Skoči na vsebino

Trenutno igram [09/2023]


Priporočeni prispevki

Nora igra. Potreben bo pa balance patch. Prevelike razlike so med orožji. Gatlingi in shotguni so vsaj dve klasi nad ostalimi. Tko nekako kot Moonveil, RoB in tist Ice and Fire meč v Elden Ringu. 

 

Če se odločijo nerfat shottye in gatlinge, bo igra overall težja, še posebej v NG+ in ++, kjer so namesto enega AC fajta tko takoj 2 ali 3 plus addi.

 

Jaz bi raje da buffajo vse ostalo, ful bi rad sprobaval smgje in kake odfukane rakete, ampak ko prideš do 3 AC naenkrat fajtov, ni več zajebancije. 

 

Also, pazite na izbirne misije če želite v NG++ tretji ending, ker je pogojen z odlocitvami v prvih dveh.

Povezava do prispevka

Se strinjam, da je balance patch potreben, je pa kar dosti viable buildov trenutno. Je pa double shotgun res zabaven, samo ker je pilotu ime Alex Murphy sem primoran igrati handgun :). Je pa act 4 (zadni del) čisti Souls reference, od sworda, do mobov.

uredilo bitje Hattori
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Včeraj sem na travnikih našel Turbo overkill. Si rečem, ajde, malo sprobam, kako je kaj. Kaj si nor,  špil je totalna droga. :avadodo::avadodo::avadodo:

 

Do treh ponoči se nisem odlepil od ekrana! :D Bi rekel, da sem bolj užival kot pri Doom eternal! Čisti, surov uživantski gameplay. Vse je top! 

 

Sem šel takoj in na steamu nabavil! Igra je res vredna vsakega centa!:wub:

 

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Hattori reče pred 1 uro:

Se strinjam, da je balance patch potreben, je pa kar dosti viable buildov trenutno. Je pa double shotgun res zabaven, samo ker je pilotu ime Alex Murphy sem primoran igrati handgun :). Je pa act 4 (zadni del) čisti Souls reference, od sworda, do mobov.

 

Handguni so sick! Pa še noro kul izgledajo. Jaz imam maso viable buildov, ki delajo do točke kjer več ne. Pol pa tko kot Kratos v GOW nazaj v kolibo in vzet ven double Zimmerman - double Songbirds in s solzo v oku pošolat encounter. Pa še v pvp je insane.

 

Tist del v Chapter 4 pod mostom je throwback na Dark Souls že zato ker je zafukan ko pes. 

 

No joke, bossa za tem sem v NG oneshotal, most in sword sem šel rešit šele v replay mission, pol pa debil šele skapiral da lahko odpreš chest in odjebeš od mechapinwheelov brez da jih tepeš.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Na mobitelu sem preigral Valiant Hearts: Coming Home, nekaj sem špilal tudi Twelve minutes, ampak ne vem,če bom dokončal, mi gre na živce tapkanje po telefonu in iskanje pravilnega vrstnega reda dejanj (žena hotla spet mal Netflix, tko da imam dostop do Netflix špilov, nekaj jih bo za na vlaku prešpilat), na PS5 sem se resneje lotil Jedi Survivor, na PCju pa igram ali Shadows Gambit ali pa Filament, depends on the mood. Če pa ne vem, kaj bi igral, nekaj pa bi, pa zaženem kakšno rundo Slay the Spire na steam decku.

Povezava do prispevka

Da nadaljujem prejšnjo temo. Jest sem si danes čisto iz nostalgije inštaliral World of Warcraft. Kazalo je da 9 let nisem igral :)

 

Igra se je postarala, kot mleko, kljub temu da ima vse od ray tracinga do upscalinga je enostavno pregrda za današnje čase.

Povezava do prispevka

Če koga zanima: The Case of the golden idol je dobil drugi DLC (baje zadnji), ki poveže prvi DLC in osnovno igro. Ima tri nove primere, s tem da so dodal še časovno komponento, torej pri posameznem primeru se ne premikaš samo po lokacijah, ampak tudi po času (npr. zjutraj, zvečer). Vse ostalo je isto (ok muzika je nova), tako da če ste užival (oz. preklinjal, ker so nekatere rešitve malo privleče za lase) pri prejšnih primerih, boste tudi pri teh.

Povezava do prispevka

Bloodborne updejt: vceraj padel Ata Gazza, ki mi je povzrocal malo vec preglavic kot prejsnje zadeve. Gremo dalje.

 

Zloadal sem si tud Mass Effect, za protiutez BB. Igral kaksne tricetrt ure. Zaenkrat malo janky, ampak zgodba mi bo pomoje sedla, ker mi zadnje case na pune sede scifi (ravno prvic berem Dune, verjetno flavni razlog, da mi je zapasal scifi spil).

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Scar reče pred 1 minuto:

Father Gazza za prjatle :)

 

Sem probal par itemov, pa se mi ni zdelo, da bi kaksen neki ful mel vpliva. En cajt sem rabil, da mi je ratal konsistentno pistolca parryje delat, poj je pa slo.

 

Spoiler

Glasebena skrinjica od hčerke ga 2 ali 3x onesposobi v prvi fazi in zmrzne... kao spomini na hčerko, ki mu pridejo nazaj.

 

Saj po vsem tem času verjetno ne bi rabil več v spoiler dajat... ampak ajde.

Povezava do prispevka

@Scar

 

Ma ne, je en item, ki ti ga ena punčka da skozi okno. V prihodnje priporočam, da se ustaviš pri vsakih vratih/oknih, kjer izgleda kot da je nekdo notri ;) vsaj v temu delu kjer boš zdej boš lahko govoril z nekaterimi

 

Vse_je_najslabse reče pred 11 minutami:

Njega je treba samo s pištolco ko je volkodlak in je easy.

jaz za njega niti enkrat ne uporabim pištolce, tisti en item + molotovka je dovolj

Povezava do prispevka

V BG3 kolebam med velikimi odločitvami v Act 1, ker ne vem nad kerim življem bom izvedel genocid, nisem si mislil, da mi bojo goblini celo compelling. Nemogoče rečt tako zgodaj, ampak meni bi BG3 znal rankat med top igrami all time, ne da BG2 že ni tam.

 

V AC6 koncujem NG++, lahko bi samo preletel (get it) čez content, ampak raje replayam misije za kake nove kose opreme. Ne gre se mi za S ranke, bi pa hotel S-rankat chapter bosse vsaj.

 

 

Povezava do prispevka
Scar reče pred 10 minutami:

Zanimivo za item, nisem naletel nanj. Pa verjemte, da vtaknem nos v vsak koticek. Dobro, je padel brez tega poceni trika, bom v prihodnje se bolj pozoren.

verjem, da je zame ta boss še vedno izziv, ker nisem dober v parryu :D 

 

drugače npr. ta prva lampa, ki jo odkleneš (ko greš v Central Yharnam gor po taprvi lestvi), tam je npr. eno okno, ki je obarvano oranžno-pink (neki tazga) in se lahko pogovarjaš z neko osebo tam. Nekako tako izgleda, da boš vedel na kaj bi pozoren

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...