Skoči na vsebino

Fallout


cin der

Priporočeni prispevki

seattle reče pred 3 minutami:

Pa sej so ze preden je serija izsla rekli da se ne bojo drzali striktno lora iz iger, niti tega vecina ni pricakovala. 


Mislim, da se folk bolj zatika za to, da pri Bethesdi aktivno sovražijo New Vegas, in da zato zanalašč serjejo po NCR, Legiji in Housu. Serija je kul, koncepti iz New Vegasa pa itak ne vem če bi sploh pasali not. 

Povezava do prispevka

Tale Xelia Mendes-Jones mi je bila v Wheel of Time kar hot. Tukaj pa neke brčice, med ogledom sem si pač mislil da je iranskega porekla in se ji ne da briti vsak teden, čeprav bi se za na TV vseeno spodobilo. Zdaj pa vidim da je trans in je vse drugo kot pa she.

 

EDIT: Aja, saj vidim da je že govora ravno o tem (v seriji igra Dane) že zadnji 2 strani.

uredilo bitje GrimReaper
Povezava do prispevka
ChAiN reče pred 2 urama:

liked it. bom pogledal season 2 ko bo vzun.

 

pa zagrablo me je, da bi spet igral en Fallout. baje nisem edini, ker je prodaja in zanimanje za špile ful poskočilo odkar je serija vzun

Pa zdej je tud znizanje na Steamu (in ostalih platfromah i guess) in ga dobis za baksis.

Povezava do prispevka

Prisel do konca sezone, precej smeti serija, razen produkcije in par kul momentov je precej neizkoriscen potencial. Od igralcev edino goggins delivera nek konsistenten soliden performance, mogoce ker je res typecastan, denzel iz wisha je obupen, sam verjetno predvsem zarad gnilega lika ki ga more igrat. Main plot je ok, sluzi namenu, ceprav je na 100km viden plot twist, ker je itak najbolj klisejsko vse skupaj. Nesmiseleno mi je sicer tole s cold fusionom, ker ne zgleda, da bi pomanjkanje energije bil najvecji problem oz. ovira na povrsju, sploh glede na to da ma vsaka obleka celico, ki lahko stoletja poganja cel vault, celico pa pozna vsak redneck, torej ocitno niso neki izjemno redkega. Nasploh se mi zdi cel svet, folk in dogajanje v njem shizofren. Drugace je svet v Fallout igricah tut quirky al kako bi reku sam na nek razumen in konsistenten nacin, kle je pa ogromno enih scen, ki so bolj cringe od DaCapo postov v konjzolcu, nasploh mi je writing vecini obupen, eni dialogi so borderline retarded, kle so mogoce prevec zvesti Bethesda igricam, ceprav takoh wtf momentov kot kle niti v igricah ni.

  • Račka +1 2
  • Trol 1
  • Nekul -1 1
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka

Serija je po loku povsem taka kot kakih 100 podobnih serij pred njo. S cliffhanger spoznanjem na koncu sezone vred.

Če ne bi imela poznanega imena bi jo pozabili v "won't remember in t-1 day,yeah already forgot". Ampak ok, podobne "meh" zgodbe se z imeni znanih franšizami vlečejo ven že od časov Loganovega pobega, Planeta opic ali zdaj z imenom Vojne zvezd.

uredilo bitje BuDi
Povezava do prispevka

relativno se strinjam s pimpom. serija je čudno shizofrena v pisanju, pol časa ne veš, če gledaš quirky komedijo al resen scifi. mi je blo pa še vedno kr ok gledat fallout na TVju, tud kr propsi, da so še kr kvalitetno uspeli spravit celoten fallout plot v samo osem epizod. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   1 član

×
×
  • Ustvari novo...