Wallux Objavljeno 14. oktober 2022 Share Objavljeno 14. oktober 2022 Undead reče pred 8 minutami: Se pravi folk, ki v RL umre ko pade po tleh/stopnicah je trapasto in nerealno? Samo to je situacija ena na milijon. Jaz sem tut enga pijanega videl, ko je po bretonskih štengah ubrisal za cel štuk in pol dol, flaša in on sta bila cela. Zakaj niso šli pol delat, da je mim letelo ena zračno plovilo in je en del dol padel in priletel direkt na enga ali pa kr oba? Sej to se je tut že zares zgodil. Ena na milijon situacija. Navedek Povezava do prispevka
moriskiflipija Objavljeno 14. oktober 2022 Share Objavljeno 14. oktober 2022 Wallux reče pred 43 minutami: Zakaj niso šli pol delat, da je mim letelo ena zračno plovilo in je en del dol padel in priletel direkt na enga ali pa kr oba? Sej to se je tut že zares zgodil. Ena na milijon situacija. ker antagonisticni inspektor syril potem nima motiva za svoje akcije Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 14. oktober 2022 Share Objavljeno 14. oktober 2022 nisem bral te teme pa tud še nism gledal te serije. a andor se dogaja pred rogue one? Navedek Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 14. oktober 2022 Share Objavljeno 14. oktober 2022 @spaceman Ja. Lahko (zaenkrat) rečemo, da je to zgodba o Cassianu Andorju in rojstvu Rebel Alliance. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 15. oktober 2022 Share Objavljeno 15. oktober 2022 Fak ta wallux Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 (urejano) 21. oktober 2022 uredilo bitje spaceman Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Oh, the General? To me, she is royalty. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 25. oktober 2022 Share Objavljeno 25. oktober 2022 Novo Vojno zvezd bo spisal Damon Lindelof, arhitekt Skrivnostnega otoka 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 25. oktober 2022 Share Objavljeno 25. oktober 2022 A film? Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 25. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 25. oktober 2022 Ja to bo spet Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 28. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 28. oktober 2022 A je kdo pogledal Tales of the Jedi kar cool zadeva ce vam sede SW Clone Wars Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 29. oktober 2022 Share Objavljeno 29. oktober 2022 MartinPocrezze reče pred 21 urami: A je kdo pogledal Tales of the Jedi kar cool zadeva ce vam sede SW Clone Wars Meni top, se več ozadja razkrije in nadgradi like, Sploh Dooku +. Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 29. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 29. oktober 2022 Dooku epizode so bile res hude Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 30. oktober 2022 Share Objavljeno 30. oktober 2022 Kako je pa Andor serija dobra Res vsaka naslednja epizoda je še boljša 2 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 30. oktober 2022 Share Objavljeno 30. oktober 2022 to k kazejo neko average življenje random planetov je meni res peak star wars Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 31. oktober 2022 Share Objavljeno 31. oktober 2022 Lunco reče Dne, 30. 10. 2022 at 18:14: to k kazejo neko average življenje random planetov je meni res peak star wars Sam še aliene morajo dodat. Od kar je zadeva v lasti Disneya je alienskih prebivalcev vse manj. Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 4. november 2022 Share Objavljeno 4. november 2022 fric reče Dne, 31. 10. 2022 at 21:17: Sam še aliene morajo dodat. Od kar je zadeva v lasti Disneya je alienskih prebivalcev vse manj. Imperij je skoz bil alienofob. Vedno so bli diskriminantni, Thrawn je bil ena od izjem. Navedek Povezava do prispevka
X-Alien Objavljeno 4. november 2022 Share Objavljeno 4. november 2022 Ja ampak tudi med ta dobrimi ni alienov. Ne spomnim se, da bi sploh kateri imel kakšno govorno vlogo. Upokano, da so rasne kvote lepo zafilane, ni pa enega twi'leka, togrute, mon calamarija, gammorreana in ostalih poznanih. Kar jih je, so v ozadju, pa še to so kar ene nove vrste. Manjša zamera, pa vseeno Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 4. november 2022 Share Objavljeno 4. november 2022 (urejano) think of the budget. v andorju sicer je smiselno, ker ne mors infiltrirat imperija z alieni. sej bo cela ashoka serija. 4. november 2022 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 4. november 2022 Share Objavljeno 4. november 2022 Ja Ashoka, pol je Zeb v Rebelaih, pa Clone Wars ma velik alienov, rebelsi so tud mel force sensitive otroke itd. Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 4. november 2022 Share Objavljeno 4. november 2022 + nobody cares 1 1 Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 7. november 2022 Share Objavljeno 7. november 2022 (urejano) spoiler za Andor S2 Spoiler Andor creator Tony Gilroy has revealed not only that Season 2 will begin filming on November 21, but we'll also be heading back to Yavin. https://www.ign.com/articles/andor-season-2-begins-filming-this-month-will-take-us-to-yavin-star-wars?utm_source=twitter 7. november 2022 uredilo bitje spaceman Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 9. november 2022 Avtor Share Objavljeno 9. november 2022 10 del res hud tole je poleg Mandota najboljsa SW serija Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 Zadnja dva dela me spominja na Lucasov THX 1138. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 Kera powerhouse serija, temu modelu bi takoj dal novo trilogijo v roke. Govor rebel dirigenta na koncu je bil top. "I share my dream with ghosts." More please. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 men je tok hudo, da je najprej bil heist, pol pa escape. tko moje dve najljubše tematike v zgodbah Navedek Povezava do prispevka
Kamahl Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 Ne vem zakaj ne morejo met vse te sw serije takšen ton kot ga ima Andor, da se serija jemlje resno. Ne pa konstantni komični vložki boba fett serije, mandalorian je sicer nekje na pol med obema. Priznam da si želim wh40k grim dark meets GRR Martin serijo 😄 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 Studio Ghibli's Star Wars Short 'Zen - Grogu and Dust Bunnies' is Out Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 16. november 2022 Share Objavljeno 16. november 2022 zakon, sem mislil, da je bil že prejšnji teden zadnji del, pa zdaj vidim da je danes še eden in je šele naslednji teden season finale Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.