Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 16 minutami:

Kake čupe to mate? Jaz plačam 10€ frizerki. Še vedno bom rekel, da lepo služi, ker sem dobrih 5 minut fertik. Vseeno ne poznam kogar, ki bi plačal prek 15€-20 max. Brez brade. 

Sej se sam brijem itak, sam vcasih pase it all inclusive do pravega brivca. Olaf v Mariboru. Prides tja, izberes kaj bos pil, čilaš, zajebavas se, pol te postrize, spijes se nekaj, brado uredi, ima pa oldschool barber chair direkt iz Sweeny Todd filma :D

Ne greš tja vsak mesec, normalno. Greš ker je kul izkusnja.

Povezava do prispevka
NixoN reče pred 12 minutami:

Evo jst ti prodam svojo ps3 s kabli in kotrolerjem, ter še oriđiđi škatlo. Dela vse, razen HDMI. :cry:

Mam pa še cel kup špilov, če si interesent.

me valda. sej mudi se ne. kok pa bi ti to prodal približno? prvo morm CRT TV dobit, da bom mel na vikendu gaming ps2. se mi tok lušta spet bully pa the warriors za preigrat.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 47 minutami:

me valda. sej mudi se ne. kok pa bi ti to prodal približno? prvo morm CRT TV dobit, da bom mel na vikendu gaming ps2. se mi tok lušta spet bully pa the warriors za preigrat.

Bully ima drugače tudi PC/Xbox 360 release, ki ima dodatne predmete in mal prebeksla par reči, da so bolj optimizirane

Sem pa tudi jaz letos pri starših po dolgih letih priklopil CRT (Sony Trinitron). Sicer mi paše igrat, ampak pač res za pri starših, ko kdaj prespim in nimam nič za počet zvečer. Lih PS2 in SNES sem igral gor. Drgač so mi emulatorji + CRT shaderji + PS4 joypad dejansko boljša izkušnja. Kar me čudi, glede na to, da sem res največji fan avtentičnosti. Ampak preprosto so CRT shaderji postali tako dobri, da iskreno verjamem, da se vizija devov bolj uresniči skozi emulator in CRT shader kot pa neke dejanske CRT-je, ki smo jih imeli mi doma :D. Ne uporabljam save statov in podobnih reči (edino ko zaključim z igranjem za tisti dan si sejvam state, da pač ne rabim pustit kompa prižganega), tudi upscalanje zelo redko, sam ja. Emulatorji + CRT shader = way to go. Sploh ker so naše (PAL) verzije igric bile slabše, ker so tekle na povprečno 5 frejmov na sekundo manj kot USA verzije

Vem, da hočeš avtentični feel, sam ti res priporočam, da načekiraš emulatacijo s shaderji, ker je brutalna. Na kakšne OLED-u se zjočeš, kako te igrice s shaderji zgledajo lepo

https://www.libretro.com/index.php/retroarch-introducing-the-mega-bezel/

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Bully ima drugače tudi PC/Xbox 360 release, ki ima dodatne predmete in mal prebeksla par reči, da so bolj optimizirane

Sem pa tudi jaz letos pri starših po dolgih letih priklopil CRT (Sony Trinitron). Sicer mi paše igrat, ampak pač res za pri starših, ko kdaj prespim in nimam nič za počet zvečer. Lih PS2 in SNES sem igral gor. Drgač so mi emulatorji + CRT shaderji + PS4 joypad dejansko boljša izkušnja. Kar me čudi, glede na to, da sem res največji fan avtentičnosti. Ampak preprosto so CRT shaderji postali tako dobri, da iskreno verjamem, da se vizija devov bolj uresniči skozi emulator in CRT shader kot pa neke dejanske CRT-je, ki smo jih imeli mi doma :D. Ne uporabljam save statov in podobnih reči (edino ko zaključim z igranjem za tisti dan si sejvam state, da pač ne rabim pustit kompa prižganega), tudi upscalanje zelo redko, sam ja. Emulatorji + CRT shader = way to go. Sploh ker so naše (PAL) verzije igric bile slabše, ker so tekle na povprečno 5 frejmov na sekundo manj kot USA verzije

Vem, da hočeš avtentični feel, sam ti res priporočam, da načekiraš emulatacijo s shaderji, ker je brutalna. Na kakšne OLED-u se zjočeš, kako te igrice s shaderji zgledajo lepo

https://www.libretro.com/index.php/retroarch-introducing-the-mega-bezel/

ja ps2 bom definitivno mel za na vikendu in nažiganje tam za zvečer preko CRT TVja. mogoče se mi userje pa najdem kje kakšnga k ga kdo ne rabi....

