Aktivist Vanč Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) ke_kit reče pred 1 uro: EDIT: Ok, zdaj vidim, da se ta izraz uporablja tudi za uradno prodajo Kje si videl, da se preprodaja izraz uporablja tudi za uradno prodajo? To še nisem slišal. V Edinburgu pa 4700€ za stojišče... Wtf? Kdo gre stat na tak koncert? Stojiš nekje in greš scat al pa po pir pa nikoli več ne najdeš nazaj 31. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 14 minutami: Kje si videl, da se preprodaja izraz uporablja tudi za uradno prodajo? To še nisem slišal. Zaupam Heretiku, ki je po moje bolj zverziran v izrazoslovju od mene. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Možno, samo mam filing, da sta nekaj pobrkala. Uradna "preprodaja" mi je nek čuden izraz 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 8 minutami: Možno, samo mam filing, da sta nekaj pobrkala. Uradna "preprodaja" mi je nek čuden izraz Sej tudi meni. Še vedno sem v dvomih, ker se mi une cifre zdijo nerealno napihnjene. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Saj po moje je Heretik to tudi pobrkal. 4000-7000€ uradna prodaja bi bil nek full presežen Guinness rekord po moje. Ne vem, ker ne poznam tolko te scene. Mimogrede, prej sem prišel domov s pijače in sem vklopil malo TV. Ravno je bil zaključek koncerta Magnifica. Zadnja pesem in se je vrtela zaključna špica. Pizda je zgledalo ogromno folka na posnetkih. Moram pogledat kaj pravijo cifre. 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Nevem kok je to ampak je blo huge Pa organizacija 1A, nikoli cakal za pijaco vec kot nekaj minut, dobesedno miljon sankov v vrsti Na bus prisel takoj, kar je se bolj neverjetno isto tudi za nazaj, ceprav je 70% folka slo skor takoj, ne vem kok je imel to busov Bil prvic na magnificu (in verjetno zadnjic, not really a fan) in moram priznat da je balkan zaznati samo na odru, organizacija verjetno najboljsa od vseh koncertov kar sem bil v slolveniji. 3 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Jurje za oasis Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 No, pa tudi 150 kek Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 žal je to "normalna cena" za velike bande Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Medtem dream theater anniversary tour 49 e, nick cave 65 e. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Kruz reče pred 2 minutama: dream theater anniversary tour 49 e Doniram 50€ za retirement tour. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Metallica 55 e Oasis Kek Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 kje si pa tolk poceni najdu Metallico? Js sm bil 2018 v Bologni, je blo tud 100€+ (ne bi dal tolk za njih, je Evita častla) Pantera v Stožicah afaik tud 70€+ pa to so, z izjemo Metallice, "mali bandi" proti Oasis. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 @Kočevc 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: @Kočevc noice, daj recenzijo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) Kočevc reče pred 12 minutami: noice, daj recenzijo Ma, težko ti dam recenzijo. On pride in me vidi kako srebam kafico s frendi v lokalu in mi fukne ključ v roke pa reče "idi" Si gre vsede in naroči svojo kavico, jaz pa grem en krog na hitro okrog. Nimam pojma kaj je kaj, ker sploh ni prišel zraven, da bi kaj pokazal, je rekel poglej si kaj te zanima pa pelaj se... Dejansko mi deluje mega nice za ta keš. Malo sem odpiral predalčke in gledal materiale in realno je vse dosti bolje kot plastika pri večini naših avtov (seveda tukaj ne mislim avtov za 50K+). Pizda no, ko ti fuknejo notri za 26K usnjene sedeže, ki so ogrevani in voznikov tudi hlajen, nastavljiv elektronsko v 10 smereh, 360 stopinjske kamere... res ne vem kaj si naj mislim. Jaz sem vmes že odpisal ta avto in si rekel kurc ga gleda, bom fuknil nekaj zraven in kupil evropejca... zdaj pa sem spet nekako obrnil mnenje. Za primerljivega Australa recimo bi mogel fukniti čez 40K. Nerodno mi je blo, da bi pičil nekam in me ne bi blo pol ure nazaj, zato sem šel samo en manjši krog po naselju in samo na eni ravnici pritisnil pune rore hamre na gas in avto tudi potegne zelo nice. Je kar ok teh 177 konjev. 1. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) @Aktivist VančKakšen model je to? Dej fotko zunanjosti pls. Na dashboardu se slabo vidi. 1. