Undead Objavljeno 6. junij 2022 Share Objavljeno 6. junij 2022 Men se pa zelo zdi, da bo Ashoka rešila Leo in Obija. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 8. junij 2022 Share Objavljeno 8. junij 2022 (urejano) fak kako slabo zgleda so mandota naredil ponesreč ok zdej ne dvomim da moram za se3 močno spustit pričakovanja lmao 8. junij 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 9. junij 2022 Share Objavljeno 9. junij 2022 Ful je meh vse skupi. Tisti mehanik na začetku "Ne, ne bom ti pomagal! S prvim transportom se odstrani!" dobesedno sekundo kasneje pa "Okay, I'll help". Wtf In piloti uletijo glih pravi cajt da jih rešijo pred inkvizitorko, come on. Zadnja scena mi je bila edino kul, ko Leia drži Obija za roko in zgolj nemo strmita drug v drugega. Nobenih besednih duelov pa zbadanja, zgolj čustva skozi tišino. Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 9. junij 2022 Share Objavljeno 9. junij 2022 Fuck je slabo. Ne se jebat no. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 9. junij 2022 Share Objavljeno 9. junij 2022 Sith bros.. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 9. junij 2022 Share Objavljeno 9. junij 2022 Ker vas je veliko sprasevalo.. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 10. junij 2022 Share Objavljeno 10. junij 2022 Navedek The character Reva, otherwise known as the Third Sister, is played by Moses Ingram. The actress has recently been the victim of immense backlash following her appearances in Obi-Wan Kenobi. Nevertheless, many fans have become fond of her performance, and it’s clear that she could lead a viable spin-off. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 10. junij 2022 Share Objavljeno 10. junij 2022 Se veselimo. Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 11. junij 2022 Share Objavljeno 11. junij 2022 Sovica reče pred 16 urami: Hahahaha pa daj no, kateri fan ma rad to glupo nigerko ki ne zna igrat razen to, da se dere nonstop. Isto kokr una iz Captain Marvel. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 11. junij 2022 Share Objavljeno 11. junij 2022 (urejano) A si "mal" falil quote okvir 11. junij 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 12. junij 2022 Avtor Share Objavljeno 12. junij 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 15. junij 2022 Share Objavljeno 15. junij 2022 Nism si upu gledat do dons Vader koncno naredu kar bi mogu v prvem delu noob ni dokoncal dela, ngl upal sm da bo padu dooku fatality Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 Vader fight je bil hud, model je dobesedno plesal balet z Rivo al kakorkoli se ze kliče. Vse ostalo je pa na nivoju high school produkcije. Od Vorenusa žena se žrtvuje, vstavi EPIC in ŽALOSTNO musko!, whisper "May the Force be with you". Mislm fak no, kako suptilno. Tud dialogi včasih izpadejo kot da se folk sam s sabo pogovarja in so pač slučano v bližini drug drugega. Jebiga, tako je ko ti politične kvote (namesto talenta) odrejajo kdo ti bo fural milijardno franšizo. Pa je res da pisci tega fanfica sploh niso pogledali Revenge of the Sith? 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 25miljo gre na epizodo 25 miljo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 Sovica reče pred 9 urami: 25miljo gre na epizodo 25 miljo Tolk? Holy shit. Se ne pozna. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. junij 2022 Share Objavljeno 17. junij 2022 Sovica reče pred 21 urami: 25miljo gre na epizodo 25 miljo bolš 25 mil za ta drek kukr za lačne in revne Navedek Povezava do prispevka
