Aktivist Vanč Objavljeno 20. junij 2020 Share Objavljeno 20. junij 2020 gojc reče pred 6 minutami: In te igre so ? Ni treba seznama delat ampak naštej recimo tri. Za mene že dolgo ni blo. To je rezervirano, ko mi bo nekaj res "blow my mind". Večina sem hladen. Za mene je od 60 naprej vse za igrati (če je moj žanr). Med 89 in 90 pa je 5 špilov na generacijo. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 20. junij 2020 Share Objavljeno 20. junij 2020 AMF reče pred 5 minutami: Call of Duty: MW Pa dolžan si mi pir, tomazek Eh... Samo SP preigral en popoldan. Extra fun in bi 3x tak dolgo z veseljem preigral. Ni pa to noben vrhunec, samu čista zabava na stealth. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 Mene samo zanima kako ste vi pedri fanboyevski dali igri 9.5 preden se sploh koncali, pol vam bo zal.. 🤣🤣🤣 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 (urejano) @bigboss82 tko kot so lahko pedri hejterji dali špilu 0, pa ga ne bodo sploh igrali ali pa šele čez 5 let treba ohranjat gausovo krivuljo. v bistvu je res več fenboyev 21. junij 2020 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Edina dva objektivneža trenutno samo jaz pa samo_hren. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Evo končno realna anketa. Črtamo tiste, ki sploh niso igrali igre in je nikoli videli v živo - torej obe 10 in obe smeti... pa dobimo realno oceno igre, če vzamemo povprečje ostalih glasov. Navedek Povezava do prispevka
nekdo Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 (urejano) Na začetku bi dal 8 - 8,5 sedaj pa en dam več kot 6. 21. junij 2020 uredilo bitje nekdo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 dzaver reče pred 6 urami: @bigboss82 tko kot so lahko pedri hejterji dali špilu 0, pa ga ne bodo sploh igrali ali pa šele čez 5 let treba ohranjat gausovo krivuljo. v bistvu je res več fenboyev Hehe ok.. seem fair. Hotu sem rect, da vam ne bo zal, da niste dali 10 in se gausova bi bila bolj fair Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Špil brez Joela ne more biti 10. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 ma nad 9.5 itak en more bit ker ni nic neki ful novega nevidenega not.. pol so se neke malenkosti tu pa ta, ki zbijejo se malo oceno.. ampak cez 9 je ziher mislim ne more bit manj kot 9 igra ni pogojev jaca je od tlou1 v vseh pogledih, ceprav rahlo pol lahko si fanboy, lahko ti zgodba, liki nisov vsec.. sam.. tipi so se potrudli maksimalno na vseh podrocjih, nisans da je manj kot 9 Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Mefisto reče pred 22 minutami: Špil brez Joela ne more biti 10. Za take stvari bi moral padat permabanni.. Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 (urejano) Nisem igral igrice. Itak je jasno to vsem, ker tipa ni nikjer, ne v enem opisu, ne na eni sliki, ne na enem trailerju. Pač sfukal so nam enega najbolj cool likov prejšnje generacije. V bistvu jaz o igrici ne vem čisto nič, samo to da ni Joela 21. junij 2020 uredilo bitje Mefisto Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Fak ej mi gre to vse s spoilerji na kurac Na eni strani folk preveč lagoden in spoila Na drugi paranoiki, ki jim je vsaka beseda o igri preveč Svašta Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Pa, eni bi za neke malenkosti kar permabanali...fak kam smo prišli. Človeka ki je 15 let na foromu bi fuknil, za vedno ker je napisal neko malenkost da en glavni lik crkot naredi al nekaj... Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Tako online kot v real lajfu, bi moral folk pac pazit kaj govori, ker lahko hitro sem in tja uide malo in padajo spoilerja konstantno. Pac, kakrsnekoli debate o ZGODBI igre nej ostanejo v spoilerjih. Razne budale ki namerno spoilajo, ali pa spoilajo "preko ovinkov" pa fakin permaban. Dejte se za trenutek v oci nekoga ki namerno napise spoiler nekam. Tipu res dol visi kolkim ljudem lahko cist povari vse te lepe trenutke ki jih dozivljate med igranjem igre. Res, sickening. Kaj ti mora it po glavi da delas take stvari, prov tisto, "Nej bo svet tok grd kot se jz pocutm" Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 Mefisto reče pred 6 minutami: Nisem igral igrice. Itak je jasno to vsem, ker tipa ni nikjer, ne v enem opisu, ne na eni sliki, ne na enem trailerju. Pač sfukal so nam enega najbolj cool likov prejšnje generacije. V bistvu jaz o igrici ne vem čisto nič, samo to da ni Joela Spoiler Sej je v igri. Pač ne igras z njim. Razen na zacetku. Ampak imas backfleshe, ki so kar pomemben del zgodbe. Sicer pa Abby je nov Joel in "trans" lik nova Ellie. hehe. Pa pomoje Abby vs JOel fight Abby zmaga hehehe Tako je ne.. Apokalipsa, zenske se morejo ojacat, ce hocejo prezivet in Abby je najjaca od vseh =))) Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 tomazek reče Pravkar: Pa, eni bi za neke malenkosti kar permabanali...fak kam smo prišli. Človeka ki je 15 let na foromu bi fuknil, za vedno ker je napisal neko malenkost da en glavni lik crkot naredi al nekaj... A lahko mogoce za trenutek pomislis, "kok folka bo vidl to kar napisem na forum". Ce eni osebi s tem tip pokvari izkusit tako dober spil je to prevec. Zdej pa ti oceni, koliko je vredno 10 let cakanja in razmisljanja o tem kaj se bo zgodilo v neki zgodbi Da ti pol ena plesasta spaka v enmu stavku vse unici. