Berbasecks Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 (urejano) magični kralj reče pred 9 minutami: ni nobenega "icky" reacta tako da postam Wtf, kako ta komad nima videa 11. september 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Morda se je kdo že znašel v takšni situaciji in mi zna svetovat - prek amazona.de sem naročil nek stuff in imam prvič težave. Order ima status "Delivery on hold" in da je bil delivery attempted 9. septembra, ce trackam order na amazonu piše "Parcel held by carrier as the delivery address is incorrect or incomplete" in lokacija Ljubljana, delivera kao hrvatska posta (oni so menda posrednik, dejansko pa delivera nasa posta?). Ce uporabim tracking id na straneh hrvatske poste paketa sploh ne najde, na slovenski posti pa pise, da imajo podatke o paketu v sistemu, ampak posiljka se ni predana posti. Sem kontaktiral naso posto in ne morejo pomagati, ker posiljka se ni bila sprejeta. Na amazonu vidim samo opcijo za returnat package, a naj pac cakam in se na neki tocki status spremeni v undeliverable in potem zahtevam refund? Gre za izdelek v akciji in bi ga pac narocil znova, samo malo cvikam oz. bi rad prej skenslal obstoječe naročilo. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) Ni se mi še zgodilo. Je pa hrvatska pošta v bistvu naša pošta. Jaz sem prvič tudi bil zmeden, ko mi je pisalo dostava hrvatske pošte in da mi niso mogli vročiti pa me paket čaka na prevzemnem mestu in sem iskal kje za vraga pa je zdaj prevzemno mesto hrvatske pošte, pa je na koncu blo na naši pošti. Hrvatska pošta ima zgleda pogodbo z Amazonom, oni pa potem z našo pošto. 12. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Isto 1x zame. Seveda od slo pošte nisem dobil ne listka, ne smsa... Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 UnKn0wn reče pred 1 uro: Morda se je kdo že znašel v takšni situaciji in mi zna svetovat - prek amazona.de sem naročil nek stuff in imam prvič težave. Order ima status "Delivery on hold" in da je bil delivery attempted 9. septembra, ce trackam order na amazonu piše "Parcel held by carrier as the delivery address is incorrect or incomplete" in lokacija Ljubljana, delivera kao hrvatska posta (oni so menda posrednik, dejansko pa delivera nasa posta?). Ce uporabim tracking id na straneh hrvatske poste paketa sploh ne najde, na slovenski posti pa pise, da imajo podatke o paketu v sistemu, ampak posiljka se ni predana posti. Sem kontaktiral naso posto in ne morejo pomagati, ker posiljka se ni bila sprejeta. Na amazonu vidim samo opcijo za returnat package, a naj pac cakam in se na neki tocki status spremeni v undeliverable in potem zahtevam refund? Gre za izdelek v akciji in bi ga pac narocil znova, samo malo cvikam oz. bi rad prej skenslal obstoječe naročilo. Če je cena zdaj ista kot si ti plačal pol no worries, samo počakaj, da se neki zgodi. Verjetno par dni, da se paket najde, v najslabšem primeru bo šel nazaj / se izgubil in ti amazon pošlje novega. Če je cena zdaj nižja in bi rad prišparal razliko, pa imaš par opcij, kaj nardit. Opcija 1: počakaš da prejmeš, pišeš amazonu na support da se je cena znižala še preden je paket prispel in če ti lahko vrnejo razliko, ponavadi je odgovor no problem sir. Opcija 2: Naročiš ponovno, OG paket pa zavrneš, ko prispe. Samo morš pazit, da ti ga res ne dostavijo, če ti ga samo lepo vrže v kaslc, boš moral plačat return shipping (razen če se zlažeš, da je prispel poškodovan, pol dobiš free return label) 2 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 Podobno se men dogaja, po navadi je krivo, da je nalepka z naslovom na pol napisana in ni celega naslova, potem pa iščejo... Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 A ste tole hajpali uzadno da je top roba za vsakega moškega? Kako je z britjem po jajcih? https://www.mimovrste.com/strizniki-za-lase-in-brado/philips-oneblade-360-qp4631-65-moski-urejevalnik Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Jst sm ga naroču, nisem še sprobal Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) Uprabljam že ene dve leti, zdaj imajo neke nove glave 360, ampak pašejo gor, je kr OK. Maš tudi nastavek za po jajcih in različne višine, če rabiš. Evo takle je, uprabljam od januarja 2021 https://www.amazon.fr/dp/B07821G7K9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Mene je takrat prišel 36€ s poštnino 12. september 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 @BessieTole sem gledal, da bi si vzel za brado. Na koliko časa menjavaš "žiletke"? Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) cca 3mesece oz. ko začne cukat, sicer ima indikator, ko se zrabi se pokaže, da je čas za menjavo. 12. september 2024 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) A teli nastavki zraven so pa po milimetrih 1, 2, 3....? @Me3do deluješ mi kot kosmat med.. moški, dej ko dobiš poročaj in me tagaj v postu pls. 12. september 2024 uredilo bitje kemik Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) @kemik super tudi za po mednožju, nobenih ureznin. Te pa ne bo obrilo gladko. To se da, če fukneš dol zaščito, ampak pol ni več ureznine proof. Js kadar hočem čist gladko, grem še z britvico čez. Je pa nor napredek od mojega prejšnjega komba brivnik z nastavkom za brado (philips series 9) + britvica, kjer je vedno blo vsaj mal krvi. Mam pro 360 verzijo + body, ampak najboljš je najbolj navaden nastavek Also, ne vem kok je zate relevantno, sam za presredek/šupak je tole GOAT, res milijon mqnj draži. Btw, na US trgu majo prav intimate verzijo, v EU pa še ne. PRASCI 12. september 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) Majo gor številke, verjetno so mm ja, do 5. Je pa zdej nek nov nastavek, če sem prav videl in je samo en kjer nastavljaš višino. 12. september 2024 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 jaz sem baby face tako da sem uporabljal en nastavek 1+ leto, dokler ni začel pulit dlak 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) kemik reče pred 2 urama: A ste tole hajpali uzadno da je top roba za vsakega moškega? Kako je z britjem po jajcih? https://www.mimovrste.com/strizniki-za-lase-in-brado/philips-oneblade-360-qp4631-65-moski-urejevalnik Ja, jaz sem kupil navadnega v DM s samo enim nastavkom za 39,90€ in sem ga uporabil do zdaj samo 1x, ampak zelo zadovoljen. Ne rabim več nastavkov, še tistega enega menda ne bom rabil. Ta premični nastavek od zgoraj od 1-5mm. 12. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 3 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 ne primerjati te revice s ps5, saj je čist hudo igrala Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) Še ena mi manjka... 12. september 2024 uredilo bitje Ethan 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Tam k pise PRO falijo ptici pa oblak je, sam nevem ce ni zarad texta Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 to je zaradi teksta.. edino ce je 20. razlika PRO Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 grad na levi ma 2 razliki, druga je crta nad vrati samo mozno da je pac cel prezrcaljen in je to ena 1 Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Našel... morska zvezda na sredini drugače obrnjena. 2 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 bravo 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Wooow. Bravo! Kaj pa je nagrada? PS5 PRO? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 krepak stisk virtualne roke in topel bratski poljub na meetu 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 what a shithole am i roight Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Ne reče se zastonj RUPETINA Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Dj se za avstrijo prpopaj Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.