Aquilani Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 12 Monkeys 1995 3,5/10 jaooooo kak mi grejo na živce taki in podobni filmi, ampak sm mogu pogledat pač do konca zarad Willisa pa Pitta not for me, eh 1 1 3 1 1 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Pogledal dva lahkotnejša filma z Melom Gibsonom, ki sta prava curkčka za odklop v vročih poletnih dneh. To so bili časi, ko je Gibson znal delati dobre filme. What women want (2000) - 7,5/10. Gibson blesti v vlogi arogantnega, narcisoidnega zapeljivca, tudi Helen Hunt je svoj del odigrala zelo dobro. Vseeno preobrat osebnosti pri Gibsonu vseeno deluje preveč na prvo žogo... Maverick (1994)- 8,5/10. Če ne bi bilo 1994 leto res izjemne bere odličnih filmov, bi ta film lahko požel več pozornosti. Prijeten scenarij, poln malih presenetljivih zapletov, šarma, odlične igre Gibsona in Jodie Foster, fine komedije v western okolju. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. julij 2024 Share Objavljeno 30. julij 2024 Old Boy Ocena: 2 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Na dolgem letalskem letu rad pogledam shity filme https://www.imdb.com/title/tt14846026/ Top! Taka grindhouse zajebancija z ogromno nerealnega Tarantinovskega nasilja. https://www.imdb.com/title/tt8080204/ Slabo, tok so štrikal, da si na koncu čist zaštrikajo s plotom https://www.imdb.com/title/tt6906292/?ref_=nm_flmg_c_3_act Še en copy cat njegov film...Ugrabljena žnjtič Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 pocast reče pred 2 urama: Na dolgem letalskem letu rad pogledam shity filme https://www.imdb.com/title/tt14846026/ Top! Taka grindhouse zajebancija z ogromno nerealnega Tarantinovskega nasilja. https://www.imdb.com/title/tt8080204/ Slabo, tok so štrikal, da si na koncu čist zaštrikajo s plotom https://www.imdb.com/title/tt6906292/?ref_=nm_flmg_c_3_act Še en copy cat njegov film...Ugrabljena žnjtič Dej vsaj naslove napiši Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Sorri, sm mislu, da bo lažje z linki. 1. Sisu 2. Hypnotic 3. Retribution Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Quiet place: Day one. Smeti. 4 Navedek Povezava do prispevka
Scryel Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Daddio (2023) https://www.imdb.com/title/tt7461686 Če so vam všeč filmi z dialogi o življenju, mislm da bo potešil te potrebe :). Men je bil na nivoju. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 MaXXXine (2024). Meh, prva dva dela sta mi imela neko dušo, sploh Pearl (2022). Ta ta zadnji pa je dokaj medel. Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 REAL STEEL Še vedno zelo všečen film! They dont make them like they used too Nism niti vedu da je režiseronja Shawn Levy Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) pocast reče Dne, 2. 8. 2024 at 11:56: Hypnotic evo sm mogu pogledat, ker mi je Ben Affleck dejansko kvaliteta igralc in ma krneki dobrih filmu 4/10, ni slabo. za malenkost bolš kokr 12 Monkeys... 5. avgust 2024 uredilo bitje Aquilani 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Pet noči pri Frediju Sicer špila nisem nikoli igral, sam se mi zdi, da jim je kar uspelo. Zadnje čase dobivamo res proper adaptacije špilov. Daleč so dnevi Uwe Bole čudes. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 My Neighbor Totoro Za ogled z malo večjo mularijo. Vrhunska animiranka. Obvezen ogled v original jeziku. 