Sovica Objavljeno 21. november 2022 Share Objavljeno 21. november 2022 (urejano) Tales of jedi carski, skoda k so tko porushal, u izi bi gledal sezono dokuja, qui gona, diasa itn. 21. november 2022 uredilo bitje Sovica Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 24. november 2022 Share Objavljeno 24. november 2022 Andor z naskokom najboljše, kar se je galaksiji daleč, daleč stran zgodilo pod Disneyem. pazite pa after credits sceno! nič game breaking, razloži pa določen plotline, ki smo ga že nekako slutili. 3 Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 25. november 2022 Avtor Share Objavljeno 25. november 2022 Res cool serija komaj cakam S2 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 28. november 2022 Share Objavljeno 28. november 2022 Carska serija. Povezava do prispevka
Brdavs Objavljeno 29. november 2022 Share Objavljeno 29. november 2022 https://www.theguardian.com/film/2022/nov/21/disney-bob-iger-returns-as-ceo-bob-chapek Navedek Former Disney CEO Bob Iger reappointed to role in surprise decision Move described as ‘probably the most significant piece of corporate upheaval since Steve Jobs went back to Apple’ His return comes weeks after Disney’s share price took a battering after reporting a rare miss on revenues and profits, and a doubling of losses on its streaming business to $1.5bn in the quarter to 1 October. Disney has spent about $9bn to date on loss-making Disney+ Analysts expect Iger to implement cuts in areas including content spend at Disney+ and the pay-TV sports network ESPN. nicht gut Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 30. november 2022 Share Objavljeno 30. november 2022 Komaj cakam s2 Andorja. Top top top! Bi skoraj rekel top serija letosnjega leta Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 30. november 2022 Share Objavljeno 30. november 2022 Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 1. december 2022 Share Objavljeno 1. december 2022 Serija je res top. Recimo Filoni mi je dokaj hit or miss, Mandalorian mi je čisto average, do te mere da sploh ne spremljam več, ampak ta stric ki je naredil Rogue One in Andorja, pa kar obvlada. Všeč mi je počasen tempo, neverjetno dobro narejen svet (od garderobe do samega vibea) in pa sivi liki. 1 Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 jutri se zacne bad batch s2 2 Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 Kok dolg se je to cakal? Mam filing da dlje kot leto Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 (urejano) na sonarrju piše, da se je prva sezona začela maja 2021. 5. januar 2023 uredilo bitje Lunco Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 15. januar 2023 Share Objavljeno 15. januar 2023 3. Del mi je bil kr carski Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 16. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 16. januar 2023 Meni je bil še najboljši Bad Batch del do zdaj Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 17. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2023 Nov S3 trailer Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. januar 2023 Share Objavljeno 21. januar 2023 now this is riot? racing Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 22. januar 2023 Share Objavljeno 22. januar 2023 Eh, dva zaporedna filer dela. Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 22. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 22. januar 2023 Ja teli filler deli so res jadni Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 22. januar 2023 Share Objavljeno 22. januar 2023 Pri Filoniju so vedno filler deli. Ravno zato mi Mandalorian ni ne vem kaj. Nekatere epizode so res fenomenalne, ampak za vsako slednjo maš cel kup filler epizod. Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 23. januar 2023 Share Objavljeno 23. januar 2023 Odkar je uletel Andor je vse ostalo "meh". Dobro za zrapravit čas, to je pa to. Vem da Mandota ne bom nikoli rewatchal, Andorja pa zagotovo. Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 13. februar 2023 Share Objavljeno 13. februar 2023 (urejano) Nekdo je z AI voice naredu [nsfw] "Luke did i ever tell you about Ashoka Tano?" pasto https://i.4cdn.org/wsg/1674996730614644.webm My fucking sides 13. februar 2023 uredilo bitje Sovica 2 Povezava do prispevka
╭∩╮ cin der Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 je tut na youtubeu 7 Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 What the fuck sem pravkar pogledal, ha ha ha ! Povezava do prispevka
Glista Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Vidim, da se tukaj precej hvali Andor serijo, sam sem začel gledat Mandoloriana, pa sem kar hitro obupal. Razumem, da je ljudem všeč način, kot, da smo še vedno v "osemdesetih", samo meni osebno ne, v tistih časih ko sem bil še paglavec mi je bil SW top in pač boljše ne more bit, sedaj 40 let kasneje gledat podoben način pa mi nekako ne gre, mi je pa jasno, da nekaterim dogaja. Tako, da upam, da če pogledam Andor, da bo kaj boljše oz bom raje uporabil drugače? Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Bo, Andor je povsem drugačna serija od mandaloriana, vbistvu bi lahko reku skoraj nič "SW-jevska" (nima teh prehodov/kadrov, ki so značilni za SW filme) Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Glista reče pred 9 urami: Vidim, da se tukaj precej hvali Andor serijo, sam sem začel gledat Mandoloriana, pa sem kar hitro obupal. Razumem, da je ljudem všeč način, kot, da smo še vedno v "osemdesetih", samo meni osebno ne, v tistih časih ko sem bil še paglavec mi je bil SW top in pač boljše ne more bit, sedaj 40 let kasneje gledat podoben način pa mi nekako ne gre, mi je pa jasno, da nekaterim dogaja. Tako, da upam, da če pogledam Andor, da bo kaj boljše oz bom raje uporabil drugače? Andor je daleč najboljši "SW" content daleč naokoli, ti samo glej. Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Meni top Rogue One, Mandalorian, Boba Fett, Andor, Clone Wars pa Rebelsi pa Visions, Bad Batch. Komaj čakam Ashoko.. Han Solo je bil ok heist movie, ni bil niti slučajno tako, kot nekateri pravijo, Sequeli pa so res smeti, sploh Last Jedi. Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Glista reče Dne, 14. 3. 2023 at 8:45: Vidim, da se tukaj precej hvali Andor serijo, sam sem začel gledat Mandoloriana, pa sem kar hitro obupal. Razumem, da je ljudem všeč način, kot, da smo še vedno v "osemdesetih", samo meni osebno ne, v tistih časih ko sem bil še paglavec mi je bil SW top in pač boljše ne more bit, sedaj 40 let kasneje gledat podoben način pa mi nekako ne gre, mi je pa jasno, da nekaterim dogaja. Tako, da upam, da če pogledam Andor, da bo kaj boljše oz bom raje uporabil drugače? 50/50 Povezava do prispevka
Kamahl Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Undead reče pred 22 urami: Meni top Rogue One, Mandalorian, Boba Fett, Andor, Clone Wars pa Rebelsi pa Visions, Bad Batch. Komaj čakam Ashoko.. Han Solo je bil ok heist movie, ni bil niti slučajno tako, kot nekateri pravijo, Sequeli pa so res smeti, sploh Last Jedi. Model naštel si vse kar je od SW, polovica tega je podn. Boba Fett še eno do dve stopnički dol od Mandalorian Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Kamahl reče pred 9 urami: Model naštel si vse kar je od SW, polovica tega je podn. Boba Fett še eno do dve stopnički dol od Mandalorian Če je tebi podn ne pomeni, da je nam ostalim isto. Ker ni. Povezava do prispevka
Kamahl Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Če ti je vsak burek všeč še ne pomeni da je vsak dober, mogoče sam nimaš okusa. Upam, da veš da tvoje uživanje ob ogledu naštetih serij ne bo nič manjše, tko da se ne rabiš vžigat pa jih preveč branit 2 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se