Skoči na vsebino

Srednji svet na teveju

LordFebo

Priporočeni prispevki

HotDju predvsem manjka zapomnljivih karakterjev ala tyrion, hound, jamie, ... časovni skoki skupaj z menjavanjem igralcev tudi ne ravno pripomorejo k temu.

je boljše od RoPa, itak, ampak je spet daleč od nekega presežka ala rome in na koncu hitro pozabljiva zadeva, ki si je ne bom ogledal nikoli več.

Povezava do prispevka
  • 1 leto kasneje...
  • 3 mesece kasneje...
coupet reče pred 1 uro:

this is the way. sem prevelik fan lotr, da ne bi gledal, tut če ne bo neki :D

To mentaliteto sem imel tudi jaz za S1, pa jim je uspelo narest da druge ne bom gledal. Ne morem gledat kaj delajo z dobrim materialom, FFS v prvi sezoni si priča nastanku prstana, kako lahko to zajebeš. In zajebejo na tak način da res nič nimaš od tega, akcije ni dobre, scene so zeh, dialogi so gnili, epskosti ni popolnoma nobene... ko da bi nek angleški AI posnel med pitjem čaja. 

Vidim da ste se zgoraj menili tudi o zmajih in da so padale primerjave - HotD je dosti boljša ampak imam z drugo sezono iste težave, nisem pa še pogledal do konca. Kakšen del vmes je čisti dolgčas, prašam ženo po pol ure če sem js kej zgrešil al se res čist nič ne dogaja. :D Samo neki pogovori gore dole... vem da je bilo v GoT podobno, ampak tam so dialogi mel substanco in posledice, tuki se mi pa zdi da včasih pričajo samo zato da zafilajo 8 epizod. 

Serije so šle res v kurac, imam vsaj več časa za igrice. :D 

Povezava do prispevka
kemik reče Dne, 23. 8. 2024 at 11:08:

To mentaliteto sem imel tudi jaz za S1, pa jim je uspelo narest da druge ne bom gledal. Ne morem gledat kaj delajo z dobrim materialom, FFS v prvi sezoni si priča nastanku prstana, kako lahko to zajebeš. In zajebejo na tak način da res nič nimaš od tega, akcije ni dobre, scene so zeh, dialogi so gnili, epskosti ni popolnoma nobene... ko da bi nek angleški AI posnel med pitjem čaja. 

Vidim da ste se zgoraj menili tudi o zmajih in da so padale primerjave - HotD je dosti boljša ampak imam z drugo sezono iste težave, nisem pa še pogledal do konca. Kakšen del vmes je čisti dolgčas, prašam ženo po pol ure če sem js kej zgrešil al se res čist nič ne dogaja. :D Samo neki pogovori gore dole... vem da je bilo v GoT podobno, ampak tam so dialogi mel substanco in posledice, tuki se mi pa zdi da včasih pričajo samo zato da zafilajo 8 epizod. 

Serije so šle res v kurac, imam vsaj več časa za igrice. :D 

men je sam fascinantno, da jim je to ratal s takmu buđetom, kot so ga imel

bi zastopu, če bi škrtarili...sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo

Povezava do prispevka
colonel Tavington reče Dne, 25. 8. 2024 at 8:46:

men je sam fascinantno, da jim je to ratal s takmu buđetom, kot so ga imel

bi zastopu, če bi škrtarili...sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo

Meni se bolj da imas tok pestro, raznoliko kuliso iz Silmariliona pa se namesto na grand story obesis na woke snowflake reprezentacije in zgodbo. Kot da je to bistvo in bo to pritegnilo gledalca

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
colonel Tavington reče Dne, 25. 8. 2024 at 8:46:

sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo

Perfekcija izhaja iz strasti, duše, nekaj višjega in globjega... Milenijska generacija piscev/producentov je preveč zafnana in plehka, da bi dostavila vsaj približek nečemu dostojnemu. Sem pogledal kratek clip iz druge sezone, fucking hell no... Še igrajo zanič. Tko kot praviš, pričakovati bi bilo vsaj da zadeve štimajo s tehničnega vidika, pač igra, kulise, kostumi, scenarij, koheziven svet. Meni Marvel pizdarije nimajo nobene duše, pa so vsaj izpopolnjen produkt (ker art to ni), pač zelo proper Big Mac. 
Za to Amazonovo sprdačino pa sploh na najdem besed.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...