Heretik Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) DaCapo reče pred 46 minutami: AMpak priznajte, da je britje jajc za moškega kar zajebano. Ajde, se navadiš, ampak vseeno je zelo delikaten postopek. Meni se ne zdi zajebano. Najprej na grobo z brivnikom in pol z žiletko, ful gre na izi. ke_kit reče pred 39 minutami: Pojma nimam, ker mi na kraj pameti ne pride, da bi si bril jajca lol. Kaj točno pridobim s tem? Meni so kosmata jajca precej grda. Plus ne bojo ti ženske kosmatih lizala. 4. avgust 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Kaka diskriminacija! Če so naše babice lahko našim dedkom delale rimjob, bi morali to pravico zahtevati tudi mi dandanes! Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 kaj zdaj dakapo si ga potocal al si dobil poslovno priloznost? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) DaCapo reče pred 47 minutami: Mogoče bi bilo treba vprašati ženske, zakaj si pa one brijejo mednožje. Kaj točno pridobijo s tem? Večina jih to počne zaradi družbenih norm. Vsekakor ne gre za to, da bi se počutile bolje, kvečjemu ker jim izgleda boljše, oz. ker izgleda boljše moškim. Isto kot makeup. Moški nismo podvrženi takim normam. Vse_je_najslabse reče pred 14 minutami: ne bojo ti ženske kosmatih lizala. Iz prve roke lahko ovržem tvojo teorijo. 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 16 minutami: Večina jih to počne zaradi družbenih norm. Vsekakor ne gre za to, da bi se počutile bolje, kvečjemu ker jim izgleda boljše, oz. ker izgleda boljše moškim. Isto kot makeup. Moški nismo podvrženi takim normam. Iz prve roke lahko ovržem tvojo teorijo. Ma ja so tudi meni že lizale kosmata jajca ma je še meni disgusting, pač si jih obriješ. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 6 minutami: Ma ja so tudi meni že lizale kosmata jajca ma je še meni disgusting, pač si jih obriješ. Ne briga me za osvajanje in fukanje čim večjega števila žensk (predvsem takih, ki se zmrdujejo nad poraščenostjo), tko da hard pass. To, da ti je disgusting je drugače čisto fair. Meni pač ni. Niti pri ženskah. Ajde trimanje dlak, ki štrlijo ven iz kopalk ali britje pod pazduho, mi je čisto jasno, samo to so stvari, ki jih kažeš v javnosti. Intima je čisto druga stvar. 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Vse_je_najslabse reče pred 35 minutami: Plus ne bojo ti ženske kosmatih lizala. Bojo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Kruz reče pred 46 minutami: Ker se vidi več in zgleda bolj massive Tole sem sfalil. Men se zdi isti kurac (pun intended). Sem se že pobril nad kurcem in okoli (vključno s trupom; pajske, prsi, jebački tepih) pred davnimi časi, da bi videl ali je kaka prednost v gladki koži. Kurac se mi je zdel isto velik. Edina razlika je bila v tem, da sem izgledal kot odojek in cca. teden dni preklinjal nad srbenjem. Ponavljam, sem zelo malo poraščen, tko da je to najbrž razlog, da ne vidim res nobene prednosti v britju telesa. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Men ce baba lize jajca me zgecka in ne gre 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Dejch reče pred 4 minutami: Men ce baba lize jajca me zgecka in ne gre To. Jajc ji niti ne dovolim, da se jih dotika. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 kaksni ste vi barbari Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Šele zdaj mi je, kot strela z jasnega, kapnilo, da je najbrž DeMento zamešal voltažo random bele tehnike s številom sklec. Preveč sus številka. Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče pred 5 minutami: To. Jajc ji niti ne dovolim, da se jih dotika. Joj Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 4 minutami: kaksni ste vi barbari 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Ful bi rad videl LTCja igrati z joypadom. Po moje se ne bi znal niti obrniti in bi rabil turn assist. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ja šhumarji :)) drugace sem mislu da jih moti da jim zenska lize jajca sicer pa.. 1. DeMEnto izgleda ko nek xman villan Magneto varijanta 2. veet krema baje za po jajcih in assholu.. enrkat sem probal in nikoli vec, sam nekateri ste mocni Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 BigBoss82 reče Pravkar: šhumarji :)) Haha, kjer blast from the past. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 3 minutami: pomoje je lih obratno ampak jaz sem ambsolutno za Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) pravi moski si jajca brijejo s flametrowerjem al pa vsaj s friznjenim vzigalnikom 4. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Zaradi te fotke sem na FB dobil 24 ur ban 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 9 minutami: Ni dobra primerjava. Ker leva mora se zmeraj merit, sam boljs vidi. To je, kot da ma boljs resolucijo in večji ekran. Console je pa tako, kot da bi lahko ta Kitajka položila pištolo v robotski stroj in bi ta robot meril na tarčo, ona bi pa sam gumb pritisnila. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 eno so pomagala drugo so pa pomagala Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 39 minutami: Tole sem sfalil. Men se zdi isti kurac (pun intended). Sem se že pobril nad kurcem in okoli (vključno s trupom; pajske, prsi, jebački tepih) pred davnimi časi, da bi videl ali je kaka prednost v gladki koži. Kurac se mi je zdel isto velik. Edina razlika je bila v tem, da sem izgledal kot odojek in cca. teden dni preklinjal nad srbenjem. Ponavljam, sem zelo malo poraščen, tko da je to najbrž razlog, da ne vidim res nobene prednosti v britju telesa. sam ce pravis da si malo porascen, pol ze po defaultu zgledas kot odojek? 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Igrati z miško je seveda lažje. Temu lahko oporeka samo folk, ki ni nikoli probal obojega (Cruz in LTC recimo ). Cognitive dissonance is a bitch. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Ce je reku da ima dlake na ramenih, kako je malo porascen? To mi ne gre v glavo ampak ze ki mi je faca, dopuscam. Poleg teka ce so zenske z xy kromozomi je lahko tudi neporascen z dlaki na ramenih 4. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Fak, spet ta debata... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Kočevc reče Pravkar: sam ce pravis da si malo porascen, pol ze po defaultu zgledas kot odojek? 🤣 Seveda ne lol. Prašičem pobrijejo kožo za koline. Tak izgled sem mislil. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Kruz reče pred 30 minutami: Ni dobra primerjava. Ker leva mora se zmeraj merit, sam boljs vidi. To je, kot da ma boljs resolucijo in večji ekran. Console je pa tako, kot da bi lahko ta Kitajka položila pištolo v robotski stroj in bi ta robot meril na tarčo, ona bi pa sam gumb pritisnila. Tocno tko. Razlika med njeno opremo in turkom je kot da bi en igral na pro gamepadu, drug pa na navadnem. Vprašanje če sploh je razlika, kako komu. 4. avgust 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.