Caffrey Objavljeno 22. januar 2023 Share Objavljeno 22. januar 2023 Druga sezona prihaja Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 cak a je res 3body problem (remembrance of earths past) serija? zadnjic sem bil briefly hyped ko sem na pleksu zasledil naslov pol je pa neka bedna drama Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 Kar ti iščeš se imenuje samo "Three-Body" Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 holy quack! https://www.imdb.com/title/tt20242042/ pa res obstaja, tnx Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 magični kralj reče pred 2 urama: cak a je res 3body problem (remembrance of earths past) serija? zadnjic sem bil briefly hyped ko sem na pleksu zasledil naslov pol je pa neka bedna drama wtf je ta opis lol 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 magični kralj reče pred 2 urama: cak a je res 3body problem (remembrance of earths past) serija? zadnjic sem bil briefly hyped ko sem na pleksu zasledil naslov pol je pa neka bedna drama Ta opis je kar neki. Daleč od tega, da se štorija gre o zgoraj omenjenih stvareh lol. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 a pol je opis narobe in je o pravem 3body? Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 24. januar 2023 Share Objavljeno 24. januar 2023 Si senor. To je to. https://www.imdb.com/title/tt20242042/ Drugače pa tudi v Hollywoodu mislim, da snujejo priredbo Liu Cixinove zgodbe. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 Dva filma oz seriji sta, sem včeraj tudi jaz zajebal in gledal napačen opis Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 Gledam Slow Horsesl k sta ene dva predlagala. Hvala. Vrhunsko. 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 wooo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 Ker so mi Slow Horses bli carski, sem rabil se nekaj v tem smislu, in zacel gledat Line of Duty. Tudi zelo kul. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 jap jap, Line je carski, sploh na začetku Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 26. januar 2023 Share Objavljeno 26. januar 2023 4. sezona Faude je na netflixu Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 26. januar 2023 Share Objavljeno 26. januar 2023 Russian Doll Staro par let ampak sem slučajno narajmal na trailer in grem proti koncu prve sezone. Gre se za časovno zanko, kjer protagonistka po svoji smrti štarta iz začetne scene. Vedno znova. In iskanje rešitve, ki bi presekala ta krog. Nekej za ubijat čas/10 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 27. januar 2023 Share Objavljeno 27. januar 2023 druga sezona legend of vox machina meni je se zmer neat, sam sem tud kr fan critical role Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 27. januar 2023 Share Objavljeno 27. januar 2023 (urejano) colonel Tavington reče pred 20 urami: Russian Doll ...če si fan Natashe Lyonne, včeraj so prišli ven prvi štirje deli njene nove serije - poker face. 27. januar 2023 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 27. januar 2023 Share Objavljeno 27. januar 2023 Sem vidu trailer, ja. Nism njen fen ampak bom verjetno pogledal. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 28. januar 2023 Share Objavljeno 28. januar 2023 začel se je shrinking (harrison ford, un iz how i met your mother). ta poker face zgleda sick. Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Ao Objavljeno 28. januar 2023 Share Objavljeno 28. januar 2023 (urejano) gledam poker face, kr top zaenkrat, sred tretje epizode sam kinda prva je bla najboljsa? ne da so nadaljne slabe sicer 28. januar 2023 uredilo bitje The AO Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. januar 2023 Share Objavljeno 28. januar 2023 Pokerface je od Riana, ki itak razen Star Wars ma same hude zadeve Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 28. januar 2023 Share Objavljeno 28. januar 2023 https://www.firstshowing.net/2023/official-trailer-for-streaming-crime-thriller-series-helsinki-syndrome/ Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 31. januar 2023 Share Objavljeno 31. januar 2023 Gledam Vikings: Valhalla. Res ena proper 6/10 serija Kolicina slabega pacinga, glupih odlocitev, stvari se kar neki dogajajo, sporazumi rešeni v dveh stavkih, kralji umirajo v sekundah, plot twists so vidni takoj, zahvaljujoc nekaterim res agresivno povprecnim igralcem. Still fun tho😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 31. januar 2023 Share Objavljeno 31. januar 2023 kid666 reče Dne, 26. 1. 2023 at 19:00: Haha sem ostal pri 2. sezoni ker je potem bil dve leti premor in sem kar pozabil na tretjo sezono. Vidim da pride zdaj ta četrta že čez slaba dva meseca, moram v tem času pogledat tretjo. Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 1. februar 2023 Share Objavljeno 1. februar 2023 (urejano) Weraziel reče Dne, 28. 1. 2023 at 19:19: Pokerface je od Riana, ki itak razen Star Wars ma same hude zadeve Realno je Poker Face povsem enako kot Umor, je napisala - ampak za ljudi, ki jih je sram gledat Jessico Fletcher ker "ni kul". Tko res prov dobesedno moderni rip-off upokojenskega šova je. Pogledal prve štiri dele... precej ok so, edino ponovno je opazit, da je Brodya očitno kap enkrat v začetku dvatisočih, ker je lesen kot da bi v slovenskem filmu igral. Verjetno najbolj lesen od vseh igralcev v prvih štirih epizodah. "A je kada kdo pomislil, da je problem v njej, ker se okol nje tolk umorov dogaja". 1. februar 2023 uredilo bitje BuDi 1 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 1. februar 2023 Share Objavljeno 1. februar 2023 BuDi reče pred 5 urami: Realno je Poker Face povsem enako kot Umor, je napisala - ampak za ljudi, ki jih je sram gledat Jessico Fletcher ker "ni kul". Tko res prov dobesedno moderni rip-off upokojenskega šova je. Pogledal prve štiri dele... precej ok so, edino ponovno je opazit, da je Brodya očitno kap enkrat v začetku dvatisočih, ker je lesen kot da bi v slovenskem filmu igral. Verjetno najbolj lesen od vseh igralcev v prvih štirih epizodah. "A je kada kdo pomislil, da je problem v njej, ker se okol nje tolk umorov dogaja". ker zblojen review svaka čast 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. februar 2023 Share Objavljeno 2. februar 2023 drgač je zelo obvious, da je Pokerface reimagening of Umor je napisala in Columbota navsezadnje je Jessica Fletcher tud bla not v Glass Onion Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. februar 2023 Share Objavljeno 2. februar 2023 gleda kdo? https://www.twitch.tv/watchmeforever 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. februar 2023 Share Objavljeno 2. februar 2023 bolše in bol kripi ko twilight zone Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.