shure Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Meni sta oba norca in se spomnim kako sem bil vesel ob stopničkah Valjavca, ko je bil Hauptman bronast na SP-ju, ... Zdaj pa smo prešli v neko povsem noro sfero, ko sta na vsaki dirki na kateri nastopita glavna favorita. In ja, z Roglo se lažje poistovetijo ljudje, imel je ogromno smole, ki je vsaj v določeni meri povezana tudi s poznim vstopom v kolesarstvo, izgubil je dobljeni Tour s preveliko čelado, hkrati pa takoj tudi šel čestita Pogiju. Pač velik človek in zato ga imajo praktično vsi radi. Pa še redemption z zlato na OI in sedaj na Giru. @Weraziel: primere prosim, drugače si nekaj potegnil iz riti. Nekaj je iz ciklokrosa, ki je pač samo drugačna oblika kolesarstva (Wout, MvDP, Pidcock) ali Wiggins iz velodroma. 30. maj 2023 uredilo bitje shure 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Sem bil zihr, da je kolesarjenje bolj v domeni dedkov in babic, zoomerji so pa mahnjeni na električne scooterje. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Roglič je imel v karieri toliko ene smole na dirkah (padci, poškodbe), da mu vsi od srca privoščijo. Še na tem zadnjem kronometru je naletel na neko jebeno luknjo in se mu je snela veriga - ko sem gledal, sem bil prav tisto "dej ne me jebat, kaj spet". Drugače meni je Pogačar kot kolesar ful bolj zanimiv za gledat - če se počuti, potegne, ne kalkulira preveč kaj bo jutri.... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Weraziel reče pred 7 minutami: To je ta "najtežji šport izmed vseh" o katerem mi Gorann razlaga. Basically tok je enih športnikov iz drugih športov, ki pridejo potem v kolesarjenje in so zmagovalci, kar mi da misliti, da je tem športnikom tok izi kolesarjenje, da vse te ljudi, ki samo kolesarijo, gladko pojebejo v vzdržljivosti. Če si kdaj šel s kolesom kaj več kot penzionerski tempo ob morju, ne rabiš goranna da ti razlaga koliko je težko kolesarstvo... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 shure reče pred 3 minutami: @Weraziel: primere prosim, drugače si nekaj potegnil iz riti. Nekaj je iz ciklokrosa, ki je pač samo drugačna oblika kolesarstva (Wout, MvDP, Pidcock) ali Wiggins iz velodroma. pa un fuzbalerček ma sej valda, da sem potegnil ven iz riti, fani kolesarstva se vedno najbolj vžigajo 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Chenier reče pred 52 minutami: Ay momaki, ki spremljate/štekate kolesarstvo, dajte mi nekaj razložit Na RTV SLO že par dni all day kucajo prispevke o Primožu Rogliču. Nič narobe, razumem, da je zmagal nek pomemben tour. Samo ni mi jasno, zakaj je glede Rogliča toliko več hypa kot glede Tadeja Pogačarja, ki je zmagal dirko po Franciji (in ki je, kolikor pavšalno razumem, še vedno večji dosežek od tega, kar je zmagal Roglič)? S tem ves čas provociram v kolesarski temi, pa noben ne odgovori, vsi so sam reee resnično mislim, da še vedno mnogi, ki to gledajo, zamerijo Pogačarju, ker je bil 2020 pač boljši od Rogliča 30. maj 2023 uredilo bitje Sovicha Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Jap random prizadetost, pogi zmagal na dirki in folk jezen, ker je prehitel Rogliča, še en dokaz več, da so bicikel fani prizadeti u mozak Kakšna zmaga je to, da te pusti buddy zmagat ffs Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Hja, Pogačar ima lepšo punco od Rogliča! Ajde, sicer je to osebno mnenje, ampak nekaj že mora biti na tem. 30. maj 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 DaCapo reče pred 1 minuto: Hja, Pogačar ima lepšo punco od Rogliča! Ajde, sicer je to osebno mnenje, ampak nekaj že mora biti na tem. Ne, nič ni na temu. 4 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 pa še premal krščanarski je imo Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Sovicha reče pred 12 minutami: S tem ves čas provociram v kolesarski temi, pa noben ne odgovori, vsi so sam reee resnično mislim, da še vedno mnogi, ki to gledajo, zamerijo Pogačarju, ker je bil 2020 pač boljši od Rogliča Daj vpraš jih še, zakaj se rangira giro z Rogličem, kjer mu je glavni konkurent odpadel zarad covida, kot ena resna dirka? 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 karkoli boš spraševal bo vedno na koncu odgovor, Slovenija je majhna, navijati moramo za Slovenijo v vsakem športu, ni važno kako dolgočasen šport je za gledati po TVju Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Bi bil presenečen koliko ljudi dejansko gleda kolesarjenje. Tudi, ko naših ni bilo pri vrhu, jih je bilo dosti... Sem se vedno tudi sam spraševal zakaj to prenašajo po TV in kdo to gleda. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Ok, odmislimo ženske (kjer zmaga Pogačar) in gremo dalje: Rogla ima svojo navijaško "himno"! Rezultat: 1:1 Težek dvoboj, težek! 30. maj 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 tomazek reče pred 6 minutami: Bi bil presenečen koliko ljudi dejansko gleda kolesarjenje. Tudi, ko naših ni bilo pri vrhu, jih je bilo dosti... Sem se vedno tudi sam spraševal zakaj to prenašajo po TV in kdo to gleda. Vem, fotr skos gleda. Sej mamo vsi kej kar gledamo pa je komu drugemu totalno brezveze. Meni je fix to, ker da bi gledal večurno seanso kako ljudje gonijo kolesa ni lih zame kvalitetno zapravljen čas. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Jaz ne gledam, je pa po moje čist dovolj kvalitetno zapravljen čas, ker si mislim, da ga večina kombinira z lenuharjenjem, dremanjem...dvomim, da so full naspidirani zraven Potem eni pač samo polezavajo na kavču, drugi kombinirajo z gledanjem takih športov. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Sovicha reče pred 36 minutami: esnično mislim, da še vedno mnogi, ki to gledajo, zamerijo Pogačarju, ker je bil 2020 pač boljši od Rogliča Zamerimo valjda ne, smo pa malo žalostni, ker tisto leto smo res vsi iskreno bolj privoščili Rogliču, po vsej smoli ki jo je imel na dirki... Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Meni je šport zanimiv za gledat samo v hype okolju aka v družbi/gostilni itd. Sam doma ali pa v neentuziastični družbi se začnem precej dolgočasit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 tomazek reče pred 4 minutami: Jaz ne gledam, je pa po moje čist dovolj kvalitetno zapravljen čas, ker si mislim, da ga večina kombinira z lenuharjenjem, dremanjem...dvomim, da so full naspidirani zraven Potem eni pač samo polezavajo na kavču, drugi kombinirajo z gledanjem takih športov. Točno to - ni ga boljšega za poleti poležavat in gledat kolesarstvo - ostali športi prehitro končajo Potem te še nahajpa, da greš za vikend v hrib. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Od dirkalnih športov mi je znosen izključno MotoGP. Kolesarstvo mi je od nekdaj bil snoozefest, F1 pa mi je to postala pred kakimi 10-15 leti. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Weraziel reče pred 13 minutami: Vem, fotr skos gleda. Sej mamo vsi kej kar gledamo pa je komu drugemu totalno brezveze. Meni je fix to, ker da bi gledal večurno seanso kako ljudje gonijo kolesa ni lih zame kvalitetno zapravljen čas. Jaz recimo ne razumem, kako lahko folk gleda hokej, sploh po televiziji - to je moj šport, ki ga res ne morem gledat, pa da se ne vem kako silim. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 ke_kit reče pred 3 minutami: Od dirkalnih športov mi je znosen izključno MotoGP. Kolesarstvo mi je od nekdaj bil snoozefest, F1 pa mi je to postala pred kakimi 10-15 leti. Moja žena ni nikoli gledala kolesarstva, dokler ni spoznala mene in sem jo začel bolj zares gonit na kolo - zdaj ne da gleda, komaj čaka velike dirke. Aja; F1 je meni spet postal zanimiv, odkar dirka Max... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Enostavno mi ni dovolj zanimivega dogajanja. Ko ti je gledanje pokrajine bolj zanimivo od športa samega, pol veš, da neki ne štima. 30. maj 2023 uredilo bitje ke_kit 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Chenier reče pred 9 minutami: Meni je šport zanimiv za gledat samo v hype okolju aka v družbi/gostilni itd. Sam doma ali pa v neentuziastični družbi se začnem precej dolgočasit Jaz pa imam rad obratno - ki če gledam s folkom, počnem vse drugo, samo ne gledam šport... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Jaz spremljam motogp, nekoc fanaticno, zdaj samo uzivam v dirkanju. Pa mi tudi hodimo na dirke vsako leto. Najboljsi kolega je F1 fanatik, in dokler se nisma zacela druzit, mi je F1 bil snoozefest. Zdaj ko malo poznam zadeve tudi iz tehničnega vidika, mi je super gledat. Pa tudi vsako leto gremo na Hungaroring kampirat in gledat. Edini sport, katerega ne maram, niti malo, je rokomet. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Stipe2 reče pred 3 minutami: Moja žena ni nikoli gledala kolesarstva, dokler ni spoznala mene in sem jo začel bolj zares gonit na kolo - zdaj ne da gleda, komaj čaka velike dirke. Aja; F1 je meni spet postal zanimiv, odkar dirka Max... jebote Max 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 ke_kit reče pred 1 minuto: Enostavno mi ni dovolj zanimivega dogajanja. Ko ti je gledanje pokraijne bolj zanimivo od športa samega, pol veš, da neki ne štima. Ne, sej ravninske etape so res malo dolgčas za gledat, če nisi fan - to tudi jaz gledam bolj v ozadju ponavadi. Hribi (in pogojno kronometri) so tisto pravo... 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 @Stipe2 jaz sem včasih hokej gledal vsaj svetovna prvenstva in OI, zdej raje samo posnetke NHLa. Hokej na visokem nivoju je res lep prikaz koordinacije in taktiziranja, samo mnja, ni tko kot basket al pa fuzbal k lah redno gledam s kolegi pa se napijemo in debatiramo. Je pa hokej fajn gledati samo na res velikem zaslonu, jebiga, starejši k smo, težje je pak najdt Fuzbal spremljam redno svoj klub + vse tekme za katere se mi zdi, da bi znale bit odfukane, npr. zadnja tekma Sir Alex Fergusona je bla 5-5 . Še vedno gledam veliko manj kot sem 10+ let nazaj, ker imam druge obveznosti in kup drugih hobijev 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Vučko3 reče pred 3 minutami: jebote Max Vedno sem navijal za Ferrari, samo odkar je prišel Max, mi je tip totalen kralj - disciplina, nepopustljivost, novi Schumacher...Alonso mi je tudi kralj. Hamilton mi je pa včasih bil všeč, dokler ni šel v kretene... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 DaCapo reče pred 56 minutami: lol 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.