Denis Objavljeno 1. maj 2024 Share Objavljeno 1. maj 2024 Na pobudo @Ethan odpiram temo, kjer se najavlja naslednje game pass igre. Igre v prvi polovici maja: Available Today Have A Nice Death (Cloud, Console, and PC) May 2 Tomb Raider: Definitive Edition (Cloud, Console, and PC) May 7 Kona II: Brume (Cloud, Console, and PC) May 9 Little Kitty, Big City (Cloud, Console, and PC) Available on day one with Game Pass! May 14 Brothers: A Tale of Two Sons (Cloud, Console, and PC) 5 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 1. maj 2024 Share Objavljeno 1. maj 2024 Brothers brutalno nice igra, sam sem bil kar mal sad na koncu vsega skupaj. Trenutno pa iz gamepass ponudbe poskušam 100% naredit brotato, sam se mi je zataknil na samem koncu in sem prav sfrustriran nad celo zadevo. Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 4. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 4. maj 2024 (Rumor) Konec maja baje dobimo Lords of the Fallen. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 4. maj 2024 Share Objavljeno 4. maj 2024 A bi lahko kdo naredil v OP tako za noobe en tutorial, kako imeti v Sloveniji Game pass? Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. maj 2024 Share Objavljeno 5. maj 2024 My way: 1. Kupis 3 leta narocnine na gamepass core (jaz kupim na cdkeys), 2. Na xbox storu kupim 1 mesec ultimate narocnine, ki potem ob aktivaciji pretvori core narocnino v ultimate v razmerju 3:2. Za kake cenejse variante bo pa razlozil folk, ki fura turske accounte 😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 5. maj 2024 Share Objavljeno 5. maj 2024 PC GamePass je sicer tudi uradno na voljo v SI. Za Xbox pa rabiš account v regiji, kjer je uradna podpora, npr. US (regijo se da menjati mislim da cca vsakih 6 mesecev). Kar je @Kastor zapisal je verjetno eden bolj ugodnih načinov je pa ponavadi potrebno tudi pazit kakšne key-e kupiš (regija), ker nato potrebuješ VPN povezavo, da jih lahko redeemaš. Vsaj jaz imam take izkušnje. Sicer pa sem ravno zasledil tudi tole: https://hop.si/2024/05/02/xbox-naj-bi-v-sledecih-treh-mesecih-tudi-uradno-prisel-v-slovenijo/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 5. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 5. maj 2024 (urejano) Fingers crossed da res pride v slo. Pol bi se dalo tudi rewardse delat za free game pass. Edit : lol Navedek Microsoft ima za 9. junij napovedano predstavitev Xbox Games Showcase in čisto možno je, da Phil stopi na oder, oblečen v majico s slovenskim logotipom in napove selitev Xboxovih storitev v naše konce. 5. maj 2024 uredilo bitje Denis 2 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 14. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 14. maj 2024 Druga polovica maja: May 15 Chants of Sennaar (Cloud, Console, and PC) May 16 EA Sports NHL 24 (Cloud) EA Play Immortals of Aveum (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) EA Play May 21 Senua’s Saga: Hellblade II (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Available on day one with Game Pass! May 23 Galacticare (Cloud, PC, Xbox Series X|S) Available on day one with Game Pass! Hauntii (Cloud, Console, and PC) Available on day one with Game Pass! May 28 Moving Out 2 (Cloud, Console, and PC) May 30 Humanity (Cloud, Console, and PC) Lords of the Fallen (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) June 4 Firework (PC) Rolling Hills (Cloud, Console, and PC) Available on day one with Game Pass! 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Chants of Sennaar, nice. Fouš. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. maj 2024 Share Objavljeno 14. maj 2024 Senua’s Saga: Hellblade II, nice Fouš 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 15. maj 2024 Share Objavljeno 15. maj 2024 kid666 reče pred 13 urami: Senua’s Saga: Hellblade II, nice Fouš V jeseni bodo pa studio zaprli. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 16. maj 2024 Share Objavljeno 16. maj 2024 kid666 reče Dne, 14. 5. 2024 at 19:30: Senua’s Saga: Hellblade II, nice Fouš Uf morm 1-ko prvo dokoncat da lahk direkt 2-ko nadaljujem pol Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 https://www.eurogamer.net/senuas-saga-hellblade-2-review Ne zgleda slabo. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 81 na metacritic ni baš obetavno + dolžina bojda 5-6 ur od tega skor 2 ure sekvenc. Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Ja ma sej a ni bil to cel point Hellblade? walking simulator ki je baje ful dober narjen Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Ja to ze, ampak enka je bila kakih 8-9 ur vsaj Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 To je 1h na leto razvoja? Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Gatsu reče pred 3 urami: 81 na metacritic ni baš obetavno + dolžina bojda 5-6 ur od tega skor 2 ure sekvenc. s tem da kar dosti opisovalcev, ki so čislali prvi del, drugega dobesedno raztrga. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 piratska pa mir. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Meni že prvi del ni potegnil, razumem zakaj hype in vse, sam gameplay mi je bil pa lesen do jaja. Tko res špil, ki če ne bi bil ta tematika imo jedva 60% na meta. Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Sem preigral skozi prvi odsek (do "bossa"), pa popolnoma razumem zakaj je nekdo napisal da ga je po 15 minutah minil Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Ronin.si reče pred 5 urami: To je 1h na leto razvoja? Raje to kot chatGPT generirane time wasterje Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 24. maj 2024 Share Objavljeno 24. maj 2024 A je imel kdo avstrijski/nemški account in je popizdil, ker so stari špili v nemščini? Jaz bi rad to rešil, sam ne vem, če bo zadosti sam menjava regije. Je pa res, da je igranje fallout new vegas v nemščini, taka posebna zgodba, ki jo bom lahko pripovedoval nečakom Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Če kdo rabi tri mesece PC Game Pass naj javi na ZS. Prvi pride, prvi melje. Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 GeForce Rewards: Get PC Game Pass Free For 3 Months, Starting June 4th | GeForce News | NVIDIA 1 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 6. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 6. junij 2024 Available today Octopath Traveler (Cloud, console, and PC) Octopath Traveler II (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) June 12 Depersonalization (Windows) (PC) June 13 Isonzo (Cloud, console, and PC) The Callisto Protocol (Cloud, console, and PC) June 18 Still Wakes The Deep (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Available on day one with Game Pass! 3 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 9. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 9. junij 2024 Day one with Game Pass 2024/25/XX - Age of Mythology: Retold - Avowed - Call of Duty: Black Ops 6 - Doom: The Dark Ages - Fable - Gears of War: E-Day - Indiana Jones and the Great Circle - Microsoft Flight Simulator 2024 - South of Midnight - Atomfall - Clair Obscur: Expedition 33 - Flintlock: The Siege of Dawn - Mixtape: Nothing But the Hits - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Winter Burrow - Wuchang: Fallen Feathers Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 10. junij 2024 Share Objavljeno 10. junij 2024 Octopath traveler 2 woo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.