Skoči na vsebino

[multi] WH40k: Space Marine 2

Weraziel

Priporočeni prispevki

highlight igrice, ce mene vprasas, tej parry comboti ipd.. skratka mele in range so si nekako enakovredni tle

najbolj pa mi je ql, ceprav je grafika dobra in izvedba izgleda malo ceski Gears, da imas filing kot da si v neki simulaciji, pac warhammer al starcraft in upravljas enega malo jačega elite marinčka in mores defendat bazo s par eliti in malo vec obicnimi marički in pol ti po hribu dol uleti cela horda xenotov in plezajo po zidovih ko v world war z ipd, res se pocutis kot da si v strategiji 3rd person nek modelcek pac yolo in na hard oz veteran je precej zajebano, kar umiras

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Galko reče pred 1 uro:

malo manj kot 9 ur je main story, 15 ur je z vsemi sidequesti

tko da mislim da je KNJIŽEVNIK Čamir NEKNJIŽEVNO prebral post od gastarbarjterja Bobbe. Ki mu je postavljanje vejic v SLO enak izziv kot najti dobro zdravstveno zavarovanje v ZDA

haha ja. Tam ene 1800 USD na mesec za cel famili, pa je to tko srednje dobro zdravstveno zavarovanje, pol pa se itak sam jebeš skoz z zavarovalnicami, bolnicami,…kup ene papirologije, kjer nikoli nič ne štima, in se drkaš z retardirancimi na telefonih, tako da sam bežite stran privat zdravstva :cry:

Povezava do prispevka

Digital Foundry za Ps5

That makes Space Marine 2 much easier to recommend on the Microsoft box than on Sony's machine for those with the luxury of choice, though neither delivers what we'd call close to a locked 60fps - dips are quite commonplace in the campaign, especially as the enemy count climbs. For that reason, the stability and increased fidelity of the 30fps quality mode is worth considering

Povezava do prispevka
Boba-Fett reče Dne, 11. 9. 2024 at 16:28:

Odigral, sam kake 2 urci kampanije. Zdi se mi, da se mal zatika na ps5 (a rabim pro :D?? ).

Kakorkoli imam tak občutek kot da igram Gears of War, kar ni slabo, tako moško razčefukavanje ogabnih vesoljcev :mafija:, a z malce bolj resnim tonom. 

še en špil na ps5 s težavami s frame-i? čudovito.

Povezava do prispevka

Mi pa zanimivo, tko vzdušje grafika mi je top v zaprtih hodnikih, stavbah, .. a zunaj v kaki "džungli" , mi pa tko zelo podpovrečno, pa tisti invisible walls in podobno. Je pa res kar veliko trokiranja, tudi lik mi je včasih precej neodziven, in pol umrem ko me pregazijo. Mal me moti ker tudi sploh ne vem kdaj mi sajva, kdaj lahko zapustim igro. 

Povezava do prispevka

hmm, mesani obcutki glede igrice

najprej sem mislil da bo to nek soulslike lite. ker mas pac dodge, parry in napade. life clawback etc...

ampak vbistvu je samo akcija in sekanje.

pricakoval sem vec rpg elementov. manjka mi raziskovanje sveta, da bi nasel kak upgrejd namesto da ti random mecejo ammo in orozja na tla ob linearni poti.

nisem se igral online, mogoce bo bols. single player se nekam hitro navelicas pobijat horde sovraznikov.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...