BigBoss82 Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 (urejano) ZippeR reče pred 27 minutami: da, dodatni zrak direkt iz zunaj za hladit graficno. ceprav ce sm cis iskren sta cist dovolj unadva spredaj, ne rabi nic vec ja se mi je zdelo obrni ga da piha ven ker graficna piha topel zrak lih tam ven, spodaj ga pobira in piha ga ven ob strani, proti osnovni in kjer imas ventilator.. pa se 2/2 bos imel intake outake pa kisto bi dal pod mizo da ti ne piha v faco, sej je lepa in to samo, bolsje je da se manj cuje pozimi ga imej tako obrnjenega da ti greje noge poleti obratno :)))) sicer pa zdaj ko gledam malo je velik in graficna je bolj go ne vem tezko je :)) mogoce bi bilo boljse dva al tri manjsi en ob drugem cisto gor da pihata ven kakorkoli za minmaksat bo =))) sigurno pa so 3x not in en vem overkill za nadtlak najboljse je da je 1:1 oz ce ze malo nadtlaka 2 not in ene ven max recimo Ma ves kaj naredi, tega ob strani daj zadaj da dva pihata veni in mirna bosna 26. januar 2025 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 zipper totalna sreča, ker ima MF na voljo....mi pa ne. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 Zipper totalna sreča ker je dobu 9800x3d, MF pa tudi k nam pošilja preko mailboxde Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 če imaš pravilno nastavljen account....jaz imam gmail email tam in ne gre.....mora biti v samem štartu nemški email al kako že. Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 Me3do reče pred 2 urama: Zipper totalna sreča ker je dobu 9800x3d, MF pa tudi k nam pošilja preko mailboxde sej 9800x3d je zdej na zalogi kokr zgleda, ce rabi kdo lahk tud preposljem kaj 1 Navedek Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 kmetek reče pred 2 urama: če imaš pravilno nastavljen account....jaz imam gmail email tam in ne gre.....mora biti v samem štartu nemški email al kako že. Nič od tega ni res. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 (urejano) Arey reče Dne, 25. 1. 2025 at 10:41: Sej to je prva stvar k sm jo naredu, za to sm tok presenecen! Na novo winsi, eksplicitno sem sel downloadat amd driverje… Aja pa da ne bo kdo mislu da sm jezn na atomica, jz sm bil tut 100% da bo zadeva normalno delala, pizda, sej je relativno moderen procesor no. res je presenetljivo... Chipset driverje si tud instaliral, predvidevam da? Jz bi pogledal se mogoce kak je RAM not, ce se da v BIOSu se kej nastavit, ker ga lahko to kr bremza... Pogledu bi se tud kolk je kej CPU, GPU in Kodek Chip usage med predvajanjem... Sklepam da nisi izklopil hardware accelerationa na browserju kjer gledas YT? 27. januar 2025 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 ZippeR reče pred 16 urami: sej 9800x3d je zdej na zalogi kokr zgleda, ce rabi kdo lahk tud preposljem kaj Je na zalogi sedaj povsod, prvi dan ko so prišle zaloge so še nekaj se matrali s cenami pri 599€, pa so potem hitro vsi spustili ko je nedko dal po MSRP Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 (urejano) DaMachk reče pred 19 urami: res je presenetljivo... Chipset driverje si tud instaliral, predvidevam da? Jz bi pogledal se mogoce kak je RAM not, ce se da v BIOSu se kej nastavit, ker ga lahko to kr bremza... Pogledu bi se tud kolk je kej CPU, GPU in Kodek Chip usage med predvajanjem... Sklepam da nisi izklopil hardware accelerationa na browserju kjer gledas YT? @DaMachk Lahko, da je kaj narobe s samo napravo, si kupil tisto rabljeno ? Jaz imam 5560u in ni nobenih problemov. Youtube 4k, 4k BR ripi 25Gb+ ... Povej mi kateri film si DLjev pa ga se jaz probam na mojem. 28. januar 2025 uredilo bitje Sektor 13 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Jaz sem ta nesrečnež. Sej delajo stvari, sam ne vse. Ko bom mel čas prilimam video ki mi je štekal pa lahko sprobaš. Pred tem pa bom resetiral celoten bios in inštaliral chipset driverje. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Evo @Sektor 13 Tole odpri pa nastavi na najvišjo kvaliteto. Men komaj predvaja, vsake tok časa pa mal skipne kakšen frame al 2, negledljivo v glavnem. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 men se zdi da je že video narjen tako, da sem pa tja kak frame skipne oz. se vsaj tako tud men zdi, ker ni super fluid motion. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Ne vem, jst sm to na LG cx gledal bp Pa več nas je gledalo in nobenemu se ni zdelo da kaj skipne... Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Arey reče pred 48 minutami: Evo Tole odpri pa nastavi na najvišjo kvaliteto. Men komaj predvaja, vsake tok časa pa mal skipne kakšen frame al 2, negledljivo v glavnem. A internet pa imaš dovolj hiter ? Na šihtu sedaj preizkušam. Dela normalno. i7-9700 Tako, da bi imo moral ta 5700u brez problema delati. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Na sihtu probal, dela normalno v laptopu... i7-8565U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz. Dej pokaz se CPU-z zavihke z RAMi itd... To more bit neki zjeban komp... Arey reče pred 1 uro: Evo @Sektor 13 Tole odpri pa nastavi na najvišjo kvaliteto. Men komaj predvaja, vsake tok časa pa mal skipne kakšen frame al 2, negledljivo v glavnem. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 (urejano) wat u mean. imam pristen microshaft experience. imam ves njihov software, 300 procesov ki so potrebni za delovanje vsega in popolnoma nobene pravice, da kaj spreminjam. u mean, da me firma nateguvje z vsem tem? 28. januar 2025 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Ne vem ce je kdo ze omenil ampak preveri "power profil" v Windowsih. Lahko, da ti skace v kak "low power" ipd. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Arey reče pred 8 urami: Evo @Sektor 13 Tole odpri pa nastavi na najvišjo kvaliteto. Men komaj predvaja, vsake tok časa pa mal skipne kakšen frame al 2, negledljivo v glavnem. ta video spravi moj gpu 4080 na 25-30%. tuerk reče pred 7 urami: A internet pa imaš dovolj hiter ? Na šihtu sedaj preizkušam. Dela normalno. i7-9700 Tako, da bi imo moral ta 5700u brez problema delati. Sej ti je jasno, da ta u procesor je ene 50% slabši kot tvoj, ane? ne moreš primerjat desktop cpuja z laptop ... Anyway, to da je CPU "nov" ne pomani nič. Kolegov 4720hq dela boljš kot moj i7 10gen na thinkpadu. Ne čudim se da ne dela ok. vsi cpuji ki imajo na koncu u so samo za brskat po spletu in pisat dokumente. Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Arey reče pred 10 urami: Evo @Sektor 13 Tole odpri pa nastavi na najvišjo kvaliteto. Men komaj predvaja, vsake tok časa pa mal skipne kakšen frame al 2, negledljivo v glavnem. Dela normalno. So pa doloceni fadi slabo narejeni in enkrat je tudi pri zvoku slabo zmiksan. To je problem samega videa. Drugace pa tekoce. Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 G-Man reče pred 2 urama: ta video spravi moj gpu 4080 na 25-30%. Sej ti je jasno, da ta u procesor je ene 50% slabši kot tvoj, ane? ne moreš primerjat desktop cpuja z laptop ... Anyway, to da je CPU "nov" ne pomani nič. Kolegov 4720hq dela boljš kot moj i7 10gen na thinkpadu. Ne čudim se da ne dela ok. vsi cpuji ki imajo na koncu u so samo za brskat po spletu in pisat dokumente. Se ne strinjam s tabo, U modeli so prav neverjetni proci z majhno porabo. Poglej si videe za 5700U pa 5560u, 5600u, ko igrajo dolocene spila in dela bp. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 G-Man reče pred 3 urami: Sej ti je jasno, da ta u procesor je ene 50% slabši kot tvoj, ane? ne moreš primerjat desktop cpuja z laptop ... Sej zato sm pa rpimerju s svojim 5 let starim sluzbenim laptopom, ki ga upocasnjuje ze 15 ton corporate security srota Pa vseen deluje OK. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 4. februar 2025 Share Objavljeno 4. februar 2025 Tole se mi zdi ful dober deal za nek domač pisarniški računalnik za babe, k majo rade all in one https://www.amazon.de/dp/B0D31W38M4?linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&smid=A3JWKAKR8XB7XF&creativeASIN=B0D31W38M4&tag=geizhals1-21&language=de_DE Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 4. februar 2025 Share Objavljeno 4. februar 2025 (urejano) 4. februar 2025 uredilo bitje DaMachk 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 7. februar 2025 Share Objavljeno 7. februar 2025 Arey reče Dne, 28. 1. 2025 at 7:50: Jaz sem ta nesrečnež. Sej delajo stvari, sam ne vse. Ko bom mel čas prilimam video ki mi je štekal pa lahko sprobaš. Pred tem pa bom resetiral celoten bios in inštaliral chipset driverje. Kaj pol, si še kaj poskušal al si ga zabrisal v steno? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 7. februar 2025 Share Objavljeno 7. februar 2025 Mislim, zadeva je underpowered piece of shit tko da dvomim da bo kaj. Sej vecina 4k contenta dela vec al manj bp, sam pol mas pa neki kar ne in to je pol neuporabno. Probal bom setupat gor plex in VPN sam se nisem preseljen in zadeva trenutno sedi na omari. Mi je pa mal zal da nism sam vzel mac minija in reku boli me kurac za te smeti. Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 9. februar 2025 Share Objavljeno 9. februar 2025 en info prosim, če bi prodal, kolk dobim za: AMD Ryzen 5 3600X Rtx 3070 evga ftw3 16gb ram 1tb m2 ssd 4tb wd red monitor: LG 27GP850 Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 9. februar 2025 Share Objavljeno 9. februar 2025 (urejano) 500e+ za pc 100e+ za monitor 9. februar 2025 uredilo bitje Lenkas Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 9. februar 2025 Share Objavljeno 9. februar 2025 Dobil sem nalogo da sestavim en pisarniški PC. Monitor, miška in tipkovnica so že kupljeni, rabijo samo kišto. Kaj priporočate? Nekako okvirno je zamišljeno, procesor z integrirano grafično neka osnovna matična, 16gb rama nek hiter 500gb disk. Nič se ne bo nadgrajevalo ali pa kar koli, za osnovo rabo. Prenosnik ne pride v poštev, rabijo stacionarca. Recimo da smo nekje na budgetu 400-500 eur. Nižja kot bo cena boljše bo. Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 9. februar 2025 Share Objavljeno 9. februar 2025 AMD Ryzen 5 8600G 180e Biostar B650MT 90e Kingston FURY 16GB 50e Patriot P300 512GB 30e 350e dodas se en ohisje/psu combo za 50e Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. februar 2025 Share Objavljeno 9. februar 2025 DaMachk reče Dne, 4. 2. 2025 at 17:10: kaksne krat se zmotim in napisem mn3 v youtube namesto v brskalnik in mi vrze ta video, ki si ga vedno z veseljem pogledam =))) Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.