skiny Objavljeno 17. junij 2022 Share Objavljeno 17. junij 2022 Sele danes sem zasledil, da bo Taika Watiti reziral nov SW film, kar me navdaja z upanjem, da koncno dobimo vsaj pol spodoben film iz fransize. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 17. junij 2022 Share Objavljeno 17. junij 2022 Dog reče Dne, 16. 6. 2022 at 7:03: Vader fight je bil hud, model je dobesedno plesal balet z Rivo al kakorkoli se ze kliče To je bla tudi men edina dobra stvar Mislm, sj sploh ni bil fajt, igral se je z plenom. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 17. junij 2022 Share Objavljeno 17. junij 2022 Sovica reče Dne, 16. 6. 2022 at 11:50: 25miljo gre na epizodo 25 miljo Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 19. junij 2022 Share Objavljeno 19. junij 2022 (urejano) >tista rebels epizoda ko grejo Rex, Ezra & Kanan na planet ki ga se vedno strazijo separatisti b1 droidi z njihovim commanderjem nevedoc, da je blo vojne konc, tko da na konc zahtevajo da imajo se zadnji fight Epizoda se konca z TCW outrom Pretty sweet. 19. junij 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 22. junij 2022 Avtor Share Objavljeno 22. junij 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 22. junij 2022 Share Objavljeno 22. junij 2022 (urejano) kljub temu, da je par stvari res tko mega glupih (najhujse mi je res uno k se officerka sacrifica, in pol se cez pol minute kenobi preda, tisto je blo res tezko prebavt, takoj drugo mesto pa 100 stromtrooperjev k nč ne zadane, niti najbolj close range mozno), mi je bla zelo fajn serija. sploh danasnja epizoda je mela tok fanservica in hudih scen notr, da sem res uzival. tadobre stvari odtehtajo slabe. mini leia mi je bla mega cute pa ful dobr je igrala. reva se mi je zdel ok storyline, ker namesto flashbackov, raziskuje fall to the dark side. 22. junij 2022 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 22. junij 2022 Share Objavljeno 22. junij 2022 Lunco reče pred 1 uro: kljub temu, da je par stvari res tko mega glupih (najhujse mi je res uno k se officerka sacrifica, in pol se cez pol minute kenobi preda, tisto je blo res tezko prebavt, takoj drugo mesto pa 100 stromtrooperjev k nč ne zadane, niti najbolj close range mozno), mi je bla zelo fajn serija. sploh danasnja epizoda je mela tok fanservica in hudih scen notr, da sem res uzival. tadobre stvari odtehtajo slabe. mini leia mi je bla mega cute pa ful dobr je igrala. reva se mi je zdel ok storyline, ker namesto flashbackov, raziskuje fall to the dark side. Sploh "I'm sorry, Anakin." dialog je bil res dobro speljan in odigran, pa tisti Vaderjev nasmešek, pa shiftanje glasu med Vaderjevim in Anakinovim, uf nice! Teh par Vader scen v 5. in 6. epizodi malce redeema sicer zelo meh serijo. Všečno: - intro order 66 - obi-wan vs anakin trening (čeprav so slabo postaral Haydna, na youtubu je verzija kjer res zgleda kot v episode II) : - Vaderjev balet z Reevo - zadnja epizoda (kljub dostim "kr neki" trenutkom) Nevšečno: - vse ostalo, hah Vader fighte si bom še pogledal (in jih štejem kot cannon), celotne serije pa definitivno več ne. Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 23. junij 2022 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 Fuck kako neumno vse skupaj. Res fail na celo fronti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Brdavs Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 No ni bil obup. Čeravno nek presežek pa tudi ne. Obi v Vader/Ani scena je bila v bistvu kopija Ashoka v Vader/Ani iz Rebelsov. In to slabše narejena za moj okus. Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 OK, sem pretiraval, ker sem jezen na večino stvari. Ampak dobrega je bilo skupaj morda da bi eno dvojno epizodo naredili. Oziroma film. Če bi nekdo editiral teh 6 epizod bi blo morda še OK. Priznam Vader-Obi je blo kul. Čeprav 2x v dveh delih pusti nekoga preživet oz. pusti kao za mrtvega al neki. Dumb Vader. Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 Tale zadnji del mi je bil zelo ql, če pozabim na dogajanje z zamorko in Lukcom. Serijo bi komot rešili tako, da bi povzetek prejšnjih pet delov spravili v intro tekst in naprej zavrteli samo zadnji del, kot v filmih. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.