Armando Objavljeno 31. december 2022 Share Objavljeno 31. december 2022 Jep imaš kar prav glede tega. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 HotD je čisto soliden in zabaven za gledat. Ni pa spet ne vem kaki presežek. Sploh če primerjaš s kakim Rome, ki je top of the pops. RoP je epsko slab. 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 1. januar 2023 Share Objavljeno 1. januar 2023 HotDju predvsem manjka zapomnljivih karakterjev ala tyrion, hound, jamie, ... časovni skoki skupaj z menjavanjem igralcev tudi ne ravno pripomorejo k temu. je boljše od RoPa, itak, ampak je spet daleč od nekega presežka ala rome in na koncu hitro pozabljiva zadeva, ki si je ne bom ogledal nikoli več. Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Ljudstvo radujte se! 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Toooo, komaj čakam. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 hohoho komi čakam jokanje snežinkic bigoti s5 na aparatih Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Pogledal par epizod prve in me ni prepričalo, tako da gonna pass. Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 14. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 14. maj 2024 Upam na izboljšanje. Se mi je pa, kakor se spomnim, zadnja epizoda z razkritjem Saurona dopadla. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 500 milijonov tvoja serija z gleda kot tv-show from the 90s bedna igra bedni kostumi Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 predvsem pa DOLGČASSSSSSSSSSSSSSSSS arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Bo za pogledat in pozabit, podobno kot prva sezona. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 LordFebo reče pred 4 urami: Upam na izboljšanje. Se mi je pa, kakor se spomnim, zadnja epizoda z razkritjem Saurona dopadla. Večja šansa je, da Tolkien vstane od mrtvih. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 16. maj 2024 Share Objavljeno 16. maj 2024 Prva sezona je res katastrofalno slaba, korporacijski zmazek za sodobne-v-ekran-konstatno-bolščeče NPCje. Raje bom znova pogledal ekstended edišne, kot da spet zapravim 10 ur za Bezosovo sprdačino. 4 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 Težko sem se prebil skozi prvo sezono...to ne obeta nič boljšega: Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 To bomo gledal in skupi hejtal. Drgač ne gre. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Weraziel reče pred 33 minutami: To bomo gledal in skupi hejtal. Drgač ne gre. kk mam js "fajn" izbiro, k pol ka zaključim Cobra Kai, grem al na Rings of Power al pa SW Acolyte (oz. prvo Tales of the Empire, pol pa Acolyte) Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Rings of Power je edina serija za katero vnaprej vem da bo zanič in da bom gledal, da se ti da vse to gledat, damn moj backlog dobrih serij je prevelik, ta mesec sem šele začel The Boys gledat Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Weraziel reče pred 1 uro: To bomo gledal in skupi hejtal. Drgač ne gre. this is the way. sem prevelik fan lotr, da ne bi gledal, tut če ne bo neki Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 coupet reče pred 1 uro: this is the way. sem prevelik fan lotr, da ne bi gledal, tut če ne bo neki To mentaliteto sem imel tudi jaz za S1, pa jim je uspelo narest da druge ne bom gledal. Ne morem gledat kaj delajo z dobrim materialom, FFS v prvi sezoni si priča nastanku prstana, kako lahko to zajebeš. In zajebejo na tak način da res nič nimaš od tega, akcije ni dobre, scene so zeh, dialogi so gnili, epskosti ni popolnoma nobene... ko da bi nek angleški AI posnel med pitjem čaja. Vidim da ste se zgoraj menili tudi o zmajih in da so padale primerjave - HotD je dosti boljša ampak imam z drugo sezono iste težave, nisem pa še pogledal do konca. Kakšen del vmes je čisti dolgčas, prašam ženo po pol ure če sem js kej zgrešil al se res čist nič ne dogaja. Samo neki pogovori gore dole... vem da je bilo v GoT podobno, ampak tam so dialogi mel substanco in posledice, tuki se mi pa zdi da včasih pričajo samo zato da zafilajo 8 epizod. Serije so šle res v kurac, imam vsaj več časa za igrice. 