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) ke_kit reče pred 10 minutami: @Aktivist VančKakšen model je to? Dej fotko zunanjosti pls. Na dashboardu se slabo vidi. Ufff žal nimam od zunaj. Je itak samo "en" model in izbiraš samo barvo. Vsi avti imajo "full" isto opremo. Je pa T5 EVO, 1,5 turbo bencinar 177 km. Slika z neta... Res sem močno presenečen. Pol cene primerljivega evropejca. 5 let ali 150.000km garancije. Motor Mitsubishi, avtomatski menjalnik Magna. Tak ni problemov z deli. 1. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 sem mislil da je EV Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Ta ni. Je pa lahko tudi. Ampak mene v bloku, ki nimam možnosti polniti doma, EV niti malo ne zanima. Tudi ni nobene recunice, če ne moreš polniti doma, še bolje, če imaš doma elektrarno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Električni avto = pasja jajca. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) zakaj meni se zdi hudOOO edino, ce delas neke hude kilometre dnevno vrjetno ni ql al pa ce full potujes ma jaz ne delam full kilometrov in ne potujem in iz mojega vidika so EVji zakon sploh Tesla, ki je full pred vsemi in ima nor efficency in infrastrukturo polnilnic drugace se mi zdijo EVji kot avto superirona tehnologija in pac to je future pizda zivimo v elektronsko dobi in furas avte ko v industrijski revoluciji WTF EV so ful bolj mehansko enostavni in ucinkoviti.. edino kar jih jebe je baterija pac, jebiga.. lahko imas tudi EV za vodik al neki pac sam EV > notranje izgorevanje to je sigurno glede samega pogona 1. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 2 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Berbasecks reče pred 5 urami: kje si pa tolk poceni najdu Metallico? Js sm bil 2018 v Bologni, je blo tud 100€+ (ne bi dal tolk za njih, je Evita častla) Pantera v Stožicah afaik tud 70€+ pa to so, z izjemo Metallice, "mali bandi" proti Oasis. Budapest Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Berbasecks reče pred 5 urami: kje si pa tolk poceni najdu Metallico? Js sm bil 2018 v Bologni, je blo tud 100€+ (ne bi dal tolk za njih, je Evita častla) Pantera v Stožicah afaik tud 70€+ pa to so, z izjemo Metallice, "mali bandi" proti Oasis. So pa east west cene hec ja. 2018 je bil waters v ZG 65 al 58, v Minhnu pa 100 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) Feget reče pred 1 uro: Električni avto = pasja jajca. Sam zato, ker ga še nisi nabavil, tko kot nebroj druge tehnike, ki si jo kurcal brez razloga, do trenutka, ko si jo imel doma (OLED, Switch, etc). Prav malo si bruhnem v usta, vsakič ko preberem kako tvojo neutemeljeno kritiko. 1. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) Radi se mejte! Tudi pri skoraj 50-ih je nekaj najlepšejšega ko najdeš luštkano sorodno dušo. 1. september 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Ojej, na sporedu je nedeljsko iskanje pozornosti. Grem spečt kokice, brb. 7 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 (urejano) Valjda ima EV mesto med nami in je zelo dobrodošel. Nikakor pa vsem. Pač gledal sem številne izračune stroškov in ni računice, če moraš vedno polnit na javnih polnilnicah in ne moreš doma. Pride celo dražje kot ICW. Ne morem s 3 nadstropja bloka dol fuknit podaljška in celo noč met priklopljen avto. Za množično uporabo še dolgo ne bo tudi, če se elektrika full poceni. Ne morejo v tako kratkem roku porihtat infrastrukture. Niti ne dajejo soglasij za nove hitre polnilnice, ker enostavno nimamo tako močnega omrežja, da bi lahko na enem mestu priklopil gor kup avtov na eni lokaciji. Bo pa še z leti že rihtalo,tudi baterije bojo bedno boljše. Nismo več tako daleč, da bomo prišli na 1000 km dosega. To bo potem dovolj za nekaj časa in bi treba samo še ostale zadeve porihtat. 1. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 potegneš na crno iz razdelilne omare ce ti kdo tezi rečeš tako je to pri nas ciganih 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 ke_kit reče pred 9 minutami: Grem spečt kokice, brb. Genau misli mi bereš. Jaz tudi ravnokar pečem kokice. Z dosti masla in posute s parmezanom. To mi je top. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.