Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 8 minutami:

Zanimivo, da se jaz full ne znojim. Izjemno redko in nek večji napor mora bit, da bom mel mokro po prsih ali pod pazduho. Če sedim pri miru, je lahko zunaj 35 in ne bom mel mokre majice. 

DaCapo reče pred 7 minutami:

To je ziher neka moška menopavza. Sem imel nedavno podobne probleme, čeprav mi v mladosti vročina ni predstavljala težav. V bistvu mi je bilo bolj kul poleti v največji vročini, kot pa v zimi v hladu. Zdaj se pa zadeve počasi obračajo.

nah, pač hiperhidroza + očitno genetsko nism glih tip za vroče okolje

pod pajsko sem mel tolk težave, da sem šel na operacijo (Miradry)

pač un nivo, da tud pozimi, ko sem šel pod tuš, sem po 5 min mel orenk fleke na majci

po operaciji srca je šlo še mal na slabš (pajske so sicer kul od tistga posega)

tisto slabo leto, ko sem bil pa še na antiderpičih, bi pa tk sred zime lahk nag okol skakal :(

Povezava do prispevka

@blad to pa tak al tak

sej to pa na sploh, če si suh, pa rad ješ in piješ svinjarijo

gre vse direkt v vamp

zato mam js zarad pira vsako poletje najslabš postavo

čeprav lol, letos sem v izi začel lavfat po dolgem cajtu

in kile kr neki dol :O, sem bil zgleda prej glih nekje na balansu CICO

Povezava do prispevka
Berbasecks reče Pravkar:

nah, pač hiperhidroza + očitno genetsko nism glih tip za vroče okolje

pod pajsko sem mel tolk težave, da sem šel na operacijo (Miradry)

pač un nivo, da tud pozimi, ko sem šel pod tuš, sem po 5 min mel orenk fleke na majci

po operaciji srca je šlo še mal na slabš (pajske so sicer kul od tistga posega)

tisto slabo leto, ko sem bil pa še na antiderpičih, bi pa tk sred zime lahk nag okol skakal :(

Saj kljub temu, da nisem nagnjen k potenju, imam raje hladnejše vreme kot vročino. Vročini se izogibam kolikor se le da. Še danes, ki sploh ni full vroče pri nas, že cel popoldan posedam na kavču pod klimo. 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 urami:

Igrati z miško je seveda lažje. Temu lahko oporeka samo folk, ki ni nikoli probal obojega (Cruz in LTC recimo :D).

Cognitive dissonance is a bitch.

Meni je first person shooterje lažje z miško, in 3rd person shooterje lažje s kontrolerjem (razn Max Payne). Nism pa igral vseh iger povsod, ampak lah naštejem GTA V, Uncharted 4, Returnal, Days Gone, ... Vse lažje s kontrolerjem.

S tem ko snajpaš to spet rata first person shooter in je valda z miško lažje.

Je pa zdej Valorant free na PS5 in me zanima kok se obnese na kontrolerju. Bi igral, samo nimam s sabo na dopustu.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 minutama:

@BerbasecksZelo podobno kot pri meni, sam da se meni najbolj znoji skalp. Že celo življenje.

Nisem pa nikoli bil diagnosticiran za karkoli.

ja sej čelo, pa hrbet nad ritjo sta tud pr men najbolj kritična, odkar smo pajske porihtali :D

sploh pa ob kaki živčnosti, glava še tolk bolj, kot ob vročini

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 7 minutami:

po operaciji srca je šlo še mal na slabš

A, zdaj sem se spomnil ko si to razlagal.
Ampak res, še enkrat: vsaka ti čast za tattoo na hrbtenjači. Ta mi je res top, pa pomoje je bil tud kar zajeban za naredit. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 3 urami:

pa se pri FPSjih in cross-playu kaj rezultatsko pozna, da bi bli konzolaši z aim-assistom v povprečju bolj uspešni?

