Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: 10€ z brado pri frizerki. Brivec pa poka neke cifre, kot da ma obrt v Parizu. Zdaj si predstavljam, da je Vučko nek Axel Rose... Al pa Slash... 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Lol, ja. Slash na polno. Dooobra, @Aktivist Vanč.! Umiram. 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Slash je kopiral frizuro po našem Iveku... 2. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 16 minutami: Kake čupe to mate? Jaz plačam 10€ frizerki. Še vedno bom rekel, da lepo služi, ker sem dobrih 5 minut fertik. Vseeno ne poznam kogar, ki bi plačal prek 15€-20 max. Brez brade. Sej se sam brijem itak, sam vcasih pase it all inclusive do pravega brivca. Olaf v Mariboru. Prides tja, izberes kaj bos pil, čilaš, zajebavas se, pol te postrize, spijes se nekaj, brado uredi, ima pa oldschool barber chair direkt iz Sweeny Todd filma Ne greš tja vsak mesec, normalno. Greš ker je kul izkusnja. 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Aja, ok. To pa razumem Ritual, ne pa nuja... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Aja, ok. To pa razumem Ritual, ne pa nuja... To je to! Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Jaz si pa jajca redno brijem. Zelo dober občutek je, ker nekako manj švicaš, pa tudi srbi nič itd. V bistvu je to nekaj skoraj obveznega za vsakega moškega. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Veet kremo mores namazat po jajcih in okoli anusa Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 DaCapo reče pred 3 minutami: Jaz si pa jajca redno brijem. ne pozabit na šupak 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 a se mi splača kupt og PS3 v okvari, model prodaja za 35€, verjetn se bo dal še kej zbit ceno, ker nima kablovja pa kontrolerja. Pa probam popravt. Sam fora je kje dobit dualshock 3 nek rabljen pa verjetn kabl napajalni bi rabu. neki me vleče, da dokler bodo še fizične konzole, da bi mel vse playke doma v zbirki. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 DaCapo reče pred 2 urama: Bolj simple ne morem razložit. Taka je usoda preveč nadarjenih. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Evo jst ti prodam svojo ps3 s kabli in kotrolerjem, ter še oriđiđi škatlo. Dela vse, razen HDMI. Mam pa še cel kup špilov, če si interesent. 2. september 2024 uredilo bitje NixoN Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 NixoN reče pred 12 minutami: Evo jst ti prodam svojo ps3 s kabli in kotrolerjem, ter še oriđiđi škatlo. Dela vse, razen HDMI. Mam pa še cel kup špilov, če si interesent. me valda. sej mudi se ne. kok pa bi ti to prodal približno? prvo morm CRT TV dobit, da bom mel na vikendu gaming ps2. se mi tok lušta spet bully pa the warriors za preigrat. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Raje sparaj za najboljso konzolo na svetu do sedaj: PS5 1 Navedek Povezava do prispevka
nsignific Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 magični kralj reče Dne, 8. 8. 2024 at 19:16: uf igabiba CALL OF DUTY BLACK OPS 6! Prednaroči, prejmi Stealbook in igraj open beta med 30.8. in 4.9.2024 Jaz sem to prednarocil (ker hocem imet BO6 tudi na PS5), pa nisem dobil beta access. Sicer imam preko Gamepass, ampak sicer bi bil pa rahlo razkurjen. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Dejch reče pred 47 minutami: me valda. sej mudi se ne. kok pa bi ti to prodal približno? prvo morm CRT TV dobit, da bom mel na vikendu gaming ps2. se mi tok lušta spet bully pa the warriors za preigrat. Bully ima drugače tudi PC/Xbox 360 release, ki ima dodatne predmete in mal prebeksla par reči, da so bolj optimizirane Sem pa tudi jaz letos pri starših po dolgih letih priklopil CRT (Sony Trinitron). Sicer mi paše igrat, ampak pač res za pri starših, ko kdaj prespim in nimam nič za počet zvečer. Lih PS2 in SNES sem igral gor. Drgač so mi emulatorji + CRT shaderji + PS4 joypad dejansko boljša izkušnja. Kar me čudi, glede na to, da sem res največji fan avtentičnosti. Ampak preprosto so CRT shaderji postali tako dobri, da iskreno verjamem, da se vizija devov bolj uresniči skozi emulator in CRT shader kot pa neke dejanske CRT-je, ki smo jih imeli mi doma . Ne uporabljam save statov in podobnih reči (edino ko zaključim z igranjem za tisti dan si sejvam state, da pač ne rabim pustit kompa prižganega), tudi upscalanje zelo redko, sam ja. Emulatorji + CRT shader = way to go. Sploh ker so naše (PAL) verzije igric bile slabše, ker so tekle na povprečno 5 frejmov na sekundo manj kot USA verzije Vem, da hočeš avtentični feel, sam ti res priporočam, da načekiraš emulatacijo s shaderji, ker je brutalna. Na kakšne OLED-u se zjočeš, kako te igrice s shaderji zgledajo lepo https://www.libretro.com/index.php/retroarch-introducing-the-mega-bezel/ 2 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 nsignific reče pred 34 minutami: who dis Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Jaz sem Bully in LA Noire za PC dobil brezplačno, ko sem kupil RDR2. Neko akcijo so R* imeli takrat. Lahko si izbral 2 igrici za free. 2. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Ni signifično Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Hernire reče pred 1 uro: Bully ima drugače tudi PC/Xbox 360 release, ki ima dodatne predmete in mal prebeksla par reči, da so bolj optimizirane Sem pa tudi jaz letos pri starših po dolgih letih priklopil CRT (Sony Trinitron). Sicer mi paše igrat, ampak pač res za pri starših, ko kdaj prespim in nimam nič za počet zvečer. Lih PS2 in SNES sem igral gor. Drgač so mi emulatorji + CRT shaderji + PS4 joypad dejansko boljša izkušnja. Kar me čudi, glede na to, da sem res največji fan avtentičnosti. Ampak preprosto so CRT shaderji postali tako dobri, da iskreno verjamem, da se vizija devov bolj uresniči skozi emulator in CRT shader kot pa neke dejanske CRT-je, ki smo jih imeli mi doma . Ne uporabljam save statov in podobnih reči (edino ko zaključim z igranjem za tisti dan si sejvam state, da pač ne rabim pustit kompa prižganega), tudi upscalanje zelo redko, sam ja. Emulatorji + CRT shader = way to go. Sploh ker so naše (PAL) verzije igric bile slabše, ker so tekle na povprečno 5 frejmov na sekundo manj kot USA verzije Vem, da hočeš avtentični feel, sam ti res priporočam, da načekiraš emulatacijo s shaderji, ker je brutalna. Na kakšne OLED-u se zjočeš, kako te igrice s shaderji zgledajo lepo https://www.libretro.com/index.php/retroarch-introducing-the-mega-bezel/ ja ps2 bom definitivno mel za na vikendu in nažiganje tam za zvečer preko CRT TVja. mogoče se mi userje pa najdem kje kakšnga k ga kdo ne rabi.... če prav štekam si zdljaš drgač SNES9x, pa CRT shader in recmo xbox kontroler al pa ps4 in cepaš pol to lahk prek hdmi kabla na lcd tv? 2. september 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Dejch reče pred 1 uro: ja ps2 bom definitivno mel za na vikendu in nažiganje tam za zvečer preko CRT TVja. mogoče se mi userje pa najdem kje kakšnga k ga kdo ne rabi.... če prav štekam si zdljaš drgač SNES9x, pa CRT shader in recmo xbox kontroler al pa ps4 in cepaš pol to lahk prek hdmi kabla na lcd tv? Nope, SNES9x je tastar. Zdaj uporabljaš retroarch, ki je neka vrsta baza za vse emulatorje, pač en program k poganja vse