Skoči na vsebino

Tema o e-mobilnosti

Priporočeni prispevki

PuskA reče pred 2 urama:

js mam max bonus/popust pri savi, jurja je blo lani, letos bo vsaj par stotakov drazje (ker so vsi podrazili...), dodatek placujem za "eksoticno vozilo" + dodatno postavko imajo, ce mas na hisno polnilnico priklopljen avto pa pride do el. udara/strele, pa kaj sfuka na avtu ... 

z 0 popusti in brez bonusa je osnovno+ao plus cca 1200e, kasko s pol procenta odbitne pa se dodatno 1800e :D

Triglav teh nebuloz letos konec februarja ni imel, sem eksplicitno vprašal. Sava to ima. Kot sem napisal v drugi temi, polni kasko za M3 RWD Highland pri Triglavu z odkupom 1. škode mislim da je z vsemi popusti 1090 € če se ne motim. Kakšen € gor ali dol. Tudi mene malo bolijo nove subvencije ampak se pa že pol leta vozim tako, da je kar je. 😁

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 12 urami:

3000€ za letno registracijo... Lubi bog. Skoraj še za en nov avto mesečno obroka. 

z 0% popustov za PR

tole zgoraj

Navedek

He tried to drive his compact EX5 SUV as he normally would, but discovered that he could no longer log into WM Motor’s smartphone app, which remotely controlled the car lock and air conditioner. He also couldn’t see his car’s mileage and charging status on the dashboard. 

:avadodo:

uredilo bitje bainit
Povezava do prispevka
reaper reče pred 11 urami:

No, sej. Čudne so te cifre okoli 3k €. To so po moje ljudje brez bonusa in ostalih možnih popustov. 

Ja najbrž res. Evo tukaj je puška nalimal, 3k€ brez popustov. 1200€ s popustom.

PuskA reče pred 2 minutama:

image.png.dbab90c3670fb5fa64712e3eaf2a586d.png

Povezava do prispevka

Mi začne v tesli pod nogami nekaj ropotati in valda živčen kuj, ker je avto lih eno leto star. Peljem na servis kjer ugotovijo, da se mi je pod sedežm v zračnik zapeljal kemični svinčnik in se je nabijal pod nogami po prezračevalnem kanalu :D  je rekla ženska tam, da je kar pogosto to, najdejo svinčnike, avtočke, vžigalnike, šminke,... 

ima pa aliekspres mrežice na mačka, tako da sem že naročil hehe

Povezava do prispevka
Navedek

As explained by Inside EVs, YouTuber Watt Energy posted a video that features Hansjörg von Gemmingen-Hornberg, the owner of a 2014 Tesla Model S P85 that has the highest mileage in the world on public record. After the video was posted, an update was added that revealed Gemmingen-Hornberg's Model S had surpassed 2 million kilometers, which is the equivalent of about 1.24 million miles.

The most impressive feat of Gemmingen-Hornberg's million-mile car is the battery power that fueled the journey. Whereas the rear motor had to be replaced 13 times over the course of Gemmingen-Hornberg's ownership of the vehicle, it's taken just four battery packs to surpass the 1.2 million-mile mark. That means that each battery pack averaged over 300,000 miles.

Se pravi... V avtu je original samo še lastnik.

Zadnj(e)i motor(je) je menjal.enkrat letno...

Great success!

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...