Arey Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Men TROP niso tok bad kot folk jamra, res pa ni neki ful high quality content. Predvsem je infuriating ker prikažejo marsikateri lik, predvsem vilince, kot totalne bebce, kar nekak ful ne gre v tolkienov svet. 2. oktober 2024 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) @Hernire vsekakor poglej, serija gotovo ima svojo dodano vrednost In sicer to, da boš še ta teden naročil t-shirt Alles mit Raketen s custom ilustracijo pri meni ali Buzzkillu 2. oktober 2024 uredilo bitje Galko 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Hernire reče pred 5 minutami: The Rings of Power Please glej, še posebej če si bral Silmarillion. Level cringa, nerazumevanja materiala in uno prav shittanja po Tolkienu je ultimativni redpill. Kolega, ki je zelo rezerviran do mojih mnenj o wokesterjih je nehal sred druge sezone, si zdej kupuje nove vezalke za bularje. Galadriel mu je najjači lik, bil je tako mega hyped, pol pa ko je bejbika že v prvem delu preplavala čez atlantik sem videl iskrico redpilla. Sweet sweet serija. 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Vučko3 reče pred 2 urama: Zakaj so šli spreminjat ligo prvakov in nametal neke žnj vaške klube not? Wat. Število mest za te klube se je še zmanjšalo. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Kruz reče pred 3 minutami: Wat. Število mest za te klube se je še zmanjšalo. Liga prvakov je šla iz 16 klubov v zlatih 90tih, ko je nekaj pomenila na 36 klubov zdej, kjer lahko uživamo ob velikanih tipa BATE Borisov in NK Smederevo. Še lani je bilo 32, kar je še vedno 2x preveč. 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Pač ni mi jasno nekaj glede Jeff Bezosa Si drugi najbogatejši človek na svetu, včasih tudi prvi, odvisno, kako zapiha veter Si fan LOTR-a in malo pobezaš, da bo tvoja firma naredila LOTR serijo v petih sezonah, najdražjo serijo doslej, proračun enega dela skoraj toliko kot Jacksonovega filma, šlatat lizat fuk ima se može se A pol ti naredijo res gnilo serijo, ki jo roastajo praktično vsi na internetu. Pač lih malo je manjkalo, da bi serija rešila zgodovinski konflikt med konzervativci in liberalci, ker je vsem bedna Wtf no Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Kruz reče pred 3 minutami: Wat. Število mest za te klube se je še zmanjšalo. jup, dodatnih nekaj mest (36 namesto 32 klubov) so pridobile večje lige (francoska, nemška, italijanska...), malo nepričakovano pa se je iz teh lig namesto uglednih imen uvrstilo par presenetljivih 'malih' klubov (Brest, Girona, Bologna...) plus avstrijska liga kar hara rezultatsko in ima celo dva kluba letos (Sturm Graz, Salzburg), kar verjetno prispeva k holcersko-vaškemu vtisu 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Hernire reče Pravkar: Pač ni mi jasno nekaj glede Jeff Bezosa Si drugi najbogatejši človek na svetu, včasih tudi prvi, odvisno, kako zapiha veter Si fan LOTR-a in malo pobezaš, da bo tvoja firma naredila LOTR serijo v petih sezonah, najdražjo serijo doslej, proračun enega dela skoraj toliko kot Jacksonovega filma, šlatat lizat fuk ima se može se A pol ti naredijo res gnilo serijo, ki jo roastajo praktično vsi na internetu. Pač lih malo je manjkalo, da bi serija rešila zgodovinski konflikt med konzervativci in liberalci, ker je vsem bedna Wtf no Zaposliš wokesterje, ki ne samo da ne poznajo originala, jebe se jim za njega in namensko serjejo po njem da "subvertajo". Pa ne gre se za črne elfe, ali pa orkovske družine. Al pa za to, da so elfi funkcionalni retardi ki delajo na impulzih, so pa večna nesmrtna bitja kerim so stoletja kot nam leta. It's just... too much. Pa še da je vsaj produkcijsko brutal. Kostumi so grozni, igra je nikakva, mesta imajo po 20 prebivalcev max. Aja pa najjače, tisto kaj megafane najbolj razpizdi! Sami memberberries lol. A se spomnete kakega citata iz knjige? BE FUCKING SURE da ga bojo tle prijavli. Zadnje tri sezone GOT so Stankey fakin Kubrick naspram tem gnusu. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Buzzkill reče pred 8 minutami: Liga prvakov je šla iz 16 klubov v zlatih 90tih, ko je nekaj pomenila na 36 klubov zdej, kjer lahko uživamo ob velikanih tipa BATE Borisov in NK Smederevo. Še lani je bilo 32, kar je še vedno 2x preveč. pa poleg vsega niti liga ni, ampak navadno pokalno tekmovanje Superliga reši nas 2 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Buzzkill reče pred 8 minutami: Liga prvakov je šla iz 16 klubov v zlatih 90tih, ko je nekaj pomenila na 36 klubov zdej, kjer lahko uživamo ob velikanih tipa BATE Borisov in NK Smederevo. Še lani je bilo 32, kar je še vedno 2x preveč. Jao, nehaj bluzit, k nimaš pojma. Število mest za prvake malih ostaja 4, medtem ko se je povečalo število udeležencev za top lige. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Raz reče pred 6 minutami: jup, dodatnih nekaj mest (36 namesto 32 klubov) so pridobile večje lige (francoska, nemška, italijanska...), malo nepričakovano pa se je iz teh lig namesto uglednih imen uvrstilo par presenetljivih 'malih' klubov (Brest, Girona, Bologna...) plus avstrijska liga kar hara rezultatsko in ima celo dva kluba letos (Sturm Graz, Salzburg), kar verjetno prispeva k holcersko-vaškemu vtisu Ja, Avstrijci so so nabili koeficient z dobrimi rezultati v preteklih sezonah in so pridobili se 1 mesto v quali za svoj klub. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Kruz reče pred 17 minutami: Jao, nehaj bluzit, k nimaš pojma. Število mest za prvake malih ostaja 4, medtem ko se je povečalo število udeležencev za top lige. Vsi vemo kako je zgledala razširitev, kaj je tvoj point? Kako točno to NE razredči lige? Jebe se mi če pride noter še viceprvak Gruzije ali šesti v Španiji, niti en niti drug ne rabi bit v ligi prvakov to begin with. Sploh pa ne v formatu, kjer še pritiska skupin ni. Intertoto je obstajal z razlogom, da se shitterji tolcejo med sabo, dokler se dejanski top tier klubi matchajo v top ligi/kupu. Komaj čakam da pride Superliga pa odfukajo ta bullshit in gledamo spet top klube na kupu brez balasta. Jaz sem pristaš ideje, da mora top liga imeti jagodni izbor top klubov in prvakov select lig - sploh ne vseh. 16 klubov, 20 MAX. Iz lige petice prvak in viceprvak, mogoče tretji če majo res neke hude koeficiente in smo tam. Girona, NK Široki Brijeg in Šerif naj se matchajo v uefi. 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Hernire reče pred 38 minutami: Žena je na bolniški in je gledala LOTR-e včeraj, sem tu pa tam poškilil zraven Ayyyy kaj so še vedno dobri filmi, imam filing, da jih ob vsakem ogledu sam še bolj cenim Skoraj sem že tiltno in dljal The Rings of Power, da bi dobil še več tega contenta, sam me srce ne pusti, ker pomoje ga ni človeka, ki bi mi pohvalil to serijo Zanimivo. Ne vem zakaj se mel v spominu, da nisi glih fan. Al to velja za GoT? