Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Hernire reče Pravkar:

Pomoje to lahko editirata samo LordFebo in Sadhu Sequencer. Opcija pa je, da se ti blede

človek men se ne blede. in zakaj ma sadhu karkol opcije pa indigo tedva retarda v glavo, in zakaj jih kurčev lordfebo podpira. mislm nej mi kdo razloži to glupo hirarhijo foruma, ker men dobesedno ni jasno zakaj taki retardi majo kakršnokoli možnost.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 3 minutami:

človek men se ne blede. in zakaj ma sadhu karkol opcije pa indigo tedva retarda v glavo, in zakaj jih kurčev lordfebo podpira. mislm nej mi kdo razloži to glupo hirarhijo foruma, ker men dobesedno ni jasno zakaj taki retardi majo kakršnokoli možnost.

Indigo nima nobenih opcij

Sadhu je postal admin ob prehodu na nov forum. Kolikor vem je nakucal nekaj kode v backendu in še sedaj nudi tech support za forum

Hierarhija:

Lordfebo

Sadhu

Ostali 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

Indigo nima nobenih opcij

Sadhu je postal admin ob prehodu na nov forum. Kolikor vem je nakucal nekaj kode v backendu in še sedaj nudi tech support za forum

Hierarhija:

Lordfebo

Sadhu

Ostali 

e pol je sadhu.

in zakaj ima ta inbred kakršnekoli pravice kle? kaj je nek inbred sorodnik lordfebota? ker zakaj ta kurčev retard od genov ma kakršnekoli pravice kle 

zdej ste me razkurčili

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče Pravkar:

Ni bil sadhu. Saj pa veš kdo je bil... Saj smo napisali. Zajebava se, meni je tudi danes en zapis spremenil. 

ni mi več smešno. to nekdo izkorišča moč, v bistvu je pa inbred. 

alo modeli a se vi zajebavate? to se ne tolerira.

a bi vam blo všeč da bi poslal vi prošnjo za job pa bi vam kdo editiral in noben ne odgovarja za to?

jezn sm zdej k honey badger majkemi

Povezava do prispevka
Dejch reče Pravkar:

ni mi več smešno. to nekdo izkorišča moč, v bistvu je pa inbred. 

alo modeli a se vi zajebavate? to se ne tolerira.

a bi vam blo všeč da bi poslal vi prošnjo za job pa bi vam kdo editiral in noben ne odgovarja za to?

jezn sm zdej k honey badger majkemi

Jaz nisem bil jezen, ker je bil samo en post. Sem pa pogledal wtf je to, tega nisem nič jaz pisal... Če bi mi blo več spremenjenih, pa bi najverjetneje tudi bil živčen. 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 4 minutami:

Nisem vedel, da ima več folka to moč, sem mislil, da imata samo admina, torej LF in Sadhulina

Ful čudno

Sam tega foruma itak ne smeš jemat resno, kar se tiče moderiranja, je zelo free for all zadeva, sploh Gnoj

Ja, kot pravim sem bil takrat full presenečen, da imajo vse iz skupine žensk to "moč". Izpadlo je pač full bedno, ko se nekaj debatira ali prepira... In ima potem par posameznikov možnost to pobrisat ali spremenit in trdit nekaj drugega... 

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 27 minutami:

Zadnje čase sem to večkrat opazu. Res prizadeto v glavo. Lahko imam tega dolgočasnega AWja na ignore, sam ne morem tega da drugim spreminja poste ugasnit.

točn to. lahk ti tud spremenijo post in pol te kvazi quotajo kar sploh nis napisal. jebem jim mater inbredovsko deliverensko v pičku mater. mamu jim jebem puuuuj 

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...