kid666 Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 New World Režiser men ma dobre zadeve bom pogledu Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Sovicha reče pred 8 urami: Ma ne. Titanik npr. gole joške in PG13. Ja ajde recimo. 90s so še imeli kje kako joško in nago rit. Zdej je pa res mega slabo, ker so se vsi spravili na nagoto, vsi so proti. Konzervativci because Jezus, liberalci because objektivizacija žensk. Jaz pa živčen ko prasec, ko folk skoz seksa oblečen al pa so shoti na plešo od tipa 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 gerozaver reče pred 2 urama: M8goce ne razumeš dovolj dobro srbski jezik? To je pač NWR, enim je blazno všeč, vecini brezveze. Pol srb sem bogtenimarad. In poznam reziserja, in vecino njegovih stvari obozujem. Ampak tole je obično nikakvo usrano i presrano sranje, evo, na srPskom. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Evo šel sem gledat, kaj vse je naredo in kaj sem jaz gledal. Torej, Pusher 123 - super, Neon Demon - blo za pogledat, Bronson - super, Valhalla Rising - slabo. Ostalih stvari nisem gledal. No, po prvi epizodi Cowboya, spada v sranje kategorijo. in btw, ta srbščina v njegovih filmih je zakurac. Pa sretan božić! Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Nujno poglej Too old to die young. Pa ni srbov, so pa zamorci in latinosi in mogoče najdalši brezvezni kadri v moderni zgodovini Meni je noro carska serija, ne vem, tako neonsko-depresivnega, nasilja in fuknjenega fulka polnega LA-ja ni blo niti v originalnemu Blade Runnerju 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Sem vido trailer prej, deluje kot nekaj kar bi mi blo kul. Ampak to sem mislo tudi za Cowboya 😂 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 8. januar 2023 Share Objavljeno 8. januar 2023 Galko reče pred 14 urami: Nujno poglej Too old to die young. Pa ni srbov, so pa zamorci in latinosi in mogoče najdalši brezvezni kadri v moderni zgodovini Meni je noro carska serija, ne vem, tako neonsko-depresivnega, nasilja in fuknjenega fulka polnega LA-ja ni blo niti v originalnemu Blade Runnerju +1 men je bla carska Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 8. januar 2023 Share Objavljeno 8. januar 2023 Let the right one in, na showtime je kdo gledal? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. januar 2023 Share Objavljeno 8. januar 2023 To jaz tudi nameravam gledat. Probal sem interview with the vampire serijo, ne vem kaj si mislim po prvi epizodi. Ni bedno, ni me pa prepricala. Ostajam pri Slow Horses Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 9. januar 2023 Share Objavljeno 9. januar 2023 Paul T. Goodman https://www.imdb.com/title/tt24328636/?ref_=vp_vi_tt nek mix true crima, fejk doku, metaverse baje kul bom počekiral ko bom pri volji Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 kid666 reče Dne, 6. 1. 2023 at 22:46: se konča men je ena ljubših serij sam te ne poznam, pa nimam pojma če ti bo uredu recimo, da je dobr vedet, da je en od ustvarjalcev Lindelof, k je pred tem delu Lost, čeprav je tole 10x bolše Zaenkrat pogledal 3 dele, pa sem precej na meji da dropnem. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Giri / Haji na Netflixu Lihkar sem pogledal do konca - kriminalka, ki se deloma dogaja v Tokyu in deloma v Londonu. Začelo se je zanimivo, samo kurac k je ta 8 delna kriminalka ene 5 delov predolga pa za povrh še pretenciozna za popizdit - maš več različnih likov, kjer npr. nekdo vozi in si domišlja, da se pogovarja z neko osebo, ki sedi na zadnjih zicih. Aja pa filozofiranje o temu kako vsaka odločitev vpliva na nekaj, razloženo na zelo vsiljivo filozofiranje sredi epizode. Ne rabiš vsega na glas rečt, jebotebog V zadnjem obračunu serije hčerka glavnega protagonista skoraj skoči dol iz strehe bloka in vse rata črnobelo, vsi liki na strehi se v slow motionu stegnejo za njo, da izgleda kot renesančna slika, potem imajo ti liki interpretive dance (se ne zajebavam), potem pa še snap back to reality in jo zares ulovijo preden pade. Vse je predvidljivo, edino kar dam seriji kot plus je to, da so liki in njihove situacije realistične (ne od vseh lol), samo to ne nardi te serije niti slučajno dobre. Najljubši lik je gayčina Rodney, ki ima tudi večino najboljših lajnov v seriji, to je pa to kar se