ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Galko reče pred 4 minutami: okus "Janez" je grenek ko prasica, ni nič sweet klele Ubil Navedek Povezava do prispevka
1min3 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 @Dejch Resident Evil-e imaš trenutno v Humble Bundlu: HB Resi Ni pa notri RE4R Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 1min3 reče pred 1 minuto: @Dejch Resident Evil-e imaš trenutno v Humble Bundlu: HB Resi Ni pa notri RE4R to bom spustu, ker laptop ne bo mogu to sfurat. thanks tho Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 ok zdej bomo pa mi neki razkril tuki momci. nekdo editira lahk komentarje na IGju. in sigurno mu je @LordFebo dal to moč. kdo je ta kurac k to lahk počne in zakaj je @LordFebo p. diddy tega foruma Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 ne vem zakaj bi kdo uporabljal IG Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 daj strezni se pa jutri isci izgovore za tvoje prizadete poste dalje Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 magični kralj reče Pravkar: ne vem zakaj bi kdo uporabljal IG ne vem zakaj bi nekdo editiral poste na IGju. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Mutombo reče Pravkar: daj strezni se pa jutri isci izgovore za tvoje prizadete poste dalje marš ti smrad en. dobesedno editirajo poste na IGju in nikom ništa. jebite se Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Pomoje to lahko editirata samo LordFebo in Sadhu Sequencer. Opcija pa je, da se ti blede Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Hernire reče Pravkar: Pomoje to lahko editirata samo LordFebo in Sadhu Sequencer. Opcija pa je, da se ti blede človek men se ne blede. in zakaj ma sadhu karkol opcije pa indigo tedva retarda v glavo, in zakaj jih kurčev lordfebo podpira. mislm nej mi kdo razloži to glupo hirarhijo foruma, ker men dobesedno ni jasno zakaj taki retardi majo kakršnokoli možnost. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 imo je problem ker nisem serif 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 pun kurac mam teh inbred debilov v pičku mater. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče pred 3 minutami: človek men se ne blede. in zakaj ma sadhu karkol opcije pa indigo tedva retarda v glavo, in zakaj jih kurčev lordfebo podpira. mislm nej mi kdo razloži to glupo hirarhijo foruma, ker men dobesedno ni jasno zakaj taki retardi majo kakršnokoli možnost. Indigo nima nobenih opcij Sadhu je postal admin ob prehodu na nov forum. Kolikor vem je nakucal nekaj kode v backendu in še sedaj nudi tech support za forum Hierarhija: Lordfebo Sadhu Ostali Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Gre se za samo en edit al jih je vec? Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Indigo nima nobenih opcij Sadhu je postal admin ob prehodu na nov forum. Kolikor vem je nakucal nekaj kode v backendu in še sedaj nudi tech support za forum Hierarhija: Lordfebo Sadhu Ostali e pol je sadhu. in zakaj ima ta inbred kakršnekoli pravice kle? kaj je nek inbred sorodnik lordfebota? ker zakaj ta kurčev retard od genov ma kakršnekoli pravice kle zdej ste me razkurčili Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vsi modi (ali vsaj večina) lahko posega v IG. Plus vse "dekline". Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče Pravkar: e pol je sadhu. in zakaj ima ta inbred kakršnekoli pravice kle? kaj je nek inbred sorodnik lordfebota? ker zakaj ta kurčev retard od genov ma kakršnekoli pravice kle zdej ste me razkurčili Ni bil sadhu. Saj pa veš kdo je bil... Saj smo napisali. Zajebava se, meni je tudi danes en zapis spremenil. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Aktivist Vanč reče Pravkar: Ni bil sadhu. Saj pa veš kdo je bil... Saj smo napisali. Zajebava se, meni je tudi danes en zapis spremenil. ni mi več smešno. to nekdo izkorišča moč, v bistvu je pa inbred. alo modeli a se vi zajebavate? to se ne tolerira. a bi vam blo všeč da bi poslal vi prošnjo za job pa bi vam kdo editiral in noben ne odgovarja za to? jezn sm zdej k honey badger majkemi Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče Pravkar: ni mi več smešno. to nekdo izkorišča moč, v bistvu je pa inbred. alo modeli a se vi zajebavate? to se ne tolerira. a bi vam blo všeč da bi poslal vi prošnjo za job pa bi vam kdo editiral in noben ne odgovarja za to? jezn sm zdej k honey badger majkemi Jaz nisem bil jezen, ker je bil samo en post. Sem pa pogledal wtf je to, tega nisem nič jaz pisal... Če bi mi blo več spremenjenih, pa bi najverjetneje tudi bil živčen. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 jaz pa sem jezen za take pizdarije ej alo model. kdo dafak je to spreminjal? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Je pa bedno, da sploh bilokdo ima to možnost. Vem, da sem pred leti bil full jezen, ko sem videl, da ženske lahko spreminjajo vsebino. Nekaj so pisarile, čez 10 minut pa čudežno izginilo in "nisem rekla". Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Nisem vedel, da ima več folka to moč, sem mislil, da imata samo admina, torej LF in Sadhulina Ful čudno Sam tega foruma itak ne smeš jemat resno, kar se tiče moderiranja, je zelo free for all zadeva, sploh Gnoj Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Alo ljudje. Ni mi to neki, sam to je pa kompletno wrong. Ne morš dat ljudem te pravice, če so nezreli v glavo kokr inbredi iz filma delieverence. resno ljudje, pa kje to živim? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Hernire reče pred 4 minutami: Nisem vedel, da ima več folka to moč, sem mislil, da imata samo admina, torej LF in Sadhulina Ful čudno Sam tega foruma itak ne smeš jemat resno, kar se tiče moderiranja, je zelo free for all zadeva, sploh Gnoj Ja, kot pravim sem bil takrat full presenečen, da imajo vse iz skupine žensk to "moč". Izpadlo je pač full bedno, ko se nekaj debatira ali prepira... In ima potem par posameznikov možnost to pobrisat ali spremenit in trdit nekaj drugega... Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Pa dobr, 1h nazaj je blo, pozab ze Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Zadnje čase sem to večkrat opazu. Res prizadeto v glavo. Lahko imam tega dolgočasnega AWja na ignore, sam ne morem tega da drugim spreminja poste ugasnit. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 A to je večkrat? Jaz sem danes prvič po precej dolgem času to videl. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Grozno! Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 27 minutami: Zadnje čase sem to večkrat opazu. Res prizadeto v glavo. Lahko imam tega dolgočasnega AWja na ignore, sam ne morem tega da drugim spreminja poste ugasnit. točn to. lahk ti tud spremenijo post in pol te kvazi quotajo kar sploh nis napisal. jebem jim mater inbredovsko deliverensko v pičku mater. mamu jim jebem puuuuj 9. september 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.