Hernire Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Ko sem bil star 10 let, sem si želel nosit kakšne hude kose oblačil z gaming motivi, pač za street cred (aka dobit plesko na hodniku šole) Ampak jih v trgovinah na Ptuju praktično ni bilo, drugega pa nisem poznal Ko sem bil star 16, se je par majc našlo, ampak samo za trashy igrice in povrhu vsega še nisem imel denarja Evo, zdaj imam denar i kartico, da lahko naročujem iz tujine in me je prav prijelo, da bi si nabavil par hudih kosov, pač s temi fav. motivi a la majca z motivi iz From Software igric, gate z The Witness puzlo, take stvari Kje se kupuje te reči, pa če imate kakšne favoritne kose gaming fashiona itd., pa če imate kakšne dobre majce z motivi iz Bloodborne, please do post 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 jaz sem v reserved kupil playstation hoodie in mi je hud Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Reserved ma dostkrat kej fajnega. Tu pa tam kej kupim preko Redbubble, samo zna bit poštnina draga. Na Japonskem (Tokyo) trgovina Torch Torch, ki je imela tudi dosti FromSoft robe (takrat še nisem igral souls igric) Moram it malo čez omaro, sploh ne vem kaj imava vse. Moji sem kupil Loader Bot majico iz Tales from the Borderlands, oba imava Witcher majice, Sonic majico mam tud Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 V gamestopu je bilo, sam je propadl. Drgac pa odvisn od tega kaj pride na netflix, mas v raznih h&m in newyorkerjih stuff k se ga tist moment hypa. Ce pa isces kej specificnega pa najds ful robe na amazonu Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Jaz sem hotel na gimnaziji tam pri ene 17ih furat tak imidž, kot ga ima Ein v Dead or alive 2, ker mi je bil res cool moški Imel sem hlače, bel pas, mrežasto majico (brez zajebancije) in pustil sem si tako dolgo čupo; škornjev in plašča pa ne. Ko sem pol vse skupi fuknil v en imidž, sem seveda izgledal ko največi peder na šoli. Tko da nisem šel tak ne h pouku ne zvečer ven, edin na enem RDju sem fural mrežasto majico Imam pa od gaming related robe en carski Akuma hoodie z njegovim "ten" kanjijem čez cel hrbet in tshirt z zangiefom ter srpom in kladivom Od Armored core imam 3 tshirte, enega od Walterja ki mi je najljubši, enega od Ravena in enega od Rustyja. To je pa mislim da to. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Z R2 si lahk spremenil obleko od eina, imo bi bolj carski izpadel v belem kimonu Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 valda Ezio coat/cloak al pa vsaj programmer socks Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Za RD sem dobil custom print majce s simbolom iz Planescape: Torment, te nosim ker živ kurac ne ve kaj pomenijo, nobenga teksta, samo simbol. Kup sponzorskega WoW mercha sem podaril Karitasu, tko da če kdo vidi roma z Lich King hoodijem in Burning Crusade t-shirti, bo to to. 3 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 (urejano) To robo kupiš direkt v založnikovih trgovinah, ta je edina true. BioWare je imel ravno neke akcije.. https://gear.bioware.com/ 18. junij 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 samo če so njihovi dizajni zanič, potem ne boš nakupoval pri založnikovih trgovinah Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Original N7 hoodie mi je zgledal kul. Mal škoda, da si ga nisem kupu ko je bil na voljo, but eh. Navedek Povezava do prispevka
stari Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Pred leti, ko je bila Asscreed manija v polnem tokokrogu, sem nabavil "proper" hoodie, ki bi naj bil podoben Desmondovemu. Seveda nisem preveril, da so vrli krojači in prodajalci iz neke no-name kitajske fabrike. Dobo sem navaden in dve številk premajhen hoodie. Valda sem se s prve fukno po štengah direkt v kup sena na dnu! 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Ena je iz Gintame, kjer referira Dragon Quest, Zelda, Sonic, Witcher, Doom Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 za fitnes furam path of exile majce Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 (urejano) Dejansko sem iskal in se vedno bi verjetno kupil plasc iz Deus Ex Mankind Divided Samo ne zaradi igre ampak, ker bi mi dvignil karizmo za 15 19. junij 2024 uredilo bitje planetarium Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 k smo že lih pri gaming fashion Malenia 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 20. