Vučko3 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Mam namen počekirat The Missing, baje tudi dobra. Pa tisto skandinavsko, Bron/broen. Žal mi je, da sem že gledal The killing, tocno taka bi mi pasala. Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 (urejano) Vučko3 reče pred 15 urami: Mam en problem, pogledal sem Line of Duty in zdaj rabim še kako kvalitetno podobno crime dramo. Torej nekaj v stilu Slow horses, Line of Duty. Ce ma kdo kako idejo, do tell Broadchurch The fall (z gillian anderson) Red riding 22. februar 2023 uredilo bitje colonel Tavington Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 a je kej od teh korejskih/azijskih nadaljevank za pogledat? vem, da je čuda ponudbe na NF in drugje, sam nimam pojma, kaj se splača (razen teh squid game pa alice in borderlands) Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 Kingdom je dobra zadeva, lahko počekiraš (razen če ti ni do zombijev). 2 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 Te zanimajo letošnje ali starejše? Jih gledam ful ampak je kar nekaj odpada, sploh ker radi vlivajo v vsak žanr romanco. Ampak ja, Kingdom je definitivno top stvar za pogledat. 1 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 kid666 reče pred 4 urami: a je kej od teh korejskih/azijskih nadaljevank za pogledat? vem, da je čuda ponudbe na NF in drugje, sam nimam pojma, kaj se splača (razen teh squid game pa alice in borderlands) midnight diner je men dogajala sam mam filing da ni lih za vsakogar 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 točno, kingdom sm gledu 1. sezono pol pa pozabu na drugo drgač bi me trenutn zanimal bolj kak triller drama kriminalke al pa kej zgodovinskega (na to-watch listi mam Pachinko zaenkrat), in manj fantastika ala squid game, alice pa kingdom Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Vagabond, My Name, Mauseu (Mouse), Gwimul, Sigeuneol, Bimilui Soop (Stranger) Evo, vse so odlicne 1 Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Zorz reče pred 13 urami: Kingdom je dobra zadeva, lahko počekiraš (razen če ti ni do zombijev). Spoiler Shit, še zdej se včasih spomnem na uno sceno ko jejo človeško meso. Nekaj časa prav nisem mogel jest svinjskih reberc zaradi tega. Navedek Povezava do prispevka
green_eye Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Začela se je zadnja sezona Snowfall. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 pri korejcih je res smešno ta razkorak med tem kok hude filme majo pa kako šablonske tv serije imajo Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 ka pa je od filmov zadnjih let kej pametnega? zadnji dobr korejski k sm gledu je bil Burning (pa valda Parasite) Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Squid Games,Sweet Home,Saikojiman Gwaenchanha(romanca ampak zgodba mi je kul),Undercover,Itaewon Class je zakon,Bimilui Soop je top top top drama in ti jo res iz srca priporočam, Ameri se lahko gredo skrit proti temu dragulju, Gwimul je izjemen, Tunnel tudi velik plus, Move to Heaven samo kapa dol, Law School,Navillera,Life, pa še in še. Za filme pa napišem kasneje. 3 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 prince iz bel aira the remake je nazaj Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 kid666 reče pred 6 urami: ka pa je od filmov zadnjih let kej pametnega? zadnji dobr korejski k sm gledu je bil Burning (pa valda Parasite) Ogromno res dobrih korejskih filmov se najde ker je produkcija precej boljša kot pri serijah. Tako se najde: Memories of Murder Silenced(če te ta film ne gane ne vem kaj te bo-res brutalno boleč) The Chaser Train to Busan(pomoje kar najboljši zombie film) Escape from Mogadishu ni slab A bittersweet life I saw the Devil The Man from Nowhere(top) Witch Part 1 Sympathy for Mr Vengeance(trilogija filmov pravzaprav) Extreme Job Ode to My Father My Sassy Girl Always(romanca ampak zelo dobra) 1987 Taxi Driver Memoir of a Murderer Miracle in Cell no.7 The Brotherhood of War(je za jokat) Beauty Inside The Thieves Oasis A Hard Day Classic(romanca) Cold Eyes Castaway on the Moon(res res res krasen film) Il Mare(romanca) Verjetno sem kakšnega pozabil ampak v glavnem so tole kar top izbire, nekaj jih je romanc,nekaj komedije večina pa dram in akcije. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 ene pol teh sm že vidu, hvala za drugo polovico Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Witch part 1 je carski...najdo ga kako leto nazaj, pol boom, vleti dvojka. Ni bla za nikamor. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Jep dvojka totalen poden Drugače pa imam še en kup naslovov v glavi sam moram zbrkljat ta prave ven :D. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Jaz bi še nametal kar nekaj odličnih martial arts azijskih, ampak to itak samo jaz gledam Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Kar daj, da vidim, če je kaj kar nisem prečekiral :D. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 kid666 reče Dne, 21. 2. 2023 at 21:13: pol si The Capture tut že gledu Little Drumemr Girl še mogoče, da se iz glave spomnim sam to je bolj špijunska The Capture je tocno to kar sem iskal, hvala kolega! Pa ta detektivka je tudi v Strike seriji! Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Vučko3 reče pred 21 urami: Pa ta detektivka je tudi v Strike seriji! Ta decva mi je bla hot odkar sem jo prvic vidu v Borgias 1 Navedek Povezava do prispevka
nekdo Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 (urejano) Zopet začel gledat Chuck-a. Še vedno bolje od večine novejšega pofla. 28. februar 2023 uredilo bitje nekdo 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 mlada yvonne strhovski hnnnnnnnnnng Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 +1 za Strike. Precej ASMR serija. Se veselim novih nastopov glavnega igralca, kul tip. Dober je je bil v The Banshees of Inisherin. Nek mi pravi da ko bo starejsi bo top tier glumac. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Mabel reče pred 14 minutami: +1 za Strike. Precej ASMR serija. Se veselim novih nastopov glavnega igralca, kul tip. Dober je je bil v The Banshees of Inisherin. Nek mi pravi da ko bo starejsi bo top tier glumac. sej ni isti igralec al sm jez kej spregledu? Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 lol, hvala ti moz, falil film. sem mislu na The Wonder. gledal oba v razkoraku par dni. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Mandalorian je nazaj! 1 Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Eextraordinary je res bomba. Super zasedba, dejansko je smesno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.