3 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Weraziel reče pred 6 urami: To bomo gledal in skupi hejtal. Drgač ne gre. Ampak na fast forward; me zanima kolk novih likov bodo vpeljali v svet, v katerem mrgoli dobesedno na tisoče raznoraznih likov in pojav .. 23. avgust 2024 uredilo bitje Kruz Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 v drugi sezoni jih je vsaj 5 novih likov potrjenih 1 Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 25. avgust 2024 Share Objavljeno 25. avgust 2024 kemik reče Dne, 23. 8. 2024 at 11:08: To mentaliteto sem imel tudi jaz za S1, pa jim je uspelo narest da druge ne bom gledal. Ne morem gledat kaj delajo z dobrim materialom, FFS v prvi sezoni si priča nastanku prstana, kako lahko to zajebeš. In zajebejo na tak način da res nič nimaš od tega, akcije ni dobre, scene so zeh, dialogi so gnili, epskosti ni popolnoma nobene... ko da bi nek angleški AI posnel med pitjem čaja. Vidim da ste se zgoraj menili tudi o zmajih in da so padale primerjave - HotD je dosti boljša ampak imam z drugo sezono iste težave, nisem pa še pogledal do konca. Kakšen del vmes je čisti dolgčas, prašam ženo po pol ure če sem js kej zgrešil al se res čist nič ne dogaja. Samo neki pogovori gore dole... vem da je bilo v GoT podobno, ampak tam so dialogi mel substanco in posledice, tuki se mi pa zdi da včasih pričajo samo zato da zafilajo 8 epizod. Serije so šle res v kurac, imam vsaj več časa za igrice. men je sam fascinantno, da jim je to ratal s takmu buđetom, kot so ga imel bi zastopu, če bi škrtarili...sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 25. avgust 2024 Share Objavljeno 25. avgust 2024 Smo videli, kaj resna ekipa (peter jackson ekipa) naredi z ne vem kolk milijoni in kaj je ta amaterska ekipa naredila z 250 milijoni Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 29. avgust 2024 Share Objavljeno 29. avgust 2024 (urejano) colonel Tavington reče Dne, 25. 8. 2024 at 8:46: men je sam fascinantno, da jim je to ratal s takmu buđetom, kot so ga imel bi zastopu, če bi škrtarili...sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo Meni se bolj da imas tok pestro, raznoliko kuliso iz Silmariliona pa se namesto na grand story obesis na woke snowflake reprezentacije in zgodbo. Kot da je to bistvo in bo to pritegnilo gledalca 31. avgust 2024 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 29. avgust 2024 Share Objavljeno 29. avgust 2024 colonel Tavington reče Dne, 25. 8. 2024 at 8:46: sam s tolk težkimi denarji pa bi pričakoval vsaj obrtniški izdelek, če ne perfekcijo Perfekcija izhaja iz strasti, duše, nekaj višjega in globjega... Milenijska generacija piscev/producentov je preveč zafnana in plehka, da bi dostavila vsaj približek nečemu dostojnemu. Sem pogledal kratek clip iz druge sezone, fucking hell no... Še igrajo zanič. Tko kot praviš, pričakovati bi bilo vsaj da zadeve štimajo s tehničnega vidika, pač igra, kulise, kostumi, scenarij, koheziven svet. Meni Marvel pizdarije nimajo nobene duše, pa so vsaj izpopolnjen produkt (ker art to ni), pač zelo proper Big Mac. Za to Amazonovo sprdačino pa sploh na najdem besed. Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 A tega še noben ne gleda, ali vam je tolk slabo, da ne pišete? Jaz sem pogledal sedaj prvi del...kaj pa vem, mešani občutki, podobno kot prva sezona... Dogaja kar velik... Me pa fascinira kolk so vilinci, ne sam grdi, ampak tud trdi! Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Ma meni je na nivoju unih amerških fantazijskih serij iz 90', ki so se vrteli na kanalu a ( + malo večji budžet je, da zgleda lepš). Saj nekaj česa gledat s tem mindsetom je ok, samo potem se spomnim da je to kao LoTR me pa srat prime. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Pogledal tri dele, ki so trenutno zunaj pa mi je ok. Mi je pa totalno anti igralec, ki so ga izbrali za Gil-Galada. Nekako nevilinsko zgleda v fris Bi bolj pasal k orcom. So mi pa smešni tejle short-haired elfi ala Celebrimbor in Elrond. Čakam še afro-elfa Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Tako ja! Če nebi imel predhodnikov posnetih in me nebi venomer žru črv, kolk je bilo tisto nadmočno, bi se lažje sprostil in bolj užival Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.