Me3do Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Hernire reče pred 1 uro: Danes morem naredit pot NG via LJ, gledam na google maps en moment vse okej, pridem čez 5 minut spet za komp, refrešam in evo prometna pri Vrhniki, pa u pičko mater, a ta cesta en dan ne more brez prometne??? Welcome to Primorka poleti Lani sm se furu lj-Sežana in nazaj, dve uri dol, dve uri gor (vmes tri ure pavze) Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Me3do reče pred 1 minuto: Welcome to Primorka poleti Lani sm se furu lj-Sežana in nazaj, dve uri dol, dve uri gor (vmes tri ure pavze) Zakaj se na primorski vseskozi peljejo 80. Just go 130 nigger. Samo bremzanje non stop. Makes me sick. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Kruz reče Pravkar: Zakaj se na primorski vseskozi peljejo 80. Just go 130 nigger. Samo bremzanje non stop. Makes me sick. zato ker se skos najde nekdo, ki se z 80 vrine na prehitevalni pas in BOG NE DAJ STOPIT PO GASU in tako se rodijo "fantomski zastoji" Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 nazadnje k sva šla z mojo v Udine sva šla čez Kranjsko Goro pa nič ne obžalujem carska pot, kljub temu da je za naju ene 25 km več po tej strani nobene gužve nikjer 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Ker se folk ne zna vključevat, ko je kolona In pol mas zastoje pri bencinskih in uvozih na ac Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Ja, a proti NM se pa čudežno znajo vključevati. Hmmmm Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Hernire reče pred 3 urami: Jop. Fora je, da pred zdravljenjem je ponavadi ena serija izgovorov, to je nekako zadnji stage, preden se človek spravi Imam zdravljeno alkoholičarko v ožji družini, tako da vem, da je teško. Ampak se res splača zdravit, ker njej se je življenje radikalno izboljšalo. Ampak je pa res, da pri njej ni bilo neke alternative, ker je bila hospitalizirana in se šla zdravit direktiva po poskusu samomora. Pri Dejchu zgleda, da še nismo v tem stagu, ampak tudi ne veš, kaj prehodiš to mejo, boljše se je prej porihtat Je pa to potem lifelong brez alkohola. Ta ženska ni jedla niti specifičnega peciva na moji poroki, ker je bila not sled alkohola. Tako da čim se greš zdravit, se v bistvu moraš zavedat, da si takrat popil zadnjo kapljo, če hočeš, da ima smisel ej kaj pa brezalko pivo k ma deklarirano do 0.5% al pa kombuča, k je tud težko garantirat da je 0.0 alkohola pač zdele k ne pijem me mal zanimajo te meje k jih postavi folk ker js se na zgoraj navedeno pa recimo propolis res ne oziram Arey reče pred 1 uro: Če greš na rudniku dol z AC in greš IG-PODPEČ-BOROVNICA-VRHNIKA se tut izogneš marsičemu, sam ne vem kok dejansko časa pridobiš. Ponavadi, tujci predvsem, zlo hitro prek googla najdejo te lokalne ceste in jih popolnoma zabašejo čim imaš na avtocesti štalo. čez horjul tipično nič, sam se pa pelješ namest da bi stal enkrat v teh letih odkar delam tam je bla gužva, pa še to mislim da je bla nesreča nekje pri Ligojni sicer vidiš povečano količino kamperjev, kadar je pizdarija na avtocesti, sam zabaše se pa res izredno redko 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Hernire reče pred 2 urama: @e-gorann, ti še špilaš kaj igrice ali si končal kariero? Mam ps4 in dva gamepada, ce to steje😁 Pa tamala ma se zmer kekitov ps3(tnx brtko😘) 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Kruz reče pred 49 minutami: Ja, a proti NM se pa čudežno znajo vključevati. Hmmmm Saj razumeš, da so ceste neenakomerno obremenjene? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Gorčika nisi nič folka navabil na m33t? 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Gorčika nisi nič folka navabil na m33t? Picka celava podmukla😁 Pridem s samponom za rast las 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 kera divja reakcija Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 e-gorann reče pred 1 uro: Picka celava podmukla😁 Pridem s samponom za rast las Lizz pober in vletta, a ne Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Lizz pober in vletta, a ne Da me zmolze do maribora ko tele kravo😄 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 e-gorann reče pred 10 minutami: Da me zmolze do maribora ko tele kravo😄 Iz ebajkom Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Ni za riskirat tole ves Navedek Povezava do prispevka
sladkish Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 magični kralj reče pred 10 urami: ma kje je model sposoben kaj zrihtat reddit video/image je itak najslabsa stvar na svetu vsakic sem besen ko hocem linkat in mi je edina izbira cel thread linkat Desni klik na sliko Copy Image in CTRL+V sem? Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 ke_kit reče pred 8 urami: Wait a... A nisi istega posta že včeraj al predvčerajšnjim napisal? Edino mam v glavi, da je bil malo drugačen etinerarij Kjer dejavu si mi povzroču zdaj, fak. Pomoje (pred)včerajšnjim ne, v zadnjem obdobju pa zih kaj Medtem ko mi rihtajo stanovanje, živim na vikendu, tako da moram zdaj pogosto na to grozljivo cesto Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 16. