kid666 Objavljeno 31. december 2022 Share Objavljeno 31. december 2022 lol, men se zdi čist legit seznam razn lotra če recimo zamenja rings of power s she-hulk se podpišem pod to listo tv serij Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 kid666 reče Dne, 31. 12. 2022 at 12:07: lol, men se zdi čist legit seznam razn lotra če recimo zamenja rings of power s she-hulk se podpišem pod to listo tv serij Meni tudi, pa so mi recenzije Jurčeve kar brezvezne/10. Sicer pa nisem gledal vseh serij iz seznama, ampak se mi ne zdi nič dramatično neumnega na seznamu razen LOTR? Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 Neki probavam twin peaks Dobra serija za zaspat, ni sans da pogledam do konca da me ne zmanjka Comfy/10 Navedek Povezava do prispevka
raven Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 Netlfix je dal vn heist limited serijo. Kaleidoscope. https://www.vulture.com/article/netflix-kaleidoscope-episodes-best-chronological-order.html Ni nič posebnega, razen tega, da lahko gledaš po svoje dele. Začeš z black in green, končas z white. Vmes ni važno kako si narediš, zgodba bo imela smisel. Naj bi netflixov algoritem vsakemu userju posebej naredil watch order. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 Pogledal sem Better Call Saul, gladko ena najboljših TV serij. Igralci so top, editing in režija top, konec top, spet million callbackov pa za razliko od Breaking Bad ni blo likov, k ti grejo samo na kurac ves čas. Basically je James še največji šupak v zgodbi, pa vseeno ga z veseljem gledaš Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Pogledal zadnjo sezono Goliatha. Res krasen konec izjemne serije, Thornton and co. so opravili izjemno delo. Kapo dol v glavnem. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 1899 bojda ne bomo dobili nadaljevanja. Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Avion reče pred 2 minutama: 1899 bojda ne bomo dobili nadaljevanja. Še dobro da sem nehal gledat po polovici drugega dela. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 pa tud Wednesday baje ne bo več na Netflixu izgleda, da je vedno bolj suha pipca pri Netflixu, kaj bo šele ko uvalijo reklame Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 2023, leto ko vsi preko katerih gledamo netflix, skenslajo naročnino in prav je tako Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 ko bi vsaj njihova firma propadla v gospodovem letu 2023 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Also nisem zadovoljen z drugo in zadnjo sezono Alice in Borderlands. Prva mi je bila res specialna, druga pa z večino akcijskih scen posebno s Kingom res v kurcu, tip zadane vse ko pa je treba glavne junake zadet pa jih strelja v noge ipd. Plus Kento Yamazaki v vlogi Arisuja mi je s tistim njegovim pačenjem še dodatno pokvaril okus po zelo dobri prvi sezoni. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 zdele gledam Giri / Haji nikol ne bom razumel v serijah/filmih, zakaj morilsko orožje, ki ga pustijo v truplu, držijo v roki brez rokavice sploh da to nardi nekdo, ki je profesionalni morilec Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 Jaz gledam Slow Horses. Zabavna serija, vsec mi je! Navedek Povezava do prispevka
MarioKing Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 Prvo sezono Chucky še sfolgal, sm pač vse une filme pogledal in sm ventilator... pa zdržal, ker so se šele proti konc sezone lupčkal... potem Chucky 2... 1 epizoda kuj tole po parih minutah... Nehal... Ajd, če bi blo hardcore bi še gledal, romantika pa res ni zame... 1 Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 Serije v 2020ih LGBT, WOKE, PC, Current times ideologies Gledam ALFa na HBOju po vec kot treh desetletjih - legendaren lik Humor je v stilu American Dad/Family Guya, ce vam to pali vam bo verjetno vsec. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 (urejano) anne rice's mayfair witches se začne v ponedeljek (sam je že out prva epizoda). omenjam, ker je alexandra daddario v osrednji vlogi. sicer bolj slabo kaže, da bo kej kože. 6. januar 2023 uredilo bitje Lunco 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Mater milo, zdaj si me razocaral Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 v ameriških filmih in serijah si joške lahko videl samo v 70ih in 80ih Tole zadnja leta je hujše ko da bi bili v viktorijanski angliji no še vedno ti pa ostane dobesedno karkoli slovenskega, če bi rad videl proper šumo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 daddario kr pogosto pokaze joske tho 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 pogledal prvi del. ni ravno neka blazno inovativna zadeva, jim je pa uspelo ustvarit ravno dovolj tesnobno in turobno naracijo z lusno primesjo skrivnosnosti. z veseljem pogledam se ostalih pet delov. Navedek Povezava do prispevka
Haderach Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 A je mogoče kdo gledal serijo The Leftovers (2014–2017) vse tri sezone? A se konča? Bi priporočal somn3njalničarju? Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 se konča men je ena ljubših serij sam te ne poznam, pa nimam pojma če ti bo uredu recimo, da je dobr vedet, da je en od ustvarjalcev Lindelof, k je pred tem delu Lost, čeprav je tole 10x bolše Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Coppenhagen cowboy se vrti na Netflixu Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Galko reče pred 12 urami: v ameriških filmih in serijah si joške lahko videl samo v 70ih in 80ih Tole zadnja leta je hujše ko da bi bili v viktorijanski angliji no še vedno ti pa ostane dobesedno karkoli slovenskega, če bi rad videl proper šumo Ma ne. Titanik npr. gole joške in PG13. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 gerozaver reče pred 2 urama: Coppenhagen cowboy se vrti na Netflixu Negledljivo sranje. Pa to ni forumsko pretiravanje, dejansko je kar nekaj. Random posnetki brez zgodbe in cilja...ker je to kul. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 M8goce ne razumeš dovolj dobro srbski jezik? To je pač NWR, enim je blazno všeč, vecini brezveze. Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 gerozaver reče pred 18 minutami: NWR kaj to pomen? Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 To je en Danec. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.