Paljo Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 ke_kit reče pred 15 urami: Primorski zimski triptih (podnaslov "3cm snega in letne pnevmatike" (skrajno desna slika)). To mora pasti vsaj enkrat letno. Un avto na strehi me zmer ubije. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) Sej to je poanta slike. V bistvu je celotna scena prezrcaljena, ker folk (vsaj pri nas) opazuje stvari z leve proti desni. Avto je v resnici bil na čisto levem koncu. Če ga vidiš čisto nazadnje je pa comedic effect seveda večji. Zato sem tudi vse skupaj predstavil kot triptih, da greš od ene slike k naslednji. Iz "Wow, lej kako neznačilno lepa je lahko pokrajina ob morju" prideš na "koji kurac, to je 0cm snega, primorci na letnih gumah so največji nesposobneži". 9. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) ke_kit reče pred 15 urami: Primorski zimski triptih (podnaslov "3cm snega in letne pnevmatike" (skrajno desna slika)). To mora pasti vsaj enkrat letno. kaj so pa to nasprot tebe neke vile al kaj je to? sploh una rumena bajta zgleda kot da not živi pablo escobar 9. september 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče Pravkar: kaj so pa to nasprot tebe neke vile al kaj je to? sploh una rumena bajta zgleda kot da not živi pablo escobar Me ne, niso neki ekstra. Tista roza je sicer res ful velika, sam ni to zdej nek kalifornijski estate. Tarumena pa deluje tako, ker je tip moral vložiti ogromno keša v betonsko škarpo, da je lahko v miru gradil na vrhu strmine. Fun trivia, rumeno bajto je pred par leti prodal za cca. 900k. Izklicna cena je par let bila 1M. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Drgač pa mam resno vprašanje za ljudi, ki so preigrali sledeče: Resident Evil 0 Resident Evil 1 Remastered Resident Evil 2 Remake Resident Evil 3 Remake Resident Evil 4 Remake Resident Evil 7 Resident Evil 8 To se bom spravil igrat po GTA 5, šel bom tak al tak po kronološkem redu. Me pa zanima, kako bi ocenili posamezne igre. Recimo od najboljše, do najslabše. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 2 >>>>> 4 > Village > 3 Ostalih nisem Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče pred 3 minutami: Drgač pa mam resno vprašanje za ljudi, ki so preigrali sledeče: Resident Evil 0 Resident Evil 1 Remastered Resident Evil 2 Remake Resident Evil 3 Remake Resident Evil 4 Remake Resident Evil 7 Resident Evil 8 To se bom spravil igrat po GTA 5, šel bom tak al tak po kronološkem redu. Me pa zanima, kako bi ocenili posamezne igre. Recimo od najboljše, do najslabše. 4 > 1 > 2 > 7, 8 > (nevredno igranja ločnica) > 0 Ostalega naštetega nisem igral Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) @Dejch Za tiste, ki sem jih igral gre takole RE4R >>> RE1R > RE2R > RE7(VR) > RE8 >>> RE5 Ostalih nisem nikoli niti probal. EDIT:@Hernire je res proper smetana connoisseur. 9. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Fak kero brutalno ujemanje, high five 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Sam še eno vprašanje imam glede RE. Pa vse bom mogu kupt preko PSNja, ker fizičnih različic kle pr ns ni, vsaj to kar sm jz iskal, kar je mal bedno. Ok vprašanje je sledeče, RE4R sem pobral demo dol in je chainsaw demo. Sprobal sem samo enkrat, tist k sm bil mal v LJ, pa a je možno recimo to sceno narest tko, da une navadne kmete prvo pobiješ (al se respawnajo?) in šele pol greš do tm kjer se chainsaw pojav, al morš it prvo do njega pa se jebat z vsem naenkrat? Pa tko btw za RE sm nekam konkretno slab, aim imam zanič na gamepadu, plus postavitev me jebe. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vklopi si pol kak aim assist, saj pomoje obstaja Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Drgač me je Reddit obvestil, da je danes pred 29 leti izšel prvi Rayman To je primer franšize, za katero mi je res žal, da je trenutno v hiberniranju. Meni je bila carska serija: — Rayman 1 fina špila, grafično zelo napredna, samo pač res ekstra zajebano, kot mulc sem lahko stopnje yolo ponavljal 1000x, ampak vseeno nisem prišel skozi, kot odrasel bi pomoje vrgel konzolo čez okno — Rayman 2 in tudi 3 fina 3d platfomerja, ful lepi stejdži, dobre mini igre, niti ne preveč cringe humor, sploh ni bala — Rayman Origins in Legends meni peak 2d platformerja, res pune užival, pomoje zraven Celeste in Mariota dejansko top platformerja Pač res dobre igrice, ful škoda, da Ubisoft ne rukne kakšnega teama, da naredi nek res dober ali 3d Rayman ali pa nadaljevanje Origins/Legends 4 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 @Hernier ja se čisto strinjam. vse dele sem obrnil razen 1. dela. Sem še igral tiste raving rabbids al kaj so bli z raymanom. 2ka mi je bila najboljša, ampak zadnji boss je bil pa meni res zafukan, sem ene 20x ponavljal. 3ka malo manj okolje mi je bil mal slabši. Origins pa Legends je bil pa res proper zabavno narejen, pa art je tudi bil fin. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Lol tale boss nam pozabu, to sm še z bivšo nažigal, res če ni blo ene 20x, sam pomoje je blo še večkrat. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 ne pokazat zarafu, njegov favourite slo repr me je pohvalil (in burnal v istem mesiđu ) 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Cosplay Drugače pa Lapanja mora biti najboljši priimek za reperja ever. 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Samo nekaj lapa... 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vrgel uho na youtubu, ni nekega Slapanja pri Valterju. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Galko reče pred 1 uro: tole je u bistvu anti-woker diss, ker bi morala biti Gender changing potion v tistih sladolednih trans barvah, ne v mavrici Trojček plavo nebo, jagoda, vanilija Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 A to vete, da pr ciganih italijanih ma plavo nebo okus po janežu? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Berbasecks reče Pravkar: A to vete, da pr ciganih italijanih ma plavo nebo okus po janežu? To zveni kot rasist joke, ampak ga ne razumem… Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Ko bi vsaj bil joke Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) Jaz sem pa šel v deep think kot šahovski mojster, ampak za rasizem. Modro nebo, janež, hm nima veze z kovinami, mogoče ima janež kovinski okus, ne je bolj česen, aha česen… Digging through ancient tomes of rasist lore and shit. 9. september 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 janez > stara plastika Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Kakšen pa je okus Janez? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Aja, janež je mišljen vidim zgoraj... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 3 minutami: Kakšen pa je okus Janez? slan 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 more like bittersweet Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 okus "Janez" je grenek ko prasica, ni nič sweet klele pa zelene barve je pa če je sosedova banjica bolj polna dobi še malo bolj zelen odtenek 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 yall need better cocks Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.