami:

ne bojo ti ženske kosmatih lizala.

Iz prve roke lahko ovržem tvojo teorijo.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 16 minutami:

Večina jih to počne zaradi družbenih norm. Vsekakor ne gre za to, da bi se počutile bolje, kvečjemu ker jim izgleda boljše, oz. ker izgleda boljše moškim. Isto kot makeup.

Moški nismo podvrženi takim normam.

Iz prve roke lahko ovržem tvojo teorijo.

Ma ja so tudi meni že lizale kosmata jajca ma je še meni disgusting, pač si jih obriješ.

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 6 minutami:

Ma ja so tudi meni že lizale kosmata jajca ma je še meni disgusting, pač si jih obriješ.

Ne briga me za osvajanje in fukanje čim večjega števila žensk (predvsem takih, ki se zmrdujejo nad poraščenostjo), tko da hard pass.

To, da ti je disgusting je drugače čisto fair. Meni pač ni. Niti pri ženskah. Ajde trimanje dlak, ki štrlijo ven iz kopalk ali britje pod pazduho, mi je čisto jasno, samo to so stvari, ki jih kažeš v javnosti. Intima je čisto druga stvar.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Kruz reče pred 46 minutami:

Ker se vidi več in zgleda bolj massive 

Tole sem sfalil. Men se zdi isti kurac (pun intended).

Sem se že pobril nad kurcem in okoli (vključno s trupom; pajske, prsi, jebački tepih) pred davnimi časi, da bi videl ali je kaka prednost v gladki koži. Kurac se mi je zdel isto velik. Edina razlika je bila v tem, da sem izgledal kot odojek in cca. teden dni preklinjal nad srbenjem.

Ponavljam, sem zelo malo poraščen, tko da je to najbrž razlog, da ne vidim res nobene prednosti v britju telesa.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 9 minutami:

30S46ly.jpeg

Ni dobra primerjava. Ker leva mora se zmeraj merit, sam boljs vidi. To je, kot da ma boljs resolucijo in večji ekran. Console je pa tako, kot da bi lahko ta Kitajka položila pištolo v robotski stroj in bi ta robot meril na tarčo, ona bi pa sam gumb pritisnila. 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 39 minutami:

Tole sem sfalil. Men se zdi isti kurac (pun intended).

Sem se že pobril nad kurcem in okoli (vključno s trupom; pajske, prsi, jebački tepih) pred davnimi časi, da bi videl ali je kaka prednost v gladki koži. Kurac se mi je zdel isto velik. Edina razlika je bila v tem, da sem izgledal kot odojek in cca. teden dni preklinjal nad srbenjem.

Ponavljam, sem zelo malo poraščen, tko da je to najbrž razlog, da ne vidim res nobene prednosti v britju telesa.

sam ce pravis da si malo porascen, pol ze po defaultu zgledas kot odojek? 🤣

Povezava do prispevka
Kruz reče pred 30 minutami:

Ni dobra primerjava. Ker leva mora se zmeraj merit, sam boljs vidi. To je, kot da ma boljs resolucijo in večji ekran. Console je pa tako, kot da bi lahko ta Kitajka položila pištolo v robotski stroj in bi ta robot meril na tarčo, ona bi pa sam gumb pritisnila. 

Tocno tko. Razlika med njeno opremo in turkom je kot da bi en igral na pro gamepadu, drug pa na navadnem. Vprašanje če sploh je razlika, kako komu.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...