svetlih točk tiče. Una Irka iz Boardwalk Empire je tud not 2/10 ne gledat, ker je dolgčas Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Weraziel reče pred 2 urama: Giri / Haji to sm po 2 epizodah nehu kako leto dve nazaj pa čist pozabu do tega poasta lol Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Si manj trmast k js Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 (urejano) Weraziel reče pred 1 minuto: Si manj trmast k js uf js lah dropnem serijo po 5 minutah al pa da mi ostane sam še zadnji del do konca, whatever 10. januar 2023 uredilo bitje saosin Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Jaz vidm limited series pa sem takoj vesel, samo fak kok je blo to slabo Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Weraziel reče Pravkar: Jaz vidm limited series pa sem takoj vesel, samo fak kok je blo to slabo dej rajš glej Patriota majketi Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 sej bom, a Tokyo Vice si gledal? da vem če se mi sploh splača gledat Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Weraziel reče Pravkar: Tokyo Vic tko prva epizoda mi je bla čist huda, pol gre pa sam na dol 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Alo momci, priporocam Slow horses. Men je dokaj carska 2 Navedek Povezava do prispevka
green_eye Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Vučko3 reče pred 52 minutami: Alo momci, priporocam Slow horses. Men je dokaj carska Res carska komaj čakam naslednjo sezono.Ve kdo kdaj pride? Navedek Povezava do prispevka
Haderach Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 kid666 reče Dne, 6. 1. 2023 at 22:46: se konča men je ena ljubših serij sam te ne poznam, pa nimam pojma če ti bo uredu recimo, da je dobr vedet, da je en od ustvarjalcev Lindelof, k je pred tem delu Lost, čeprav je tole 10x bolše Hvala za info. Vsekakor se je lotim. Lost mi je bil (kljub vsem hibam) fajn. Tako da je ta povezava zame plus ... Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 green_eye reče pred 2 urama: Res carska komaj čakam naslednjo sezono.Ve kdo kdaj pride? še kar nekaj časa ne verjetno, glede na to, da se je druga ravno dobro zaključila. Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Ao Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 saosin reče pred 4 urami: uf js lah dropnem serijo po 5 minutah al pa da mi ostane sam še zadnji del do konca, whatever tko sm zdjle droppnu the afterparty was i wrong? anyone? Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 (urejano) LordAo reče pred 2 urama: was i wrong? anyone? ne. razen, če res nimaš kaj drugega za pogledat. vrži raje oko na Murderville s01, če še nisi gledal. gre za serijo, kjer gostujoči igralec NIMA scenarija in se morajo sproti prilagajat zgodbi (kar pomeni, da se igralci večkrat režijo v kamero). 10. januar 2023 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Ao Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 (urejano) hawa meyta reče pred 1 uro: vrži raje oko na Murderville s01, če še nisi gledal. gre za serijo, kjer gostujoči igralec NIMA scenarija in se morajo sproti prilagajat zgodbi (kar pomeni, da se igralci večkrat režijo v kamero). probu prvo epizodo zgleda bl ko da nihce tle nima scenarija cist prevec campy zame, isto ko afterparty 10. januar 2023 uredilo bitje LordAo Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 LordAo reče pred 26 minutami: zgleda bl ko da nihce tle nima scenarija ja men je blo tud tko po prvi epizodi, tko kao evo sej je dost da je conan, folk bo pojedu anyway pol nism več naprej šu k mi je blo wack Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 ne morm verjet, da so dal zmajem golden globe in ne better call saul. kaksne smeti. 5 Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Ao Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 saosin reče Dne, 10. 1. 2023 at 20:01: ja men je blo tud tko po prvi epizodi, tko kao evo sej je dost da je conan, folk bo pojedu anyway pol nism več naprej šu k mi je blo wack i dont care for gob is the thing Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 Pogledal celotno sezono Willow in moram rečt da sploh ni slabo. Verjetno zato ker se ne jemlje preveč resno. Meni osebno ena bolj zabavnih fantasy serij v zadnjem času. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.