Paljo Objavljeno 27. december 2023 Share Objavljeno 27. december 2023 Brat je vzel https://www.ikea.com/si/sl/p/styrspel-gaming-stol-siva-rdeca-60526085/ v ikeji iirc. Mal bl fensi k markus. Pa se viola verzijo mas. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 29. december 2023 Share Objavljeno 29. december 2023 @Ezoterik si se zgleda dobr nastavil men je Markus po nekih 7 letih že čist razpadlo usnje na sedalu Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 29. december 2023 Share Objavljeno 29. december 2023 hahaha Bom sliku sm ga pa nabavu u Zagrebu, mogoče so oni dobil tabolše usnje. Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 29. december 2023 Share Objavljeno 29. december 2023 Js sm bil ob selitvi v flat brez kesa in sem posledicno kupu second hand usnjenega markusa. Ugibam da je mel kakih 5 let takrat, po tem sem ga se jaz heavily nucal 5 let in ceprav ne morem rect da je kot nov - valda - je pa se vedno cis hud in nic ni natrgano, je pa kakopak usnje zglancano uporabljeno. Mam pa se tud v 'veniji enga s tkanino in mi je poleti bolj prijeten za sedet, sicer pa preferiram usnjenega. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Prvič, da imam en gamin stol. Po naključju dobil Razer Iskur Black. Na začetku mi ni bil všeč. Zdaj pa. Imel sem pisarniške tak in drugačne. Tudio dražje. Ampak Iskur je res udoben po večurnih seansah za PCjev. Dost kvalitetno narejen in dost težek je. Pri drugih me je praktično vse bolelo. Pa sem si govoril da gaming stoli so brez veze Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 v2 al navaden? Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 navaden Navedek Povezava do prispevka
seventhson Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Kako se obnese to umetno usnje? Pri teh stolih me (ne)dihanje teh materialov najbolj skrbi, zato imam naslonjalo iz mreže. Ta je super za dihanje, a se po 2-3eh letih raztegne in ni več to to. Si imel ta stol čez poletje, al si ga dobil pred kratkim? Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 17. maj 2024 Share Objavljeno 17. maj 2024 Veš da sem tudi jaz mislil da fuck this shit. Samo do sedaj bp. Je pa res, da poletje šele prihaja. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 17. maj 2024 Share Objavljeno 17. maj 2024 Ma mene poleg dihanja pr umetnem usnju zanima predvsem dougotrajnost Pri mojih doma sta se en stol in kavč iz umetnega usnja po petih letih začela luščit in ni blo za nikamor... Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 (urejano) Ka naj nabavim za en pisarniski stol, ker mam popolnoma sfukano hrbtenico zarad vsega tega sedenja za racunalnikom? Je Spinalis res top, kar se tega tice? edit, kaj je ze bla tista fora z Ergoles, ko modeli dobesedno narocajo iz kitajske te stole in se dajo na spletu (ebay?) dobit za pol cene? 14. junij 2024 uredilo bitje tiesto Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 (urejano) seventhson reče Dne, 14. 5. 2024 at 20:23: Kako se obnese to umetno usnje? UVI nam ni vzdržal dveh let. Mislim, stol je še vedno OK, ampak se je material komplet odluščil kljub normalni uporabi. Skratka, tega ne priporočam: UVI Chair gamerski stol Devil PRO | mimovrste=) 15. junij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 DaCapo reče pred 16 urami: UVI nam ni vzdržal dveh let. Mislim, stol je še vedno OK, ampak se je material komplet odluščil kljub normalni uporabi. Skratka, tega ne priporočam: UVI Chair gamerski stol Devil PRO | mimovrste=) isto sranje pr men s tem Life of Boris, Slav King modelom nima za burek proti Markusu Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 Ikea ma do konc mesca akcijo na Markusu (120€) in Javrfalvajdaiodjaočfhna (180€) stolih. Sem šel dans mal potestirat z ritjo, pa mi je bil Styršpel boljši, sam ne vem kako se bo obnesla mreža pod ritjo (na hrbtu je sicer fajn). Pomoje sem pa mal premejhn za Markusa/Jarfalvasdaklfgča stole. Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 28. avgust 2024 Share Objavljeno 28. avgust 2024 Ima kdo slučajno izkušnje z https://jysk.si/pisarna/racunalniski-stoli/racunalniski-stol-abildaa-antracit-siva-tkanina (bi naj bil od 4.9 znižan). V trgovini mi je bil perfect za sedet, prav na občutek rank više ko vse ostalo, samo mnenja so pa hit&miss :/ Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.