Hernire Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 26 minutami: @Henrirček veš kaj bi ti bla huda namizna igra Turing Machine, jaz sem vedno bolj obseden z njo. Moraš deducirat tromestno kodo s številkami od 1 do 5 s pomočjo verifikatorjev, ki ti odgovorijo z DA ali NE. Na easy in medium težavnosti dobijaš rezultate za eno konkretno številko (recimo a je prva številka večja, manjša ali enaka 3), na višjih pa verifikator daje odgovore za eno številko, ne veš pa za katero in kle se začne fun dejansko. Tole zgleda direkt zame. Bom kar ubodel, ne rabim nit sprobat haha. Kje se zdaj kupuje namizne igre? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Hernire reče pred 5 minutami: Tole zgleda direkt zame. Bom kar ubodel, ne rabim nit sprobat haha. Kje se zdaj kupuje namizne igre? Igraj.si. Če ti je kul ta scena ne vidim kako ti lahko ne bi blo carsko. Meni je boljša od Search for planet X, tudi boljša za single player. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) DaCapo verjame v čisto v vse sanje, ki jih je imel, da so se zgodile IRL. 2. september 2024 uredilo bitje Weraziel 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Eno leto prej v solo ker si bil kao nadarjen in pol na trgovsko? Tle neki ne štima. Prosim razlozi mi. To je ko uni model na Tiktoku, padu sem 1. letnik trgovske ampak to zato ker sem zajebaval profesorje ahaaa of course 8 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 11 minutami: To je ko uni model na Tiktoku, padu sem 1. letnik trgovske ampak to zato ker sem zajebaval profesorje ahaaa of course Ko sem inštruiral za đeparac, je bilo zanimivo kako čisto vsak, ki se je vlekel na dvojke, je bil na piki učitelja. Nikoli ni bil nihče, ki se mu je šlo za prav dobro ali odlično, da se ga je imelo na piki, samo polpismene tarde. 2. september 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 20 minutami: Tle neki ne štima. Prosim razlozi mi. Prvi letnik srednje sem bil na Serš (elektrotehnik). Potem sem se pa prepisal na aranžersko, ker mi na elektro ni bilo OK. Bolj simple ne morem razložit. Na aranžerski sem imel slovenščino 5+ (Bojan Sedmak me je učil in je bil res leganda). Edino matematika mi ni šla (sem imel popravnega pri istem profesorju, ki je učil računalništvo, katerega sem imel 5++ ). 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Sausage fest elektro šole ali poln razred lagano glupih pičk, katerim karierna izbira je bila zlaganje poličk. To se moralo fukat jao. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 DaCapo reče pred 5 minutami: Prvi letnik srednje sem bil na Serš (elektrotehnik). Potem sem se pa prepisal na aranžersko, ker mi na elektro ni bilo OK. Bolj simple ne morem razložit. Aja zdaj neki simple.. ti si znan po slikovitih in iskrenih opisih, takega pricakujem. Ne simple. Simple deluje, da neki skrivas. Ne vem lahko zacnes zakaj elektro ni bila ql? Si imel raje sosolke od sosolcev? Je bilo pretezko? Profesoji so te imeli na piki? :)) Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 14 minutami: Ko sem inštruiral za đeparac, je bilo zanimivo kako čisto vsak, ki se je vlekel na dvojke, je bil na piki učitelja. Nikoli ni bil nihče, ki se mu je šlo za prav dobro ali odlično, da se ga je imelo na piki, samo polpismene tarde. Ja ma dobro. Sam ene pac ne boli k za ocene in ucenje. Sam pizda, ce se vpises na solo ne vem, ker ti stari tezijo, pol vrjetno hoces tudi naredit letnik, da ti stari ne tezijo.. to je bil meni ves point izobrazbe, da mi stari ne tezijo in da se ne rabim navadit na nove sosolce ne vem kolko mores jebat profesorje v glavo da ne dobis 2 na trgovsi pizda.. pol tantofa nehas hodit v solo in zacneh delat druge gige 2. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 @BigBoss: Elektro mi ni bila ql, ker me te zadeve sploh niso zanimale. Vpisal sem se pač silom prilike, ker po OŠ nas je večina pubecov šla ali na strojno ali na elektro. Poleg tega tam nisem imel NITI ENE sošolke. Sami neki kmečki pubeci. Profesorji so bili pa še kar solidni. Edino en je bil noro budalo. Mislim da se je pisal Koler in je tako slabo predaval, da smo celo napisali neko javno pritožbo. Najbolj nam je pa zameril, ker smo vedno govorili, da ima plešo kot Afrika in ker smo ga komplet bojkotirali na nekih zaključnih testih. Takrat se je celo malo razjokal. Ampak jebiga, sam si je bil kriv. Dočim na trgovski (smer aranžerski tehnik) pa sem kar užival. Oto Rimele me je recimo učil. Pa omenjeni Sedmak za SLO, ki je včasih prišel s kitaro v razred in nam kaj zaigral. To, da sem imel skoraj same sošolke pa niti ni bil nek plus. Ker v takem babjem razredu ni bilo lahko. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Kočevc reče pred 2 urama: Ja sam lastnik tesle ti je pa napisal da placuje full kasko pri triglavu samo 1k eur, kar je zopet polovica manj kot ti navajas v svojem standardnem lapanju Lej jest sem napisal tko k vem, da je frend plačal. Sm mu prov prejle pisal, če mi lahko pošlje račune, sam je rekel da nima več kaska pa je poslal lanskoletnega pa letošnjega Najbrž lahko tudi za jurja dobiš i guess... 