Skoči na vsebino

[PS5] Stellar blade


Priporočeni prispevki

Hernire reče pred 1 uro:

Več dela, slabši kapitalizem

 

Moraš dat folku čimmanj dela, da majo doma voljo in čas kupovat ter igračkat Steller blade

 

Saj Korejci ne delajo za lastno potrošnjo, ampak za izvoz, denar pa šparajo

 

isto je s Japonci, oboji so hrčkarji

Povezava do prispevka

Jaz si ne predstavljam 52 ur, že 40 je več kot dovolj. 52 je faking 10,5 ur na dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + siesta + čas do šihta,....to je 12-13 ur for faking šiht?

VEN DO YU LIV? 7 ur spanja....zase ti ostane 4-5 ur dnevno max?

Povezava do prispevka
Galko reče pred 5 urami:

 

đizs dejansko so vse iste haha

 

pa a se mi samo zdi al so korejski lepotni ideali še bolj hardcore kot belski, kar se tiče teže???

 

 

ne vem če ima ena bejba na fotki več kot 45 kg ffs

Saj nad 45 pa naj bi bile po njihovih standardih debele.

Povezava do prispevka
Ronin.si reče pred 1 uro:

A ta, k igra v stellar blade tudi vodi tole korejsko oddajo?

:D

 

Drugače mi je ta argument, da so Eve delali po RL ženski res neumen za popizdit. A res nihče ne opazi, da tale RL model nima enake postave kakor lik v igri?

A je folk res tolk nerazgledan, da ne ve, da kljub skeniraju RL ženske, lahko kasneje 3d artisti spreminjajo proporce, da so bolj stilizirani in še dodatno olepšani?

Pa ne da zagovarjam ta witch-hunt, ker je prizadet v 3 pm, sam ffs dejmo uporabljati argumente, ki pijejo vodo, ne pa to bedarijo, ki jo lahko demantira vsak, ki ima funkcionalne oči.

 

Buzzkill reče pred 1 uro:

my girl Tachy - dejansko zvezdo igre.

Word.

ke_kit reče Dne, 30. 3. 2024 at 20:19:

Aja, pozabil omeniti zelo pomembno stvar.

 

Tachy >>>>>>>>>>>> Eve07.

 

lep lp

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 28 minutami:

Drugače mi je ta argument, da so Eve delali po RL ženski res neumen za popizdit. A res nihče ne opazi, da tale RL model nima enake postave kakor lik v igri?


Tudi ženske v drugih igrah so delali po pravih osebah, pa so jih pol stilizirali. Edino v tem primeru so slider dali do konca v nerealistično hot, dočim so recimo za MJ v Spidiju (in miljon drugih kere vsakič referiram) tudi vzeli RL žensko in jo še dodatno pogrdili, ker razlogi. 

Tako da imo se tle ne gre za to, da se nekdo pretvarja da je Eve v igri karbonska kopija igralke, ampak to, da so vzeli super hot bejbo za igro. Po mojem. Težko je slediti twitter retardacijam, ugibam. 

Zato tudi da "kulturna vojna" zdej, ne gre se za stilizacijo, ampak za casting. Chad Korejc/Japonc dajajo v igre mega hot 10tke,  virgin zahodnjak pa šuge. Čemu to? 

Povezava do prispevka

Kot sem zadnjič napisal, moje (naivno) mnenje je, da s tem iskanjem grdega realizma skušajo narediti protagoniste in igre bolj odrasle in ne tako junaško stilizirane.

Ampak na koncu dneva naj bi bila vedno fora v profitu, tko da mogoče samo hočejo panderati grdim gamerjem? :D

 

Ne vem, meni se to zdi skregano z mojo notranjo (kmečka pamet) logiko, ker so zame igre vedno predstavljale nek eskapizem od realnosti. Lepi junaki so vedno bili standard, ki ga sedaj, iz meni ne točno poznanega razloga, skušajo obrniti na glavo.

Podobno kakor vsi pop filmi, ki niso v žanru socialnega realizma.