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 (urejano) a jebiga ce si tako ultra obcutljiv, bodi pameten in ne zahajaj v temo dokler ne obrnes spila.. ne da se mi neki ponavljat vedno iste stvari zakaj bi morali vsi pazit na to, da tebi en pokvarijo spila? kje to pise? kje pise, da ne smejo napisat kar zelijo? samo njihova dobra volja je, da se zadrzujejo, zato da si ti miren. eno je da po koncanem filmu ne zakricis konca tistim k icakajo v vrsti za ogled filma.. drugo je ce pac debatiras s kolegi in uleti nekdo, ki ni se gledal filma.. pac naj se odstrani dokler ga ne pogleda dobro eno je da so leaki in se spoila par mesecev prej, sam za to so tudi ND mal okrivi, da so toliko prelagali spil drugo je da je okrog izida kaj sele ce ti kdo kaj spoila po izidu enostavno, ce si picka nesto jse dalat gadnega in drugim morit lajfa.. zavedaj se da si picka in skippaj ubcutljive teme dokler ne obrnes igro sicer pa so meni leaki izkreno izboljsali izkusnjo in razmisljam celo, nekoliko paranojicn, da so jih tisti od ND nalasc fuknili ven 21. junij 2020 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Static reče pred 3 minutami: Zdej pa ti oceni, koliko je vredno 10 let cakanja in razmisljanja o tem kaj se bo zgodilo v neki zgodbi Že pred izidom same igre in kasneje je nekako večina rekla da je pač najbolj primerno da tistih par % obcutljivcev ne spremlja teh tem na forumu dokler ne končajo igre. Jaz, vem da če bi mi spoilerji kvarili izkušnjo in me full motili bo komot šel okrog teh tem par dni. Ampak eni raje pridete v temo in delate dramo za vsako besedo. Drama queen... Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 Jaz osebno ne bi hodil v temo, če bi bil tako nezaupljiv Also, igrico bom danes štartal znova. Namreč sem začel igrat na vikendu in se mi valda sejv ni syncal s playstationom, ki ga imam v Ljubljani XD. Ampak me ne moti, ker mi je res kul + zdaj grem kar s prve na najtežjo težavnost, ker sem že ufuran 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 21. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2020 Bravo pravilna odlocitev.. edino uno da jih slisis si upali pomoje.. pa pol imas itak se ng+ survival ki je baje se tezje, tako pise vsaj Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 ĆAMIR reče pred 17 minutami: Jaz osebno ne bi hodil v temo, če bi bil tako nezaupljiv Also, igrico bom danes štartal znova. Namreč sem začel igrat na vikendu in se mi valda sejv ni syncal s playstationom, ki ga imam v Ljubljani XD. Ampak me ne moti, ker mi je res kul + zdaj grem kar s prve na najtežjo težavnost, ker sem že ufuran Mislim, da kokr sm igral boš mogu v beležki popravt oceno na 8.5 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 21. junij 2020 Share Objavljeno 21. junij 2020 (urejano) ne me jebat kok folka je že končalo špil :O Pa tisti k jamrate čez grafiko si rabte spucat očala al pa nabavt boljši tv oz ga bolje nastavit ker tole je absolutno labodji spev konzole PS4. Men res ni jasno kako majstrom rata ampak že drugo generacijo ne razočarajo. Kar se loadanja tiče je pa to že ko nextgen ffs. Ko crkneš si takoj nazaj. Sharpness je nujno dat na skor na nulo na tvjih btw. 23. junij 2020 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 (urejano) Static reče Dne, 21. 6. 2020 at 14:57: Tako online kot v real lajfu, bi moral folk pac pazit kaj govori, pa kaj si ti nek sjw patrol zdaj tuki predlagam da kontaktiraš društvo za zaščito the last of us 2 igračev 23. junij 2020 uredilo bitje MihaKihot Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 Kaksen sjw patrol, wtf ti govoris Navedek Povezava do prispevka
Butl1 Objavljeno 2. julij 2020 Share Objavljeno 2. julij 2020 Mislim da bo se nekaj let trajalo preden nekateri ultra pametni ljudje ugotovijo da je spoilanje BAD, mkay. Zakaj vendar bi se moral izogibat foruma ce zelis debatirat o spilu se preden si ga obrnil? Mislim da napisat [/s] ni ravno rocket science. No ja.. morda za ene par posameznikov je. Spregovoril sem. Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 2. julij 2020 Share Objavljeno 2. julij 2020 Ja, izgleda je treba bit ekstremno pameten da dojames da se morda nekdo odloca za nakup, preverja ce je igra dobra, debatira o izkusnjah drugih ljudi ob igranju, je mogoce stuck na kaki puzli in isce pomoc, zeli delit navdusenje nad igro z nekom,...?? Pac, folk ki namerno spoila so vec kot ocitno ali egoisticne pizde, ali pa mentalno nesposobni se dat v kozo nekoga drugega. Pick your poison. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.