kid666 Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 A ve kdo, če je bil kdaj film Adventures of Tintin sinhroniziran v slovenščino? Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Nein https://www.kolosej.si/filmi/film/tintin-in-njegove-pustolovscine-samorogove-skrivnosti/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Vučko3 reče Dne, 24. 3. 2023 at 8:10: Cel svet pravi, da je tak šus. Ampak ja, ziher se bo najdo kak edgy kmet. Kakorkoli, če si ljubitelj carske akcije, dobrega world buildinga, pol ti bo odlicen. Plus ima sceno ki bo šla v top 10 najboljsih akcijskih scen sploh. Od asasini obstajajo do 90 % pooulacije je asasinov Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Sovicha reče pred 2 urama: Od asasini obstajajo do 90 % pooulacije je asasinov Očitno še nisem slovenec enough, da bi razumel tole, karkoli bi naj bilo napisano Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Da so v začetku John Wicka pač predstavljeni tajni ašašini, ki imajo svoj mali lore, potem je pa vsak drugi newyorčan ašašin in celo mesto lovi john wicka, čeprav je to mini tajni svet elitnih ubijalcev 1 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Dedek gre na jug. Nisem ljubitelj slovenskih filmov, zato nič veliko ne pričakujem od njih. Zato me je ta celo pozitivno presenetil. 7.5/10 Nekaj sladkega. Tudi slovenski film režiserja Tina Vodopivca. Lahkotna komedija z nekaj pridiha romantike. 5.5/10 Najbolj hecno je, da v nobenem od obeh slovenski filmov ni bil prevladujoč jezik slovenski Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 9. april 2023 Share Objavljeno 9. april 2023 M3gan- presenetlji gledljiv film, na trenutke se ne jemlje preveč resno 7/10 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Super Mario Bros Mamma mia, it's Mario time Mulcu je bil všeč, je neki 80s komadov notri pa kup podrobnosti za starce. Kratko in sladko Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Ticket to Paradise (2022) Ne moreš oporekat kemiji med Cloonijem in Robertsovo, ni glih top film, ima pa svoj čar. No Sudden Move (2021) Na nek način tipični Soderbergh, čeprav ne najboljše njegovo delo. Mogoče malce bolj temačen. Všeč mi je bila underline premisa, da bogati bogatijo z lahkoto naprej, revni nastradajo in kako lepo je zadeva povezana z Spoiler avto industrijo in onesnaževanjem Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Malo se mi je lustalo po Caryu Elwesu Pentagon Wars Komicna kriminalka o korupciji v pentagonu. Par scen je za crknt smesnih. V stranski vlogi se takrat neznana Viola Davis 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 https://www.imdb.com/title/tt0116361/ Freeway - nadvse navdušujoč B-movie, ki je krimič, komedija, napet triler... Ne vem, men je bil fenomenalen film, končno tist občutek, ko najdeš neko vsebino, ki te cel čas preseneča, ne pa da je vse po istem kopitu... Priporočam močno; dobra zgodba (rdeča kapica), fenomenalni liki, hudi dialogi. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Super Mario Bros Movie Je za pogledat. Sinhronizacija ni bla slaba, reference so ble kul (nisem pričakoval, da bodo not uturil starega Marija in tok velik Mario Karta), animacija je bla top notch, za otroški film je kar velik akcije, vmes rata Mad Max Fury Road, pa ena Luigi scena je na smrt prestrašla mojo 4letno nečakinjo (ampak še zmer je gledala skozi prste :D) Ocena: Tanooki & Cat Mario/10 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Se strinjam z vsem kar si napisal. Sem pa vseeno skoraj zaspal med filmom. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Moj brat je zaspal za ene 15 minut, lih pri Mad Max delu samo ajde, okoliščine pa to Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Blackout (2022) Kolikor mi je Josh Duhamel kul za v akcijade, je tole čist klišejsko, pozabljivo in meh Malnazidos (2020) aka Valley of the Dead (2022) Dost zabaven zmbi film, klišejska osnova ampak narejena na pravi način. Španci znajo delat filme Altered Carbon: Resleeved (2020) Ker sem pogledal serijo sem moral pogledat še tale film. Meni ni čisto sedel v timeline in se vidi da je japonski pristop.🙂 Zadnji fajt je res dobro animiran. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Dungeons and Dragons nepričakovano ful zabaven film 1 Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 65 - film, ki bi moral biti boljši, vseč mi je bil kontekst zgodbe, drugo je za pozabo 6/10 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 4. maj 2023 Share Objavljeno 4. maj 2023 Scanners (1981) Za ta film vem in mi je bil zanimiv odkar sem bil bil otrok. Na videokasetah je bil velikokrat trailer na začetku. Ampak sem ga šele zdaj gledal. Film je počasen in poln nekih dialogov ter mi je razbil famo okrog njega samega. Na smrt sem se dolgočasil. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. maj 2023 Share Objavljeno 5. maj 2023 Zaradi dolgčasa pogledal zadnjega antmana oz quantomanio al wtf je to. Am kaj sem to gledal, modok, cringefest čez cel film, fak kaj dela marvel :S 1 Navedek Povezava do prispevka
Scryel Objavljeno 6. maj 2023 Share Objavljeno 6. maj 2023 The Artifice Girl (2022) https://www.imdb.com/title/tt20859464/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_artifice Presenetljivo dobr film tko da ne se ozirat na IMDB ocene k zgleda da je nek conspiracy theory v igri da si je tko nezasluzeno prilastil status povprecnega filma :). Je neki v stilu Ex Machina in The Man from Earth tko da ce ste v iskanju hrane za mozgane priporocam :). 2 Navedek Povezava do prispevka
Ejga Objavljeno 7. maj 2023 Share Objavljeno 7. maj 2023 The Whale 9/10 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 8. maj 2023 Share Objavljeno 8. maj 2023 Whale Rider Lep woke before woke filem. 7.5/10 1 Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Pogledal AIR - 7/10 Biografsk film o tem kako je takrat se underdog Nike zvabil rookieja MJa v svoje vrste. Veliko boljsi od tetris biopica kjer sploh nisi vedel kaj gledas komedijo,dramo, espionage triler, akcijo? Barva ter kontrast mi greta pa ze posteno na kurac pri teh modernih filmih. Navedek Povezava do prispevka
moriskiflipija Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 bom kar tu vprasal, kater je ze tisti scifi, horror like movie, kjer alieni probajo zavzet zemljo in se naselijo v telesu cloveka, potem pa se ta lik v umu skriva pred njim medtem ko alien dela scene in ga hkrati lovi … Navedek Povezava do prispevka
moriskiflipija Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 eee najdu - dreamcatcher 2003 https://www.imdb.com/title/tt0285531/?ref_=fn_al_tt_1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Film je slab. Navedek Povezava do prispevka
moriskiflipija Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 slab delivery zanimivega koncepta, premalo ozadja, gradnje karakterjev. slaba igra igralcev, ki se sicer bolje znajdejo tudi v zahtevnejsih vlogah, overacting - tudi namenski, butast potek zgodbe, luknjasta zgodba. film se ne jemlje prevec resno in je na trenutke izredno zabaven ali namenoma ali pa ker je tako slab in neumen, da je ze smesen. overall time well spent tlrd: zabaven, nezatezen film z neizkoriscenim potencialom 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 No, to sem mislo povedat, sam sem dost stvari pozabo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Razen scene v knjigi ko je tolk prdel in sral zarad tistega aliena Navedek Povezava do prispevka
moriskiflipija Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 pa ja, razumljive želodčne težave glede na neugodno zdravstveno stanje Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.