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 🤣 torej naj kontaktira mnenjalnicarja reaper za veze, ki pravi da dobi za 1k euros voll kasko Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 BigBoss82 reče pred 4 minutami: Ja ma dobro. Sam ene pac ne boli k za ocene in ucenje. Sam pizda, ce se vpises na solo ne vem, ker ti stari tezijo, pol vrjetno hoces tudi naredit letnik, da ti stari ne tezijo.. to je bil meni ves point izobrazbe, da mi stari ne tezijo in da se ne rabim navadit na nove sosolce Ma kurac je to, ko sem pomagal kolegovemu sinu nardit matematiko, je lagal fejkal in bluzil, ko sem rekel starcem da je treba nekaj spremenit in da tako ne bo šlo, sem dobil “jebe se meni, ti samo poskrbi da dobi dvojko, kaj mu pa bo to v zivljenju”… 0 pritiskov od staršev, mene niso neki ful forsirali za ocene, sam niso hteli da sem fakin retard. Če je blo treba pomagat in če so znali, ni bilo vprašanja. Kolega pusti svoje wildat, pa če bojo delali na liniji bojo. Wtf. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 zum wohl Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 ne vem ce verjamem karkoli nekomu ki fotka monitor 1 3 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 a zna sploh radio prižgati v tesli Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 DaCapo reče pred 39 minutami: Na aranžerski sem imel slovenščino 5+ (Bojan Sedmak me je učil in je bil res leganda). Edino matematika mi ni šla (sem imel popravnega pri istem profesorju, ki je učil računalništvo, katerega sem imel 5++ ). A ni aranžerska tako samo en level nad frizersko, o slednji in slovenščini pa imamo antologijski posnetek rimanja na youtubu 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Hernire reče pred 6 minutami: A ni aranžerska tako samo en level nad frizersko, o slednji in slovenščini pa imamo antologijski posnetek rimanja na youtubu Jaz sem imel to srečo, da me je slovenščino učil legendarni Bojan Sedmak. Res top človek; kantavtor, pisec in nasploh faca. Oto Rimele pa za risanje/slikarstvo. Tudi on kar legendica (če že ne drugega, je svojčas igral pri Laibach). V bistvu smo se imeli res fino. Frizerska in gostilniška sta vsekakor par levelov zadaj. 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Hernire reče pred 7 minutami: A ni aranžerska tako samo en level nad frizersko, o slednji in slovenščini pa imamo antologijski posnetek rimanja na youtubu Arguably par nivojev pod frizersko tbh. Kaj je najhujše kaj lahko zajebe diplomant aranžerske? Postavi fižol na desno od testenin, namest na levo. O ne. Frizerke imajo britvico par milimetrov od karotidne arterije, gremo bit resni. 2. september 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Kaj ni ta malo podoben DaCapotu https://vm.tiktok.com/ZGewNvtyD/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Arguably par nivojev pod frizersko tbh. Kaj je najhujše kaj lahko zajebe diplomant aranžerske? Postavi fižol na desno od testenin, namest na levo. O ne. Frizerke imajo britvico par milimetrov od karotidne arterije, gremo bit resni. Pa denarja kot dreka. Vsaj tisti boljsi. Moj frizer/barber računa 35eur strizenje in 45eur brado. Motherfucker 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 3 minutami: Kaj ni ta malo podoben DaCapotu Niti ne. Mogoče malo glede brade. Ampak sem se glih včeraj skoraj komplet pobril. 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Ja in oci, samo je bolj debel se ne vidi dobro 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Saj jaz sem tud zlo debel. Samo skrivam pač Ajde, tak kot oni na posnetku vseeno še nisem. So pa neke podobnosti, da. 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Vučko3 reče pred 4 minutami: Pa denarja kot dreka. Vsaj tisti boljsi. Moj frizer/barber računa 35eur strizenje in 45eur brado. Motherfucker Kake čupe to mate? Jaz plačam 10€ frizerki. Še vedno bom rekel, da lepo služi, ker sem dobrih 5 minut fertik. Vseeno ne poznam kogar, ki bi plačal prek 15€-20 max. Brez brade. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 BigBoss82 reče pred 6 minutami: Kaj ni ta malo podoben DaCapotu https://vm.tiktok.com/ZGewNvtyD/ Kaj si se doxal? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 3 minutami: Kake čupe to mate? Jaz se sam strižem in brijem. Že 30 40 let nisem bil pri frizerju!!! 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 3 minutami: Kake čupe to mate? Jaz plačam 10€ frizerki. Še vedno bom rekel, da lepo služi, ker sem dobrih 5 minut fertik. Vseeno ne poznam kogar, ki bi plačal prek 15€-20 max. Brez brade. 10€ z brado pri frizerki. Brivec pa poka neke cifre, kot da ma obrt v Parizu. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Jaz se sam strižem in brijem. Že 30 40 let nisem bil pri frizerju!!! Jaz sem se sam (ali pač kak kolega doma) do letos. Letos bi moral kupit nov strojček, ker je stari pričel cufat in sem se odločil "fuck this shit" in se odločil, da začnem hodit k frizerju. Me ljubi se mi več doma jebat s tem pa pucat dlak za 10€ na 2 meseca kolko hodim. Pustim dlačje tam in naj ga one spucajo. Plus bolje vidijo, če kje kaj štrli. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.