Igra kot je SB naravnost kliče po taki stilizirani karakterizaciji in tole rantanje folka mi je res fuknjeno.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 minutama:

Ampak na koncu dneva naj bi bila vedno fora v profitu, tko da mogoče samo hočejo panderati grdim gamerjem? :D


Temu ne verjamem. Nikjer ni enega indica ne dokaza, da GRDI PROTAGONISTI prinesejo več denarja. 
Lepi modeli prinesejo več kot grdi. Lepi igralci, lepi pevci, lepi ljudje bojo statistično boljše prošli na sodišču pred poroto. Estetska privlačnost je rl cheatkode v vsakem aspektu življenja, še posebaj v entertainmentu. 

In pol imamo igre. In ne igre in general, ampak specifično igre velikih zahodnih firm, katerim svetujejo DEI firme, ki namerno insertajo grde like. Včasih (MJ), so to self-inserti piscev. To je specifična niša entertainmenta, ki aktivno pogrjuje ženske (skoraj vedno samo ženske) protagonistke in like. Ni to zdej industry wide pojav, kjer so neki researcherji skapirali, da grde žene prodajajo stvari bolj kot lepe. 

Zato ne verjamem, da je tle kak drug razlog kot ideološki, in samo blejanje "but muh free market" mi ne pomeni nič, ker ni indicov, da bi grdi lik pozitivno vplival na prodajo biločesa. Grde ženske so salty ker mamo moški radi lepe ženske in pol v svoji frustri vničujejo igrce. Sovražijo bele moške in lepe ženske, dokaz: zahodne AAA igre zadnjih 5 let. 
 

Povezava do prispevka

Se 100% strinjam. Nisem dovolj pameten, da bi razumel kaj točno se gre ta folk.

Pri sebi upam, da moja ideja o odraščanju medija videoiger drži, sam to je samo wishful thinking.

 

Men se ta argument, da gre za sovraštvo do lepih žensk in belih moških, zdi res preveč fuknjen, da bi ga lahko jemal resno. Tako razmišljajo jebeni otrici v vrtcu, ne pa odrasel folk, wtf. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Vse lepo in prav, sam ta tip ima tudi svojo agendo, ki je čisto na nasprotnem polu od teh, ki jih napada.

image.png?ex=6627806d&is=66150b6d&hm=e82bb15f1192b3ca3e1e60b91816f4112e6c6f626b6f6c9e1157a4a581b3f56c&

Raje ne zaupam ne enim ne drugim. :D

 

Pa tudi, kaj imajo community managerji z vplivom na razvoj samih iger/filmov? A niso oni zadolženi samo za PR? Al delujejo kot neki svetovalci devom?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Community manager ni lone ranger, ki meče svoje tejke milijonom ljudi na svojo roko in multimilijardno mednarodno založbo boli kurac za to. Jaz ti že ves čas govorim, da to delajo ODKRITO, da ni to nek shady conspiracy nastal v NY jew tunnelsih, ampak overt bendanje vsega kar je nardilo igre dobro. 

Če Blizzard/Ubi/Bungie community/PR manager napiše ločilo, ki ni corpo approved bo letel. Dokler pa lahko piše take kot so gor, lahko brez problema assumamo, da je to v syncu z ideologijo firme za katero dela. 

 

Povezava do prispevka

Meni je kisla, ker se zakriva en večji problem

 

IGRICE so fikcija. Ko na ekran uleti japonska karikirana bejba z gigaoprsjem, je pač normalni populaciji jasno, da gre za fikcijo, da je karikirana in da resnične ženske ne bodo takšne. Verjamem, da se najdejo moški, ki tega nočejo sprejet in hočejo imet anime-like žensko tudi v živo. Dobro, lahko jo iščejo, ampak v 99,9 % bodo pač spali z anime lutko ali pa spremenili kriterije. Neki wirdoti so vedno obstajali in jih pomoje ne bomo eliminirali. Če pa bomo v določenem momentu ugotovili, da vse več oziroma preveč moških hoče žensko iz risanke, pa bomo znova premislili pozicijo in ukrepali

 

