magični kralj Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 magični kralj reče Dne, 28. 8. 2024 at 21:52: verjetno ne bom nardil lol, zelo dobra sansa obstaja da bom dropal pa sou naprej grindat dead cells haha evo ze prvi boss me je prefukal ko malega mucka sam pocasi bom pogruntal blocke, niso me vec tepli henchmani sam wtf je narobe s kamero vcasih kr skoci nekam in jo morm pol lovit 4x sem sou cez ista vrata ker mi je zasukalo kamero midwalk in sem sou nazaj pol pa model zapre za sabo vrata also prvi save sem dal zenski character (hot), drugi sem probal moski (zveni kot da je konstapiran) Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 ROM JE LETEL PREK NAŠEGA BLOKA 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Avion reče pred 1 uro: No ja ... Ce bi moral zbirat med bejbo, ki me hoce peljat na od:vod al pa Maneskin, pa takoj izbral prvo opcijo. najboljš je met tako k sicer povabi sam je pa sposobna it tud po svoje če vama ne paše isto sam vseen ne bi šla namenoma pecat na od:vodu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Mi je kapnila ena ideja in sem moral realizirati. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Fuksija reče pred 2 urama: sam vseen ne bi šla namenoma pecat na od:vodu Aja, saj jaz tudi ne, sej so bile res hot ženske, pač tist vse spimpano zrihtano v nulo, ampak to je res tak folk/dogodek, da nimamo absolutno nič skupnega One so tam zaradi summer fuck boyev z dolgo, gosto, nazaj počesano čupico, ne pa zarad plešastih spačkov kot sem sam 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 ke_kit reče pred 1 uro: Buzzkill Mislim, da je to prva jagoda, ki jo dobim iz usmiljenja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Folku se je spipalo 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Kakšne pa so cene kart za ta shitshow? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: Mislim, da je to prva jagoda, ki jo dobim iz usmiljenja. Dobro, da si sam omenil. Jaz nisem mel srca tega napisat. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Avion reče pred 5 minutami: Kakšne pa so cene kart za ta shitshow? kar sm bral med 80 in 150e 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 urama: Mi je kapnila ena ideja in sem moral realizirati. Tle mas eno dobro razlago zakaj zadeva ne dela. 2 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 "AI" Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Arey reče pred 3 minutami: Tle mas eno dobro razlago zakaj zadeva ne dela. Haha, ne me jebat. Ravno danes dopoldan sem videl tale isti video, sam da v Youtube Short formatu. Zato mi je prišla na pamet una scena zgoraj. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 magični kralj reče pred 4 urami: haha evo ze prvi boss me je prefukal ko malega mucka sam pocasi bom pogruntal blocke, niso me vec tepli henchmani sam wtf je narobe s kamero vcasih kr skoci nekam in jo morm pol lovit 4x sem sou cez ista vrata ker mi je zasukalo kamero midwalk in sem sou nazaj pol pa model zapre za sabo vrata also prvi save sem dal zenski character (hot), drugi sem probal moski (zveni kot da je konstapiran) ok, prvi game over drugi boss ma nek wack block timing ker nisem niti enkrat zadel in sem sfosiliziral na njegovem fajtu bo pa v drugo slo morm rect da mi je to metanje flas res carsko odprem vrata vstopim v sobo vrzem najblizjemu flaso v glavo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Hello, sir. Would you like a single tabl-- 31. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Arey reče pred 2 urama: Tle mas eno dobro razlago zakaj zadeva ne dela. Would hit 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 2 urama: Dobro, da si sam omenil. Jaz nisem mel srca tega napisat. Zdaj mi je kapnilo. A sploh veš o čem se gre? Sem postal tudi na Discordu in večini folka ni bilo nič jasno. A poznaš "how many "r"s are in the word strawberry" meme? 31. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) ke_kit reče pred 33 minutami: Zdaj mi je kapnilo. A sploh veš o čem se gre? Sem postal tudi na Discordu in večini folka ni bilo nič jasno. A poznaš "how many "r"s are in the word strawberry" meme? Videl sem šele kasneje, ko je Arey prilimal. Prej nisem mel pojma zakaj se gre in mi je blo bad za tebe, ker ti je blo smešno Saj se hecam, sem sumil, da mora biti nekaj v ozadju. 31. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 ke_kit reče pred 3 urami: Mislim, da je to prva jagoda, ki jo dobim iz usmiljenja. Evo druge 1 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Mutombo reče pred 4 urami: kar sm bral med 80 in 150e V preprodaji so bile še vstopnice za prvi koncert turneje na stadionu Principality v Cardiffu, za katere je treba odšteti med 1000 in 5300 evrov, in vstopnice za stadion Murrayfield v Edinburgu, ki so jih prodajali za okoli 4700 evrov (ob tem, da gre za stojišče). Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 80€ placas dandanes na meti za band iz zgornje kungote lol Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Arey reče pred 6 minutami: 80€ placas dandanes na meti za band iz zgornje kungote lol Sej to, pricakoval sem se ful bolj prizadete cene vstopnic. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 32 minutami: V preprodaji so bile še vstopnice za prvi koncert turneje na stadionu Principality v Cardiffu, za katere je treba odšteti med 1000 in 5300 evrov, in vstopnice za stadion Murrayfield v Edinburgu, ki so jih prodajali za okoli 4700 evrov (ob tem, da gre za stojišče). Evo sliko iz twitterja od folka ki je prišel do nakupa. Za Dublin so ble cene od 80e do 260e. Je pa ticketmaster nabil cene iz 150 funtov na 355 zaradi "high demand". Mas polno tega na Xu. Na zacetku prodaje cena ni bla tolk visoka. To kar ti navajas so cene scalperjev. 31. avgust 2024 uredilo bitje Mutombo Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Mislim da ne, na rtv je članek. Scalperji majo po 7k. Sej je omenjeno da so cene nekje 80 - 150 sicer. 31. avgust 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Potem pa ne vem od kje rtv ta podatek ker na x ni noben omenjal takich cen ampak samo to kar je naredil ticketmaster. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Zaradi špekulativnega napihovanja cen in visokega povpraševanja so vstopnice za koncert na Wembleyu v Londonu na spletnih straneh za preprodajo vstopnic StubHub in Viagogo znašale že več kot 7000 evrov, medtem ko vrednost redne vstopnice sicer znaša okoli 178 evrov. V preprodaji so bile še vstopnice za prvi koncert turneje na stadionu Principality v Cardiffu, za katere je treba odšteti med 1000 in 5300 evrov, in vstopnice za stadion Murrayfield v Edinburgu, ki so jih prodajali za okoli 4700 evrov (ob tem, da gre za stojišče). https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/glasba/obozevalci-skupine-oasis-v-boju-za-vstopnice-ki-jih-ze-preprodajajo-za-vrtoglave-cene/719634 31. avgust 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 1 uro: Mislim da ne, na rtv je članek. Scalperji majo po 7k. Sej je omenjeno da so cene nekje 80 - 150 sicer. Saj piše v "preprodaji". Najprej sem mislu, da je typo, sam pol sem videl cene. A si zihr, da so uradne in ne od preprodajalcev scalperjev? EDIT: Ok, zdaj vidim, da se ta izraz uporablja tudi za uradno prodajo 31. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.