Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 1 uro:

Razen tega, da me je ena stalkerka zahakla na soc. omrežjih in jutri pride igrat ping pong. Kar tako, btw. Ona pride in bo igrala z mano.
Sem jo pa dejansko poguglal in sva se poznala pred 30-leti. Sumljivo mi je edino to, da prav hoče prit in igrat z mano. /upam, da ne bo kakšne tožbe za preživnino itd. Ženskam dandanes skoraj ne morem več zaupat. Edina izjema je mogoče Fuksija, ker ma vredi pubeca.

To hit or not to hit?
 di1.thumb.jpg.b058b9b9fa929fe82d17342ca517a344.jpg

(v smislu namiznega tenisa)

Lepa zgleda

Pride športat

Ful bela, tako da pomoje ne hodi v Afriko

Verejtno ni v piramidnih shemi

Majstor DaCapo, ne nas razočarat, tole je top 

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Čeprav ajde, stik iz 30 let nazaj in suddenly se hoče dobit na pijači je res/whatever high risk za piramidno shemo

Dva sošolca iz OŠ, s katerimi nisem obržal stika, sta npr. 10 let po OŠ me kontaktirala za pijačo, pri obojem je bilo "pa če se že dobimo, bom še za eno dobro priložnost povedal" 

Povezava do prispevka

Mislim da se pri dotični prijatlci gre samo in izključno za par rund namiznega tenisa. Razen tega, da smo se pred ohoho leti pač tudi družli. V bistvu sva nekoč bila celo parček. 
Ampak, da me najde po ohoho letih in se povabi na pingpong mi je pa vseeno malo tak-tak. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 19 minutami:

Čeprav ajde, stik iz 30 let nazaj in suddenly se hoče dobit na pijači je res/whatever high risk za piramidno shemo

Dva sošolca iz OŠ, s katerimi nisem obržal stika, sta npr. 10 let po OŠ me kontaktirala za pijačo, pri obojem je bilo "pa če se že dobimo, bom še za eno dobro priložnost povedal" 

Saj, to je najbolj logičen sklep, če te nekdo random kontaktira po tolkih letih. Ni zdaj najbolj verjetno, da te je res naenkrat po desetletju, dveh ali treh... nenormalno pogrešal.

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka

Ja glej bomo vidli

Se spomnem ko sem bil klinac in iskal job..me poslje zavod za zavarovalniskega zastopnika. Pridem tam, ne prevec navdusen.. tipi nema da nema, jaz ma to pomoje ni zame.. tip ma zakaj? Jz njemu ma nkmam doati znancev in ne da se mi tezit folku in tip sej mas telefon samo gres po imeniku in jaz nazaj imam 20 skranjenih stevilk v telefonu in je bilo konc pogovora

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 12 minutami:

Pa da bi hotla prav namizni tenis špilat

A namizni tenis je ona al ti predlagal_a?

ONA. Jaz sploh nisem imel pojma da ženska (še) obstaja. 

Ziher neka stalkerka. Saj zdaj me je že malo strah.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 minuto:

ONA. Jaz sploh nisem imel pojma da ženska (še) obstaja. 

Ziher neka stalkerka. Saj zdaj me je že malo strah.

Naj te ne bo strah samo pripravi se na poslovno priloznost.. reci ji da imas ti za njo eno poslovno priloznost za 50 100 eur odvisno kako se zmenite

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 43 minutami:

Mislim da se pri dotični prijatlci gre samo in izključno za par rund namiznega tenisa. Razen tega, da smo se pred ohoho leti pač tudi družli. V bistvu sva nekoč bila celo parček. 
Ampak, da me najde po ohoho letih in se povabi na pingpong mi je pa vseeno malo tak-tak. 

tu je zdej tako

al piramidna shema

al pa se je spomnla na dat good dickin' down & now she wants the D

50:50

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 27 minutami:

Ta s te fotke gre na Tinder in si lahko kot v samopostrežbeni trgovini zbere tipa v svoji starostni skupini +/- 10 let 

Za sex itak, za vezo pa... kdo bo imel in vzdrževal tako staro koko:rofl:

Poznam nekaj 40+ ženks, pa kar dobro izgledajo za svoja leta. Tinder, ona-on scena, fuka kolikor hočeš, samo z njimi pa noče nihče biti. Stare so, froce imajo... Kurac je dating scena za ženske po 40ih.

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...