2 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 (urejano) Planet of the Apes (2011, 2014, 2017) Zelo dobro, veliko bolje od pričakovanj. Tudi CGI je na nivoju. UFO (2017) Očividci so baje nad letališčem vidili lebdeti nek čuden predmet, ki ga gledalcu ne pokaže. Nek zagrizen študent skozi film nato raziskuje kaj bi to lahko bilo. Rad imam take vrste filme. Na naslovnici filma je sicer Gillian Anderson iz Dosjejev X, vendar ima v filmu zgolj manjšo vlogo učiteljice matematike. Expendables 4 (2023) Jezus Kristus. 7. avgust 2024 uredilo bitje ayrton79 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 ayrton79 reče pred 7 urami: Expendables 4 (2023) Jezus Kristus. to ne mors resn jemat k standard film to snemajo za 16 letnike k to gledajo in si mislijo wow best movie ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Keri 16 letniki pa poznajo 70 in 80 letne igralce? 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Kruz reče pred 10 urami: Keri 16 letniki pa poznajo 70 in 80 letne igralce? V štirki sta ostala samo še ena dva. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 expendables so nostalgia bait za nonote ne pa brainless akcijade za mulce 1 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 ok, ampak a ni žalostn da take legende k so Schwarzenegger, Bruce Willis, Lundgren, Stallone, Van Damme(kao), Statham(kao), dobro vejo kak drek od dreka snemajo za $$$$$$ , a vseeno snemajo tako greznco a ni to žalostno? men je glavni tle je itak Bruce Willis. men zadnji njegov dober gledljiv film je 16 Blocks 2006. od takrat naprej je človek posnel cca 74 'filmov' izključno za $$$ k so šli direkt na DVD, sploh v kinu niso bli hhahahahaa vidm zdle v Exp 3 so bli celo Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li in celo fucking Kelsey Grammer??? je gledu to kir? mogoče celo pogledam da se smejim in jokam istočasno... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 vse sem pogledal za kokice jest so dobri brucifer je mel po 16 blocks: planet terror (nice) surrogates (gledljiv) expandables (kokice) red (hud) looper (zelo za) glass (zelo za++) lego movie 2 (hud) mozno da je se kaj, to sem na hitro poscrollal cez filmografijo na wikiju zdaj je pa itak bolanckan in ne dobimo vec kaj 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 Aquilani reče pred 35 minutami: ok, ampak a ni žalostn da take legende k so Schwarzenegger, Bruce Willis, Lundgren, Stallone, Van Damme(kao), Statham(kao), dobro vejo kak drek od dreka snemajo za $$$$$$ , a vseeno snemajo tako greznco a ni to žalostno? men je glavni tle je itak Bruce Willis. men zadnji njegov dober gledljiv film je 16 Blocks 2006. od takrat naprej je človek posnel cca 74 'filmov' izključno za $$$ k so šli direkt na DVD, sploh v kinu niso bli hhahahahaa vidm zdle v Exp 3 so bli celo Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li in celo fucking Kelsey Grammer??? je gledu to kir? mogoče celo pogledam da se smejim in jokam istočasno... Saj večina filmov igralcev ki si jih omenil v prvi vrstici je bil trash že v njihovem prime obdobju 80ih in 90ih, z izjemami tu in tam. Pa sem sam kot otrok požiral vse te njihove filme. Zato sem si tudi z veseljem ogledal prvi Expendables, sploh zaradi nostalgije. Potem sem itak hitro ugotovil da so filmi še večji trash kot tisti izpred 30 let. Sploh po ogledu drugega filma. Naslednjih dveh pa potem nisem pogledal. Ampak lepi spomini na vse te legende vseeno ostajajo še danes. Kar se tiče Willisa je začel filme štepat kot po tekočem traku direkt to DVD po tem ko je izvedel za demenco in je pač hotel čimveč keša nabrat za familijo. Je pa imel po 16 blocks še par solidnih filmov kot je omenil že zgoraj magični. 