MartinPocrezze 290 Objavljeno 1. avgust 2022 Avtor Share Objavljeno 1. avgust 2022 (urejano) Isti writer naj bi bil kot v Rogue One bomo videli kaj bo iz tega. 1. avgust 2022 uredilo bitje MartinPocrezze Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer 1 239 Objavljeno 1. avgust 2022 Share Objavljeno 1. avgust 2022 Trailer je dober celokupno gledano, ampak ne morem kaj da ne omenim "kalašnikovke" na 0:05. Ena izmed bolj ogabnih zadev, ki jo delajo nekateri avtorji Star Warsa je vključevanje nekaterih realnih dizajnov v svet. Pa kurčevi klobuki. Fuck this shit. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel 1 871 Objavljeno 2. avgust 2022 Share Objavljeno 2. avgust 2022 a zdej je Rogue One že kao dobr film? če bi več časa posvečali bitkam in špijuniranju, in manj časa posvečal witty dialogom, potem bi bil dobr film, tko pa nekaj kar je večino filma dolgočasnega in ne to kar so obljubljali Navedek Povezava do prispevka
kebab 20 Objavljeno 4. avgust 2022 Share Objavljeno 4. avgust 2022 Rogue One ima to prednost, da je v primerjavi z ostalimi Disney filmi odličen. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel 1 871 Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 do zadnje 20 minut sem zehal v kinu =) slab humor, počasen tempo, nezanimivi liki, smo imeli boljše heist filme, boljše vojne filme. Na koncu se je vsaj nekaj dogajalo, samo vse skupaj tud če ne bi bilo tega filma ampak ok, recimo da je bil najboljši. Meni je bil Episode 7 kul za pogledat, samo potem ko vidiš, da itak niso začrtali kaj sploh želijo narest z zgodbo, me je itak minilo vse Navedek Povezava do prispevka
Zorz 191 Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 Rogue one je suvereno najboljši izmed novodobnih SW filmov, mislim da tle sploh nebi smelo biti debate 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel 1 871 Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 okay, se strinjam s to izjavo. Samo ni pa dejstvo, da bo pisec Rogue One-a nekje zraven, da je to dober znak, sploh ker ne moreš zaupati Disneyu (zdej mi lah vržete v fris, da je Rian Johnson odličen pisec in režiser, pa je Last Jedi kup govna, in imate prav. Bom raje tiho) Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer 1 239 Objavljeno 5. avgust 2022 Share Objavljeno 5. avgust 2022 (urejano) Pri Rougue One so kapitalno zajebali edino z izbiro glasbene podlage, da so šli retro namesto retrowave. Mega Drive, Daniel Deluxe, hohoho debelušček. Drugače ok. Epizoda 3 mi je še vedno najboljši SW film. 5. avgust 2022 uredilo bitje sadhu sequencer Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer 1 239 Objavljeno 6. avgust 2022 Share Objavljeno 6. avgust 2022 Nekakšen leak Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze 290 Objavljeno 6. avgust 2022 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2022 To je iz SW celebrations imaš še Ahsoka leak, Tale of the Jedi leak Navedek Povezava do prispevka
Sovica 4 489 Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 (urejano) Rogue one se gleda zadne 2 minuti kot intro v ep IV, drugo je izguba casa kot Solo. Lp 9. avgust 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Weraziel 1 871 Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 imo je cel sw film universe izguba časa, ampak ok Navedek Povezava do prispevka
bojler1 80 Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 Sovica reče pred 10 urami: Rogue one se gleda zadne 2 minuti kot intro v ep IV, drugo je izguba casa kot Solo. Lp Weraziel reče pred 8 urami: imo je cel sw film universe izguba časa, ampak ok To je pač vaš pogled na svet, ker ste ubili otroka v sebi ( kuca-poso, kuca-poso,....) ostali smo pa (pa jebeš kvaliteto in objektivnost ): Navedek Povezava do prispevka
Sovica 4 489 Objavljeno 9. avgust 2022 Share Objavljeno 9. avgust 2022 Ce bi mi to rekel za sequele bi se kregal da je to zaljivka za otroke anpak za rogue ti dam pass, je le najboljsi med najslabsimi :p Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.