Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2022]


Priporočeni prispevki

Moja je bla razpičkana pri God of War in ga nehala igrat, Ratchet and Clank (2016) je obrnila, ampak jo je tud zadnji boss razpizdil.... zato seveda je šla zdej igrat Bloodborne, zato ker je gledala mene in ji je blo zanimiv. :D S tem da ful je blo carsko, da ji je ratal v prvo pridt do veleWolfa na mostu, da je dobila prvi insight, zdej ji pa ne govorim več kaj naj dela in se pizdi napolno :avadodo:jaz pravim, da bo v roku par dni šla nazaj na God of War

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Assassin's creed: Odyssey

4/10

How-To-Liberate-Isu-Humans-In-AC-Odyssey

Ass Rit je seveda slavni primerek franšize, ki je zasnovana tako, da čim hitreje porivajo goro slabega contenta s čim manj truda in eksperimentiranja. To se opazi tudi med igranjem, kjer se vidi, da so se res potrudili pri razvoju "map maker" toolov, da je brez pretiranega truda mogoče ustvariti goro pokrajin, mestec in map. A žal zaradi tega tudi vse izgleda zelo podobno in brez duše. Ko si videl 2 mesta si videl vse. Nikoli nisem maral proceduraly generated iger, in ta igra sliči na le to, čeprav to ni. Ker je tako enostavno generairati content, jih imo zanese in naredijo daleč prevelik svet, v katerem ne zmore obdržati zanimanja igralcev. Več je manj!

 

Za čemer ta igra najbolj trpi je manjka kvalitetnega contenta (story in VA). Imam občutek, da franšiza hitro nazaduje in ne-kvaliteta ni več komična, ampak žalostna. Glede na obseg projekta ne vidim razloga, da bi bilo pretežko najeti par dobrih piscev in igralcev. Najbolj pa boli dejstvo, da so vzeli biser, ki je bil AC 1 in 2 ter zgodbo totalno razvodeneli, da je čedalje manj smiselna in misteriozna. Še malo pa bodo Isu le še sosedi v tipičnem sosedskem "japka gleda na mojo stran" sporu. Enostavno Assassins, Templars, what ever, vedno ista zgodba, ki se ne premakne nikamor. In tako jim je tudi všeč. Investirali so v map maker tool, zdaj pa šopaj to soulless reskinano sranje naslednjih 100 let.

 

Zadnji DLC Atlantis dejansko uspe nekoliko dvignat nivo igre ravno zaradi tega, ker niso uleteli spet z goro shit contenta in neskončno mapo. Če bi bila cela igra takšna bi ji dal oceno 5, še vedno pa bi bilo izpod kritike.

 

Igra mi je vzela faking 115 ur življenja, ko bi jo kamot lahko stisnili na 40 in pobrisali ven vso nepotrebno sranje.

  • Račka +1 4
Povezava do prispevka

GRIP: Combat racing

7/10

grip-combat-racing-spin-cycle-2.jpg

Ne maram dirkačin, vendar me ta stil igre vedno prepriča že od nekdaj. Imaš orožja, si hiter ko pes, se lahko furaš čez zavite cevi ko hrček, obrneš se na glavo za zabavo... Ampak potem v praksi nikoli ni tako kot zamišljeno.

Igra ima res dosti različnih map in načinov igranja, zelo lepo grafiko, ampak je fizika žal zelo nekonsistentna in največkrat nisi sam kriv za to, da končaš ujet med dvemi ritnicami tekstur, ki jih seveda nikoli ne bi smel videt, kaj šele pošlatat.

 

Aim orožij je katastrofalen, saj največkrat z raketo napičiš sebe in ne soigralca. Campaign mode sem preigral tekom zadnjega meseca in pol, vendar sem mnenja, da to ni igra ki bi nudila mentalno nagrado, ko bi v njo vložil več ur, ali v njej dejansko poskusil postati izkušen.

 

uredilo bitje MaDrung
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Zadnji mesec sem spilal Yooka-Laylee. Mah, sredna zalost. Zacne se kar fino s prvim svetom, ki je s svojo vertikalnostjo dalec najboljsi. Ostali stirje so vsi neki klavstrofobicni ravninski in kar kmalu dojadijo. Hub je isto bolj meh. Nadzor se mi je zdel kar kul, razen ko ni bil. Glasba je totalno za pozabo, ceprav so jo pisali veterani. Prisel sem do zadnega boss fajta s Capital Bjem, ampak je tako brezvezen fajt da se mi sploh ne da probavat po tem ko me je parkrat fental, bom se probal ce se mi bo dalo. Sem pa platformer po srcu, na glas priznavam, tako da obcasno sem se mel fajn. Ampak premalo da bi spil pustil nek trajen vtis.

 

Malo sem na 3DSu spilal Picross 3D Round 2, ker mi je na polno sedu. Odspilal en superworld v Mario Macker 2, zapase ce naletim na kaksnega dobrega na redditu. Pripravljam se na Last of Us 2, ampak vem da bom rabil 2 mesca da ga prespilam in se malo cincam.

uredilo bitje Scar
Dopolnjujem rivju
Povezava do prispevka
Navedek

Pripravljam se na Last of Us 2, 

Jz sm ga dons zalaufal po ene pol leta pa me je koncno mal bl not potegnu da sm ga igral ene 3urce. Sicer sem nekje v 8mih urah gameplaya, sam storywise se mi zdi da pa nism se na polovici, upam da sm nekje na 1/3

 

glih zapustil tv postajo

.

