kid666 Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 kul, bom prečekiru Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Gledam Slow Horses S2 (ki je boljša od prve btw) in zagledam Đurota . Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 (urejano) Če gledaš na (androvem) plexu s slovenskimi podnapisi je tudi en bonbonček v prevodu 2. marec 2023 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Zorz reče pred 23 minutami: Gledam Slow Horses S2 (ki je boljša od prve btw) in zagledam Đurota . Meni se je zdel znan in nisem bil 100% a je res on al ne 1 Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Pogledal sem prvi del Liason S01 Zadeva obeta, špijoni, hekerji in Eva Green je še vedno hot af. 1 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 A ni bojda kliše na kliše še na en kliše? Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 offtopic. nikol nisem gledal Lutherja, je vreden ogleda? ocene ima dobre Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 coupet reče pred 1 uro: offtopic. nikol nisem gledal Lutherja, je vreden ogleda? ocene ima dobre Seveda je! Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 coupet reče pred 1 uro: offtopic. nikol nisem gledal Lutherja, je vreden ogleda? ocene ima dobre več kot 10 let nazaj, še z bivšo, sem ga gledal, nisem vedel da je sploh še a thing, lol Prva sezona ali dve sta kul, pač Elba je itak rojen za igrat takega zafukanca. Pol pa kar zvodeni vse skupaj oziroma te serija ne zna potegnit notri, da bi ji sledil, vsaj mene ni. Premalo močno rdečo nit ima oz preveč se rešuje neke random primere al neki - glavne zgodbe je pa za 10 minut v vsakem delu, ta tip formata je. Meni so ful bolj všeč serije, ki so 100% main story driven Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 Luther ma 4 oz 5 oz 6 epizod na sezono. Je kar lepo povezano in zadovoljivo, 5. sezona je tralala. Serija pa itak špila zaradi Elbe in glavnega antagonista. Je pa film priso ven na Netflixu Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 ne vem no, meni je bilo preveč "Supernatural-style" tip nadaljevanke, preveč mi je bilo filler vsebine. je pa res da so bili eni stranski primeri res cool. Še zdaj se spomnim primera dveh kolegov, ki sta se za žrtve in metode umorov odločala s kockami in boardgame igralno ploščo, kjer so bili napisane številke in zraven narisane sekire, noži, spiked mace itd Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 Galko reče Dne, 19. 1. 2023 at 14:19: Po popularni in zelo hudi zf knjigi si hotel rečt. Very nice novička drgač, a si mogoče zasledil, kje lahko zadevo počekira beloritnik iz eu? dljaj iz tpb škoda k ni tut dark forest Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 Galko reče pred 8 urami: ne vem no, meni je bilo preveč "Supernatural-style" tip nadaljevanke, preveč mi je bilo filler vsebine. je pa res da so bili eni stranski primeri res cool. Še zdaj se spomnim primera dveh kolegov, ki sta se za žrtve in metode umorov odločala s kockami in boardgame igralno ploščo, kjer so bili napisane številke in zraven narisane sekire, noži, spiked mace itd Ni glih primerna primerjava, Supernatural je imel 24 epizod na sezono ampak ja, tu pa tam je bla kaka filer epizoda, ni pa to niti priblizno tak hudo kot pri neskoncno dolgih serijah. Je kar tipicna siva britanska crime drama + karizma ata Idris. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 coupet reče pred 12 urami: offtopic. nikol nisem gledal Lutherja, je vreden ogleda? ocene ima dobre Ne. Neumni zapleti in razpleti. Obvious morilka keeps getting away with it 1 Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Itak da se splaca pogledat. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Luther je bil v redu na začetku, pol pa rata slabše. Sopranos/The Wire tole lih ni 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 Men je biu kr uredu Luther film .. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 13. marec 2023 Share Objavljeno 13. marec 2023 se moja strudla se je drzala za glavo pri Luther filmu kere neumnosti so notri odsvetujem Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 ne verjamemo da maš štrudlo tvoje mnenje ni relevantno Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Wu-Tang American Saga season 03 meni je najboljša sezona od vseh treh, zveš kako so izvedli Wu-Wear, kaj se je dogajal na tour busu, o čemu so razmišljali mofoti med ustvarjanjem plat, kako je Deck začel delat bite, ... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Weraziel reče pred 3 urami: Wu-Tang American Saga season 03 meni je najboljša sezona od vseh treh, zveš kako so izvedli Wu-Wear, kaj se je dogajal na tour busu, o čemu so razmišljali mofoti med ustvarjanjem plat, kako je Deck začel delat bite, ... Eee to sem mislo pogledat!! Je kul overall vse 3 sezone?? Vem, da sem nekoč začel prvo sezono gledat in pol nehal for unknown reasons Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 prva je mal mlačna, potem pa ko se začnejo z muziko ukvarjat pa ni tak bed igralci so kr kul Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 mene so igralci sfukal, ker nisem vedo kjer je kjer še posebej ker niso še imel WU nicknames. Edino sem Methoda takoj prepoznal, pa ok GZA je bil tut ociten Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 ne gledat trailerja, se mi zdi, da prevec pokaze. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 ne pozabit pogledat 1. del nove sezone Teda Lassota danes 2 Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Lunco reče Dne, 14. 3. 2023 at 17:24: ne gledat trailerja, se mi zdi, da prevec pokaze. pogledal prvo epizodo, hudo tnx 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Vučko3 reče Dne, 14. 3. 2023 at 14:09: mene so igralci sfukal, ker nisem vedo kjer je kjer še posebej ker niso še imel WU nicknames. Edino sem Methoda takoj prepoznal, pa ok GZA je bil tut ociten pa tud mislm, da so zamenjali igralca za Decka, prej je bil Joey Badass, zdej je nek legit igralec ODB pa Raekwon sta v nulo, Raekwona igra ovi k voice acta Miles Moralesa v Into the Spiderverse Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) Lucky Hank je out. (edit: sem pogledal prvo epizodo, zgleda da bo težke smeti peeposad). 17. marec 2023 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 gledam zdaj prvic the righteous gemstones za crknit smesno car pranks, mang ce vam je bil kul vice principles ... 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Lance Reddick (the wire, bosch, fringe) umrl. Rip legendica 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.