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2024 Končno spet en slo bend, da lahko rečem, da mi je najboljši. ZBRUCZ https://zbrucz.bandcamp.com/album/riparia-riparia Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Fuksija reče pred 9 urami: ej kaj pa brezalko pivo k ma deklarirano do 0.5% al pa kombuča, k je tud težko garantirat da je 0.0 alkohola pač zdele k ne pijem me mal zanimajo te meje k jih postavi folk ker js se na zgoraj navedeno pa recimo propolis res ne oziram čez horjul tipično nič, sam se pa pelješ namest da bi stal enkrat v teh letih odkar delam tam je bla gužva, pa še to mislim da je bla nesreča nekje pri Ligojni sicer vidiš povečano količino kamperjev, kadar je pizdarija na avtocesti, sam zabaše se pa res izredno redko Vsi sadni sokovi imajo dovoljeno 0,5% alkohola pa ne rabijo pisat gor, grozdni celo 1% brez sa piše. Vinski kis ima lahko tudi 7% alkohola. Kefir ima lahko tudi 3% alkohola, pa ga vsi musliči obožujejo. Celo neke vrste kruha, kot je toata ali tisti burgerčki kot mcd imajo alkohol… Alkohol = life Ne sj ne… Komur škodje naj ne pije! 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 atomic reče pred 6 urami: Vsi sadni sokovi imajo dovoljeno 0,5% alkohola pa ne rabijo pisat gor, grozdni celo 1% brez sa piše. Vinski kis ima lahko tudi 7% alkohola. Kefir ima lahko tudi 3% alkohola, pa ga vsi musliči obožujejo. Celo neke vrste kruha, kot je toata ali tisti burgerčki kot mcd imajo alkohol… Alkohol = life Ne sj ne… Komur škodje naj ne pije! Škoduje vsakomur Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Meni ne. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Kruz reče pred 12 minutami: Škoduje vsakomur Men samo prekomerne količine. Sj veš na čikih je opozorilo, da kajenje škoduje, na alkoholu samo prekomerne. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Alkohol dokazano skodi tudi v majhnih kolicinah. Sam to je tisti nivo skodi kot ko pojes zeleni del paradiznika (nikotin) in podobne malenkosti, za velik stvari se da dokazat da skodi, ce gledas dovolj podrobno. Dejstvo pa je da so miti o enem kozarcu vina na dan ob kosilu in koristnosti samo to - miti. By all means, spij kozarec, tudi 3, sej smo slovenci. Sam ni pa to neka investicija v zdravje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Ti pa si se res na številnih področjih specializiral za mite Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Arey reče pred 28 minutami: Alkohol dokazano skodi tudi v majhnih kolicinah. Sam to je tisti nivo skodi kot ko pojes zeleni del paradiznika (nikotin) in podobne malenkosti, za velik stvari se da dokazat da skodi, ce gledas dovolj podrobno. Dejstvo pa je da so miti o enem kozarcu vina na dan ob kosilu in koristnosti samo to - miti. By all means, spij kozarec, tudi 3, sej smo slovenci. Sam ni pa to neka investicija v zdravje. Dokazano je tudi, da alkohol ima blagodejne protivnetne in kadriovaskularne učinke. Seveda ima tudi vsaka kapljica alkohola negativne učinke. Kozarec vina ima ne vem 1000 pozitivnih sestavin in eno negativno etanol. Vsak alkohol tudi ni isti, nekaj je naravno fermentirano, nekaj destilirano. Gin tonic sigurno ne more biti isto, kot pivo ali vino.. Aromatirizran špirit z umetno gazirano pijačo in zadnje čase nekimi umetnimi dekoracijami ni isto z nečem, ki je doseglo naravno fermentacijo. Fermentirani izdelki so pa večino vedno bolj zdravi od tistih, ki niso. Tako kot je kefir bolj zdrav od mleka, je vino precej bolj zdravo od grozdnega soka, kateri sladkornega bolnika že deci ubije lol... Verjamem pa da če pretiravaš s čajem materine dušice, da bo nekje vn udarl, oziroma ima vsaka stvar tudi negativne učinke. Mislim ljudje so umrl že zaradi popite prevelike količine vode. Men prevelike količine definitvno škodujejo. Tako telesno, kot psihično. Moralni maček, pomislim, kaj sem govoril/pisal včeraj mi je res brukice, potem sem mačkast, len itd... Istočasno mi kozarček naredi tako psihično, kot fizično boost, povsod. In ker imam težave se ustavit zgolj pri boosterčku, se probam izogibat alkohola. Bi pa ljudem z močnimi karakterji definitivno priporočal alkohol v zmernih oziroma majhnih količinah. 17. julij 2024 uredilo bitje atomic 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Mene jebe, ker mi vino ni dobrega okusa Alkohol: pivo in koktejli so mi edini dobri 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Hernire reče pred 3 minutami: Mene jebe, ker mi vino ni dobrega okusa Alkohol: pivo in koktejli so mi edini dobri Prav nobeno vino od nebroj opcij? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Jaz nisem nek fan nabitosti od alkohola, zato se nisem nikoli nekaj nacejal - fala kurcu. Poleti si spijem kak špricer za shladit, čez vikend whiskey ali tri ko hengamo, izjemoma po šihtu kak kozarec za živce in buzz, res poredko. Itak pa v restavraciji aperitivček ali kako vinsko spremljavo predvsem zaradi kulture, sam to ni glih alkoholiziranje bi rekel. Sedet v kafani in pit pivo mi je nepredstavljivo, fakin gosta grenkoba, pa še ne nabija dobro, bljak. 17. julij 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Hernire reče pred 17 minutami: Mene jebe, ker mi vino ni dobrega okusa Vidiš, jz sm do nekje sredine 20ih bil prepričan da je vino sicer pitno sam dobro pa ne preveč. Pol pa sm spoznal mojo štajerko ki, seveda, tega ni morala pustit na miru in mi je predstavila par dobrih vin in sem čist obrnu ploščo. Mogoče še vedno preferiram pivo čist za to ker je res pitna stvar, ampak dobro vino je pa insane užitek. Valda ti mogoče pač ne paše, ni kot da bo tvoj lajf slabši ker ne piješ vina, sam jz bi mogoče razmislil če ni problem v kvaliteti ki si ji bil izpostavljen. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.