Skoči na vsebino

[straight] Gaming fashion

Priporočeni prispevki

Ko sem bil star 10 let, sem si želel nosit kakšne hude kose oblačil z gaming motivi, pač za street cred (aka dobit plesko na hodniku šole)

Ampak jih v trgovinah na Ptuju praktično ni bilo, drugega pa nisem poznal

Ko sem bil star 16, se je par majc našlo, ampak samo za trashy igrice in povrhu vsega še nisem imel denarja

Evo, zdaj imam denar i kartico, da lahko naročujem iz tujine in me je prav prijelo, da bi si nabavil par hudih kosov, pač s temi fav. motivi a la majca z motivi iz From Software igric, gate z The Witness puzlo, take stvari

Kje se kupuje te reči, pa če imate kakšne favoritne kose gaming fashiona itd., pa če imate kakšne dobre majce z motivi iz Bloodborne, please do post 

Povezava do prispevka

Reserved ma dostkrat kej fajnega. Tu pa tam kej kupim preko Redbubble, samo zna bit poštnina draga.

Na Japonskem (Tokyo) trgovina Torch Torch, ki je imela tudi dosti FromSoft robe (takrat še nisem igral souls igric)

Moram it malo čez omaro, sploh ne vem kaj imava vse. Moji sem kupil Loader Bot majico iz Tales from the Borderlands, oba imava Witcher majice, Sonic majico mam tud

Povezava do prispevka

Jaz sem hotel na gimnaziji tam pri ene 17ih furat tak imidž, kot ga ima Ein v Dead or alive 2, ker mi je bil res cool moški

DOA2Ein2.jpg

Imel sem hlače, bel pas, mrežasto majico (brez zajebancije) in pustil sem si tako dolgo čupo; škornjev in plašča pa ne. Ko sem pol vse skupi fuknil v en imidž, sem seveda izgledal ko največi peder na šoli. Tko da nisem šel tak ne h pouku ne zvečer ven, edin na enem RDju sem fural mrežasto majico :D

Imam pa od gaming related robe en carski Akuma hoodie z njegovim "ten" kanjijem čez cel hrbet in tshirt z zangiefom ter srpom in kladivom :D Od Armored core imam 3 tshirte, enega od Walterja ki mi je najljubši, enega od Ravena in enega od Rustyja. To je pa mislim da to.

• Na jagodo +1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Za RD sem dobil custom print majce s simbolom iz Planescape: Torment, te nosim ker živ kurac ne ve kaj pomenijo, nobenga teksta, samo simbol.

Kup sponzorskega WoW mercha sem podaril Karitasu, tko da če kdo vidi roma z Lich King hoodijem in Burning Crusade t-shirti, bo to to. 

Povezava do prispevka

Pred leti, ko je bila Asscreed manija v polnem tokokrogu, sem nabavil "proper" hoodie, ki bi naj bil podoben Desmondovemu. Seveda nisem preveril, da so vrli krojači in prodajalci iz neke no-name kitajske fabrike. Dobo sem navaden in dve številk premajhen hoodie. Valda sem se s prve fukno po štengah direkt v kup sena na dnu!

Povezava do prispevka

Jest sem to kupil enkrat ne vem kje...

image.png.72f0ab0e82e88d9b2b58f8ed043cefc6.png

Pol k sta vidla dva forumaša, kako mi sede sta jo ona dva tud nabavla, sam da je bla na njima res smešna...

btw... je pa to bila daaaaleč najslabša majica quality wise kar sem jih kadarkoli kupil.

Aja pa eno so mi z Jokerja poslali GTA, ampak se nikjer ni vidlo da je gaming, samo črna pa nek gang fist je pisalo gor. Pa je bila res dobra, dober quality.

Povezava do prispevka

Jaz sem tudi na neki Joker nagradni igri zadel Rome: Total War 2 majco, ampak je bila neka prednastavljena velikost, ki mi je bila prevelika, tako da sem jo nekaj časa za pižamo poleti uporabljal, ker je bila res tak dober, prepusten quality, ful se je dobro spalo v njej :D 

Povezava do prispevka
atomic reče pred 28 minutami:

Pol k sta vidla dva forumaša, kako mi sede sta jo ona dva tud nabavla, sam da je bla na njima res smešna...

btw... je pa to bila daaaaleč najslabša majica quality wise kar sem jih kadarkoli kupil.

Aja pa eno so mi z Jokerja poslali GTA, ampak se nikjer ni vidlo da je gaming, samo črna pa nek gang fist je pisalo gor. Pa je bila res dobra, dober quality.

heheheheh jaz imam tud to!!! :D

Povezava do prispevka
atomic reče pred 34 minutami:

Tole bi na meni izgledalo kot lok mavrice. Bo treba nabaviti.

Povezava do prispevka

jaz to furam, ki sicer ni gamerska ampak vzbuja zanimive reakcije folka

najprej "my man" pogled, pol pa se enkrat prebere in "wtf?"

image.png.006f526d5a0da2ee2582a4fd8115cbd4.png

enkrat sm se neki setal po mestu in pride nasprot en par in tip cel vesel mi je ze skor cestital, pol ga je pa zenska nazaj potegnla in ko sta sla mimo mene sm slisal da mu je rekla "that's a web page for programmers"

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...