Vučko3 Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Level design tipicen za vse linearne akcijade. To je to. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Pc review. Incredible game + problemi. Bogve kak bo to delalo na ps5 je conclusion. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 God dayum! Kinez ga hara. Reporti folka o ps5 performance modu so pa deljeni, eni pravijo da je fuzzy, blurry z framedropi in slabse od FF16, drugi pa da jim je ok. DF, kje ste!? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Tisti, ki jim je kar ok, so verjetno tak tip človeka kot sem jaz. Jaz sem za cel kup iger tukaj rekel, da so mi zelo kul in ne opazim nič slabega medtem, ko ste vi konkretno popljuvali performance. Ne vem zdaj z glave, je pa blo kar precej tega. Mogoče edino ER PS5 verzijo, ki je meni bla super, vas pa je kar nekaj reklo, da je edino PS4 verzija way to go. Pri več drugih je blo še bolj očitno ko sem jaz igral quality mode, večina ljudi tukaj pa performance... Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Kokr sem spremljal reddit odzive (niso najbolj zanesljivi, ampak je kar je) folk pravi, da teče ... v redu. Tako da nekega hudega straha ne zaznam. Sicer pa naj poroča BB82, ki jo je kupil. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) 81 bosses fuck me. Bo najprej padel ER DLC, ni šans da se mi tole da. @Galko ocena je še vedno 82, priznam poraz, čestitke. Za nagrado dobiš developers edicijo Wukonga, kjer lah daš opico v ženski skin (type2) edit: še mal pade ocena pa bo wukong mel več bossov kot pa metacritic score 20. avgust 2024 uredilo bitje kemik 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 zgleda je kr hyped game Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Zgleda da anti woke prinasa velik dnarja - upanje da se woke trannyem poleg tica odreze tudi zaposlitev v gaming industriji 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Ma se pozna tudi obdobje suše. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 A jaz to vidim partikovlje na ekranu in 60fps smoothness? Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Kočevc reče pred 17 minutami: Zgleda da anti woke prinasa velik dnarja - upanje da se woke trannyem poleg tica odreze tudi zaposlitev v gaming industriji Se mi ne zdi, da bi antiwoke carryjal popularnost 2 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 @Buzzkill kje boš ti igral PC ali Ps5? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) Hernire reče pred 10 minutami: Se mi ne zdi, da bi antiwoke carryjal popularnost Meni tudi ne. Imel si hit-piece, češ da so seksisti na delovnem mestu ali nekaj. Pol je bila tista čudna fejk-semifejk drama glede SBI in kako jih je studio odjebal al neki. Wukong je bil dost ignoran s strani obeh razen par journotov, ker tbh saj a smo sploh vedli kaj bo s to igro? Šansa da bo to vaporware tech demo je bla tolk velka, kot da bo AAA banger lol - še lani. Current dramalama je to, da naj bi Wukongovci dali navodila, da naj se ne nabija o politiki in covidu v opisu igrce, ampak to je tudi preveč baje, how dare they da se opisuje igra, ne pa država kjer je bila narejena lol. Woke - antiwoke vojna se je bolj dogajala v sferi First Descendant, ki ima hude pičke in mišičnjake vs Concord ali kaj so bla tista skropucala z debelimi lezbami. Pa The Acolyte je bil mega bait tudi, tista Star Wars serija, ki je retconala vso zgodovino in lore Jedijev in Forca in bla danes skenslana. Sam so rasisti in bigoti krivi baje. 20. avgust 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 bitsurugi reče Pravkar: @Buzzkill kje boš ti igral PC ali Ps5? PS5 itak. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Buzzkill reče Pravkar: PS5 itak. Super, kar poročaj vtise. Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Holly sh1t! Sicer vidim, da ste to že opazili, ampak vseeno, na steamu je ta trenutek v igri kar 1.427.731 igralcev ! Za single player špil je to konkreten rekord. Drugi je Cyberpunk 2077, ki je imel največ 1.054.388 igrlacev hkrati, tretji pa Elden Ring z 953.426 igralci. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Kitajska dela svoje Se da kje vidt primerjavo z ostalimi spili po demografiji? Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 China numba wan! Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 kemik reče pred 1 uro: 81 bosses fuck me. Bo najprej padel ER DLC, ni šans da se mi tole da. @Galko ocena je še vedno 82, priznam poraz, čestitke. Za nagrado dobiš developers edicijo Wukonga, kjer lah daš opico v ženski skin (type2) edit: še mal pade ocena pa bo wukong mel več bossov kot pa metacritic score 80+ ocene so še vedno dobri in kvalitetni špili. Al je moderno ocenjevanje prišlo tako daleč, da je od 90 naprej samo odličen špil ostalo pa vse fuč in razočaranje. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Tijuana reče pred 8 minutami: 80+ ocene so še vedno dobri in kvalitetni špili. Al je moderno ocenjevanje prišlo tako daleč, da je od 90 naprej samo odličen špil ostalo pa vse fuč in razočaranje. Ne vem kje to piše v mojem postu. Je pa jasno da je okol 90 že skoraj must play, okoli 80 se pa malo bolj pozanimaš kaj so minusi igrice in kok ti to odgovarja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Tijuana reče pred 8 minutami: 80+ ocene so še vedno dobri in kvalitetni špili. Al je moderno ocenjevanje prišlo tako daleč, da je od 90 naprej samo odličen špil ostalo pa vse fuč in razočaranje. ne ne, midva s kemikom imava osebni fevd, kjer je v igri kar precejšen znesek denarja, parcela v LJ in čast moje ženske. Ne bom šel v detajle, ampak so bile resne scene, tudi večkrat so bili odvetniki zraven. v osnovi je pa on napovedal da bo metascore igrice 84, jaz pa 82. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Ajaaaa. My bad. Se opravičujem Sem se zj spomnil ja, da je vojna glede prave napovedi ocene. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Zafukal sem in kliknil BUY. Zvecer me lahko dve stvari razocarata, novi Alien film in tale kinez. pray for me 1 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Film je dobil kar nekaj pohval od folka, ki so ga šli gledat. Špil pa po dosedaj videnem kar ok, če ne greš s pričakovanji, da je to nov God of War boš kar užival. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 First impressions samo za vas oz za bitsurugija.. Tutorial sem naredil in zdaj igram prvi level v nekem gozdu Tece normalno, ne steka nic. Grafika je kar je na ps5, testure in resolucija pac. Sem vidu ze slabse, ff7re in ff16.. na preformance mode. Imas se quality in balanced, mislim da je 30 45 60. V mejah normale se mi zdi. Edina posebnost ne izi graficni glich, 1 sekundni. Mislim, da performance ne bo nek velik problem. Pa malo prevec oversharp je za moje okuse. Ampak kot sem reku, za ps5, razen ce ni neka ekskluziva, ki jo spimpajo zaprav, nimas za pricakovat vec. Level design je ko nek poenostavljen NiOH 2, ne vem tako se mi zdi prvi level. Ko nek NiOH 2 wannabe bloodborne poenostavljen CutscenI so okej. Mali mobici so v izi. Minibossi in bosi sklepam, da so zajebani, ker prvi miniboss me je porejpal 2x predvsem ker zbijejo dosti hpja in nimas dosti za se healat, tudi mobici zbijejo dosti, ma te ne zadanejo tolko, vsaj tej na zacetku. Fajtanje se mi zdi tko, hitro in ok sam tko malo je floaty, ni tako precizno. Camera mi je malo cunda, ce je vec nasprotnikov, tako da sem si vklopil auto lock on in auto target in izgleda malo boljse. Drugace pa leveliras skill tree in celo neke obleke in ringe lahko equipas TLDR Performanc pomoje ne bo velik problem Bossi izgledajo iziv Ostalo pa ne vem, me ne preprica se, morem vec igrat. 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 1 uro: Current dramalama je to, da naj bi Wukongovci dali navodila, da naj se ne nabija o politiki in covidu v opisu igrce, ampak to je tudi preveč baje, how dare they da se opisuje igra, ne pa država kjer je bila narejena lol. Nima veze opisi, v terms and conditions so dali, da ne smeš streamat špila, kjer bi poleg kurcal ChinaNumbaWon, širil feministično propagando ali pa govoril o Covidu Sploh ne vem kok velka šansa je bla da bi kak streamer o temu govoru, ampak ok 20. avgust 2024 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Weraziel reče pred 4 minutami: Nima veze opisi, v terms and conditions so dali, da ne smeš streamat špila, kjer bi poleg kurcal ChinaNumbaWon, širil feministično propagando ali pa govoril o Covidu Sploh ne vem kok velka šansa je bla da bi kak streamer o temu govoru, ampak ok Content creatorjem (ne opisovalcem, true), so prav poslali email s pogoji, če so dobili key. Ne vem pa sicer kaj pomeni feminist propaganda. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 20. avgust 2024 Na Kitajskem (pa v Koreji tud) se država kar trudi, da se obdrži patriarhat. Zdej k je v Južni Koreji 4B movement, se Kitajska boji, da se bo to razširilo tudi pri njih. Deloma se je že. Načeloma kdor hoče neki takega zatret mu verjetno ne bo ratalo 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) Weraziel reče pred 5 minutami: 4B movement Navedek About Description 4B is a radical feminist movement which is purported to have originated in South Korea in 2019. Its proponents refuse to date men, get married, have sex with men, or have children. The movement has approximately 3,400 members on Naver, the most popular Korean forum. wat da actual fak, ko se pa azijci enkrat spravijo k nečemu se pa res ORENK spravijo k nečemu 20. avgust 2024 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.