Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Sej to je poanta slike.

V bistvu je celotna scena prezrcaljena, ker folk (vsaj pri nas) opazuje stvari z leve proti desni. Avto je v resnici bil na čisto levem koncu. Če ga vidiš čisto nazadnje je pa comedic effect seveda večji. Zato sem tudi vse skupaj predstavil kot triptih, da greš od ene slike k naslednji.

Iz "Wow, lej kako neznačilno lepa je lahko pokrajina ob morju" prideš na "koji kurac, to je 0cm snega, primorci na letnih gumah so največji nesposobneži". :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 15 urami:

Primorski zimski triptih (podnaslov "3cm snega in letne pnevmatike" (skrajno desna slika)).

primorski_zimski_triptih.thumb.jpg.7d2c4c547e31d49150383e1880af0ac4.jpg

To mora pasti vsaj enkrat letno.

kaj so pa to nasprot tebe neke vile al kaj je to? sploh una rumena bajta zgleda kot da not živi pablo escobar

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Dejch reče Pravkar:

kaj so pa to nasprot tebe neke vile al kaj je to? sploh una rumena bajta zgleda kot da not živi pablo escobar

Me ne, niso neki ekstra. Tista roza je sicer res ful velika, sam ni to zdej nek kalifornijski estate. Tarumena pa deluje tako, ker je tip moral vložiti ogromno keša v betonsko škarpo, da je lahko v miru gradil na vrhu strmine. Fun trivia, rumeno bajto je pred par leti prodal za cca. 900k. Izklicna cena je par let bila 1M.

Povezava do prispevka

Drgač pa mam resno vprašanje za ljudi, ki so preigrali sledeče:

Resident Evil 0

Resident Evil 1 Remastered

Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 7

Resident Evil 8

To se bom spravil igrat po GTA 5, šel bom tak al tak po kronološkem redu. Me pa zanima, kako bi ocenili posamezne igre. Recimo od najboljše, do najslabše.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 3 minutami:

Drgač pa mam resno vprašanje za ljudi, ki so preigrali sledeče:

Resident Evil 0

Resident Evil 1 Remastered

Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 7

Resident Evil 8

To se bom spravil igrat po GTA 5, šel bom tak al tak po kronološkem redu. Me pa zanima, kako bi ocenili posamezne igre. Recimo od najboljše, do najslabše.

4 > 1 > 2 > 7, 8 > (nevredno igranja ločnica) > 0

Ostalega naštetega nisem igral

Povezava do prispevka

Sam še eno vprašanje imam glede RE. Pa vse bom mogu kupt preko PSNja, ker fizičnih različic kle pr ns ni, vsaj to kar sm jz iskal, kar je mal bedno. Ok vprašanje je sledeče, RE4R sem pobral demo dol in je chainsaw demo. Sprobal sem samo enkrat, tist k sm bil mal v LJ, pa a je možno recimo to sceno narest tko, da une navadne kmete prvo pobiješ (al se respawnajo?) in šele pol greš do tm kjer se chainsaw pojav, al morš it prvo do njega pa se jebat z vsem naenkrat? Pa tko btw za RE sm nekam konkretno slab, aim imam zanič na gamepadu, plus postavitev me jebe. 

Povezava do prispevka

Drgač me je Reddit obvestil, da je danes pred 29 leti izšel prvi Rayman

To je primer franšize, za katero mi je res žal, da je trenutno v hiberniranju. Meni je bila carska serija:

— Rayman 1 fina špila, grafično zelo napredna, samo pač res ekstra zajebano, kot mulc sem lahko stopnje yolo ponavljal 1000x, ampak vseeno nisem prišel skozi, kot odrasel bi pomoje vrgel konzolo čez okno 

— Rayman 2 in tudi 3 fina 3d platfomerja, ful lepi stejdži, dobre mini igre, niti ne preveč cringe humor, sploh ni bala

— Rayman Origins in Legends meni peak 2d platformerja, res pune užival, pomoje zraven Celeste in Mariota dejansko top platformerja

image.thumb.png.b7a0dc7e6e83d5ca278b4ff3b11bf885.png

Pač res dobre igrice, ful škoda, da Ubisoft ne rukne kakšnega teama, da naredi nek res dober ali 3d Rayman ali pa nadaljevanje Origins/Legends

Povezava do prispevka

@Hernier ja se čisto strinjam. vse dele sem obrnil razen 1. dela. Sem še igral tiste raving rabbids al kaj so bli z raymanom. 2ka mi je bila najboljša, ampak zadnji boss je bil pa meni res zafukan, sem ene 20x ponavljal. 3ka malo manj okolje mi je bil mal slabši.

Origins pa Legends je bil pa res proper zabavno narejen, pa art je tudi bil fin.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...