Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Drgač so pa dejansko presenetljivo pozitivni impressioni nad Stellar Blade demo, kukr sem bral reddite. Combat je kao miks med Soulsi in DMC-ji / Bayonettami; Souls igralcem se bo zdel combat floaty, hack n slash igralcem pa heavy in manj odziven - pač nekje vmes je. Pa špil naj bi bil konkretno zahojen že na normal, hehe. Tko da @ke_kit, očitno zadeva vseen ne bo samo nek seksualiziran cash grab, kakor sva napovedovala.

 

 

 

 

Očitno bomo morali aknasti debeluhi brez sledu pigmenta res kr mal podrkati na tole.. Še prej pa na Lies of P. Nisem pa čist prepričan @Gogy, a LoP je pridobitev za community ali tudi ni? Da vem ali smem jesti mastno hrano prej.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Demo da površinsko občutek Automate. Identična glasba, podoben ambient, zelo podoben občutek combata, še dodge se mi zdi tu nekje. Sami plusi iz tega vidika. 
 

Parry mehanika je Sekiro style, ne pa leana v njo. Dodge je skoraj tako satisfying.
 

Combat mi ni preveč floaty, pa dober občutek je ob hit detekciji, to kar me navadno najbolj moti ko devi ne zadanejo občutka hita.

 

Predstavitev je sick, kar raznoliki enemiji v demu, bossi so mehanicno simple, graficno impresivni in uživantski na polno.

 

Tko bom rekel, sodeč po demu, fundamenti so. Je neka stopnja raziskovanja, ampak pričakujem korejsko linearo s kakim sidepathom tu pa tam. Glede na to, da nucajo shortcut in bonfire sistem, zgleda, kot da bo level dizajn bolj podoben LoP kot čemu drugemu. 

 

Torej sick gameplay, lepa predstavitev in Nier ambient. Pa še grde zagrenjene gayming žurnalistke in sojni fanti bojo metali tantrume. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...