Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

magični kralj reče Dne, 28. 8. 2024 at 21:52:

verjetno ne bom nardil lol, zelo dobra sansa obstaja da bom dropal pa sou naprej grindat dead cells :D

haha evo ze prvi boss me je prefukal ko malega mucka

sam pocasi bom pogruntal blocke, niso me vec tepli henchmani :D

sam wtf je narobe s kamero vcasih kr skoci nekam in jo morm pol lovit

4x sem sou cez ista vrata ker mi je zasukalo kamero midwalk in sem sou nazaj pol pa model zapre za sabo vrata

also prvi save sem dal zenski character (hot), drugi sem probal moski (zveni kot da je konstapiran)

Povezava do prispevka
Avion reče pred 1 uro:

No ja ... 

Ce bi moral zbirat med bejbo, ki me hoce peljat na od:vod al pa Maneskin, pa takoj izbral prvo opcijo. :D

najboljš je met tako k sicer povabi sam je pa sposobna it tud po svoje če vama ne paše isto

sam vseen ne bi šla namenoma pecat na od:vodu :D

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 2 urama:

sam vseen ne bi šla namenoma pecat na od:vodu :D

Aja, saj jaz tudi ne, sej so bile res hot ženske, pač tist vse spimpano zrihtano v nulo, ampak to je res tak folk/dogodek, da nimamo absolutno nič skupnega :D One so tam zaradi summer fuck boyev z dolgo, gosto, nazaj počesano čupico, ne pa zarad plešastih spačkov kot sem sam :D 

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 4 urami:

haha evo ze prvi boss me je prefukal ko malega mucka

sam pocasi bom pogruntal blocke, niso me vec tepli henchmani :D

sam wtf je narobe s kamero vcasih kr skoci nekam in jo morm pol lovit

4x sem sou cez ista vrata ker mi je zasukalo kamero midwalk in sem sou nazaj pol pa model zapre za sabo vrata

also prvi save sem dal zenski character (hot), drugi sem probal moski (zveni kot da je konstapiran)

ok, prvi game over :D

drugi boss ma nek wack block timing ker nisem niti enkrat zadel in sem sfosiliziral na njegovem fajtu

bo pa v drugo slo

morm rect da mi je to metanje flas res carsko :D

odprem vrata

vstopim v sobo

vrzem najblizjemu flaso v glavo

:avadodo:

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 2 urama:

Dobro, da si sam omenil. Jaz nisem mel srca tega napisat. 

Zdaj mi je kapnilo. A sploh veš o čem se gre? :D
Sem postal tudi na Discordu in večini folka ni bilo nič jasno.

A poznaš "how many "r"s are in the word strawberry" meme?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 33 minutami:

Zdaj mi je kapnilo. A sploh veš o čem se gre? :D
Sem postal tudi na Discordu in večini folka ni bilo nič jasno.

A poznaš "how many "r"s are in the word strawberry" meme?

Videl sem šele kasneje, ko je Arey prilimal. Prej nisem mel pojma zakaj se gre in mi je blo bad za tebe, ker ti je blo smešno :D

Saj se hecam, sem sumil, da mora biti nekaj v ozadju.

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 32 minutami:

V preprodaji so bile še vstopnice za prvi koncert turneje na stadionu Principality v Cardiffu, za katere je treba odšteti med 1000 in 5300 evrov, in vstopnice za stadion Murrayfield v Edinburgu, ki so jih prodajali za okoli 4700 evrov (ob tem, da gre za stojišče).

Evo sliko iz twitterja od folka ki je prišel do nakupa. Za Dublin so ble cene od 80e do 260e. 

Je pa ticketmaster nabil cene iz 150 funtov na 355 zaradi "high demand". Mas polno tega na Xu. Na zacetku prodaje cena ni bla tolk visoka.

To kar ti navajas so cene scalperjev.

IMG_2028.png

uredilo bitje Mutombo
Povezava do prispevka

Zaradi špekulativnega napihovanja cen in visokega povpraševanja so vstopnice za koncert na Wembleyu v Londonu na spletnih straneh za preprodajo vstopnic StubHub in Viagogo znašale že več kot 7000 evrov, medtem ko vrednost redne vstopnice sicer znaša okoli 178 evrov. V preprodaji so bile še vstopnice za prvi koncert turneje na stadionu Principality v Cardiffu, za katere je treba odšteti med 1000 in 5300 evrov, in vstopnice za stadion Murrayfield v Edinburgu, ki so jih prodajali za okoli 4700 evrov (ob tem, da gre za stojišče).

https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/glasba/obozevalci-skupine-oasis-v-boju-za-vstopnice-ki-jih-ze-preprodajajo-za-vrtoglave-cene/719634

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 1 uro:

Mislim da ne, na rtv je članek. Scalperji majo po 7k. Sej je omenjeno da so cene nekje 80 - 150 sicer.

Saj piše v "preprodaji". Najprej sem mislu, da je typo, sam pol sem videl cene. A si zihr, da so uradne in ne od preprodajalcev scalperjev?

EDIT: Ok, zdaj vidim, da se ta izraz uporablja tudi za uradno prodajo

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...