3 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 (urejano) Aquilani reče pred 49 minutami: ok, ampak a ni žalostn da take legende k so Schwarzenegger, Bruce Willis, Lundgren, Stallone, Van Damme(kao), Statham(kao), dobro vejo kak drek od dreka snemajo za $$$$$$ , a vseeno snemajo tako greznco a ni to žalostno? men je glavni tle je itak Bruce Willis. men zadnji njegov dober gledljiv film je 16 Blocks 2006. od takrat naprej je človek posnel cca 74 'filmov' izključno za $$$ k so šli direkt na DVD, sploh v kinu niso bli hhahahahaa vidm zdle v Exp 3 so bli celo Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li in celo fucking Kelsey Grammer??? je gledu to kir? mogoče celo pogledam da se smejim in jokam istočasno... pogledal sem prve tri za nostalgični spomin je bilo dost ok, ni zdaj ravno, kot da so bili komandos, kobra, universal soldier in ostale akcijske "klasike" neki jaki resni filmi drgač Looper je bil zadnji bolj resen film njegov imo 8. avgust 2024 uredilo bitje Kruz 1 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 8. avgust 2024 Share Objavljeno 8. avgust 2024 magični kralj reče pred 7 minutami: vse sem pogledal za kokice jest so dobri brucifer je mel po 16 blocks: planet terror (nice) surrogates (gledljiv) expandables (kokice) red (hud) looper (zelo za) glass (zelo za++) lego movie 2 (hud) mozno da je se kaj, to sem na hitro poscrollal cez filmografijo na wikiju zdaj je pa itak bolanckan in ne dobimo vec kaj surrogates se delno spomnem ja v pozitivnem smislu, bom mogu se enkrat gledat looper nikol nism gledu, ampak trailer kar obeta glass mi je bil totalno brezveze red ni za mene planet terror Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Looper je profi. vceraj pelo deklino na letni kino po ++ tocke….It ends with us….Blake Lively…pa niti ni tak svoh…mala je dobra. 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 Pogledal: The first omen, zelo kul/10 Angels Egg - anime film iz leta 1985. Torej, film je prelep, art in glasba neverjetno dobra. Zgodba je absolutno prepuscena interpretaciji, dialoga je zelo malo in definitivno priporocam ogled. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 George Michael reče Dne, 10. 8. 2024 at 0:24: Looper je profi. vceraj pelo deklino na letni kino po ++ tocke….It ends with us….Blake Lively…pa niti ni tak svoh…mala je dobra. 7/10 Ni kej, romantično peljat bejbo na film o domačem nasilju 1 Navedek Povezava do prispevka
Patton Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 THE UNION Končno je na ogled film,ki je vzbudil veliko pozornosti v naših medijih,Mark Wahlberg in Halle Berry v Piranu! Fino je videti Tartinijev spomenik za sekundo,bili so lepi sončni dnevi,ko so snemali,fino je videti avtomobilske pregone s koprskimi registrskimi tablicami:) To je pa tudi vse,kar je v tem ščišu zanimivega,ker film sam je generičen z meh zgodbo,meh akcijskimi scenami in wtf Hally Berry frizuro,vse skupaj je dolgočasno in zgleda ceneno Veliko hrupa za nič 4/10 1 Navedek Povezava do prispevka
newfka Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Gepack (2024) Pred ogledom sem vedela samo, da gre za slovenski film. In sem bila pozitivno presenečena. Zabavno, simpatični liki, dobra igra, nekajkrat sem se na glas zasmejala. Bi pogledala še enkrat. Joan Baez: I am Noise (2023) Biografija o življenju in delu Joan Baez. Nisem neka velika fanica, tko da sem šla gledat bolj zaradi priložnosti in radovednosti. Ganljivo, intimno, nekaj dobre muzike, mogoče malo predolg, ker se mi je mestoma vleklo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Patton reče pred 11 urami: THE UNION Veliko hrupa za nič 4/10 Ajde majketi kdaj pa niso Slovenci čist slinasti za vsak drek k se snema v Sloveniji? Mark Wahlberg akcija ščiš? Neee, say it ain't so. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.