če prav štekam si zdljaš drgač SNES9x, pa CRT shader in recmo xbox kontroler al pa ps4 in cepaš pol to lahk prek hdmi kabla na lcd tv?

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 1 uro:

ja ps2 bom definitivno mel za na vikendu in nažiganje tam za zvečer preko CRT TVja. mogoče se mi userje pa najdem kje kakšnga k ga kdo ne rabi....

če prav štekam si zdljaš drgač SNES9x, pa CRT shader in recmo xbox kontroler al pa ps4 in cepaš pol to lahk prek hdmi kabla na lcd tv?

Nope, SNES9x je tastar. Zdaj uporabljaš retroarch, ki je neka vrsta baza za vse emulatorje, pač en program k poganja vse konzole, ne rabiš več ločenih emulatorjev. Not v retroarch vržeš vse od SNES-a do PS2 igre in še naprej, vsi sistemi uporabljajo ene nastavitve, zato samo priklopiš gor joypad i haraš. Not vržeš nointro rome, nointro je grupa, k je na novo zdumpala skoraj vse slabe rome, tako da je vsaka verzija najboljša. Shaderje imaš številne, jaz sem tudi enga sam naredil za svoje potrebe :). U glavnem, k te bo zamikal mi napiš in še bolj podrobno razložim, da ne bom zdaj razlagal in boš pozabil do takrat, ko se boš dejansko lotil :D

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Nope, SNES9x je tastar. Zdaj uporabljaš retroarch, ki je neka vrsta baza za vse emulatorje, pač en program k poganja vse konzole, ne rabiš več ločenih emulatorjev. Not v retroarch vržeš vse od SNES-a do PS2 igre in še naprej, vsi sistemi uporabljajo ene nastavitve, zato samo priklopiš gor joypad i haraš. Not vržeš nointro rome, nointro je grupa, k je na novo zdumpala skoraj vse slabe rome, tako da je vsaka verzija najboljša. Shaderje imaš številne, jaz sem tudi enga sam naredil za svoje potrebe :). U glavnem, k te bo zamikal mi napiš in še bolj podrobno razložim, da ne bom zdaj razlagal in boš pozabil do takrat, ko se boš dejansko lotil :D

Cucurbita_fruits.jpg

SNES9X se zapelje čez Retroarch lagano

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 11 urami:

Da ne živim v bloku bi si najverjetneje uplatil točno tole. Res se zdi dober deal - če imaš svojo vtičnico.

Tako pa no-go, blokovcom nam sploh ne pride v kalkulacijo.

Živim v bloku. 😁 Sem pa res v pritličju in iz balkona potegnem polnilnico. Sem dal narediti 25 m, ni bila poceni je pa super in nisem vezan na 1 parking ampak jih dosežem ene 6,najbrž še kakšnega več. Imam pa blizu tudi Supercharger, če je treba na hitro kaj dopolniti. 

• Račka +1 2
  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 7 urami:

🤣

torej naj kontaktira mnenjalnicarja reaper za veze, ki pravi da dobi za 1k euros voll kasko

Ni treba nobene veze, 50 % bonus + Drajv koda za 25 % popusta na osnovno zavarovanje + Triglav komplet popust. Polni kasko (brez odbitne franšize) z odkupom 1. škode, razred bonitete gubim šele pri 3. škodi v istem letu. Kolega ima MY, pri Savi, plača nekaj več kot jaz, vrednost vozila 60k€, ampak tudi ni blizu 2k €. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...