MartinPocrezze Objavljeno 1. avgust 2022 Avtor Share Objavljeno 1. avgust 2022 (urejano) Isti writer naj bi bil kot v Rogue One bomo videli kaj bo iz tega. 1. avgust 2022 uredilo bitje MartinPocrezze Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 1. avgust 2022 Share Objavljeno 1. avgust 2022 Trailer je dober celokupno gledano, ampak ne morem kaj da ne omenim "kalašnikovke" na 0:05. Ena izmed bolj ogabnih zadev, ki jo delajo nekateri avtorji Star Warsa je vključevanje nekaterih realnih dizajnov v svet. Pa kurčevi klobuki. Fuck this shit. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. avgust 2022 Share Objavljeno 2. avgust 2022 a zdej je Rogue One že kao dobr film? če bi več časa posvečali bitkam in špijuniranju, in manj časa posvečal witty dialogom, potem bi bil dobr film, tko pa nekaj kar je večino filma dolgočasnega in ne to kar so obljubljali Povezava do prispevka
kebab Objavljeno 4. avgust 2022 Share Objavljeno 4. avgust 2022 Rogue One ima to prednost, da je v primerjavi z ostalimi Disney filmi odličen. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 do zadnje 20 minut sem zehal v kinu =) slab humor, počasen tempo, nezanimivi liki, smo imeli boljše heist filme, boljše vojne filme. Na koncu se je vsaj nekaj dogajalo, samo vse skupaj tud če ne bi bilo tega filma ampak ok, recimo da je bil najboljši. Meni je bil Episode 7 kul za pogledat, samo potem ko vidiš, da itak niso začrtali kaj sploh želijo narest z zgodbo, me je itak minilo vse Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 Rogue one je suvereno najboljši izmed novodobnih SW filmov, mislim da tle sploh nebi smelo biti debate 5 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 okay, se strinjam s to izjavo. Samo ni pa dejstvo, da bo pisec Rogue One-a nekje zraven, da je to dober znak, sploh ker ne moreš zaupati Disneyu (zdej mi lah vržete v fris, da je Rian Johnson odličen pisec in režiser, pa je Last Jedi kup govna, in imate prav. Bom raje tiho) Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 (urejano) Pri Rougue One so kapitalno zajebali edino z izbiro glasbene podlage, da so šli retro namesto retrowave. Mega Drive, Daniel Deluxe, hohoho debelušček. Drugače ok. Epizoda 3 mi je še vedno najboljši SW film. 5. avgust 2022 uredilo bitje sadhu sequencer 1 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 6. avgust 2022 Share Objavljeno 6. avgust 2022 Nekakšen leak Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 6. avgust 2022 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2022 To je iz SW celebrations imaš še Ahsoka leak, Tale of the Jedi leak Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 (urejano) Rogue one se gleda zadne 2 minuti kot intro v ep IV, drugo je izguba casa kot Solo. Lp 9. avgust 2022 uredilo bitje Sovica Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 imo je cel sw film universe izguba časa, ampak ok Povezava do prispevka
bojler1 Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 Sovica reče pred 10 urami: Rogue one se gleda zadne 2 minuti kot intro v ep IV, drugo je izguba casa kot Solo. Lp Weraziel reče pred 8 urami: imo je cel sw film universe izguba časa, ampak ok To je pač vaš pogled na svet, ker ste ubili otroka v sebi ( kuca-poso, kuca-poso,....) ostali smo pa (pa jebeš kvaliteto in objektivnost ): Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 Ce bi mi to rekel za sequele bi se kregal da je to zaljivka za otroke anpak za rogue ti dam pass, je le najboljsi med najslabsimi :p Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 10. september 2022 Share Objavljeno 10. september 2022 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 10. september 2022 Share Objavljeno 10. september 2022 2 Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 18. september 2022 Share Objavljeno 18. september 2022 Oboje zgleda kar proper. Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 21. september 2022 Avtor Share Objavljeno 21. september 2022 Danes naj bi bili 3 je deli Andor . Da vidimo ce bo cool Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 21. september 2022 Share Objavljeno 21. september 2022 lepe besede o Andorju https://screenanarchy.com/2022/09/andor-review.html Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 22. september 2022 Share Objavljeno 22. september 2022 (urejano) MartinPocrezze reče Dne, 21. 9. 2022 at 9:08: Danes naj bi bili 3 je deli Andor . Da vidimo ce bo cool pogledal 2 dela zaenkrat zelo všečno e) pogledal še tretjega. definitivno bom gledal celo sezono. res fajn. 23. september 2022 uredilo bitje ChAiN Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 22. september 2022 Avtor Share Objavljeno 22. september 2022 (urejano) Jaz sem isto pogledal 2 dela zaenkrat in mi je cool danes pogledam še 3 del Edit: ja 3 del je bil top shit tko da komaj cakam naslednji teden 23. september 2022 uredilo bitje MartinPocrezze 1 Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 28. september 2022 Avtor Share Objavljeno 28. september 2022 Ali je kdo v 4 delu videl Starkiller armor Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Prvi trije deli so dobri, cetrti mi je pa se za nivo boljsi. Imo ena boljsih starwars zadev. Ce bo slo tak naprej bi znal povozit mandaloriana. Pa sem bil preprican da starwars brez lightsabrov ne more bit dober 😀 Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 5. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 5. oktober 2022 (urejano) Pogledal 5 del meni je cool zadeva komaj cakam naslednji teden 5. oktober 2022 uredilo bitje MartinPocrezze Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 Jaz ne vem kako morte govort, da je Andor dober. Že začetek je butast da glava peče. Kr eni mu težijo za brez zveze, pol pa en kr umre ker je po tleh padu. Džizs! 2 Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 zadnji del je bil bolj kot ne za character in world building. po malodane nenehni akciji prvih delov je sedel k ata na mamo. naslednji bo pa verjetno ful gas od začetka do konca. overall fantastična serija. SW setting brez lightsaberjev in Skywalkerjev. pa še nekaj življenja v imperiju vidimo. meni osebno boljša serija od mandaloriana. sem imel vedno raje heist filme kot strmenje in počasne dialoge westernov. 2 Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 (urejano) Wallux reče pred 12 urami: Jaz ne vem kako morte govort, da je Andor dober. Že začetek je butast da glava peče. Kr eni mu težijo za brez zveze, pol pa en kr umre ker je po tleh padu. Džizs! Tud ti si butast pa ne govorimo na mn3. 7. oktober 2022 uredilo bitje Undead Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Undead reče pred 21 minutami: Tud ti si butasty pa ne govorimo na mn3. Itak noben ne gleda tega tega, še svoje svoje teme nima. Kle vas je ene par die hard star wars fenov, ki boste itak gledal vse kar je v zvezi s star warsi. Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 haha ne kvasi neumnosti, če tebi nekaj ne sede, ni rečeno da mnogim drugim ne. a si danes zaraf in disguise? andor je od začetka med top 3 streamanimi serijami na vseh platformah Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Lej, začetek je trapast. Kaj se zdaj razburjaš? Mene je takoj minil, pa še to glede na zgodovino kaj disney dela s star warsom in na sploh z vsemi IP-ji. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se