konzole, ne rabiš več ločenih emulatorjev. Not v retroarch vržeš vse od SNES-a do PS2 igre in še naprej, vsi sistemi uporabljajo ene nastavitve, zato samo priklopiš gor joypad i haraš. Not vržeš nointro rome, nointro je grupa, k je na novo zdumpala skoraj vse slabe rome, tako da je vsaka verzija najboljša. Shaderje imaš številne, jaz sem tudi enga sam naredil za svoje potrebe :). U glavnem, k te bo zamikal mi napiš in še bolj podrobno razložim, da ne bom zdaj razlagal in boš pozabil do takrat, ko se boš dejansko lotil 1 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Hernire reče pred 1 uro: Nope, SNES9x je tastar. Zdaj uporabljaš retroarch, ki je neka vrsta baza za vse emulatorje, pač en program k poganja vse konzole, ne rabiš več ločenih emulatorjev. Not v retroarch vržeš vse od SNES-a do PS2 igre in še naprej, vsi sistemi uporabljajo ene nastavitve, zato samo priklopiš gor joypad i haraš. Not vržeš nointro rome, nointro je grupa, k je na novo zdumpala skoraj vse slabe rome, tako da je vsaka verzija najboljša. Shaderje imaš številne, jaz sem tudi enga sam naredil za svoje potrebe :). U glavnem, k te bo zamikal mi napiš in še bolj podrobno razložim, da ne bom zdaj razlagal in boš pozabil do takrat, ko se boš dejansko lotil SNES9X se zapelje čez Retroarch lagano Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) sadhu sequencer reče pred 5 minutami: SNES9X se zapelje čez Retroarch lagano OK. Imaš prav. (Dejch, ti sam taggaj, ko boš hotu igrat, se bova zmenila.) 2. september 2024 uredilo bitje Hernire 1 Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Buzzkill reče pred 11 urami: Da ne živim v bloku bi si najverjetneje uplatil točno tole. Res se zdi dober deal - če imaš svojo vtičnico. Tako pa no-go, blokovcom nam sploh ne pride v kalkulacijo. Živim v bloku. 😁 Sem pa res v pritličju in iz balkona potegnem polnilnico. Sem dal narediti 25 m, ni bila poceni je pa super in nisem vezan na 1 parking ampak jih dosežem ene 6,najbrž še kakšnega več. Imam pa blizu tudi Supercharger, če je treba na hitro kaj dopolniti. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Kočevc reče pred 7 urami: 🤣 torej naj kontaktira mnenjalnicarja reaper za veze, ki pravi da dobi za 1k euros voll kasko Ni treba nobene veze, 50 % bonus + Drajv koda za 25 % popusta na osnovno zavarovanje + Triglav komplet popust. Polni kasko (brez odbitne franšize) z odkupom 1. škode, razred bonitete gubim šele pri 3. škodi v istem letu. Kolega ima MY, pri Savi, plača nekaj več kot jaz, vrednost vozila 60k€, ampak tudi ni blizu 2k €. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Maš glih v avto temi... 3000€ za zavarovanje Jebem ti život... Če razdeliš na mesec maš obrok še za en nov avto samo za registracijo. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Navedek placujem za "eksoticno vozilo" + dodatno postavko imajo, ce mas na hisno polnilnico priklopljen avto pa pride do el. udara/strele, pa kaj sfuka na avtu ... z 0 popusti in brez bonusa je osnovno+ao plus cca 1200e, kasko s pol procenta odbitne pa se dodatno 1800e Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Kera zavarovalnica to? Edit: Vidim, da je Sava. Jaz sem osebno na Triglavu kjer omenjenih "težav" nimam. 2. september 2024 uredilo bitje reaper Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Fuck me kaka bosna jebo te, potegnjena utičnica iz balkona v bloku 2 Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Itak, še zmer pa nisem feget in se vozim z über elektro wagnom o katerem bo bosanski feget sanjal še nekaj časa. Z balkonom ali brez. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.