Medtem ko influenserji, youtuberji, reality TV že zdaj prodaja prednastavljeno, karikirano ali izumetničeno vsebino kot REALNO. Tako da meni je to dosti bolj problematično. Ženske influenserke kažejo predelane fotke in jih predstavljajo kot realne, da sjebejo mlade punce, ki želijo bit take, ampak imajo normalne poteze odraščajočih punc. Imajo akne, sjebano kožo, dlake ... Zadnjič je ena skupina influenserk pri sosedu na vikendu, ki oddaja flet, neki počitnikovala. Jaz itak nisem vedel, da so influenserke, mi je povedala žena in mi jih pokazala na IG-ju. Na fotkah 100 % brez kožnih težav, v živo brez pudra ženska imela anihilirano kožo od starih aken. Moški influenserji prodajajo neke zgodbe o high energy life stylu, kjer moraš vsak dan najmanj se kopat v džakuziju in kupit kripto, da je dan dobro izkoriščen, pa tudi moški influenserji imajo čisto pofiksano telo na fotkah. Reality TV pa prodaja dejting showe, vse vnaprej zrežirane in zmanipulirane od producentov kot neke ljubezenske zgodbe fak no. Meni gre že to na živce, da zdaj neki zvezdniki hočejo bit na Twitterju in IG-ju in se kazat svojim fanom. Najboljš mi je bilo, ko je bil zvezdnik res neka oddaljena figura, skoraj kot nekaj iz drugega sveta, ne pa da ga sledim na instiču in gledam njegove fotke v oversized hollywoodskih vilah. 

 

Meni je to veliko bolj problematično kot pa karikirana anime bejba. Fikcija se prodaja kot fikcija. Lepi tipi, grde ženske, vesoljci in stormfront vikingi, it's fikcija. Tudi grda MJ in debela Aloy me ne motita, ker med igranjem tega zgleda ne opazim (ker sicer valda kot vsi raje gledam ljudi, ki so mi bolj privlačni). Neki pa je fikcijo prodajat kot realnost influencerja 

 

Povezava do prispevka

@Hernire na socialnih omrežjih je res vse fake. Imaš tudi ta trend ko da ženska gor sliko kjer ni perfektna in piše kao body positivity a izgleda vseeno boljše kot 99% žensk. Potem pa je kao to women empowerment da kaže svojo rit na IG. Ne vem zakaj ampak v res veliki večini primerov ko se za neko fake pozitivnost ki je ubistvu neka propaganda, so vedno v igri ženske. Isto za te res dumb takes v gamingu. Večinoma vidim samo ženske.

Povezava do prispevka

Če bi grde ženske palile gaymersko publiko, ne bi 9.9/10 twitch hoes furalo dekolteje, šminko in big titty doll look. Ta influenserski look dela in prodaja, od pamtiveka je tista jamska dekla s simetričnim obrazom in velkimi joškami dobila več oreščkov kot Mary Jane.

Dodal bi še to, da tako kot je anoreksični ideal neke suhcane modelke škodil generacijam deklet, ki so se stradale in trpele za izgled, ki straight moškim itak ni glih top, je ta "healthy at all sizes" še večji strup. Ni zdravja v obesityu jebote wtf, tko kot ni v anoreksiji. 
 

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 8 minutami:

Ne vem zakaj ampak v res veliki večini primerov ko se za neko fake pozitivnost ki je ubistvu neka propaganda, so vedno v igri ženske. 

Pomoje je bilo tako na začetku, zdaj pa tudi moški influenserji konkretno razvaljivajo. High energy, testič, 6-packi v petem razredu, ponzi, kripto, gambling etc. 

Povezava do prispevka

Če mi gre pa še kdo bolj na kurac od wokerjev, rasistov, seksistov in fobov, so to Andrew Tate kloni. Men going their own way (upam da čez prepad v posebej goreči prometni nesreči), blackpillci, inceli, forever aloni in vse ostale oblike žrtev. Man the fuck up, nič vam niso ženske krive, ne migranti, ne komunisti (ok, oni mogoče malo). 

Tako kot uboge deklice padajo na tiktokerske debiluše, fantje padajo na te Tate, ki jim "govorijo resnice". GTFO, preberi knjigo, pejt si ga zdrkat in mrš ven težit pičkam. Smash that like button and subscribe, it means a lot. 

  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...