Slinch Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 the fakenewsing is strong with this one... Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 0% da je to res. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno včeraj ob 05:18 Share Objavljeno včeraj ob 05:18 Navedek Rockstar Reportedly Offers Musician $7500 to Include Song in GTA6, Gets Told "Go F**k Yourself" Hehehhe tako tako Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno včeraj ob 05:52 Share Objavljeno včeraj ob 05:52 Ray Liotta somewhere up there, smiling. 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno včeraj ob 06:54 Share Objavljeno včeraj ob 06:54 fric reče Dne, 7. 9. 2024 at 22:36: Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno včeraj ob 07:01 Share Objavljeno včeraj ob 07:01 Al pa, če ne bi dali nekim mentalno defecientnim submid nespojem dizajnirat bodoči blockbuster? Sony ima zavidljiv roster popularnih likov, lahk bi naredili generični shit-shooter identično kot Concord, ampak namesto digitaliziranja likov iz filofaksa, bi lahko nafukali noter kup IPjev. Stavim, da bi Overwatch style igrica s prepoznavnimi liki iz popularnih IPjev zdržala kak dan več od tega lolprojekta. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno včeraj ob 08:31 Share Objavljeno včeraj ob 08:31 V bistvu res smeh da niso raj šli v to smer Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno včeraj ob 08:48 Share Objavljeno včeraj ob 08:48 Kaj pa ta Fairgames? the ride never ends? Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno včeraj ob 09:02 Share Objavljeno včeraj ob 09:02 V bistvu je prav uredu da je flopnil, tko se bo sony mal zresnil (vsaj upam da). Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno včeraj ob 11:45 Share Objavljeno včeraj ob 11:45 Zarad mene lahk vsi njihovi GaaS projekti flopnejo. 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno včeraj ob 12:13 Share Objavljeno včeraj ob 12:13 Gatsu reče pred 27 minutami: Zarad mene lahk vsi njihovi GaaS projekti flopnejo. Tudi helldivers?😑🙄 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno včeraj ob 12:14 Share Objavljeno včeraj ob 12:14 WinterThane reče pred 5 urami: keri shit redesigni Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno včeraj ob 12:16 Share Objavljeno včeraj ob 12:16 tip sploh ni designer in zna narisat manj debele chare, kaj sele ce bi bil artist/designer Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno včeraj ob 12:18 Share Objavljeno včeraj ob 12:18 concord designi so dolgocasni, njegovi so genericni 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno včeraj ob 12:29 Share Objavljeno včeraj ob 12:29 magični kralj reče pred 10 minutami: concord designi so debeli, njegovi so normalni Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno včeraj ob 12:31 Share Objavljeno včeraj ob 12:31 Ti Microsoft Flight Sim updati so crazy. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno včeraj ob 12:31 Share Objavljeno včeraj ob 12:31 Kaj je fora da je v trailerju stricek najprej normalno narisan pol v gameplayu pa predstavljen s sestimi pixli Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno včeraj ob 12:32 Share Objavljeno včeraj ob 12:32 (urejano) magični kralj reče pred 15 minutami: njegovi so genericni Se povsem strinjam, sam fora je v tem, da je masam najlažje prodati generičnost. Neki na kar si navajen ti je lažje sprejeti, ne glede na to kako neizvirno deluje. Pa Concordovi chari imo niso dolgočasni, ampak nimajo mass appeala. Težko se je poistovetiti z nekimi fatsoti in ženskami s kolvnovskimi make-upi, ne glede na to kolk debel ali brez okusa za style si IRL. včeraj ob 12:33 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno včeraj ob 12:40 Share Objavljeno včeraj ob 12:40 Prepričan sem, da bi tista Street Fighter ekipa, ki je tudi naredila Overwatch like EJSALA Concord dizajn, če bi dobili iste specifikacije. Overwatch dam za primer res lepo narejenih generičnih likov, kjer so že žive in specifične barve prepoznavni znak lika. Da ne govorimo o različnih silhuetah in vibu characterja. Jah imam stotine ur preigranih z Zaryo, lesbo butch s kretenskim Pixar smirkom. Pa mi je en jačih in bolj kul dizajnov, ker so ga dobro speljali. Stavim, da bi Concord ekipa iz istega spec sheeta naredila totalno govno od lika. Speaking of glavni artist, jebi se rofl. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno včeraj ob 12:40 Share Objavljeno včeraj ob 12:40 Kočevc reče pred 7 minutami: ni problem da so debeli, problem je da so slabo zasnovani za to prvo negro je tudi model v videu dobro opisal - iz dizajna ne vidis da je nek spry knife maniac, zgleda kot una vojakinja iz apex da popravis je ne rabis nardit hot (kar je blo vse kar je nardil model), samo zmanjsas gigantski plasc, lase in menjas cevlje prvi land whale je meni cist ok dizajn v igrici, samo je nagnusne barve pa ti mehki robovi na oklepu zgledajo wack - ce bi bla neke normalne barve pa malo bolj "oster" oklep bi blo najs dizajn v videu je pure trash, 100x slabsi kot ingame verzija ok pri zadnjem je problem da je zavaljen ker nima redeeming faktorja dizajn v videu je generic pretty boy mehiko Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno včeraj ob 15:19 Share Objavljeno včeraj ob 15:19 najbrž vemo kaj tole pomeni ane Spoiler knack 3 PS5 Pro launch title 1 2 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno včeraj ob 15:21 Share Objavljeno včeraj ob 15:21 Če ne bojo kazal path traced cyberpunk na prostati bom razočaran. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno včeraj ob 21:06 Share Objavljeno včeraj ob 21:06 Rip narrator iz Under a killing moon. 3 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno danes ob 06:21 Share Objavljeno danes ob 06:21 Če me spomin ne vara je tudi igral v Command and Conquer (3?). Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno danes ob 06:26 Share Objavljeno danes ob 06:26 bitsurugi reče pred 4 minutami: Če me spomin ne vara je tudi igral v Command and Conquer (3?). Ja, v Tiberian Sun je bil. Pravtako v Kotorju. Legenda. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno danes ob 06:46 Share Objavljeno danes ob 06:46 jaz se ga sam iz Conana spomnem Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.