Si ga vzemam v izi pa probam vse prestikat.

Igram sicer na medium tezavnosti, in mi kar pase, ker ce lootam pomeni, da se lahko razpistolim ako se mi ne da sneakat. Vsaj zaenkrat, pa upam da tko tudi ostane 

 

Minus mi je zaenkrat sam da z eagle eye/hitman/focus/whatever visionom ne vids glih kaj te caka, ker se sovragi spawnajo sele ko sprozis triggerje - ponavadi ob vstopu v stavbo itn- tko da ce te caka kak jump scare/hordica se zal ne moras pripravit in mi je kdaj prou muka ko se moram plazit/stiskat v luknje/odpret vrata :D

 

 

uredilo bitje Sovica
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Trenutno igram predvsem Lost Ark; zdaj imam main char + alta v Tier 3 oz. 1100+ ilvl in me zadeva še kar vleče. V preteklosti so me sicer v podobnih igrah po določenem času začeli motit "obvezni" dnevni questi, tukaj pa malo odtehta resting bonus, zaradi katerega lahko tudi kdaj kaj spustiš, če se ti ne da in pol igra ne izpade kot druga služba. Naslednji mesec pride ven nova klasa Destroyer in nameravam zbildat še tega, tako da bo še nekaj časa aktualen špil.

 

Poleg tega se neki pripravljamo za par rund mn3njalniške Barotraume, upam da nam ta teden (al pa vsaj mesec) rata :)

 

Sem si pa prejšnji teden iz gušta in nostalgije potegnil dol Mechwarrior 5 Mercenaries; špil se mi zdi zelo fajn, vendar na žalost ni časa za več kot par misij na teden. Vseeno je precej zabavno sestavljat Meche in pol z njimi stompat po mestih, ko mi znese :happy:

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka

Hocs rect prvi del otoka :D

 

Cyberpunk 2077 

Uff, da bi tole igral ob izidu... :confused:

Drugače mi je pa vseeno hud spil, dokler ga igraš v določenih okvirjih (ga ne tretiras kot openworld špil, ampak hodiš od questa do questa) 

Pa tudi gameplay, kolikor je janky mi je hud, hekanje, fill orožij itd. mi je super

Vožnja je pa jajc, pa nasploh fizika je čudna.. 

Res je en mixed bag, vidi se da so questi pa mesto super narejeni, sam game engine daje filling da bo zdej zdej use razpadlo :D

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Haha lost ark :avadodo: s kolegom sva igrala, pojem n3znane sadeze yolo zacnem bruhat, padm v nezavest, me odvlece zravn enga ful debelga drevesa, postavi ogenj cez noc, mi sopa jagode v supak da ne dehidriram... nakar se deblo zacne premikat, faking dinozaver 50metrski, umreva v kricanju ko naju oba sam pohodi :worship:

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka

Fora Ghost of Tsushima je, da je res carski špil in z veseljem pričakuješ, da ga bo konec. Sweet and short. Pol pa se zaveš, da si v bistvu šele na prvem otoku od treh (oziroma štirih v PS5 verziji) in pol si samo lep lp.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Roko na srce, sem v špilu začel uživati potem, ko sem dobil upgrade, ko imaš tiste stand al neki pa lahko štiri modele odlomiš enega za drugim.

Dobro so tudi izpeljali zadevo z vetrom, ki te vodi.

To je pa tudi vse kar mi je v spominu ostalo.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 3 urami:

bl k slišim o Got in Horizon špilih, manj me vleče, da bi jih igral

 

je pa Got:Legends kulski

 

Horizon zero dawn ni tak mukotrpna, story je najjaci na svetu, ni blo se boljsega storya do zdej. Ja ok svet ni lih ziv, ampak combat je noro dober in zabaven.

 

Forbidden west pa je nora igrica, dobesedno vse so izboljsali od prvega dela. Svet je ziv, questi so ful hudi, zabavni, vsi majo nek story, characterji so ful posebni, dober voice acting itd. Jaz sem 60 ur notri in delam vse side queste kaj najdem, ker so mi se zmerej vsi zabavni. Sploh mi ni ono, daj kdaj bo ze igrce konec al neki, ni sploh sile na hitr obrnit, k mamo itak 1 let casa, da pride spet kak dober spil

  • Račka +1 3
Povezava do prispevka

Slišal sem da je prezentacija v Horizonu super, zgodba pa nič takega. Kar je nekak filing, ki ga dobivam. Sem sprobal mal sesuvat robote v enki na kompu, blo je kul, samo ne vidim se to počet 60+ ur al pa nabirat surovine

 

Teh odprtih svetov je itak dime a dozen, zdele bom kmalu šel spet Arkham City in Arkham Knight, pa na morju bom preigraval Zelda Botw, te neke checklist open worldi mi pa ne dišijo več. Ni mi fun

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 21 minutami:

zgodba pa nič takega

Zgodba je definitvno nadpovprečna, če upoštevaš, da gre za igro. Če primerjaš s kakim dobrim filmom ali knjigo, je pa seveda srednja žalost, tko kot pri večini iger.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...