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 20. junij 2024 Dobra ideja, lahko lepimo tudi kakšne like, ki so nam imeli carski imidž Meni pa je v osnovni šoli/prvem letniku srednje mega dogajal Dante iz DMC 3, pač deloval mi je tak mega car s to frizuro in jacketom 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 prvi ki mi pade na pamet je tale simpl, but iconic look 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 simpl but iconic look za sm3tanovce je tale tale pa za kekita 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 Jest sem to kupil enkrat ne vem kje... Pol k sta vidla dva forumaša, kako mi sede sta jo ona dva tud nabavla, sam da je bla na njima res smešna... btw... je pa to bila daaaaleč najslabša majica quality wise kar sem jih kadarkoli kupil. Aja pa eno so mi z Jokerja poslali GTA, ampak se nikjer ni vidlo da je gaming, samo črna pa nek gang fist je pisalo gor. Pa je bila res dobra, dober quality. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 20. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 20. junij 2024 Jaz sem tudi na neki Joker nagradni igri zadel Rome: Total War 2 majco, ampak je bila neka prednastavljena velikost, ki mi je bila prevelika, tako da sem jo nekaj časa za pižamo poleti uporabljal, ker je bila res tak dober, prepusten quality, ful se je dobro spalo v njej Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 atomic reče pred 28 minutami: Jest sem to kupil enkrat ne vem kje... Pol k sta vidla dva forumaša, kako mi sede sta jo ona dva tud nabavla, sam da je bla na njima res smešna... btw... je pa to bila daaaaleč najslabša majica quality wise kar sem jih kadarkoli kupil. Aja pa eno so mi z Jokerja poslali GTA, ampak se nikjer ni vidlo da je gaming, samo črna pa nek gang fist je pisalo gor. Pa je bila res dobra, dober quality. heheheheh jaz imam tud to!!! 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 atomic reče pred 34 minutami: Jest sem to kupil enkrat ne vem kje... Pol k sta vidla dva forumaša, kako mi sede sta jo ona dva tud nabavla, sam da je bla na njima res smešna... btw... je pa to bila daaaaleč najslabša majica quality wise kar sem jih kadarkoli kupil. Aja pa eno so mi z Jokerja poslali GTA, ampak se nikjer ni vidlo da je gaming, samo črna pa nek gang fist je pisalo gor. Pa je bila res dobra, dober quality. Tole bi na meni izgledalo kot lok mavrice. Bo treba nabaviti. 2 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 jaz to furam, ki sicer ni gamerska ampak vzbuja zanimive reakcije folka najprej "my man" pogled, pol pa se enkrat prebere in "wtf?" enkrat sm se neki setal po mestu in pride nasprot en par in tip cel vesel mi je ze skor cestital, pol ga je pa zenska nazaj potegnla in ko sta sla mimo mene sm slisal da mu je rekla "that's a web page for programmers" 6 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 ampak a si mel tud ustrezne štumfe? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 in pa predvsem ustrezno programersko obuvalo?? 2 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 (urejano) Men najljubša je tale, sem jo mel ravno danes. Dobil sem jo pa od Cikaća se mi zdi al pa od Janeza (CSC oz. Trgovina Hobit) ob izidu igre... To bo cca 26let uporabe 21. junij 2024 uredilo bitje Bessie 2 3 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 fitness majca Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 25. junij 2024 Share Objavljeno 25. junij 2024 uniqlo ma redno gaming majce/puloverje. Na zadnje so mel Metal Gear Solid collection. K ni bil slab, sem vzel eno majco. Zdej majo Zeloda, FF, Konami etc.. https://www.uniqlo.com/de/de/herren/mehr-entdecken/ut-kollektion-originelle-prints Pa se quality je pac uniqlo quality, par razredov nad vsemi. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.