magični kralj Objavljeno 2. februar 2023 Share Objavljeno 2. februar 2023 na glas se smejem enim vicom ko so čist brez kančka smesnosti pa mega smesni "we always have the option to eat boiled eggs in the background to create an interesting composition" avadodo Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 Gledal gdo https://www.imdb.com/title/tt14531842/ Zgleda zabavno. 1 Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 Mabel reče pred 4 urami: Gledal gdo https://www.imdb.com/title/tt14531842/ Zgleda zabavno. gledu nedavno je zabavno, je je 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 Line of Duty! Tole je vrhunec crime drame. Pogledal dve sezoni, vrhunsko po celi črti. Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 4. februar 2023 Share Objavljeno 4. februar 2023 2. sezona gospod profesor -zelo na nivoju za slo razmere 1 Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 6. februar 2023 Share Objavljeno 6. februar 2023 hehe, shrinking je kr fun 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. februar 2023 Share Objavljeno 6. februar 2023 Zdej sm začel gledat Peacemakerja pa niti ne vem kaj si naj mislim, sem pri predzadnji epizodi. Načeloma mi je James Gunn zabaven in se vidi, da je skozi otroštvo konzumiral 70ta, 80ta in zgodnja 90ta, tko da ta IDGAF feel je kul... Sam fak, Peacemaker je prou muka gledat na trenutke. Pa recimo da še preživim tu pa tam bedne šale, samo to, da se neke stvari razlaga po večkrat, malo preveč scen z muziko in nepotrebnim superhero slo-mojem...eh, tud če bo druga sezona verjetno ne bom gledal. Največja svetla točka absolutno kaskaderji, nekateri udarci in padci so bli kar legit. James Gunn samo še iste stvari snema, Guardians of the Galaxy, Suicide Squad, tole.. in vsakič je slabše Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 7. februar 2023 Share Objavljeno 7. februar 2023 pogledal sem Lockwood & Co kar okej serija za tinejdzerje. predvsem mi je vsec premisa serije, da so se zaceli pojavljati duhovi vspovsod po svetu pol pa teorije zarote zakaj in kako. pa glavna igralka mi je bla full seksi. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. februar 2023 Share Objavljeno 10. februar 2023 Weraziel reče Dne, 6. 2. 2023 at 19:02: Zdej sm začel gledat Peacemakerja pa niti ne vem kaj si naj mislim, sem pri predzadnji epizodi. Načeloma mi je James Gunn zabaven in se vidi, da je skozi otroštvo konzumiral 70ta, 80ta in zgodnja 90ta, tko da ta IDGAF feel je kul... Sam fak, Peacemaker je prou muka gledat na trenutke. Pa recimo da še preživim tu pa tam bedne šale, samo to, da se neke stvari razlaga po večkrat, malo preveč scen z muziko in nepotrebnim superhero slo-mojem...eh, tud če bo druga sezona verjetno ne bom gledal. Največja svetla točka absolutno kaskaderji, nekateri udarci in padci so bli kar legit. James Gunn samo še iste stvari snema, Guardians of the Galaxy, Suicide Squad, tole.. in vsakič je slabše Meni je bilo pri Peacemakerju najbolj kul ta "nepretencioznost", ne vem, nek spin off od katerega nisem popolnoma ničesar pričakoval, dobil pa sem kar precejšnjo dozo zabave. Recimo The Boys, ki je iz vidika humorja in tematike primerljiva serija, mi je postala ful bolj "try hard". Also scena, ko se prvič pojavi Peacemakerjev fotr, mi je bila glorious. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. februar 2023 Share Objavljeno 10. februar 2023 Uu ja, fotr je bil kr carski. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 11. februar 2023 Share Objavljeno 11. februar 2023 Pa že intro s plesom je carski Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 15. marca, fakin končno 5 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 Zorz reče Dne, 26. 4. 2022 at 21:10: Barry je nazaj (3. sezona) in itak je zakon. Nekaj scen je odlično posnetih (začetek, na setu snemanja), Barryju se bo zdaj zdaj odpeljalo, Hank je itak Hank, ... Hvala za tole serijo, pogledal vse 3.sezone v šusu, top Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 Nodi reče pred 17 minutami: Hvala za tole serijo, pogledal vse 3.sezone v šusu, top zdaj pa takoj še Mr. Inbetween! 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 Nodi reče pred 3 urami: Hvala za tole serijo, pogledal vse 3.sezone v šusu, top Np :). Kot je @hawa meyta rekel si lahko pogledaš še Mr. Inbetween, enako zakon in odbita serija. 2 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 15. februar 2023 Share Objavljeno 15. februar 2023 (urejano) 15. februar 2023 uredilo bitje hawa meyta 3 Navedek Povezava do prispevka
seventhson Objavljeno 15. februar 2023 Share Objavljeno 15. februar 2023 Jodie Foster detektivka.... Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 cunk on earth je za crknit smesno that bri'ish humour 5 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 Gledam novo sezono Mayor of Kingstown, fak, kok so te serije res nerealne ze, amapk a sem hooked? Valda. Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 18. februar 2023 Share Objavljeno 18. februar 2023 Carnival Row je nazaj z prvima dvema deloma druge sezone for what is worth... Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 18. februar 2023 Share Objavljeno 18. februar 2023 reservation dogs je nice taika waititi of our flag means death/what we do in the shadows fame 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 this makes my pipi very hard. Navedek Follows a relationship between employee and boss, asking how far we will go to get ahead, and to survive. Starts February 24th. 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 (urejano) The AO reče Dne, 17. 2. 2023 at 4:28: cunk on earth je za crknit smesno that bri'ish humour najlepša ti dala za tole. pogledal prvi del in se dvakrat Spoiler (1st world's audiobook / pump up the jam) zarežal kot že jebeno dolgo ne. 19. februar 2023 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 mal gledam mayor of kingstown (taylor sheridan, yellowstone - sele zdej sm ugotovu, da igra unga kavbojca k fura rodeo), not bad. gre se o mestu, ki ima velik zapor, glavni lik pa poskuša držat ravnovesje med vsem gangi (vključno s policaji) v zaporu in v mestu. jeremy renner (hawkeye) ni slab igralc, tud nasplosno je vsecen cast. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 meni je renner easy highlight v vsakem marvel ipju kar je kr dosežek glede na soigralce Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Mam en problem, pogledal sem Line of Duty in zdaj rabim še kako kvalitetno podobno crime dramo. Torej nekaj v stilu Slow horses, Line of Duty. Ce ma kdo kako idejo, do tell Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Bodyguard se mi zdi da je na NF The Fall mi je tut biu uredu The Shadow Line Honourable Woman The Night Of, Mare of Easttown, če še nisi Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Gledal vse razen shadow line in hon. woman. Sem pa zacel Happy Valley, je tudi huda. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 pol si The Capture tut že gledu Little Drumemr Girl še mogoče, da se iz glave spomnim sam to je bolj špijunska Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Vučko3 reče pred 36 minutami: Gledal vse razen shadow line in hon. woman. Sem pa zacel Happy Valley, je tudi huda. approvam happy valley, pa ravno letos je uletela še zadnja (?), tretja sezona. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.