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Buzzkill reče pred 5 minutami: Vsi vemo kako je zgledala razširitev, kaj je tvoj point? Kako točno to NE razredči lige? Jebe se mi če pride noter še viceprvak Gruzije ali šesti v Španiji, niti en niti drug ne rabi bit v ligi prvakov to begin with. Sploh pa ne v formatu, kjer še pritiska skupin ni. Intertoto je obstajal z razlogom, da se shitterji tolcejo med sabo, dokler se dejanski top tier klubi matchajo v top ligi/kupu. Komaj čakam da pride Superliga pa odfukajo ta bullshit in gledamo spet top klube na kupu brez balasta. Jaz sem pristaš ideje, da mora top liga imeti jagodni izbor top klubov in prvakov select lig - sploh ne vseh. 16 klubov, 20 MAX. Iz lige petice prvak in viceprvak, mogoče tretji če majo res neke hude koeficiente in smo tam. Girona, NK Široki Brijeg in Šerif naj se matchajo v uefi. Nehi bluzit no. Najmočnejšim ligam so dali dodatna mesta, medtem ko ostale niso dobile 0 (namesto tega pa konferenčno ligo). Tako da teh iz lig, ki so od 17. mesta naprej po lestvici je isto število, kot jih je bilo vseskozi, procentualno pa manj, ker se je liga razširila s klubi iz najmočnejših lig. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Ti bluziš al pa ne znaš brat. Nihče nikoli ni rekel “kaj bi blo dobro, da pride v CL šesti v Španiji”. Midtable ekipe “najmočnejših lig” nimajo mesta v LIGI PRVAKOV. In redčijo kvaliteto lige. Še posebej v tem formatu. Dej mi povej, kera liga bi bila po tvoje mocnejsa in bolj fun za gledat? Liga 16tih prvakov in viceprvakov, ali liga 36tih, kamor prideš iz sredine lestvice “top lig”? Sploh pa, rečeš "Najmočnejšim ligam so dali dodatna mesta", kot da to pomeni, da bojo zdej v CL prišli še en Real Madrid in City. Ne, prišli bojo Girona, Bologna in fakin Bournemouth. Če bi hotel gledat mid fuzbal, bi gledal Europa ligo. 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 @Buzzkill pa bi rad, da je Superliga dejansko liga, al isto pokal? Al tak blesav combo obojega ala NBA Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Berbasecks reče Pravkar: @Buzzkill pa bi rad, da je Superliga dejansko liga, al isto pokal? Al tak blesav combo obojega ala NBA Double elimination format bi pasal v fucbal kot budali šamar. Seeding določi pare, v prvem krogu se tolčejo top s top, bottom z bottom, pol pa winners in losers bracket. Fucks solo ligaški sistem, najbolj glup obsoletni model na svetu. Playoff sistem še nekak salvaga glupost lige. V ligaškem sistemu je prva tekma lige septembra enako pomembna kot zadnja tekma, 3,1,0 pik. Bedno za gledalce, bedno za ekipe. Playoff vsaj naredi, da je važen pacing in timing in da je tist cresciendo finala lige res dejansko finale lige dveh najboljših, ne pa gledat Inter : Lecce kot mega finale lige v zadnjem kolu. BZVZ. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Fak sem vesel, da se mi jebe za fuzbal, drugač bi bil triggered to the max Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Kastor reče pred 8 minutami: Fak sem vesel, da se mi jebe za fuzbal, drugač bi bil triggered to the max hehe, pr men je bla kr pametna odločitev, da sem od fanatičnega spremljanja šel na popolno nespremljanje @Buzzkill ofuj.gif, kolkr se strinjam glede thrilla, je proper ligaški sistem (vsi z vsemi enakokrat) imo edini pravi pokazatelj kvalitete Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Berbasecks reče pred 40 minutami: @Buzzkill ofuj.gif, kolkr se strinjam glede thrilla, je proper ligaški sistem (vsi z vsemi enakokrat) imo edini pravi pokazatelj kvalitete Raw skill kdo je boljši v nabijanju shitty in mid ekip ni nujno najboljši indikator overall kvalitete imo. Ekipa, ki bo prefukala vso ološ in spušila derbije bo še vedno lahko prvak lige, pa ni dobil ene pike proti drugi top ekipi. Imo boljši indikator je ta, da se na koncu pač matchajo top ekipe. Če Real hoče met titulo "najboljšega kluba Španije", ima da premaga konc maja pred celim svetom Barcelono, ne pa da je zmagovalec ker je proti Valladolidu in Villarealu dobil več pik oktobra. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 OK , sam pol dejmo vsaj ala NBA na 4 zmage, ne pa 1 ali največ 2 tekmi. Tam je preprosto zame preveč faktorja Sej npr NBA bi mi bil perfect, če bi odjebali konference in da pred playoffi vsak z vsakim igra enako število tekem Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Zanimivo. Ne vem zakaj se mel v spominu, da nisi glih fan. Al to velja za GoT? Velja za GoT Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 4 minutami: OK , sam pol dejmo vsaj ala NBA na 4 zmage, ne pa 1 ali največ 2 tekmi. Tam je preprosto zame preveč faktorja Sej npr NBA bi mi bil perfect, če bi odjebali konference in da pred playoffi vsak z vsakim igra enako število tekem Imaš dve šoli razmišljanja. Ena pravi, da boš pravega zmagovalca dobil le po best of 7, tko kot NBA. Za fuzbal veliko preveč imo. Druga šola razmišljanja je NFL, ki je bolj na "any given sunday" metodi, kjer se igra eno tekmo in ko mu jebe mater. Za fuzbal in oglaševalce premalo imo. Zdej, v fuzbalu je bila odstranitev gola v gostih dobrodošla, in je imo se strinjamo vsi izboljšala kvaliteto igre. S tem v mislih bi predlagal igro playoffa na 3 dobljene, ki bi zdej lahko končno delali ful. Italijanska liga se igra do aprila regularno, top 8 gre v playoff best of 5. Konc si glih do konca maja, vmes pa lahko regularci igrajo svoj mini turnir ali nadaljujejo ligaški del za seeding in relegacijo. Glede NBA konferenc se strinjam, ne rabjo se več vozit z vozovi v goste. Pa ta debilna east-west razlika bi se mitigirala. Vsak z vsakim, playoff seeding je neodvisen od konference. I could see that. 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Brest 6 točk po 2 tekmah malo srečno, ampak res igrajo s srcem. Imajo še Leverkusen, Sparta Praha, Barcelono, PSV, Shaktar Donetsk in Real Madrid. Če zmagajo še 3 tekme je možno, da bodo končali v top8 v grupnem delu, ful navijam za njih. Meni je večji problem kot več "manjših" klubov v CL dejstvo, da morajo zdej vsi klubi igrati v CL najmanj še 2 dodatni tekmi. VSI igralci se pritožujejo, da je preveč tekem, reprezentance v Evropi imajo kar 3 tekmovanja za igrati, pavze med tekmami se krajšajo, in zaradi vsega tega TRPI KVALITETA FUZBALA in kjer se vsak teden zgodi nova poškodba, evo ta teden je Rodri out za celo sezono in Barella do novembra najverjetneje ampak itak živimo v kapitalističnem nogometnem svetu, kjer kvaliteta ni važna, važno da se služi denar 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 kero igrico to igrate a je nov fuzbal manađer? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) He can't defend He can't attack He's Emmerson Royal He's our wingback 2. oktober 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 zenski nogomet je carski za gledat izseke kako se lasajo pa komolcijo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) AC Milan: Sam, da je nabita stran bolj šugava. EDIT: Sem našel eno bolj reprezentativno 2. oktober 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) . 2. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Z desno trenirajo drkico. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.