Dejch Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Evo dons sm su po tv k je nekdo podarju in mam ps2 gaming na vikendu sm podaljsek za gamepad morm dobit pa bo 7 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Če bi si sam vse to nabavil, bi si zihr zraven ustrelu še en VCR. Kjera nostalgija. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 hudo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 A to je Gradius V? Top vibe Dejch 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Fizično mi je slabo ko gledam to fotko. To pohištvo, pa postrani TV, na pol odprta omara, ročaj na desni manjka, une ploščice v ozadju, tega štrlečega dela na kirem je TV niti ne razumem, a je to klubska mizica al je tam permanentno ... vse me neki bega in daje nek vibe porušenosti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 To je pomoje klubska mizica ja, TV pomoje ni šou v odprtino Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Samo še litrica Mercator namizno manjka 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 keri haterji ne me jebat Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Jelly k nimajo vikenda Js pa tudi ne 8. september 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Fak, ne hejtat momci... Dobro si si naštimal Dejč! 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Ma res nisem hejter, obožujem retro stuff, sem imel tudi sam katodnika in ps2, sam ta flet oz ta fotka mi povzroča slabe občutke. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Berbasecks reče pred 9 minutami: Jelly k nimajo vikenda Js pa tudi ne Faaaak šele zdaj opazil!!! Kakšen rich daddy z vikendom. Večina nas še lastne nepremičnine v kateri bi živela nima, kaj šele fucking vikend!!! 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) No ja, meni na vikendu dejansko čisto nič ne manjka. (Pag, Stara Novalja) Razgled iz balkončka: 8. september 2024 uredilo bitje DaCapo 2 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Jaka muda dat fotko od ozuni. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Lep vikend. A to je tvoje tvoje al tako kot klasičen slovenski vikend na morju solastnik z drugimi družinskimi člani a la brati sestrami itd.? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Mam srečo, da živim na vikendu 24/7. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 fak ker nightmare https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/izola-center-stanovanje_6834248/ Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 moj razgled danes cel dan: Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 @Hernire: solastnik z mamo in stricem, ki sta še edina živa. Bratov in sester pa nimam. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Primorski zimski triptih (podnaslov "3cm snega in letne pnevmatike" (skrajno desna slika)). To mora pasti vsaj enkrat letno. 8. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 5 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Pizda, večkrat sem razmišljal in noben ni vedel, če sem koga vprašal. Kako je s takimi primeri in zavarovalnicami? Verjetno dobijo latniki avtov kurac v rit in nič keša kljub temu, da ni obvezna zimska pnevmatika? Če so razmere take, bi verjetno vseeno moral imeti zimsko opremo ali kako je s tem? Vsaj logično bi blo tak. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 2 urama: Fizično mi je slabo ko gledam to fotko. To pohištvo, pa postrani TV, na pol odprta omara, ročaj na desni manjka, une ploščice v ozadju, tega štrlečega dela na kirem je TV niti ne razumem, a je to klubska mizica al je tam permanentno ... vse me neki bega in daje nek vibe porušenosti. Ta omara je muzejski primerek je od starih staršev iz leta tam nekje 1970. Noben ročaj ne manjka, to je sam drugi del, ker takrat niso mel desne vrjante tko kot ostali del pol sta pa iskala podobno. V glavnem več k 50 let staro, nč sfukan, to ne mislm stran metat. Pa ja tist je klubska mizica. Drgač ni to končni setup, to sm sam da sm sprobu na hitro pa da vidm, če tv dobr dela. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 6 minutami: Pizda, večkrat sem razmišljal in noben ni vedel, če sem koga vprašal. Kako je s takimi primeri in zavarovalnicami? Verjetno dobijo latniki avtov kurac v rit in nič keša kljub temu, da ni obvezna zimska pnevmatika? Če so razmere take, bi verjetno vseeno moral imeti zimsko opremo ali kako je s tem? Vsaj logično bi blo tak. Mi nismo dobili nič za uničeno oljko, čeprav je vsa parcela zavarovana. Pojma nimam kaj je bilo s sosedom in njegovo totalko. Ne moreš si predstavljati moje reakcije zjutraj. Vstanem, naredim kofe, stopim ven in si rečem, u lej sneg, kakšna idil-- 8. september 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Mi nismo dobili nič za uničeno oljko, čeprav je vsa parcela zavarovana. Pojma nimam kaj je bilo s sosedom in njegovo totalko. Ne moreš si predstavljati moje reakcije zjutraj. Vstanem, naredim kofe, stopim ben in si rečem, u lej sneg, kako lep-- Meni je pri bivši bajti (vikendu) en vletel na parcelo, podrl ograjo in se zabil v smreko, ki se je potem kasneje posušila. In sem dobil nek keš. Samo mislim pa, da res ni blo za samo smreko, ampak "stroške", ki sem mel s podiranjem in sanacijo. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 meni se je ženska zaletela v balkon pa pol padla v garazo pod hiso 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 ke_kit reče pred 52 minutami: Primorski zimski triptih (podnaslov "3cm snega in letne pnevmatike" (skrajno desna slika)). To mora pasti vsaj enkrat letno. Legendary mn3 photo. Smo mel pred kratkim na gnoju debato o tej sliki 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Aktivist Vanč reče pred 47 minutami: Pizda, večkrat sem razmišljal in noben ni vedel, če sem koga vprašal. Kako je s takimi primeri in zavarovalnicami? Verjetno dobijo latniki avtov kurac v rit in nič keša kljub temu, da ni obvezna zimska pnevmatika? Če so razmere take, bi verjetno vseeno moral imeti zimsko opremo ali kako je s tem? Vsaj logično bi blo tak. Seveda dobiš kurac v rit. Za varnost moraš sam poskrbet. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) drugače sm pa si našel najboljši snack za ob ogledu filma, serije. jih je treba z zobmi odpret, mal dobiš soli, pol pa poješ seme. to je dobr, da ni tko kokr kakšen chips k takoj zmelješ celo vrečo, ampak lepo počas pa še zaposliš se. slane bučne semenke 8. september 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Ravnokar igram Canis Canem Edit (Bully), kak so dobro ujel to vzdušje srednje šole iz 80ih filmov. Zanimivo, da niso izdali nikol drugega dela. Sicer sem to igro že preigral, sam jo bom še enkrat. Sem pa pozabil, koliko dolge loading čase je PS2 imel pa kok glasen dvd player, pa opažam, da v marsikateremu PS2 špilu sploh ni blo podnapisov (to sm čist pozabil) zgleda so to začel ufuravat bolj s PS3. Kar pozabiš ene zadeve pol tekom let. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče pred 11 urami: Ta omara je muzejski primerek je od starih staršev iz leta tam nekje 1970. Noben ročaj ne manjka, to je sam drugi del, ker takrat niso mel desne vrjante tko kot ostali del pol sta pa iskala podobno. V glavnem več k 50 let staro, nč sfukan, to ne mislm stran metat. Pa ja tist je klubska mizica. Drgač ni to končni setup, to sm sam da sm sprobu na hitro pa da vidm, če tv dobr dela. No dej pol zrihti da bo estetsko pa pol fotki da se malo pomirim. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.