Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

amnesia

Priporočeni prispevki

Pogledal dva lahkotnejša filma z Melom Gibsonom, ki sta prava curkčka za odklop v vročih poletnih dneh. To so bili časi, ko je Gibson znal delati dobre filme.

What women want (2000) - 7,5/10. Gibson blesti v vlogi arogantnega, narcisoidnega zapeljivca, tudi Helen Hunt je svoj del odigrala zelo dobro. Vseeno preobrat osebnosti pri Gibsonu vseeno deluje preveč na prvo žogo...

Maverick (1994)- 8,5/10. Če ne bi bilo 1994 leto res izjemne bere odličnih filmov, bi ta film lahko požel več pozornosti. Prijeten scenarij, poln malih presenetljivih zapletov, šarma, odlične igre Gibsona in Jodie Foster, fine komedije v western okolju.

Povezava do prispevka

Na dolgem letalskem letu rad pogledam shity filme

https://www.imdb.com/title/tt14846026/
Top! Taka grindhouse zajebancija z ogromno nerealnega Tarantinovskega nasilja.

https://www.imdb.com/title/tt8080204/
Slabo, tok so štrikal, da si na koncu čist zaštrikajo s plotom

https://www.imdb.com/title/tt6906292/?ref_=nm_flmg_c_3_act
Še en copy cat njegov film...Ugrabljena žnjtič

Povezava do prispevka
pocast reče pred 2 urama:

Na dolgem letalskem letu rad pogledam shity filme

https://www.imdb.com/title/tt14846026/
Top! Taka grindhouse zajebancija z ogromno nerealnega Tarantinovskega nasilja.

https://www.imdb.com/title/tt8080204/
Slabo, tok so štrikal, da si na koncu čist zaštrikajo s plotom

https://www.imdb.com/title/tt6906292/?ref_=nm_flmg_c_3_act
Še en copy cat njegov film...Ugrabljena žnjtič

Dej vsaj naslove napiši :nicjasno:

Povezava do prispevka

Planet of the Apes (2011, 2014, 2017)

Zelo dobro, veliko bolje od pričakovanj. Tudi CGI je na nivoju.

UFO (2017)

Očividci so baje nad letališčem vidili lebdeti nek čuden predmet, ki ga gledalcu ne pokaže. Nek zagrizen študent skozi film nato raziskuje kaj bi to lahko bilo. Rad imam take vrste filme. Na naslovnici filma je sicer Gillian Anderson iz Dosjejev X, vendar ima v filmu zgolj manjšo vlogo učiteljice matematike.

Expendables 4 (2023)

Jezus Kristus.

uredilo bitje ayrton79
Povezava do prispevka

ok, ampak a ni žalostn da take legende k so Schwarzenegger, Bruce Willis, Lundgren, Stallone, Van Damme(kao), Statham(kao), dobro vejo kak drek od dreka snemajo za $$$$$$ , a vseeno snemajo tako greznco

a ni to žalostno? men je

glavni tle je itak Bruce Willis. men zadnji njegov dober gledljiv film je 16 Blocks 2006. od takrat naprej je človek posnel cca 74 'filmov' izključno za $$$ k so šli direkt na DVD, sploh v kinu niso bli :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

hhahahahaa vidm zdle v Exp 3 so bli celo Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li in celo fucking Kelsey Grammer???:ododava:

je gledu to kir? mogoče celo pogledam da se smejim in jokam istočasno...

Povezava do prispevka
Aquilani reče pred 35 minutami:

ok, ampak a ni žalostn da take legende k so Schwarzenegger, Bruce Willis, Lundgren, Stallone, Van Damme(kao), Statham(kao), dobro vejo kak drek od dreka snemajo za $$$$$$ , a vseeno snemajo tako greznco

a ni to žalostno? men je

glavni tle je itak Bruce Willis. men zadnji njegov dober gledljiv film je 16 Blocks 2006. od takrat naprej je človek posnel cca 74 'filmov' izključno za $$$ k so šli direkt na DVD, sploh v kinu niso bli :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

hhahahahaa vidm zdle v Exp 3 so bli celo Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li in celo fucking Kelsey Grammer???:ododava:

Saj večina filmov igralcev ki si jih omenil v prvi vrstici je bil trash že v njihovem prime obdobju 80ih in 90ih, z izjemami tu in tam. Pa sem sam kot otrok požiral vse te njihove filme. Zato sem si tudi z veseljem ogledal prvi Expendables, sploh zaradi nostalgije. Potem sem itak hitro ugotovil da so filmi še večji trash kot tisti izpred 30 let. Sploh po ogledu drugega filma. Naslednjih dveh pa potem nisem pogledal. Ampak lepi spomini na vse te legende vseeno ostajajo še danes. 

Kar se tiče Willisa je začel filme štepat kot po tekočem traku direkt to DVD po tem ko je izvedel za demenco in je pač hotel čimveč keša nabrat za familijo. Je pa imel po 16 blocks še par solidnih filmov kot je omenil že zgoraj magični. 

Povezava do prispevka
Aquilani reče pred 49 minutami:

a ni to žalostno? men je

pogledal sem prve tri

za nostalgični spomin je bilo dost ok, ni zdaj ravno, kot da so bili komandos, kobra, universal soldier in ostale akcijske "klasike" neki jaki resni filmi :D drgač Looper je bil zadnji bolj resen film njegov imo

uredilo bitje Kruz
Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 7 minutami:

vse sem pogledal

za kokice jest so dobri

brucifer je mel po 16 blocks:

planet terror (nice)

surrogates (gledljiv)

expandables (kokice)

red (hud)

looper (zelo za)

glass (zelo za++)

lego movie 2 (hud)

mozno da je se kaj, to sem na hitro poscrollal cez filmografijo na wikiju

zdaj je pa itak bolanckan in ne dobimo vec kaj

surrogates se delno spomnem ja v pozitivnem smislu, bom mogu se enkrat gledat

looper nikol nism gledu, ampak trailer kar obeta

glass mi je bil totalno brezveze

red ni za mene

planet terror :lol::rofl::panika:

Povezava do prispevka
George Michael reče Dne, 10. 8. 2024 at 0:24:

Looper je profi.

vceraj pelo deklino na letni kino po ++ tocke….It ends with us….Blake Lively…pa niti ni tak svoh…mala je dobra.

7/10

Ni kej, romantično peljat bejbo na film o domačem nasilju :D

Povezava do prispevka

THE UNION

Končno je na ogled film,ki je vzbudil veliko pozornosti v naših medijih,Mark Wahlberg in Halle Berry v Piranu!

Fino je videti Tartinijev spomenik za sekundo,bili so lepi sončni dnevi,ko so snemali,fino je videti avtomobilske pregone s koprskimi registrskimi tablicami:)

To je pa tudi vse,kar je v tem ščišu zanimivega,ker film sam je generičen z meh zgodbo,meh akcijskimi scenami in wtf Hally Berry frizuro,vse skupaj je dolgočasno in zgleda ceneno

Veliko hrupa za nič

4/10

Povezava do prispevka

Gepack (2024)

Pred ogledom sem vedela samo, da gre za slovenski film. In sem bila pozitivno presenečena. Zabavno, simpatični liki, dobra igra, nekajkrat sem se na glas zasmejala. Bi pogledala še enkrat.

Joan Baez: I am Noise (2023)

Biografija o življenju in delu Joan Baez. Nisem neka velika fanica, tko da sem šla gledat bolj zaradi priložnosti in radovednosti. Ganljivo, intimno, nekaj dobre muzike, mogoče malo predolg, ker se mi je mestoma vleklo.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...