Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Vse_je_najslabse reče pred 2 urama:

Fizično mi je slabo ko gledam to fotko. To pohištvo, pa postrani TV, na pol odprta omara, ročaj na desni manjka, une ploščice v ozadju, tega štrlečega dela na kirem je TV niti ne razumem, a je to klubska mizica al je tam permanentno ... vse me neki bega in daje nek vibe porušenosti.

Ta omara je muzejski primerek je od starih staršev iz leta tam nekje 1970. :avadodo: Noben ročaj ne manjka, to je sam drugi del, ker takrat niso mel desne vrjante tko kot ostali del pol sta pa iskala podobno. V glavnem več k 50 let staro, nč sfukan, to ne mislm stran metat. Pa ja tist je klubska mizica. Drgač ni to končni setup, to sm sam da sm sprobu na hitro pa da vidm, če tv dobr dela. 

Povezava do prispevka

Aktivist Vanč reče pred 6 minutami:

Pizda, večkrat sem razmišljal in noben ni vedel, če sem koga vprašal. Kako je s takimi primeri in zavarovalnicami? Verjetno dobijo latniki avtov kurac v rit in nič keša kljub temu, da ni obvezna zimska pnevmatika? Če so razmere take, bi verjetno vseeno moral imeti zimsko opremo ali kako je s tem? Vsaj logično bi blo tak.

Mi nismo dobili nič za uničeno oljko, čeprav je vsa parcela zavarovana. Pojma nimam kaj je bilo s sosedom in njegovo totalko. :D

Ne moreš si predstavljati moje reakcije zjutraj. Vstanem, naredim kofe, stopim ven in si rečem, u lej sneg, kakšna idil-- :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

Mi nismo dobili nič za uničeno oljko, čeprav je vsa parcela zavarovana. Pojma nimam kaj je bilo s sosedom in njegovo totalko. :D

Ne moreš si predstavljati moje reakcije zjutraj. Vstanem, naredim kofe, stopim ben in si rečem, u lej sneg, kako lep-- :D

Meni je pri bivši bajti (vikendu) en vletel na parcelo, podrl ograjo in se zabil v smreko, ki se je potem kasneje posušila. In sem dobil nek keš. Samo mislim pa, da res ni blo za samo smreko, ampak "stroške", ki sem mel s podiranjem in sanacijo.

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 47 minutami:

Pizda, večkrat sem razmišljal in noben ni vedel, če sem koga vprašal. Kako je s takimi primeri in zavarovalnicami? Verjetno dobijo latniki avtov kurac v rit in nič keša kljub temu, da ni obvezna zimska pnevmatika? Če so razmere take, bi verjetno vseeno moral imeti zimsko opremo ali kako je s tem? Vsaj logično bi blo tak.

Seveda dobiš kurac v rit. Za varnost moraš sam poskrbet.

Povezava do prispevka

drugače sm pa si našel najboljši snack za ob ogledu filma, serije. jih je treba z zobmi odpret, mal dobiš soli, pol pa poješ seme. to je dobr, da ni tko kokr kakšen chips k takoj zmelješ celo vrečo, ampak lepo počas pa še zaposliš se.

slane bučne semenke :ododava:

bucine-sjemenke_607fc884153bb_538x538r.j

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka

Ravnokar igram Canis Canem Edit (Bully), kak so dobro ujel to vzdušje srednje šole iz 80ih filmov. Zanimivo, da niso izdali nikol drugega dela. Sicer sem to igro že preigral, sam jo bom še enkrat. Sem pa pozabil, koliko dolge loading čase je PS2 imel pa kok glasen dvd player, pa opažam, da v marsikateremu PS2 špilu sploh ni blo podnapisov (to sm čist pozabil) zgleda so to začel ufuravat bolj s PS3. Kar pozabiš ene zadeve pol tekom let.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 11 urami:

Ta omara je muzejski primerek je od starih staršev iz leta tam nekje 1970. :avadodo: Noben ročaj ne manjka, to je sam drugi del, ker takrat niso mel desne vrjante tko kot ostali del pol sta pa iskala podobno. V glavnem več k 50 let staro, nč sfukan, to ne mislm stran metat. Pa ja tist je klubska mizica. Drgač ni to končni setup, to sm sam da sm sprobu na hitro pa da vidm, če tv dobr dela. 

No dej pol zrihti da bo estetsko pa pol fotki da se malo pomirim.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...