ke_kit Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Jp, Bill Gates, znani game designer, zaslužen za uspeh Gears of War. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. september 2024 Avtor Share Objavljeno 9. september 2024 CliffyB, the B stands for Bill Gates Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Odigral intro misijo in 3x crknu k so me tisti tavelki fental, ker sem se ucil tisti kurcev parry in kombote. Kva bo to pokal hjooo. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) highlight igrice, ce mene vprasas, tej parry comboti ipd.. skratka mele in range so si nekako enakovredni tle najbolj pa mi je ql, ceprav je grafika dobra in izvedba izgleda malo ceski Gears, da imas filing kot da si v neki simulaciji, pac warhammer al starcraft in upravljas enega malo jačega elite marinčka in mores defendat bazo s par eliti in malo vec obicnimi marički in pol ti po hribu dol uleti cela horda xenotov in plezajo po zidovih ko v world war z ipd, res se pocutis kot da si v strategiji 3rd person nek modelcek pac yolo in na hard oz veteran je precej zajebano, kar umiras 9. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Verjetno kaj takega bi izpadu starcraft ghost z ščepčkom stealha 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 nisem vedu spoloh da obstaja to 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. september 2024 Avtor Share Objavljeno 10. september 2024 mogu bi obstajat pa so ga sredi developmenta raje skinili 1 Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 prodajno najboljši prvi teden za bilokateri Warhammer 40K špil do zdaj, sem tudi nekje videl no ni da ima ful konkurenco haha Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. september 2024 Avtor Share Objavljeno 11. september 2024 evo ga se pravi folk ful nakupuje Black Myth, Space Marine 2 in Astro Bot ZGLEDA DANES ZADNJI UGASNE LUČ NA ODDELKU GAMINGA ZA VEČNO Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Odigral, sam kake 2 urci kampanije. Zdi se mi, da se mal zatika na ps5 (a rabim pro ?? ). Kakorkoli imam tak občutek kot da igram Gears of War, kar ni slabo, tako moško razčefukavanje ogabnih vesoljcev , a z malce bolj resnim tonom. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Kampanije je samo za dve uri? Kaj pa pol počnemo based glorious SP playerji? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. september 2024 Avtor Share Objavljeno 11. september 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Kampanije je samo za dve uri? Kaj pa pol počnemo based glorious SP playerji? preigraš 5x pa imaš 10urno kampanjo Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 malo manj kot 9 ur je main story, 15 ur je z vsemi sidequesti tko da mislim da je KNJIŽEVNIK Čamir NEKNJIŽEVNO prebral post od gastarbarjterja Bobbe. Ki mu je postavljanje vejic v SLO enak izziv kot najti dobro zdravstveno zavarovanje v ZDA 1 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. september 2024 Avtor Share Objavljeno 11. september 2024 Pa pol maš še Operations, ki so poleg glavne kampanje, kjer lah igraš solo z boti al pa coop s folkom. Bolj k zmaguješ te mape, več boljše opreme si odkleneš. Pač neki kar ti dost v rrdu podaljša igranje, da ni res konc kampanje po 7h urah. Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Hernire reče pred 1 uro: Kampanije je samo za dve uri? Kaj pa pol počnemo based glorious SP playerji? Ne vejica je tam preveč . 2 uri sem vse skupaj šele igral Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Galko reče pred 1 uro: malo manj kot 9 ur je main story, 15 ur je z vsemi sidequesti tko da mislim da je KNJIŽEVNIK Čamir NEKNJIŽEVNO prebral post od gastarbarjterja Bobbe. Ki mu je postavljanje vejic v SLO enak izziv kot najti dobro zdravstveno zavarovanje v ZDA haha ja. Tam ene 1800 USD na mesec za cel famili, pa je to tko srednje dobro zdravstveno zavarovanje, pol pa se itak sam jebeš skoz z zavarovalnicami, bolnicami,…kup ene papirologije, kjer nikoli nič ne štima, in se drkaš z retardirancimi na telefonih, tako da sam bežite stran privat zdravstva 3 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 []D [] []V[] []D reče pred 1 uro: Sam res vsakikrat ko pogledam PSN store je med najbolj igrani nek fornite fifa cod... Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Digital Foundry za Ps5 That makes Space Marine 2 much easier to recommend on the Microsoft box than on Sony's machine for those with the luxury of choice, though neither delivers what we'd call close to a locked 60fps - dips are quite commonplace in the campaign, especially as the enemy count climbs. For that reason, the stability and increased fidelity of the 30fps quality mode is worth considering Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 PS5 Lover reče pred 15 urami: Sam res vsakikrat ko pogledam PSN store je med najbolj igrani nek fornite fifa cod... Sej zato pa je uspeh Wutanga še tolk bolj impresiven, ker so večinoma na vrhu multiplayer zadeve Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 13. september 2024 Share Objavljeno 13. september 2024 (urejano) XBSX 60FPS zmaga vs PS5 13. september 2024 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
Fish91 Objavljeno 13. september 2024 Share Objavljeno 13. september 2024 Boba-Fett reče Dne, 11. 9. 2024 at 16:28: Odigral, sam kake 2 urci kampanije. Zdi se mi, da se mal zatika na ps5 (a rabim pro ?? ). Kakorkoli imam tak občutek kot da igram Gears of War, kar ni slabo, tako moško razčefukavanje ogabnih vesoljcev , a z malce bolj resnim tonom. še en špil na ps5 s težavami s frame-i? čudovito. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. september 2024 Avtor Share Objavljeno 13. september 2024 ja kaj pa nisi kupu xboxa tvoj problem Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 13. september 2024 Share Objavljeno 13. september 2024 Mi pa zanimivo, tko vzdušje grafika mi je top v zaprtih hodnikih, stavbah, .. a zunaj v kaki "džungli" , mi pa tko zelo podpovrečno, pa tisti invisible walls in podobno. Je pa res kar veliko trokiranja, tudi lik mi je včasih precej neodziven, in pol umrem ko me pregazijo. Mal me moti ker tudi sploh ne vem kdaj mi sajva, kdaj lahko zapustim igro. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 hmm, mesani obcutki glede igrice najprej sem mislil da bo to nek soulslike lite. ker mas pac dodge, parry in napade. life clawback etc... ampak vbistvu je samo akcija in sekanje. pricakoval sem vec rpg elementov. manjka mi raziskovanje sveta, da bi nasel kak upgrejd namesto da ti random mecejo ammo in orozja na tla ob linearni poti. nisem se igral online, mogoce bo bols. single player se nekam hitro navelicas pobijat horde sovraznikov. 2 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 (urejano) haha space marine 2 v nemščini je epic. kot da bi hitlerja poslušal k jodla nazijem za blitzkrieg. to je pomoje edin špil kjer bi dejansko raje igral v nemščini z angleškimi podnapisi! 19. september 2024 uredilo bitje Dejch 7 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. september 2024 Share Objavljeno 19. september 2024 Samo res dobro izpade Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 19. september 2024 Share Objavljeno 19. september 2024 cudn da so pustil gesto k jo soldati nardijo na 0:57 noter. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 19. september 2024 Share Objavljeno 19. september 2024 Cist normalna gesta Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.