ke_kit Objavljeno 21. februar 2022 Share Objavljeno 21. februar 2022 Hernier reče pred 1 uro: 24. februarja izide tudi dosti zanimiva italijanska EU-funded prvoosebna horrorjanka Martha is Dead Opa. Igrica postavljena v Toskano? Yes please! Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 21. februar 2022 Share Objavljeno 21. februar 2022 Pa prevažal se boš z biciklom, kar je tudi dobra ideja 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. februar 2022 Share Objavljeno 21. februar 2022 Fino zgleda! Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 21. februar 2022 Share Objavljeno 21. februar 2022 Še prvi screenshot gameplaya: 1 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Včeraj sem probal in mi je kul špil, bi rekel da je to eden od tistih špilov, ki smo ga falili na Mn3njalu lansko leto. Samo povem, za poletje, ko zmanjka idej kaj igrat 1 Navedek Povezava do prispevka
1min3 Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Jaz sem ga tudi začel igrat. Ni slab. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Jaz ga nisem falil. Sem ga opazil takoj ko je izšel in sem pol čakal da je prišel še na PS4/5. Zelo všečen Zelda (Link to the Past) like špil. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 (urejano) Good, good. Zdej sem ravno dobil idejo, da bi naredil temo za Igre iz 2010-2020 ere, ki smo jih morda falili. Da imamo nek seznamčič za ove ljudi, ki iščejo kaj potencialo neznanega za igrati. Priporočila iz backloga. Nekaj kar ne bi bilo polno review-jev, mogoče kak trailer video in mini opis. Vem, da vas večina preigra nekaj pa potem samo šiba dalje, pa sem prepričan, da smo kaj falili. Npr. Ke_kit do nedavno ni igral Titanfall 2. 22. februar 2022 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Weraziel reče pred 3 minutami: Good, good. Zdej sem ravno dobil idejo, da bi naredil temo za Igre iz 2010-2020 ere, ki smo jih morda falili. Da imamo nek seznamčič za ove ljudi, ki iščejo kaj potencialo neznanega za igrati. Priporočila iz backloga. Nekaj kar ne bi bilo polno review-jev, mogoče kak trailer video in mini opis. Vem, da vas večina preigra nekaj pa potem samo šiba dalje, pa sem prepričan, da smo kaj falili. Npr. Ke_kit do nedavno ni igral Titanfall 2. Daj ti prvo odpri temo o FILMIH SERIJAH KNJIGAH po igračkarskih licencah, pol pa idemo dalje (Sem drgač tudi za to temo valda, kar odpri ) 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Jaz sem veliko boljši kot vizionar 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Also Ke_kit je bil do nedavno star abrahamovc, ki je o igricah slišal slučajno po televiziji, videl pa ni dobro, ker si je pozabil nadet starostniška očala Pol pa je leta 2019/2020 (nekje tm) odkril Bloodborne in zdaj je mlad, lep, uspešen, nabildan in igra vse dobre igrice po spisku Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Weraziel reče pred 6 minutami: Vem, da vas večina preigra nekaj pa potem samo šiba dalje, pa sem prepričan, da smo kaj falili. Npr. Ke_kit do nedavno ni igral Titanfall 2. Jaz nisem zamudil nič, razen enih obskurnih naslovov nekih From razvijalcev. Mogoče ste slišali že kdaj. Priporočam, lp 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 (urejano) Weraziel reče pred 11 minutami: Npr. Ke_kit do nedavno ni igral Titanfall 2. Kot je že navedel kolega (Ć)Homski zgoraj, jaz do nedavnega nisem igral ničesar. 22. februar 2022 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 tomazek reče pred 52 minutami: Jaz nisem zamudil nič, razen enih obskurnih naslovov nekih From razvijalcev. Mogoče ste slišali že kdaj. Priporočam, lp Hades si ti igral? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Gatsu reče pred 7 minutami: Hades si ti igral? Nisem. To mi po posnetkih nikakor ne deluje (žal za moj okus totalno odbijajoč izgled). Zelo močno dvomim, da bi mi bilo všeč. Zoperstavi se mi tudi vse, ko slišim za ponavljanje in grindanje... zato tudi nisem igral Returnal, Deathloop... Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 (urejano) tomazek reče pred 53 minutami: Nisem. To mi po posnetkih nikakor ne deluje (žal za moj okus totalno odbijajoč izgled). Zelo močno dvomim, da bi mi bilo všeč. Zoperstavi se mi tudi vse, ko slišim za ponavljanje in grindanje... zato tudi nisem igral Returnal, Deathloop... Ok Deathloop je men precej povprečno zastavljen in mi sploh ni jasno zakaj je dobil tako visoke ocene (88 lol). Ampak Returnal in Hades imata pa tako hud gameplay loop da ti res ni nobena muka ponavljat ker je tolk variacij da se ti sploh ne zdi da ponavljaš stvari. Sploh Hades je tukaj razred zase ker imaš 5 različnih orožij ki imajo poleg tega vsak 4 različne načine in potem imaš res nebroj kombinacij skillov ki jih pobiraš med igranjem. Res toplo priporočam da probaš sej maš PC in pašnike če nisi ziher a ti bo všeč al ne. 22. februar 2022 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Gatsu reče pred 1 minuto: Res toplo priporočam da probaš sej maš PC in pašnike če nisi ziher a ti bo všeč al ne. Evo, bom preveril zadevo takoj, ko pride kaka suša in ne bo nič za igrat. Sedaj bosta na sporedu Elden Ring in HZD:FW. Potem pa itak nimam pojma, če sploh kaj pride še v naslednje pol leta Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 :O God of War: Ragnarok? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Weraziel reče pred 14 minutami: :O God of War: Ragnarok? Veš, da nimam pojma o datumih za dalj časa naprej. Mesec ali dva vnaprej vem ponavadi za stvari, ki me zanimajo. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 Sej to sm mislu da je blo še na začetku leta mišljeno za April 2022, pa vidim da naj bi prišlo jeseni oz. Enkrat po E3ju Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 tomazek reče pred 3 urami: Nisem. To mi po posnetkih nikakor ne deluje (žal za moj okus totalno odbijajoč izgled). Zelo močno dvomim, da bi mi bilo všeč. Zoperstavi se mi tudi vse, ko slišim za ponavljanje in grindanje... zato tudi nisem igral Returnal, Deathloop... Čisto istega mnenja sem bil sam. Pol sem pa padu v težke droge. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2022 Share Objavljeno 22. februar 2022 ke_kit reče pred 10 minutami: Čisto istega mnenja sem bil sam. Pol sem pa padu v težke droge. Potem pa ob priliki 100% sprobam, ker sem bil tudi glede From iger na istem kot ti. Zdaj pa čist zasvojen Že drugič sem malo začel DS3 s cleric built, ker sem do zdaj vse igral strength (razen DS Remastered dex). Do petka za zabavo malo, da prođe vreme 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 23. februar 2022 Share Objavljeno 23. februar 2022 ke_kit reče pred 17 urami: Čisto istega mnenja sem bil sam. Pol sem pa padu v težke droge. Jaz tudi pa še totalno nezadovoljen sem bil tako z njihovima predhodnima igrama Bastion in Transistor, Pyre pa sploh probal nisem ker mi zgleda na polno kar nekaj. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. februar 2022 Share Objavljeno 23. februar 2022 Kaj točno je pa z Bastionom narobe? Se strinjam za transistor, me tudi ni potegnil Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 23. februar 2022 Share Objavljeno 23. februar 2022 Kastor reče pred 1 uro: Kaj točno je pa z Bastionom narobe? Se strinjam za transistor, me tudi ni potegnil Ka pa vem ene 3 ure mi je bil ok pol ga pa naslednji dan nisem imel nobene želje več zagnat... 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 3. marec 2022 Share Objavljeno 3. marec 2022 Marca izide tole, baje res dobra igrica potiskanja škatel Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 3. marec 2022 Share Objavljeno 3. marec 2022 A si predstavljate kako bi ocd skladiščniku Marjanu prihajal ko bi mu dal kej tacga za igrat? Al pa Wilmota. Tko cel dan prelaga škatle na šihtu, k mu un len kurac Joža vse pusti, kjer se mu zdi, res najbolj je nervozen. Pol pa še na čiku pa na kofetu skoz visi, Marjan se pa jebe cel dan, zdej bom pa res en dan šel do šefa pa mu vse povedal, ej prov jebov jim bo mater, pizda ne prov odpoved bo ruknu, bojo vidl oni kakšen bo pol skladišče. Pa zbere pogum, pa gre do šefa, odjeclja da je Joža res fejst desc, da stvari res lavfajo, sam da bi mogoče mal drugač nardil stvari. Šefe (drugač nesposobn, zato se lahko šefa špila k Marjan tolk nardi še namest njega), ki je model, nabija špile in bestletnice mu pa sam nabije: dej Marjan ne seri, Joža v treh urah naredi več kot ti v enem tednu, pejt zdravit svoj ocd s Sokobanom, Wilmotom. Marjan ves v bedu, kljub temu da je bolj sposoben kot cela firma, bo pa vseen naredu kar mu šef reče, ker se to spodobi, zvečer zlovda Sokobana, v 22em poskusu naredi prvo plato in gre blažen spat. Končno je najdu svoje poslanstvo, zdej bo on kralj svojega sveta. 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 16. marec 2022 Share Objavljeno 16. marec 2022 Danes je izšel Tunic in pobasal 87 na Metacriticu (90 IGN, Eurogamer najvišja ocena, Destructoid 90, Game Informer 98 ...) https://store.steampowered.com/app/553420/TUNIC/ Nek cute, ampak zgleda da zelo dober Zelda clone Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 16. marec 2022 Share Objavljeno 16. marec 2022 Upam da pride na PS5. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.