Vučko3 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Razen zadnjega bossa, noben ni bil nek hud problem. Pri dveh sem mel kakih 45min zaletavanja v steno. Takoj ko sem zastekal moveset in prilagodil zadeve, je bilo to to. Ni bilo potrebe po OP buildih, karkoli ze to pomeni. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Elden Beast je bil mišljen za konja, bil sem 1000% siguren odkar sem bil prvič tam. Model se respawna 4x dlje od Bloodborne Roma, ni šans, da je mišljeno da tečeš do njega. Hvala kurcu da so to dodali v zadnjem patchu. Najtežji in najboljši boss FROM igric: Ishin, no contest. Perfect boss, perfect arena, perfect skill requirements, ni da ni. Glede teh kompleksnih plešočih bossov... ne vem, kot community smo prišli tako daleč, da ne mormo več igrat Taurus demonov v igrah, ampak hkrati je to za nove igralce malo jeba. Meni je kul kakor je, bolj mehanično kompleksen boss je, bolje je, dej mi flash, adde, 4 faze in timer, samo DA POKA! zarad mene naj bo vsak boss MMO boss po količini mehanik. Also, saj obstaja prostor in čas za simple bosse... reče se jim mini bossi. Chapter boss ima da je nekaj kar mi bo dvignilo puls, tlak in kurac. Ne nujno v tem zaporedju. 15. julij 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) @Vučko3 temu se reče "bb82 odprt wiki" build 15. julij 2024 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Buzzkill reče pred 3 minutami: Elden Beast je bil mišljen za konja, bil sem 1000% siguren odkar sem bil prvič tam. Model se respawna 4x dlje od Bloodborne Roma, ni šans, da je mišljeno da tečeš do njega. Hvala kurcu da so to dodali v zadnjem patchu. Najtežji in najboljši boss FROM igric: Ishin, no contest. Perfect boss, perfect arena, perfect skill requirements, ni da ni. Glede teh kompleksnih plešočih bossov... ne vem, kot community smo prišli tako daleč, da ne mormo več igrat Taurus demonov v igrah, ampak hkrati je to za nove igralce malo jeba. Meni je kul kakor je, bolj mehanično kompleksen boss je, bolje je, dej mi flash, adde, 4 faze in timer, samo DA POKA! zarad mene naj bo vsak boss MMO boss po količini mehanik. Also, saj obstaja prostor in čas za simple bosse... reče se jim mini bossi. Chapter boss ima da je nekaj kar mi bo dvignilo puls, tlak in kurac. Ne nujno v tem zaporedju. Evo to je to. Kaki Taurus demoni in picke materine. Vzamem Rellano any day. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Saj Black knighti so Taurus demoni Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Margit je najboljši začetni boss v bilokeri igrci ever - peak dizajn. Prvi pravi boss kerga bo srečal tako pleb kot veteran. Obema mora jebat mater, ampak sosedov Jožek, keremu je to prvi FROM naslov ne sme met feeling da je naletel na raid bossa, ampak tudi Magnus, ki je glihkar obrnil no hit Dark Souls 2 mora bit challenged. In kaj naredi Zaki? Plebu da orodja, da ga premaga v obliki sumnov in ashov ter par res prehudih skor end game orožij kere igralcu vrže v glavo. Legenda Magnus tudi popuši kurac, ampak to zato, ker Margit ni your regular first boss, model ma 7 orožij, skače po areni kot urbana črnka keri so v Burger Kingu dali majonezo namest kečapa, udarja kot norc in ima everyones favorite... delayed attacks. Oba tipa igralcev dobita ob prvih par poskusih zelo očitno sporočilo "u suck lol, spizi levelat". Aja, pa oba imata tudi opcijo preskočit cel dungeon in it iskat lažje bosse naprej. Brilliant. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Vučko3 reče pred 48 minutami: Meni je input reading malo hecen argument. A ni vse kar boss pocne, input reading? Kaj pa naj boss naredi, ce se ti odmaknes 20m in se healaš? se vsede dol in pocaka? Sicer pa, meni je vecina starih From bossov brezveze. Tista pocasnost in nic od nic premikanje, fuj. Se pa strinjam da je druga faza final bossa precejšnji shitshow! Je pa zadnji boss, jebat ga. Sam če bi zmanjsal light show, bi jaz bil zadovoljen. Input reading je nekaj čisto drugega. Ti govoriš o punishu in o pressingu bossa nate. Tisto je ok. Problem pa je, ko se naredi AI tako, da ''player uses estus-->cast thrusting punish move'' s TVOJIM pritiskom tipke. Zgodi se dobesedno v istem instantu in ne ker, pač si na razdalji in bossu daš nek nabor ''close distance/punish'' move in on tole uporablja glede na priliko. Probaj recimo Godskin Apostole fight, stisni estus in nato ti garantiram, da boš TI v bistvu castal njegovo črno kuglo. Ali pa, ko AI pri Malenii instantno nardi ''side hop'', ko jo hočeš poknit s puščico. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 amnesia reče pred 1 uro: tole mi gre po moje najbolj na zivce zakaj mora boss, ko skoci v zrak, tam obstati za x sekund? ni mi jasna ta wile e. coyote fora lebdenja v zraku, preden useka nazaj na tla ni ritma, ni naravne hitre reakcije na njegov jump, ampak se moras prakticno ustaviti in steti sekunde frendu sem pomagal pri sunflower bossu, crkaval sem od smeha, ko sem gledal, kako se jebena rastlina zaganja v njega in drsa cez celo areno boss, ki bi (vsaj po moji logiki) moral biti staticen (ker pac rastlina) se fura cez areno s hitrostjo 300 km/h, kot en podivjani maglev train Mene pa učenje takih patternov ne moti. Pač, fantasy game, kjer je poudarek na cinematičnosti in ne na realizmu. Mene samo muči, ko sploh ne vem kaj me je zadelo. Vučko3 reče pred 58 minutami: Meni je input reading malo hecen argument. A ni vse kar boss pocne, input reading? Kaj pa naj boss naredi, ce se ti odmaknes 20m in se healaš? se vsede dol in pocaka? Sicer pa, meni je vecina starih From bossov brezveze. Tista pocasnost in nic od nic premikanje, fuj. Se pa strinjam da je druga faza final bossa precejšnji shitshow! Je pa zadnji boss, jebat ga. Sam če bi zmanjsal light show, bi jaz bil zadovoljen. Tole. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 A se ni folk pritoževal da DLC Bossi sredi animacij napadov reagirajo na inpute? Ker če je to res je pa glede na njihov power + near infinite stamina/mana kr neki. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: ni ritma, ni naravne hitre reakcije na njegov jump, ampak se moras prakticno ustaviti in steti sekunde Jaz vedno štejem ritem, to mam že od MMOjev imo ko sem štel kolikokrat lahko opalim rotacijo da sem še safe. Če nimaš ritma poštimanega, boš punished - a ni tko v vsaki igrici. Pa unga prasca BB, Laurenca ne bi nikoli ubil na relativno nizkem levelu brez ritma. 1,2...1,2,3,4 punish, 1,2, punish, 1,2.... Pri Sekiru ni treba štet ker ti parry klengi sami štejejo. Igraš kot Hi-Fi Rush pa je. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ne me jeb reče pred 58 minutami: ma to sem poslusal en intervju al neki z miazakijem in je reku da je elden ring njihov maksimum kar se tice obsega. In da majo ekipe ki delajo na drugih spilih da se nadarjeni devi ucijo in kjer lahko delajo tud "napake", produkt tega je bil recimo Armored Core 6. Pac imo delajo nov spil v scopu Elden Ringa hkrati pa manjse spile, lih zato da niso odvisni od uspeha ene igre res hud recept. Kar se pa tice elden ringa res se trenutno pocutim cist overwhelming k vidim tok enih hudih weaponov, k sploh ne vem kdaj jih uporabit oz mam filing da jih sploh ne bom mogu med samim spilom. To da bi mogu zacet vec iger znova sam zato da bi sprobu nove builde se mi gabi in me je vcer kr minil do igranj Odvečna skrb. Sicer gre res za behemoth od igre, ampak v prvem runu lahko komot sprobaš praktično vse možne builde. Ajde, vseh orožij seveda ne boš mogel zlevelati do konca, ampak vsaj ene 10 različnih kosov boš komot. Pa igra ti tudi ponuja zelo enostavno respecanje. Je sicer finite resource (Larval Tear), ampak jih v igri najdeš ducat ali več. ER je glede tega daleč najbolj prijazen Fromsoft naslov. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Jaz vedno štejem ritem, to mam že od MMOjev imo ko sem štel kolikokrat lahko opalim rotacijo da sem še safe. Če nimaš ritma poštimanega, boš punished - a ni tko v vsaki igrici. Pa unga prasca BB, Laurenca ne bi nikoli ubil na relativno nizkem levelu brez ritma. 1,2...1,2,3,4 punish, 1,2, punish, 1,2.... Pri Sekiru ni treba štet ker ti parry klengi sami štejejo. Igraš kot Hi-Fi Rush pa je. Tukaj mi ni bilo čisto nič jasno, ker se nisem spomnil, da bi napisal tisti stavek. Očitno me je nekako spojilo z amnesio. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) @Ne me jebAja, še to sem pozabil. Morda se ti v tem trenutku (mislim, da si šele nekje na začetku ane?) ponovno igranje, samo zato da boš spet tepel bosse, zdi neki nepojmljivega, ampak boš s časom poštekal, da postane ukvarjanje z mobi in raziskovanje v NG+ povsem trivialna sekundarna stvar. Ob prvem skozihodu (predvsem če si From začetnik) se ti vse zdi nevarno in se naokoli premikaš oprezno in prečešeš vsak kotiček. Sam pol ugotoviš, da ves ta prostrani open world lahko komot ignoriraš in zgolj beeline-aš od enga bossa do drugega. Če v prvem skozihodu rabiš 5-10 ur, da premagaš prvega bossa (Stormveil Castle), ker si pred tem želel raziskati vso okolico za level up resursi in kul orožji, drugič rabiš toliko časa, da obrneš. ER sicer ima ogromno site of grace resting spotov in so vedno postavljeni tako, da je en čisto blizu bossa, tko da mogoče tukaj ta "mehanika" ni tako očitna, ampak starejši bolj linearni naslovi so oblikovani tako, da te silijo v laufanje od "site of grace", ki je na začetku stopnje, do bossa. Ker nočeš vsakič porabiti 15-30 minut, da pobiješ vso stopnjo, valjda samo tečeš mimo vsega. Sej boš videl, tole ti bo hitro postalo second nature. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 3 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Jaz sem za prvi skozihod ER in platino porabil 155ur. Za sam DLC pa nimam pojma, ker mi je kazalo vse sestete ure v NG+. Drugače pa točno to kar ke_kit zgoraj piše. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 A je kdo probal igrat na dancemat? https://www.techspot.com/news/103764-twitch-streamer-beats-elden-ring-expansion-shadow-erdtree.html Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 (urejano) Elden Ring: Nightreign prihaja 2025. Standalone 3 player co-op zgleda. Trailer Tule je google translate intervjuja z Junya Ishizaki-jem (Fromsoftware game director), ki je linkan na official Fromsoftware strani. In pa original article link, če tisti translate ne bi delal. Pa še announcement na Bandai Namco strani. 13. december 2024 uredilo bitje Cvetk0 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 OMG evo še neki po mojem okusu, kaj bom zdej že četrto leto največ Elden Ring igral Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 Dobro, ma to je cisto drugi koncept igre (multi coop, warzone/fortnite shrink mape, rougue like, fixed liki z razlicnimi abilityji), obdrzalo je le IP name in svet. Ker je multi focused je moje zanimanje upadlo na minimum. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 Nisem ljubitelj formata, bom pa dal šanso. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 bitsurugi reče pred 1 uro: Ker je multi focused je moje zanimanje upadlo na minimum. Bilo je potrjeno, da se bo dalo igrati tudi solo. Koliko izmed vas je takih, ki vas moti, da ne izgleda kot da bodo kaki novi bossi notri, ampak bodo kar bossi iz Dark Souls iger Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 Tolčt Nameless Kinga, Frejo in ostalo ekipo z Elden Ring mehanikami in Sekiro parryem? Possible perfekcija. Izvedba bo pomembna. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 To bo nekaj kjer bo vsak run samosvoja izkušnja zaradi roguelike mehanik Pomoje nekaj samo za nas, k nam je ful všeč gameplay ERja, tole je še bolj zame kukr arena Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 Elden Ring Kart when? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 bitsurugi reče pred 8 minutami: Elden Ring Kart when? bom igral samo kot Crucible Knight, da bom lahko letel Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 @Buzzkill @bitsurugi evo da model razloži, k je dejansko igral Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 2025 best on going game Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 Tale preview mi je tole gladko prodal. Komot dam spet 40eur day one Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 https://www.ign.com/articles/elden-ring-nightreign-fromsoftware-game-director-explains-why-the-spin-off-exists-reveals-whether-george-r-r-martin-was-involved-and-why-fans-shouldnt-call-it-a-live-service?utm_campaign=trueAnthem%3A Manual&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook IGN: Sure. [Laughs] Back to the game, one thing that wasn’t clear to me yesterday. Do you have to play it online in a group of three, or can you also play it solo or in a duo? Junya Ishizaki: The game is designed to be played as a three-person team, but you can play it as a solo player. IGN: Oh, great. Or in a pair? Junya Ishizaki: No, it's either one-player or three-player. IGN: And in one-player does the enemy health pool scale? Junya Ishizaki: That’s correct. The reason that we went with a three-player focus was that we wanted to retain that sense of accomplishment you get from battling a boss together or from conquering a map together and that sense of enjoyment, but we wanted to recreate that in a fresh way. And we felt like focusing on a three-player co-op experience would provide a brand new sense of accomplishment with it. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 to torej pomeni, da imaš vsaj 2 frenda? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2024 Share Objavljeno 13. december 2024 če piše da lahko igraš tudi solo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.