Ker kot pravim, pri WT praktično nikoli med top 5 v matchu ne vidim konzolašev

Samo v Halo se pozna aim assist, pri Warzonu nisem umiral proti konzolašem. Za druge stvari k smo igrali pa ne vem če je blo kej crossplaya 

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 2 minutama:

@blad to pa tak al tak

sej to pa na sploh, če si suh, pa rad ješ in piješ svinjarijo

gre vse direkt v vamp

zato mam js zarad pira vsako poletje najslabš postavo

čeprav lol, letos sem v izi začel lavfat po dolgem cajtu

in kile kr neki dol :O, sem bil zgleda prej glih nekje na balansu CICO

Pivu sem se pred kratkim odpovedal, ampak ga tud nisem velik pil. Mogoče 1 na teden, v povprečju. Zdej bo bolj priložnostno kakšen trapist, če bo na voljo. Jem pa bolj zdravo, oz. vsaj trudim se, da bi :D

Morm pogruntat kakšne vaje loh delam, glede na moje limitacije.

Drgač se pa tud js potim ko slap, spodnji del hrbta + pajske najbol. Če delam kakršnokoli aktivnost k je 30+ stopinj, grem loh sam še pod tuš ko neham. Pa doma ni klime :( 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 minutami:

Po moje misliš na hrbtenici valjda. :D

Kar prav hrbtenjačo sem mislil, ki pa je valJda v hrbtenici. Ampak to je zame nekaj najobčutljivejšega v telesu, živčni kojnički itd. Zato mi je ravno fascinantno, da se greš tetovirat gor.
Mislim OK, saj tetovirajo ti zgolj kožo... Ampak vseeno. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 minutama:

Kar prav hrbtenjačo sem mislil, ki pa je valJda v hrbtenici. Ampak to je zame nekaj najobčutljivejšega v telesu, živčni kojnički itd. Zato mi je ravno fascinantno, da se greš tetovirat gor.

Hrbtenjača je mehki predel živčevja znotraj hrbtenice. A to so mu tetovirali s spinal tap tehniko? :D

@BerbasecksSry, če si že kdaj postal, sam jaz bi ful rad videl ta tattoo na hrbtu. A maš kako fotko pri roki za pošerat? Zihr zgleda noro.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Uf. Pravim samo, da je zelo delikatna zadeva za tetoviranje. Če se pa motim pa tudi OK. 

Pizda, kolegica tatujerka mi je rekla, da recimo na notranji strani roke ni easy.  Kaj šele potem direkt na vretenca na hrbtu? 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče Pravkar:

Uf. Pravim samo, da je zelo delikatna zadeva za tetoviranje. Če se pa motim pa tudi OK. 

Jaz ne pravim, da ni (kjerkoli nad kostmi baje boli ko svinja, kaj šele direkt na hrbtenici), sam ti govoriš o predelu, ki je znotraj telesa, skrit med vretenci. Razumem pa kaj bi rad povedal. Samo pikolovski sem okoli izrazov.

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 31 minutami:

Si sploh videl, da sem napisal, da se full malo znojim? Al kaj pomeni ta tvoj post? :D Da nimam težav s prekomernim znojenjem.

to zavidam folku. jz pa švicam kot fontana. bognedaj da kaj delam kjer je karkoli povezano s kakšnim papirji al neki, to je vse sam kaplja gor in uniči

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 6 minutami:

jaz sem mislil, da ce ful beres knjige poznas dobro besede

Trenutno sem točno na 350. strani knjige Sijanje by Stephen King: 

Triintrideseto poglavje: Motorne sani

Okrog polnoči, ko so vsi nemirlno spali, je po novozapadlih dvajsetih centimetrih prenehalo snežiti. Oblaki so se raztrgali, svež veter jih je razgnal. Jack pa je stal v prašnem snopu sonca, ki je poševmo svetilo skozi umazano okno na vzhodni steni lope za orodje. 
...

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 3 minutami:

to zavidam folku. jz pa švicam kot fontana. bognedaj da kaj delam kjer je karkoli povezano s kakšnim papirji al neki, to je vse sam kaplja gor in uniči

Jaz delam pred tremi monitorji, ki mi kurijo v faco. Risalna tablica na mizi pa je itak prenosni radiator.

Brez klime na max, ni šanse da kaj naredim. To več časa porabim za brisanje potu s stekla od tablice, kakor za risanje. :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...